Diplomele Spiru Haret Promotiile 2011 – 2012, Inscriere procese colective eliberare diploma licenta – metode de recunoastere a studiilor de la Spiru Haret, ce presupune o cerere de chemare in judecata a Spiru Haret si MECTS – interviu Digi 24 si ProTv av. Cuculis

Initial  problemele studentilor de la Spiru Haret pareau ca se rezolva si aici facem referire la promotiile 2009-2010 cele mai afectate, cel putin pana la acest moment. Tinand cont de faptul ca o data ce o adeverinta este EXPIRATA,  ea nu mai poate fi actualizata sau eliberata o alta cu o perioada identica de  12 luni de valabilitate, suntem in situatia in care si promotiile 2011 – 2012 dupa 2 ani de zile de la momentu eliberarii adeverintelor, sa nu isi poata primi diplomele , castigate, dobandite prin ani grei de studii .

Atentia trebuie pusa la bugetari si nu numai fiindca atata vreme cat nu pot prezenta diploma de licenta, asta echivaleaza cu retrogradarea in functie si obligatia de a restitui toate acele sume de bani suplimentare pe care le-au incasat in virtutea noii pozitiim adica aceea de angajat cu studii superioare.

Pentru a facilita deja in al 5-lea an de cand suntem alaturi de studentii spiru haret prin sute de decizii favorabile de eliberare a diplomelor (tipizatelor) IN INSTANTA, am creeat formularul de inscriere aferent.

FORMULAR INSCRIERE PROCESE COLECTIVE ELIBERARE DIPLOMA LICENTA –

http://indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice/diplomele-spiru-haret-procese-colective-si-individuale-pentru-eliberarea-recunoasterea-diplomelor-de-la-spiru-haret-promotia-2008-20092010/

 

Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii

avocat@indrumari-juridice.eu

031.412.48.88

150 comments to “Diplomele Spiru Haret Promotiile 2011 – 2012, Inscriere procese colective eliberare diploma licenta – metode de recunoastere a studiilor de la Spiru Haret, ce presupune o cerere de chemare in judecata a Spiru Haret si MECTS – interviu Digi 24 si ProTv av. Cuculis”
 1. Buna ziua! Un proces pentru eliberarea diplomelor de master nu intentati?Am terminat masterul in 2010 si nu am intrat in posesia diplomei!Va multumesc!

  • Buns ziua, numele meu este Tutu Cristian, sunt absolvent al Facultații de Management Contabil Spiru Haret, cred ca intre ani 2008-2011.Cum ppt intra in posesia intregului dosar cu toate diplomele si cui sa ma adresez.Am nevoie de ele pt.noul loc de munca.Va multumesc.

 2. Buna ziua. SI eu sunt in situatia de a nu imi putea ridica diploma de licenta obtinuta in februarie 2012. Exista cumva un proces colectiv pentru licente 201-2012? Care este procedura de inscriere? Va rog daca se poate mai multe detalii. Multumesc anticipat o zii buna!

  • Si eu tot in februarie 2012 am dat licenta, la sociologie. In primul an am fost inscrisa la FR apoi m-am transferat la zi. Vreau sa ma alatur procesului dar nu locuiesc in Romania, sper ca ma puteti ajuta cu anumite detalii.

 3. Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Drept Bucuresti FR in anul 2011 cu examen de licenta. Va rog sa-mi spuneti ce acte trebuiesc pentru intentarea unui proces pentru obtinerea diplomei de licenta si care este onorariul?

  • Bună ziua, am terminat în iulie 2011 la facultatea Management financiar contabil la zi.As dori sa îmi spuneți ce trebuie făcut pentru a obține diploma de licență și care este onorariul dumneavoastră.

 4. Buna ziua.Am absolvit Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative Brasov specializarea Administratie publica in 2011 licenta in februarie 2012.va rog sa-mi spuneti ce acte imi sunt necesare pentru intentarea procesului pentru eliberarea diplomei de licenta,care este onorariul si cat dureaza procesul?

 5. Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Drept Craiova ZI SPIRU HARET in anul 2011 cu examen de licenta. Va rog sa-mi spuneti ce acte trebuiesc pentru intentarea unui proces colectiv pentru obtinerea diplomei de licenta si care este onorariul?

 6. Buna ziua,
  am absolvit Facultatea de Matematica- ZI- USH Bucuresti cu Licenta vara 2011.
  Aceeasi intrebare ca si colegii: Va rog sa-mi spuneti ce acte trebuiesc pentru intentarea unui proces pentru obtinerea diplomei de licenta, care este onorariul si care este durata estimata a procesului.

  Multumesc anticipat.

