Executat Silit De Fast Finance Ifn-Executare Ilegala Contract Online

Executat Silit De Fast Finance

Ati semnat un contract de credit online si acum sunteti executat silit de Fast Finance Ifn?

Contractele De Credit Semnate Online cu Fast Finance Ifn sau alte Ifn-uri care “ofera” aceasta posibilitate Sunt NULE.

Instanta de judecata a anulat contractul de credit executat silit de Fast Finance Ifn pe motiv ca nu exista semnatura partii.

Executat Silit De Fast Finance in mod ilegal – Pe langa faptul ca de multe ori in aceste contracte exista clauze abuzive inserate de Fast Finance Ifn pentru a mari profitul in mod instant, aceste contracte NU pot fi valabil puse in executare.

Nu se poate trage concluzia fara echivoc ca ele intradevar au fost semnate in mod consensual de catre parti.

Concluzia instantei in urma contestatiei la executare a fost de anulare a intregului contract de credit.

Cum a fost posibila anularea contractului de credit semnat online?

Legea indica faptul ca in cadrul contestatiei la executare, atunci cand titlul executoriu nu este chiar o hotarare judecatoreasca, se pot invoca motive ce sa duca la anularea efectiva a titlului executoriu pus in executare silita.

Astfel , articolul 720 din codul de procedura civila ne arata ce se intampla cand se admite o contestatie la executare, dupa cum urmeaza :

Efectele soluţionării contestaţiei

(1) Dacă admite contestaţia la executare, instanţa, ţinând seama de obiectul acesteia, după caz, va îndrepta ori anula actul de executare contestat, va dispune anularea ori încetarea executării înseşi, va anula ori lămuri titlul executoriu.

Practic, intelegem din textul de lege ca sanctiunea ce mai aspra aplicabila unui contract de credit cand sunteti executat silit de Fast Finance Ifn, este aceea de anulare a contractului pe care “prezumtiv” la-ti fi semnat.

Atentie – Lipsa semnaturii olografe pe contract, echivaleaza si cu lipsa caracter executoriu.

Un înscris care nu este semnat olograf de către debitor şi nici nu are încorporat, ataşat sau asociat o semnătura electronică extinsă bazată pe un certificat calificat şi generată prin intermediul unui dispozitiv securizat de creare a semnăturii, nu face dovada existenţei contractului de credit în sensul de negotium, neputând astfel beneficia nici de forţa executorie recunoscută de lege.

Asa a retinut si instanta (Tribunalul Călărași, Decizia civilă nr. 32 din 13 decembrie 2017, portal.just.ro).

Solutia instantei de judecata cu privire la situatia ilegalei executari silite:

Fast Finance executa silit ilegal

Dosar: 24016/302/2018

30.05.2019
Ora estimata: 09:00
Complet: C 5 civil 2019
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia. Dispune anularea titlului executoriu.

Executare silita Fast Finance Anulata – Instanta dispune anularea actelor de executare emise în dosarul de executare nr.436/2018 din al B.E.J. Tănăsescu George.

Dispune întoarcerea executării silite dispuse în dosarul de executare nr. 436/2018 al B.E.J. Tănăsescu George, cu privire la sumele executate.

Dispune restituirea taxei de timbru achitată de contestatoare, după rămânerea definitivă a prezentei hotărâri.
Document: Hotarâre  4038/2019  30.05.2019

Care este povestea doamnei Cotet Laura si cati dintre cei care au facut asemenea contracte de imprumut, au fost executati silit in mod ilegal?

Fast Finance executare silita ilegala anulata de catre instanta!

Debitorul executat silit de Fast Finance Ifn pe baza unui contract, care de fapt nu indeplinrea conditiile unui contract!

Observati cum se face precizarea INCHEIAT ONLINE!

Pana si executorul face trimitere catre faptul ca acel contract este incheiat online, insa totusi nu gaseste ca este o problema sa-l puna in executare silita!

În fapt, debitorul a primit la data de 1 noiembrie 2018 un plic conţinând o serie de acte de executare ce emană de la BEJ Tănăsescu George-Dorian.

Problematic este ca inclusiv instanta de incuviintare a executarii silite a dispus acest lucru fara sa verifice daca acela este sau nu un adevarat contract de credit!

Putem sa ne trezim ca suntem executati silit chiar daca nu am semnat? Se pare ca da!

Din cuprinsul acestora a dedus că  figurează drept debitor în cadrul Contractului de Credit nr. CF0040591 din 11.08.2015, Fast Finance IFN S.A. figurând în calitate de creditor.

Cum debitorul era Executat Silit De Fast Finance a formulat contestatie la executare silita invocand aceste aspecte!

Suma de 19.158,26 de lei i-a fost în continuare imputată cu titlu de debit in mod ilegal.

Intimata a mai avut o încercare de a o obliga la plata unui debit izvorând din contractul sus-menţionat.

Incercare care a sfârşit prin pronunţarea unei hotărâri definitive în apel de către Tribunalul Bucureşti, în dosarul 6856/302/2017, având ca obiect cerere de valoare redusă.

Puteti citi si aici despre cum sa anulati un credit facut online:

Se încearcă punerea în executare a unui contract încheiat online, fără formalităţi suplimentare.

Executat silit de Fast Finance Ifn dupa ce acesta incercase sa obtina o hotarare judecatoreasca in instanta si nu reusise.

Contractul de credit NU este semnat olograf de către contestatoare și nici nu are încorporată, atașată sau asociată o semnătură electronică extinsă, bazată pe un certificat calificat nesuspendat sau nerevocat la momentul respectiv generată cu ajutorului unui dispozitiv securizat de creare a semnăturii electronice a debitorului, astfel încât NU poate fi considerat ca fiind asumat de debitor și NU produce efecte juridice.

Pentru a opera prezumția legală relativă a îndeplinirii condițiilor pentru existența unei semnături electronice extinse, trebuie făcută proba faptului vecin și conex pe care se întemeiază prezumția legală relativă, respectiv condiția existenței certificatului calificat pentru semnatarii contractului, eliberat de un furnizor de servicii de certificare acreditat.

Cititi si despre anularea executarilor silite ale recuperatorilor de creante.

Or, după cum lesne se poate observa, respectivul contract nu comportă semnătura electronică a împrumutatului, neoperând consimțământul debitorului în sensul art. 8, alin. (1) din Legea 455/2001 si astfel procedura prin care debitorul este Executat dilit de Fast Finance devine ilegala!

Dovada ca pana si Fast Finance Ifn stie ca a procedat ilegala, aceasta NU a făcut întâmpinare si nici debitorul nu recunoaşte contractul respectiv.

Av.Drd. Cuculis Adrian

Pentru cei care sunt in executare silita si pentru a facilita comunicarea cu SCA Cuculis&ASOCIATII, am pus la dispozitie formularul de mai jos iar prin completarea lui solicitarea ajunge direct la avocat.

2 comments to “Executat Silit De Fast Finance Ifn-Executare Ilegala Contract Online”
  1. va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat, ce pot face? cum sa mai dau atatia bani pentru nimc, mai ales cand stiu ca le/am iapoiat banii? va multumesc, cu respect, laslo adriana

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.