Trei Sentinte Impotriva Recuperatorilor De Creante Kruk Romania – SeCapital Si Bancii CEC BANK – Prin Care Se Constanta Prescris Dreptul Lor De A Executa Silit – Avocat Cuculis

Vin cu noutati la sfarsit de an cu privire la executarile silite prescrise. Se observa cum executarile silite abuzive sunt anulate de catre instantele de judecata pe motivul intervenirii prescriptiei. Va anunt, ca unele executari silite nu mai erau in termen cand cei implicati au contestat executarea, insa atata vreme cat putem sa facem dovada unui ultim act de executare trimis si contestat in termen de 15 zile, atunci puteti obtine anularea intregii executari silite.

Spre exemplu, executorii judecatoresti si aici ma refer la toti, nu respecta codul de procedura civila cu privire la intocmirea de procese verbale pentru toate actele emise inclusiv procese verbale pentru fieare distribuire de sume(ce trebuiesc notificare lunar inclusiv debitorilor), ori atunci cand nu mai sunteti in termen, puteti face o cerere de eliberare a proiectului de distribuire a sumelor si astfel aveti de la momentul eliberarii documentelor de catre executor, 15+2 zile sa faceti contestatia.

Cea mai recenta hotarare, pentru care inca nu avem sentinta de anulare totala a executarii silite a fost pronuntata de judecatoria sectorului 2  –

Ora estimata: 08:30
Complet: Amanari pronuntare Oancea
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare. Constată că a intervenit prescripţia dreptului de a cere executarea silită. Anulează executarea silită realizată în dosarul de executare nr. 503/2015 al Biroului Executorului Judecătoresc Guli Constantin. Cu drept de a formula apel în termen de 10 zile de la data comunicării, cale de atac care se va depune la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică azi 15.12.2015.
Document: Hotarâre  14040/2015  15.12.2015

http://portal.just.ro/300/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000361596&id_inst=300

 

Inca doua sentinte pronuntate de curand, au fost redactate si le facem publice.

 

 

sentinta cucu florin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sentinta 2 tot impotriva KRUK ROMANIA

sentinta prescriptie serban dragos

 

 

 

 

 

 

 

 

av. Cuculis Adrian

avocat@indrumari-juridice.eu

5 comments to “Trei Sentinte Impotriva Recuperatorilor De Creante Kruk Romania – SeCapital Si Bancii CEC BANK – Prin Care Se Constanta Prescris Dreptul Lor De A Executa Silit – Avocat Cuculis”
 1. Buna sara , tocmai am primit si eu un ordin de executare silita la un credit administrat de către Kruk. Mentionez că din data primirii primei înștințări de la Kruk că mi-au preluat 2 credite pe care nu le-am mai putut rambursa eu nu am plătit nici un leu până in ziua de azi și sau scurs mai bine de 3 ani. Nu am plătit nici eu și nici altcineva din membrii familiei in tot acest timp.
  La unul din credite am primit ordin de executare in data de 13.07.2012 de catre Gulea Constantin iar la cel de a-l 2 – lea zilele trecute .
  Am 2 intrebari la dvs. domnule Avocat :
  1. De la primirea primei instiintari de executare silita din data de 13.07.2012 eu neplătindu-le nimic ( dar punandu-mi poprire pe un card de credit de la garanti pe care i-l platesc regulat , acum nu stiu daca din acest card de credit pe care eu platesc tot timpul suma minima pentru garanti , de aici se duc ceva bani si catre acel executor ?) Creditul se mai prescrie după trecere celor 3 ani de la hotararea executorului ?
  2. La a-l doilea credit administrat de Kruk , de la primirea instiintarii ca m-au preluat ei si pana in 14.12.2015 cand am primit din un ordin de executare silită au trecut mai bine de 3 ani , acest credit nu s-a prescris ?
  Sau doar prin simpla primire a unor instiintari se anuleaza perioada de prescriere ?
  Nu incalca legea executorul in acest caz ?

  Ce mă sfătuiți să fac in continuare ?
  Dvs. ma puteti reprezenta intr-o contestatie dacă sunt din Brasov, vorbesc despre ce-l de a-l 2 – lea caz că banuiesc ca la primul nu mai am ce face.
  Multumesc si astept raspunsul dvs. printr-un email.

 2. Buna ziua m-ar interesa o modalitate sa pot intra in legatura cu un avocat pentru drept civil. Am o proprire marca kruk si am nevoie de cineva care ma poate ajuta. Multumesc

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.