 7. Buna ziua.Am absolvit Facultatea de Drept Bucuresti FR in anul 2011 cu examen de licenta.Sunt interesata sa intru intr-un proces colectiv pentru eliberarea diplomei de licenta.Va rog sa-mi spuneti care sunt actele necesare si onorariul .
  Va multumesc anticipat.

   • As dori sa ma inscriu intr un proces colectiv..pentru obtinerea diplomei de licenta..promotia 2011..iulie

     • BUNA ZIUA,MA AFLU SI EU IN ACEEASI SITUATIE , CA CEILALTI COLEGI!!D VRE-O 2 ANI TOT DAU TELEFOANE LA EI PENTRU AMI RECUPERA DIPLOMA DAR IN ZADAR,TOT MA AMANA!!AM DAT LICENTA IN FEBRUARIE 2012 LA DREPT SI ADMINISTRATIE PUBLICA,PROFIL ADMINISTRATIE PUBLICA!AM FOST LA FR SI M AM TRANSFERAT LA ZI!VA ROG SA MA INDRUMATI CE POT SA FAC CA SA-MI RECUPEREZ DIPLOMA…….

      • Buna ziua stimata doamna. Noi ne ocupam de litigiile cu spiru haret din 2009 si de atunci am explicat in mod clar si definitiv ca nu veti mai putea obtine diploma decat in instanta. Urmeaza sa va contactam in acest sens. Cu stima, av Cuculis 0722298011

      • Buna ziua. SI eu sunt in situatia de a nu imi putea ridica diploma de licenta obtinuta in februarie 2012.managemente Brasov Exista cumva un proces colectiv pentru licente 201-2012? Care este procedura de inscriere? Va rog daca se poate mai multe detalii. Multumesc anticipat o zi buna!

 8. Buna ziua. Am absolvit facultatea de Marketing Zi, USH Bucuresti in vara 2011 cu examenul de licenta. Va rog sa-mi spuneti ce acte sunt necesare pentru intentarea unui proces pentru obtinerea diplomei de licenta, care este onorariul si care este durata estimata a procesului. Din pacare nu locuesc in Romania dar sper foarte mult sa ma ajutati cu informatii necesare.
  Multumesc.

 9. Bună ziua. Am absolvit facultatea de marketing în 2011 cu licență în 2011. Va rog sa-mi spuneți ce acte sunt necesare pentru intrarea în proces în vederea obținerii diplomei de licenta.
  Va mulțumesc anticipat.

 10. Buna ziua.Am absolvit Facultatea de Drept Bucuresti la ZI in anul 2011 cu examen de licenta.Sunt interesat sa intru intr-un proces colectiv pentru eliberarea diplomei de licenta.Va rog sa-mi spuneti care sunt actele necesare si onorariul .
  Va multumesc anticipat.

 11. sunt absolvent al facultatii de drept si administratie publica Bucuresti din cadurul U.S.H., sustinand examenul de licenta in luna iulie 2011. As dori sa ma inscriu intr-un process colectiv pentru obtinerea diplomei. Tel. 0745.22.53.99

 12. Buna seara. Ma numar printre absolventii Fac. de Drept din cadrul Universitatii Spiru Haret , ( 4 ani -240 credite) cu sustinerea ex. de Licenta iulie 2011 . As vrea sa stiu daca exista o cale legala de a intra in posesia diplomei. Multumesc !

 13. si eu sunt in aceeas situatie am sustinut licenta in 2011,si as vrea sa dau in judecata facultatea pt a mi obtine diploma…

 14. Buna sera, Am terminat Fac de management contabil Bucuresti in iulie 2011 si bineinteles ca nu am diploma de licenta .M-am saturat sa tot astept sa-si rezolve problemele cu Ministerul Educatiei .Va rog sa ma ajutati sa pot intra in posesia diplomei.In aceasi situatie este si o prietena ,deci va rugam , cum putem sa rezolvam aceasta problema
  Va multumesc .

 15. Buna ziua.
  Am absolvit facultatea de Marketing Zi, USH Bucuresti in vara 2011 cu examenul de licenta. In primul an am fost inscris la FR apoi m-am transferat la zi. As dori sa ma inscriu intr-un process colectiv pentru obtinerea diplomei.

 16. Buna seara .Ma numesc Ciungu Marian am absolvit Fac. de Drept Spiru Haret promotia 2011,cu sustinerea de ex. de licenta feb.2012.As vrea sa ma contactati prin email ,cum sa procedez pentru a intra in posesia diplomei de licenta sau sa imi recuperez bani.Multumesc.email mmarian221@yahoo.com

 17. Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Drept Bucuresti FR in anul 2011 cu examen de licenta. Va rog sa-mi spuneti ce acte trebuiesc pentru intentarea unui proces pentru obtinerea diplomei de licenta si care este onorariul?

