Povestea Dobanzilor Ucigase Si Cum A Ramas Pe Drumuri Un Debitor Al Unui IFN-Dobanda IFN-ului A Explodat Contractul De Credit-Real Credit&Lease IFN 3% Dobanda/Zi Pana La Scadenta-Avocat Cuculis

Debitor Al Unui IFN cu dobanzi abuzive – Dobanda Ifn-ului Care Aproape A Triplat Suma Imprumutata In Doar Un An De La Acordarea Creditului – Iei 100000 De Lei Si Platesti 240000 Lei , O “Oferta” Greu De Refuzat -Avocat Cuculis – Cum Ne Aparam Impotriva Abuzurilor Si Dobanzilor Ucigase?

Cum a fost posibil ca in nici un an de la data contractarii imprumutului de la Real Credit&Lease IFN, dobanda sa ajunga sa ii sporeasca debitorul aproape  triplu? Raspunsul il da legislatia in vigoare si anume, dobanzile de nestavilit!

Debitor Al Unui IFN , imprumutatul ajunge pe strada! Astfel, imprumutul a fost  luat in data de 19.09.2016 pentru suma de 100000 de lei, echivalent in euro, aproximativ 25000Euro.

Ulterior acestui moment, la 3 luni de zile mai tarziu, situatia personala a debitorului dar si faptul ca SCADENTA ANTICIPATA se facea la 45 de zile, acesta nu ca nu a mai putut plati deloc creditul, dar a ramas cu el in urma, IFN-ul, i-a declarat scadenta anticipata si astfel a dispus inceperea executarii silite in luna a 3- a a anului 2017, cand debitul inregistra deja un cost total de 1200000  lei, cu 5000 de euro mai mult in doar 2 luni.

Conform contractului observam ca era instituita pana la scadenta anticipata, o dobanda penalizatoare, la suma restanta de 3% / ZIUA de intarziere iar dupa scadenta anticipata, 0.5%/ZIUA de intarziere.

Exemplu de calcul aberant pentru dobanda de 0.5%/ZIUA DE INTARZIERE-

ASTFEL, daca imprumutatul avea la inceputul lunii martie 2017 de restituit suma de 120000 de lei, la inceputul lunii aprilie 2017 – ar fi avut  – 140000 lei adica aproape 20000 de lei / luna DOAR dobanda PENALIZATOARE-

Daca tot se sustine ca dobanda penalizatoare este ilegala sau abuziva, de ce se mai percepe sau, se poate ANULA dobanda penalizatoare ori macar micsora?

Raspunsul este ferm, da! Instantele pot anula aceasta dobanda, sau o pot incadra in categoria dobanzilor abuzive si astfel o pot evacua din contract.

De ce este inca perceputa dobanda pentru Debitor Al Unui IFN?

Fiindca legislatia este permisiva, consumatorii de cele mai multe ori desi suntem in 2018, NU apeleaza la un profesionsit pentru semnarea acestor contracte si nu in ultimul rand, pentru ca NU negociaza contractul cu furnizorii de servicii.

Atunci cand o instanta elimina un asemenea comision din contractul de credit, recalcularea este implicita si cel putin NU mai este posibil abuzul.

Vedeti AICI- alte exemple prin care instantele au evacuat din contracte, dobanzile de tip PENALIZATOR-

Haideti sa vedem cum arata contractul si cum puteti elimina din contracte, acele dobanzi ce sunt de-a dreptul covarsitoare-

Debitor Al Unui IFN

Loan Sharks se numesc in America – cei care dau imprumuturi cu dobanzi UCIGASE!

Probabil va intrebati ce s-a intamplat cu debitorul IFN-ului Real Credit&Lease IFN?

Mai jos aveti documentul prin care in mai putin de un an de zile, mai bine spus 9 luni de la inceperea executarii silite, IMOBILUL  a fost vandut si debitorul evacuat in PLINA IARNA IN MOD ABUZIV!

Cu largul concurs evindet al executorului si la insistentele creditorului care a solicitat evacuarea din imobil, “motivand” ca nu detine un altul, desi acest lucru nu era adevarat.

Real Credit&Lease IFN

La termenul de judecata de saptamana trecuta, luna a 2-a 2018, pentru a ramane pentru posteritate, debitorul a venit la instanta de judecata, la ultimul termen de judecata, alaturi de pisicile ei, ce si ele fusesera evacuate din imobil alaturi de debitoare.

Vedeti mai jos si totul despre Mafia Creditelor:

Vedeti si care sunt institutiile de tip Ifn in registrul BNR precum Real Credit&Lease IFN.

