Definitiva-Lipsa Notificarii Cesiunii Catre Recuperatorii De Creante Atrage Nulitatea Executarii Silite-Un Creditor Nerecunoscut NU Poate Sa Inceapa Executarea Silita-Avocat Cuculis

Decizie Importanta Pentru Executatii Silit-Tribunalul Anuleaza Definitiv Executarea Silita Din 2013 Pentru Lipsa Dovezii Comunicarii Notificarii De Cesiune Catre Debitori-Daca S-a Cesionat Creditul SI NU S-a Notificat Cesiunea Atunci Executarea Silita Este NULA-Avocat Cuculis

Inscrierea cesiunii in Arhiva Reala De Garantii Mobiliare – NU Face Dovada Comunicarii Cesiunii Catre Debitor astfel incat debitorul nu trebuie sa-l recunoasca drept creditor pe cel ce a cumparat creditul, insa nu l-a anuntat despre acest lucru.

Surpriza, debitorul se trezeste executat, fara drept de catre un creditor despre care afla la momentul inceperii executarii silite!

Astfel, instanta de apel aprecieaza ca este intemeiata invocarea incidentului referitor la LIPSA CALITATII DE CREDITOR, ceea ce confera implicit intregii executari silite, un vadit aspect de nelegalitate.

Raportat la art. 2 alin. 1 din Ordonanţa Guvernului nr. 89/2000 –  Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare constituie un sistem de evidenţă a priorităţii ipotecilor mobiliare şi de publicitate, structurat pe persoane şi bunuri, care asigură înregistrarea operaţiunilor privind ipotecile mobiliare, a operaţiunilor asimilate acestora, a altor drepturi prevăzute de lege, precum şi publicitatea operaţiunilor juridice prevăzute de lege.

Cum definim aceasta aparare denumita si lipsa calitatii de creditor?

Starea prin care un pretins creditor, incepe o procedura de executare silita desi acestuia nu ii este recunoscuta calitatea de creditor!

av.drd. Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

 

Situatia juridica ce necesita programare la birou? Click aici!

 

Totul Despre Executarile Silite, Posibilitatile De Anulare Si Invocare A Clauzelor Abuzive,Evacuari,Suspendari De Executare Si Executari Silite Ilegale – Avocat Cuculis

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.