 18. Buna ziua.Am absolvit si eu si sotia Facultatea de FINANTE BANCI FR Blaj in anul 2011 cu examen de licenta.Suntem interesati sa intru intr-un proces colectiv pentru eliberarea diplomei de licenta.Va rog sa-mi spuneti care sunt actele necesare si onorariul .

 19. Buna ziua. Am absolvit facultatea de Marketing Zi, USH Bucuresti in vara 2011 cu examenul de licenta. Va rog sa-mi spuneti ce acte sunt necesare pentru intentarea unui proces pentru obtinerea diplomei de licenta, care este onorariul si care este durata estimata a procesului.
  Va multumesc anticipat!

 20. Buna ziua ,

  Am absolvit facultatea de Stiinte Juridice si Administrative Brasov promotia 2011 si doresc sa stiu cum pot intra in posesia diblomei de licenta , deoarece reprezentatii facultatii nu stiu.

  O zi buna

 21. Buna seara, sunt absolvent al Fac. de Management Brasov 2011 din cadrul USH forma de invatamant FR, cu licenta data in iulie 2011. Doresc sa ma alatur unui proces colectiv (sau individual ) pentru obtinerea diplomei de licenta.
  Multumesc.

 22. Buna ziua .Am absolvit facultatea de Management Brasov cu licenta data in vara 2011.As dori sa ma inscriu intr-un proces colectiv pt eliberarea diplomelor de licenta.Daca se poate sa ma ajutati cu informatii despre acte necesare procesului si despre onorariu.Multumesc mult

 23. am facut facultatea de stiinte juridice si adm Brasov promotia 2008-2011 cand am dat si licenta dar n-am primit-o nici in ziua de azi.As dori sa stiu daca ma pot inscrie pt procesul colectiv si care ar fi costurile . Va multumesc .

 24. Doresc si eu sa ma inscriu in procesul colectiv pt obtinetea diplomei de licenta din 2011 fac de stiinte juridice si adm Brasov si as dori sa stiu care sunt costurile .Va multumesc .

 25. Buna ziua!Si eu si sotia am terminat Facultatea de drept si administratie publica cu sustinerea licentei in iulie 2011.Care este calea legala ca sa putem intra in posesia diplomelor de licenta?

  • Buna ziua, problematica proceselor cu spiru haret ne este cunoscuta de ani de zile, mai preciz din 2009 cand a inceput
   scandalul diplomelor. Pe site-ul nostru gasiti sute de hotarari castigate si dvs. trebuie sa aveti in vedere faptul ca
   acest litigiu ia sfarsit doar in instanta.Cu stima, av Cuculis

   http://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000563625&id_inst=3

   Admite in parte cererea
   Solutia pe scurt: Admite acţiunea formulată de reclamanţi în contradictoriu cu pârâta UNIVERSITATEA “SPIRU HARET” şi obligă pârâta să elibereze reclamanţilor diploma de licenţă şi suplimentul la diplomă. Respinge cererea formulată de reclamanţi în contradictoriu cu pârâtul MEN. Admite cererea de chemare în garanţie formulată de pârâta Universitatea Spiru Haret în contradictoriu cu pârâtul MEN şi obligă pârâtul chemat în garanţie să aprobe tipărirea formularelor tipizate constând în diplomă de licenţă şi suplimentul la diplomă pentru reclamanţi. Obligă pârâta USH la plata către reclamanţi a cheltuielilor de judecată în cuantum de 250 lei. Obligă pârâtul chemat în garanţie MEN la plata către pârâta USH a sumei de 400 lei, cheltuieli de judecată. Cu recurs, în 15 zile de la comunicare, cererea de recurs urmând a fi depusă la Tribunalul Bucureşti. Pronunţată în şedinţa publică de la 2 iunie 2015.

 26. Buna ziua .Am absolvit facultatea de Finante Banci , Blaj cu licenta data in vara 2011.As dori sa ma inscriu intr-un proces colectiv pt eliberarea diplomei de licenta .La fel si sotia mea.
  Va multumesc

 27. Buna ziua, am terminat facultatea de drept la zi, cu sustinerea licentei in sesiunea iulie 2011, vreau sa stiu Demersurile pentru procesul colectiv. Multumesc

 28. Buna ziua,

  Am absolvit facultatea de management financiar contabil din Bucuresti, cu examen de licenta in 2011.Sunt interesata de demersurile pentru procesul colectiv, in vederea obtinerii diplomei de licenta.

  O zi buna.

