Definitiva Tribunalul Bucuresti Dobanda Contractuala Credit Bancar OTP Bank-Avocat Cuculis

Dobanda Contractuala Credit Bancar OTP Bank declarata ABUZIVA pentru un grup de peste 20 de debitori imprumutati la banca OT BANK.

Clauzele abuzive istorice ale OTP BANK sunt comisioanele de acordare de administrare dar si dobanda contractuala.

O clauza abuziva poate sa rastoarne echilibrul contractual, de asa natura incat se poate ajunge ca debitorul sa nu mai poata plati rata bancara.

Scapati de clauzele abuzive din contractul bancar si recuperati-va banii platiti nejustificat in baza acestor clauze, de la banca OTP BANK.

Dobanda Contractuala Credit Bancar OTP Bank

In cadrul unui contract de împrumut încheiat cu un consumator, cerința este ca aceste clauzele trebuie redactate într‑un limbaj clar și inteligibil si implică faptul că fiecare clauză referitoare la preț trebuie să menționeze serviciile concrete prestate în contrapartidă.

În asemenea împrejurări, este necesar ca natura serviciilor astfel furnizate să reiasă sau să poată fi dedusă din înseși clauzele contractuale.

In cazul acestor comisioane ascunse, acest lucru nu se poate face.

Vedeti mai jos, decizii DEFINITIVE castigate prin care imprumutatii isi recupereaza banii de la banci,platiti pe clauze abuzive.

Vizualizati si :

Definitiva La Tribunalul Bucuresti-Instanta Elimina Clauza De Dobanda Din Contractul De Credit Al OTP Bank-Avocat Cuculis

Practic, dupa ce pe fond pierduse, debitorul castiga dobanda contractuala in apel in mod DEFINITIV.

Apelant – POPESCU ION VIOREL – domiciliul ales la SCA. Cuculis şi Asociaţii
Intimat – S.C. OTP BANK ROMANIA S.A.

Şedinţe

02.05.2018Ora estimata: 09:00
Complet: C5-APEL
Tip solutie: Schimbat în parte
Solutia pe scurt: Admite apelul formulat de Popescu Ion Viorel şi Popescu maria. Schimbă în parte sentinţa apelată în sensul că: constată caracterul abuziv al clauzei prev la art.8.1 din contractul de credit în ceea ce priveşte sintagma dobânda este variabilă în conformitate cu politica băncii. Menţine în rest dispoziţiile sentinţei atacate. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, 02.05.2018.
Document: Hotarâre  2098/2018  02.05.2018

Dosarul de grup prin care mai bine de 20 de reclamati au infrant banca OTP BANK.

SAMSON DANIEL si altii – DOMICILIUL ALES LA C.AV. CUCULIS ŞI ASOCIAŢIIApelantSAMSON DANIELApelantSAMSON CORINA IULIANAApelantSAMSON DANIEL – DOMICILIUL ALES LA C.AV. CUCULIS ŞI ASOCIAŢIIApelantS.C. OTP BANK ROMANIA S.A.IntimatSAMSON CORINA IULIANA – DOMICILIUL ALES LA C.AV. CUCULIS ŞI ASOCIAŢIIApelantCECLAN MARIA – DOMICILIUL ALES LA C.AV. CUCULIS ŞI ASOCIAŢIIReclamantDINCA ROXANA MARIANA – DOMICILIUL ALES LA C.AV. CUCULIS ŞI ASOCIAŢIIReclamantDINCA ANDI ROBERT – DOMICILIUL ALES LA C.AV. CUCULIS ŞI ASOCIAŢIIReclamantPETRAS IOAN – DOMICILIUL ALES LA C.AV. CUCULIS ŞI ASOCIAŢIIReclamantNAGY (FOSTA ILEA) ANA DANIELA – DOMICILIUL ALES LA C.AV. CUCULIS ŞI ASOCIAŢIIReclamantIANCU ADRIAN IOAN – DOMICILIUL ALES LA C.AV. CUCULIS ŞI ASOCIAŢIIReclamantGASPAR HUNOR PETER – DOMICILIUL ALES LA C.AV. CUCULIS ŞI ASOCIAŢIIReclamantIOSIF DANIEL – DOMICILIUL ALES LA C.AV. CUCULIS ŞI ASOCIAŢIIReclamantIOSIF MIHAELA – DOMICILIUL ALES LA C.AV. CUCULIS ŞI ASOCIAŢIIReclamantMOISE ION – DOMICILIUL ALES LA C.AV. CUCULIS ŞI ASOCIAŢIIReclamantMOISE ELENA – DOMICILIUL ALES LA C.AV. CUCULIS ŞI ASOCIAŢIIReclamantDUMITRESCU MANUELA VIRGINIA – DOMICILIUL ALES LA C.AV. CUCULIS ŞI ASOCIAŢIIReclamantDUMITRESCU FLORIN – DOMICILIUL ALES LA C.AV. CUCULIS ŞI ASOCIAŢIIReclamantCRINGUSI ALEXANDRA – DOMICILIUL ALES LA C.AV. CUCULIS ŞI ASOCIAŢIIReclamant1 – 20 

Şedinţe

29.05.2019 Ora estimata: 09:30
Complet: C7-APEL
Tip solutie: Schimbat în parte
Solutia pe scurt: Admite apelul. Schimbă în parte sentinţa apelată în sensulcă: Admite în parte cererea de chemare în judecată. Constată caracterul abuziv al clauzelor de la art. 6.1 litera b) şi 5.2 din contractul de credit nr. C 2204/1120/8164/18.03.2008.

Avocat Drd. Cuculis ADRIAN

Nu uitati ca si in ipoteza in care ati avut creditul vandut la recuperatori, puteti recupera banii platiti in baza acestor clauze de natura abuziva. Completati formularul de mai jos.

One comment to “Definitiva Tribunalul Bucuresti Dobanda Contractuala Credit Bancar OTP Bank-Avocat Cuculis”

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.