Definitiv-DDM Invest Xx Ag Pierde Contestatia La Executare – Instanta Anuleaza Executarea Silita DDM Invest Xx Ag Pornita Ilegal-Avocat Cuculis

DDM Invest Xx Ag Recuperator De Creante Infrant – Instanta Constata Ilegala Incepere A Executarii Silite-Sentinta Initiala A Respins Contestatia Iar Apoi In Apel Am Reusit Sa Schimbam In Tot Sentinta Si Sa Anulam INTREAGA Executare Silita-Avocat Cuculis

ATENTIE- Executare silita, chiar ilegal inceputa, trebuie contestata in instanta, altfel nu puteti sa anulati actele ilegal efectuate de catre executor. b) Prescriptia nu opereaza singura ci trebuie invocata, adica promovata contestatia la executare.

Poate cel mai important sfat este ca niciodata sa nu renuntati la lupta cu recuperatorii de creante. Cazul de fata dar si alte sute de situatii in care in apel au fost modificate sentintele si anulate executarile silite incepute.

Executarea silita poate fi contestata in raport de singurul instrument juridic disponibil si anume – contestatia la executare. Contestatia la executare are doua parti  ,fondul si apelul, care este o reiterare a fondului ceva mai restrictiva.

Vedeti astfel solutia definitiva de anulare a executarii silite a DDM Invest Xx Ag.

Tribunalul Prahova

Dosar- 27411/281/2016

ZOLD ŞTEFAN CONSTANTIN la SCA Cuculis& Asociatii Apelant Contestator
SC DDM INVEST XX AG Intimat Intimat

 

Şedinţe

12.12.2017
Ora estimata: 12:00
Complet: 12ACIV
Tip solutie: Schimbat total
Solutia pe scurt: Admite apelul.

Schimbă în tot hotărârea atacată, în sensul că admite contestaţia la executare si, în consecinţă: Dispune anularea executării silite pornite în dosarul de executare nr. 297/2016 instrumentat de BEJ Paraipan Sorin şi întoarcerea executării silite în acelaşi dosar de executare, prin restabilirea situaţiei anterioare acesteia.

Definitivă.

Pronunţată astăzi, 12.12.2017, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre  1908/2017  12.12.2017

http://portal.just.ro/105/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=28100000000308351&id_inst=105

Solutia obtinuta l-a scutit pe debitor de plata oricaror debite catre recuperatorul de creanta, dupa ce a contestat si castigat definitiv contestatia la executare.

Hotarare, desi nu este comunicata, executorul are OBLIGATIA sa ridice orice poprire infiintata si sa dispunsa si INCETAREA executarii silite.

 

av. drd. Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

 

Totul Despre Executarile Silite, Posibilitatile De Anulare Si Invocare A Clauzelor Abuzive,Evacuari,Suspendari De Executare Si Executari Silite Ilegale – Avocat Cuculis

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.