 29. Buna ziua, am absolvit USH, promotia iulie 2011, doresc sa stiu demersurile pentru un proces colectiv. Multumesc

 30. Buna ziua! Am absolvit facultatea de Jurnalism, cu ex.de licenta in Iunie,2011si facultatea de Arte ,cu ex.de licenta februarie 2012.Sunt interesat sa ma inscriu pentru un proces colectiv,in vederea obtinerii diplomei de licenta.Care sunt costurile?

  • Buna ziua, problematica proceselor cu spiru haret ne este cunoscuta de ani
   de zile, mai precis din 2009 cand a inceput
   scandalul diplomelor. Pe site-ul nostru gasiti sute de hotarari castigate
   si dvs. trebuie sa aveti in vedere faptul ca
   acest litigiu ia sfarsit doar in instanta. av. Cuculis 0722298011

 31. Am inteles unde se termina acest litigiu….. Eu intrebam care ar fi costurile, pt a-mi face un plan in functie de bugetul disponibil ?

 32. Buna ziua. Eu sunt absolventa de Spiru Haret, promotia 2006, la ID, specializarea Limba si literatura engleza-Limba si literatura italiana, am diploma, dar, incepand din 2009, am prins tot valul de scandaluri, fiind scoasa din examenul de titularizare, si in urmatorii 3 ani, nefiindu-mi recunoscuta diploma de catre cei de la ISJ-ul din Satu Mare. Doresc sa-i dau in judecata, atat pentru a-mi castiga dreptul de a folosi diploma, cat si pentru daune morale. Puteti sa-mi spuneti cat ar costa si, totodata, cat timp dureaza un astfel de proces?

  Multumesc anticipat,
  Delia Nagy (0745782xxx)

 33. Buna seara,
  Am absolvit (licenta) iulie 2011 Facultatea de Psihologie-Pedagogie, va rog sa-mi comunicati pasii care trebuie urmati din punct de vedere juridic pentru a intra in posesia diplomei de absolvire, ce presupune acest proces colectiv si care sunt costurile finale, inclusiv onorariul dvs, cheltuieli de judecata, taxe de timbru daca exista, etc. si durata acestei actiuni. Va multumesc anticipat

  • Buna ziua! Am absolvit Facultatea de Marketing si Afaceri Ec.Internationale ,specializarea Marketing, licenta in iulie 2011.Doresc inscrierea intr-un proces colectiv pentru obtinerea diplomei de licenta.Cum trebuie sa procedez?Multumesc.

 34. Buna seara, Am absolvit Facultatea de Sociologie-Psihologie,specializarea Sociologie,in iulie 2011.Doresc inscrierea intr-un proces colectiv,pentru obtinerea diplomei de licenta.Cum procedez? Va multumesc.

 35. Buna seara,
  Am absolvit Facultatea de Sociologie-Psihologie,specializarea Sociologie,in iulie2011.Doresc inscrierea intr-un proces colectiv,pentru obtinerea diplomei de licenta.Cum procedez?
  Va multumesc!

 36. Buna ziua!
  Am absolvit Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune Campulung – licenta iulie 2011.As dori sa ma inscriu intr-un proces colectiv pentru obtinerea diplomei de licenta.Va rog sa-mi comunicati, daca se poate,care sunt actele necesare , costurile si durata procesului !
  Va multumesc anticipat !
  Cu respect,Manuela Plopeanu

 37. Buna seara,
  Va rog sa imi trimiteti pe email informatiile necesare pentru intrarea in pesesie a diplomei de licenta – obtinuta in urma sesiunii din iulie 2011 – Facultatea de Relatii Internationale (zi).
  Suntem 2 persoane in aceeasi situatie.
  Va mutumesc!

  Cu stima!

  • Buna ziua. Va putem adauga grupului nou format de 250 de persoane. Urmeaza sa fiti contactata conform solicitarii dvs. Cu stima, av Cuculis 0722298011

 38. Bună ziua, am terminat în iulie 2011 la facultatea Management specialitatea management zi.As dori sa îmi spuneți ce trebuie făcut pentru a obține diploma de licență și care este onorariul dumneavoastră.Multumesc

   • Buna ziua!Am luat licenta in 2011 Bucuresti,mai este loc si ptr. mine intr_ un grup?Care sunt costurile?Multumesc

    • Buna ziua, asa cum am precizat si mai sus, si dvs. faceti parte din promotiile ce nu vor avea acces la aceasta noua ordonanta pentru spiru haret si va trebui sa ii actionati in judecata. Cu stima, av Cuculis 0722298011

 39. Buna ziua! Am absolvit Facultatea de Marketing si Afaceri Ec.Internationale ,specializarea Marketing, licenta in iulie 2011.Doresc inscrierea intr-un proces colectiv pentru obtinerea diplomei de licenta.Cum trebuie sa procedez?Multumesc.