Debitor Al Unui IFN scos in strada pentru ca nu a actionat la timp pe calea contestatiei la executare, pentru a bloca abuzul.

Cititi si despre:

Omenie? In tara asta omenia s-a dus de mult, puterea banului si interesele meschine, efemere dar atat de importante pentru o cateogrie aparte de oameni(daca le poti spune asa), sunt peste orice umanitate. Real Credit Lease IFN si alte dobanzi.

Vedeti in proiectul de distribuire sume de mai sus ca in esenta, IFN-ul, a incasat aproape toti banii pe care i-a “obtinut” executorul prin vanzarea imobilului si de esenta, chiar au mai ramas niste datorii ce nu s-au acoperit.

De esenta trebuie cunoscut ca atunci cand va confruntati cu o executarea silita, nu puteti cunoaste daca actele executionale emise de catre executor la solicitarea IFN-ului, bancii sau altui credit sunt LEGALE.

Astfel, leguitorul prin codul de procedura civila, a specificat in mod expres faptul ca EXECUTAREA SILITA ESTE SUPUSA PRINCIPIULUI VERIFICARII LEGALITATII.

Acest lucru inseamna ca toate executarile silite pot fi analizate pe calea contestatiei la executare, de catre o instanta, care sa decida daca este legal sa fiti executati silit sau nu.

Nu uitati, dobanzile pot fi ilegale sau abuzive, contractele cu IFN-urile pot contine clauze abuzive ce pot duce la anularea executarii silite prin care treceti si astfel scapati de executorul judecatoresc.

Astfel daca sunteti debitor al unui ifn , vedeti ce spune legea inainte de a face orice demers.

(1) Împotriva executării silite, a încheierilor date de executorul judecătoresc, precum şi împotriva oricărui act de executare se poate face contestaţie de către cei interesaţi sau vătămaţi prin executare.

De asemenea, se poate face contestaţie la executare şi în cazul în care executorul judecătoresc refuză să efectueze o executare silită sau să îndeplinească un act de executare silită în condiţiile legii.

(2) Dacă nu s-a utilizat procedura prevăzută la art. 443, se poate face contestaţie şi în cazul în care sunt necesare lămuriri cu privire la înţelesul, întinderea sau aplicarea titlului executoriu.

(3) De asemenea, după începerea executării silite, cei interesaţi sau vătămaţi pot cere, pe calea contestaţiei la executare, şi anularea încheierii prin care s-a admis cererea de încuviinţare a executării silite, dacă a fost dată fără îndeplinirea condiţiilor legale.

Av. Drd. Cuculis Adrian

Sunteti in executare silita sau prag de executare silita? Completati formularul de mai jos.

Probleme in materia executarilor silite? Programeaza o intalnire aici-

4 comments to “Povestea Dobanzilor Ucigase Si Cum A Ramas Pe Drumuri Un Debitor Al Unui IFN-Dobanda IFN-ului A Explodat Contractul De Credit-Real Credit&Lease IFN 3% Dobanda/Zi Pana La Scadenta-Avocat Cuculis”
  1. Dl.Avocat am o întrebare am un proces pe rol cu fr.Dar am primit executare în februarie anul trecut am avut 15 zile pentru a ataca executarea am av.și sa judecat cu Kruk după care acum în februarie. Sa respins procesu Din nou am hotărât sa delunei pe rol alt proces în termenul care ni sa dat..Dar intrebarea mea am avut procesul care mi-a atacat garsoniera la Sibiu ne fiind anunțată eu sunt plecatât din tara din 2014 numai în w017 am primit executare a Timp care aproape 7 ani am plătit retinindumîn dîn salar ași ruga dacă ași lutea sa aflu o soluție care sa fie favorabila Mulțumesc
    !

      • În luna a șaptea anul 2018 am luat un credit pt nevoi personale de la IFN Credius de 10000 lei în luna august am plătit 9000 de lei și inca o rata de 1300 lei cât era stipulată în contract plus alte rate până în luna aprilie 2019.Mentionez că împrumutul pe care l-am luat a fost pe un an . Din aprilie eu nu am mai plătit nimic. Am fost dată în judecată de BEJ Budica-Iacob Maria Irina și în instanță au câștigat procesul mentionez de asemenea că nu am fost instiintata despre proces sau despre suma pe care le-o mai datorez. Am primit titlu de executare silită pe o sumă exorbitanta de 75.444,60 din care dobânda penalizatoare este de 4.473,62 lei. De asemenea am primit un ordin de sechestru pe mașina proprietate personală cu care nu am girat și o poprire pe salariu de 1/3

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.