 40. Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Drept Bucuresti FR Spiru Haret in anul 2011 cu examen de licenta in luna iulie 2011.Sunt interesat sa intru intr-un proces colectiv pentru eliberarea diplomei de licenta.Va rog sa-mi spuneti care sunt actele necesare si onorariul .Suntem 2 persoane in aceasta situatie.
  Va multumesc anticipat.

  • Buna ziua stimate domn. In legatura cu situatia dvs. urmeaza sa va comunicam procedura pe adresa de email lasata. Cu stima, av Cuculis 0722298011

 41. Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Management Financiar Contabil Constanta, specializarea Finante si Banci promotia 2011, nici in ziua de azi nu mi-am primit diploma de licenta. Va rog din suflet sa ma ajutati macar cu un sfat, ce pot sa fac sa obtin acea diploma? Va multumesc

 42. Buna seara.Am absolvit Facultatea de Marketing si Afaceri Economice Internationale specializarea Marketing an 2011,licenta iulie 2011 si nici pana azi nu am intrat in posesia diplomei .Va rog ajutati-ma ,sa pot intra in posesia diplomei .Cum sa procedez. Multumesc!Astept raspuns.

 43. Am absolvit cursurile facultatii de Limba si literatura romana I.d intre anii 2008-2011 iar licienta am dat-o in luna februarie 2012.As dori sa stiu care sunt demersurile pentru a intra in posesia diplomei si daca este vreun proces colectiv pentru eliberarea lor?Va multumesc.

 44. Buna seara!Am absolvit facultatea de drept din cadrul Universitatii Spiru Haret,cu diploma de licenta ,sesiunea iulie 2011.As dori sa ma inscriu intr-un proces colectiv si care ar fi costurile?Va multumesc!

 45. Buna ziua. Am absolvit impreuna cu sotia Facultatea de Drept Specializarea Administratie Publica Bucuresti in anul 2011 cu examen de licenta in luna iulie 2011.Sunt interesat sa intru intr-un proces colectiv pentru eliberarea diplomei de licenta.Va rog sa-mi spuneti care sunt actele necesare si onorariul .
  Va multumesc anticipat.

 46. am absolvit facultatea de drept specializarea drept in vara anului 2011 la centrul din targoviste, insa de atunci si pana in prezent nu mi s-a eliberat diploma, desi unii colegi au primit-o, iar acum mi se zice ca nu mi o pot elibera intrucat nu au formulare, ce sa fac

 47. buna ziua!! Aceeasi problema am si eu am dat licenta in iulie 2011 Facultatea de Drept si Administratie Publica,sper sa reusesc sa i-au si eu diploma 🙁

 48. Buna ziua.
  Am dat examenul de licenta in 2011 la Facultatea de Management Financiar Contabil. Ma puteti ajuta sa obtin diploma?

 49. Buna ziua.Am dat examenul de licenta in 2011 la Facultatea de Finante si Banci. Ma puteti ajuta sa obtin diploma?

 50. Buna ziua! Am absolvit Facultatea de Drept si Administratie Publica din cadrul U.S.H. specializarea drept, forma de invatamant Fr, cu sustinerea licenţe in sesiunea iulie 2011. Sunt interesat sa intru intr-un proces colectiv pentru eliberarea diplomei de licenta. Va rog sa-mi spuneti care sunt actele necesare si onorariul. Va multumesc anticipat!

 51. In 2011 am luat licenta lA Facultatea de Psihologie si nu pot obtine diploma Doresc sa ma inscriu in procesul colectiv si sa ma contactati pentru a mi comunica si onorariul si actele necesare.Via multumesc anticipat

 52. Doresc inscrierea in procesul colectiv pentru obtinerea diplomei de licenta Am luat licenta in 2011 LA Facultatea de Psihologie

 53. In 2011 AM LUAT LICENTA LA FACULTATEA DE PSIHOLOGIE SI NU POT INTRA IN POSESIA DIPLOMEI DE LICENTA DORESC SA MA INSCRIU IN PROCESUL COLECTIV DE OBTINEREA DIPLOMEI VA ROG SA MA CONTACTATI SI SA MI SPUNETI CARE ESTE ONORARIU

 54. Buna ziua,
  Doresc inscrierea in procesul colectiv pentru obtinerea diplomei de licenta Am luat licenta in 2011 la Facultatea de Finante Banci .Va rog sa ma contactati si sa-mi spuneti care este onorariul si care sunt actele necesare.
  Va multumesc.

  • Buna ziua .Am absolvit facultatea de Management Brasov cu licenta data in vara 2011.As dori sa ma inscriu intr-un proces colectiv pt eliberarea diplomelor de licenta.Daca se poate sa ma ajutati cu informatii despre acte necesare procesului si despre onorariu.Multumesc mult.

 55. Buna ziua! Am absolvit Facultatea de Drept si Administratie Publica din cadrul U.S.H. specializarea drept, forma de invatamant Fr, cu sustinerea licenţe in sesiunea iulie 2011. Sunt interesat sa intru intr-un proces colectiv pentru eliberarea diplomei de licenta. Va rog sa-mi spuneti care sunt actele necesare si onorariul. Va multumesc anticipat! 0763825xxx

  • Buna ziua stimata doamna. Litigiile Spiru Haret pentru promotiile 2011-2012-2013-2014 raman in vigoare pentru viitor avand in vedere faptul ca pentru aceste promotii nu exista o rezolvare data prin ordonanta adoptata. Fapt pentru care singura modalitate de recuperare este instanta de judecata.Cu stima, av Cuculis 0722298011

 56. Buna ziua, in anul 2011 am luat licenta la Facultatea Management Financiar Contabil, Specializarea Contabilitate si informatica de gestiune, din cadrul U.S.H., forma de invatamant Fr si nu pot obtine diploma Va rog sa-mi spuneti care sunt actele necesare si onorariul. Va multumesc anticipat.

 57. Buna ziua.Am absolvit Facultatea de Management Financiar Contabil, CIG, ZI in anul 2011 cu examen de licenta.Sunt interesata sa intru intr-un proces colectiv pentru eliberarea diplomei de licenta.Va rog sa-mi spuneti care sunt actele necesare si onorariul .
  Va multumesc anticipat. Adresa mail: andra20061984@gmail.com

 58. Buna ziua. Am absolvit in iulie 2011 Facultatea de sociologie si asistenta sociala insa nu mi s-a eliberat diploma de licenta nici pana in prezent. Va rog sa ma indrumati cu privire la actionarea in judecata si costul estimativ al onorariului,
  Va multumesc!

 59. Buna ziua,am terminat in 2011 Facultatea de Drept,am dat licenta in Februarie 2012,însă pana acum nu mi a fost eliberata,ce trebuie sa fac in acest sens,mai sunt locuri in grup?si care este onorariul?

 60. Buna ziua,am terminat in 2011 Facultatea de Drept si am dat licenta in Februarie 2012,însă nici pana in acest moment diploma nu mi a fost eliberata,mai sunt locuri in grup si care este onorariul?va multumesc

 61. Buna ziua! Am absolvit Facultatea de Contabilitate si Finante din Campulung Muscel,programul de studii Finante si Banci,forma de invatamant FR din cadrul U.S.H. cu sustinerea licenţeI in sesiunea iulie 2011. Sunt interesat sa intru intr-un proces colectiv pentru eliberarea diplomei de licenta. Va rog sa-mi spuneti care sunt actele necesare si onorariul. Va multumesc

 62. Buna ziua,in iulie 2011 am sustinut examenul de licenta la Facultatea de Sociologie-Psihologie Spiru Haret,specializare Psihologie forma de invatamant ID Roma,din pacate nu locuiesc in Romania,am fost personal la facultate in 2012 unde mi s-a raspuns sa revin sau sa imputernicesc o persoana prin procura notariala sa mai incerce avand in vedere ca nu sant in Romania,zis si facut,numai ca de fiecare data acelasi raspuns,reveniti si la persoana imputernicita,va rog din suflet sa ma ajutati si sa ma indrumati care sant pasii de urmat,pentru a obtine diploma de licenta prin intermediul dumneavoastra? Doresc si eu daca este posibil sa ma inscriu in procesul colectiv.va rog sa-mi raspundeti ,persoana imputernicita lucreaza si locuieste in bucuresti .Va multumesc anticipat….

 63. Bună ziua. Am absolvit facultatea de marketing în 2011 cu licență în 2011. Va rog sa-mi spuneți ce acte sunt necesare pentru intrarea în proces în vederea obținerii diplomei de licenta.
  Va mulțumesc anticipat.

 64. Buna ziua,

  Am sustinut examenul de licenta in februarie 2012.
  Va rog sa ma ajutati cu toate detaliile despre onorariu, documentele necesare si tot ceea ce este nevoie pentru obtinerea diplomei de licenta.
  Suntem 3 colegi care avem aceiasi problema.

  Multumesc,
  MArian Ionescu

 65. Buna ziua! Am absolvit Facultatea de Drept si Administratie Publica din cadrul U.S.H. specializarea drept, forma de invatamant zi, cu sustinerea licenţe in sesiunea iulie 2011. Sunt interesata sa intru intr-un proces colectiv pentru eliberarea diplomei de licenta. Va rog sa-mi spuneti care sunt actele necesare si onorariul. Va multumesc anticipat! 0725565ccc

 66. Am terminat USH profilul Drept in 2011 iunie.Varog sa mi comunicati modalitatea prin care pot sa mi dobindesc diploma

  0722613xxx

 67. Buna seara,am absolvit Facultatea de Finante si Banci in 2011,cursuri de zi si nu am primit diploma. Mentionez ca am dorit sa fac cursuri,mi-am depus dosarul la Ministerul Finantelor pentru un post vacant si mi-a fost respins dosarul din cauza ca nu am diploma…nu stiu ce sa fac,sunt disperata,am nevoie de un loc de munca si nu reusesc din cauza ca nu am diploma….as vrea sa ma alatur si eu procesului colectiv.
  Va multumesc
  0733616xxx

 68. Buna ziua,
  Am absolvit Spiru Haret – Management Brasov in 2011 iunie specialitate CIG. As dori sa ma ajutati in legatura cu obtinerea diplomei. Tel.0740179xxx

  • Buna ziua. Asa cum am mai anuntat promotiile 2011 se pare ca NU sunt recunoscute. Urmeaza ca in baza solicitarii dvs. un coleg sa revina cu un raspuns la dvs. pentru inscrierea in dosarele ce vizeaza recuperarea diplomei. Cu stima, av Cuculis 0722298011

   • Buna, Am absolvit Facultatea de Marketing si Afaceri Economice Internationale specializarea Marketing an licenta iulie 2011, forma de invatamant zi, nu am intrat in posesia diplomei .Doresc inscrierea in procesul colectiv pentru obtinerea diplomei de licenta! Astept raspuns.

 69. Buna ziua .Am absolvit facultatea de Management Brasov cu licenta data in vara 2011.As dori sa ma inscriu intr-un proces colectiv pt eliberarea diplomelor de licenta.Daca se poate sa ma ajutati cu informatii despre acte necesare procesului si despre onorariu.Multumesc mult

  • Buna ziua .Am absolvit facultatea de Management Brasov si am sustinut licenta in vara 2011.As dori sa ma inscriu intr-un proces colectiv pt eliberarea diplomelor de licenta.Daca se poate sa ma ajutati cu informatii despre acte necesare procesului si despre onorariu.Multumesc mult,
   tel 0742077xxx

 70. Buna seara….sunt bulversata.M.am intors in tara cu intentia de a incerca sa.mi eliberez diploma si nu ma regasesc in listele de pe site.ul oficial Spiru Haret.Am sustinut examenul de licenta in anul 2011…ID,Jurnalism,Comunicare si Relatii Publice…deci,citind aici nu sunt recunoscute!Dumnezeule…ajutati.ma va rog!ma inscriu si eu unde este necesar…dar daca puteti sa.mi explicati si mie va rog ce se poate face,cum si cand ca in momentul asta sunt in soc!….

 71. Buna seara…am sustinut examenul de licenta 2011.jurnalism,comunicare si rel.publice….m.am intors in tara fara a avea o idee despre ce se intampla,asadar sunt intr.o neimaginata stare de soc.ma inscriu si eu unde este nevoie….numai ca lamuriti.ma putin va rog ca sa stiu ce si cum trebuie sa fac….va multumesc!

 72. Buna ziua!
  Am absolvit Facultatea de Marketing -promotia iunie 2011, va solicit ajutor in vederea obtinerii diplomei.
  Multumesc!
  Tel. 0723172XXX

 73. Buna ziua, am absolvit Facultatea de Management General Brasov din cadrul USH, licenta in februarie 2012 si n-am primit diploma. As dori sa ma alatur si eu procesului colectiv. Va multumesc!

 74. Buna ziua,am absolvit Facultatea de Management din Brasov,CIG ,cu licenta in iulie 2011,am primit doar adeverinta de prelungire a adeverintei de licenta.Va rog sa ma ajutati sa-mi recuperez diploma.

 75. Buna ziua,am absolvit Facultatea de Management din Brasov,CIG ,cu licenta in iulie 2011,am primit doar adeverinta de prelungire a adeverintei de licenta.Va rog sa ma ajutati sa-mi recuperez diploma.
  Nr.telefon 0743366xxx

 76. Buna ziua.Am absolvit Facultatea de Finante si Banci Blaj licenta in iulie 2011,doresc sa ma alatur procesuli colectiv pentru recuperearea diplomei.

 77. am terminat facultatea litere romana franceza in 2011 si nici acum nu am diploma ce trebuie sa fac nr. telefon 07638690xx

 78. Am absolvit examenul de licenta in februarie 2011 la Management Brasov CIG FR si nua ma primit diploma .
  As vrea sa ma alutur si eu procesului colectiv.
  Astept sa ma contactati.
  Multumesc.
  0740206xxx

 79. Eu am terminat facultatea de istorie in iulie 2011si nu am primit diploma.Am facut cerere de eliberare in 2013 si mi s-a spus k nu au formulare,iar o colega de a mea a facut cererea in 2012 si primit diploma.Rog ajutor pt eliberarea diplomei.

 80. Am absolvit facultatea de istorie in iulie2011 si am facut cerere de eliberare pt diploma in 2013 si mi s a spus k nu au formulare,iar o colega de a mea,in acelasi an,a facut cererea in 2012 si a primit diploma.Va rog sa ma ajutati .

 81. Buna ziua, spuneti-mi va rog daca pot intenta proces colectiv fara sa am adeverinta de absolvire la mana? sau se mai poate obtine chiar si acum daca am dat examenul de licenta in 2011? Multumesc!

 82. Buna ziua,
  Am dat licenta la Spiru Haret in februarie 2010, Management Financiar Contabil, si inca nu am luat diploma de licenta. Sincer inca nu am reusit sa ajung la facultate sa o iau dar observ cu groaza ca sunt grave probleme in eliberarea diplomelor. Ce trebuie sa fac? Sa merg mai intai la facultate sa de pun o cerere? Si apoi sa va contactez pentru un proces de grup? Cum se procedeaza?
  Multumesc si astept cu mare interes un raspuns!

 83. Buna ziua! am absolvit facultatea Spiru Haret Suceava, specializare Drept in luna februarie 2010 si doresc sa intru in posesia diplomei de licenta! ce procedura ar trebui sa urmez in acest sens?Multumesc

 84. Buna ziua!
  Am absolvit Facultatea de Management Financiar Contabil- Contabilitate si Informatica de Gestiune Constanta – licenta iulie 2011.As dori sa ma inscriu intr-un process colectiv pentru obtinerea diplomei de licenta.Va rog sa-mi comunicati, daca se poate,care sunt actele necesare , costurile si durata procesului!
  Va multumesc anticipat !
  Cu respect, Radu Andra

 85. Buna ziua,
  Am absolvit USH ,Limbi Straine,forma de invatamant ZI ,sesiunea de examinare iunie/iulie 2011 si nu pot sa-mi ridic diploma de licenta.
  Imi puteti va rog spune ce actiune trebuie sa iau?

  Multumesc anticipa

 86. Buna ziua,
  Am absolvit USH ,Limbi Straine,forma de invatamant ZI ,sesiunea de examinare iunie/iulie 2011 si nu pot sa-mi ridic diploma de licenta.
  Imi puteti va rog spune ce actiune trebuie sa iau?

  Multumesc anticipat

 87. Am absolvit Facultatea de Stiinte juridice si Administrative Brasov si am sustinut examenul de licenta la Bucuresti in anul 2011. Ce ar trebui sa fac sa intru in posesia diplomei de licenta ? Va mutumesc! 07489xxxx

 88. Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Marketing si Afaceri Economice Internationale, din Bucuresti, program de studii Marketing, la zi, din cadrul Univ.Spiru Haret, promotia 2011. Ce ar trebui sa fac sa intru in posesia diplomei de licenta ? Va multumesc! Telefon : 0756cc0996

 89. Buna ziua,am absolvit Facultatea de Management Brasov,specializarea CIG, in anul 2011.Va rog sa ma ajutati sa intru in posesia diplomei.Va multumesc.
  Nr.telefon 0743366xxx

 90. Buna ziua! Am absolvit Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative Brasov si am sustinut examenul de licenta in luna februarie 2012. As dori sa aflu date, referitor la eliberarea diplomei. Multumesc mult!

  • Buna ziua. Este o intreaga zapaceala cu diploma. In perioada prezenta la data prezentului mesaj, toti cei care au terminat pana in 2011 dar nu inclusiv, ar trebui sa aiba diplomele recunoscute. In esenta, legea de punere in aplicare si aprobare a oug 42/2015 a venit cu amendamente in asa fel incat toti cei care au terminat facultatea la forma de id sau fr NU vor mai avea diplomele recunoscute si astfel trebuie sa ii cheme in judecata. Cu stima, av Cuculis 0722298011

 91. Buna seara,am terminat fac. F.R,USH,specializarea romana-franceza,pedagogie,si nu am reusit sa intru in posesia diplomei.Am terminat in anul 2011 ,am facut o procura la o pers ce locuieste in Bucuresti ,dar mi-a dat diploma de bac si de atunci astept.Ce as putea sa fac sa pot obtine diplomele?Va multumesc din suflet.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.