Intr-un Final Normalitate-Contestatie A Bancii Transilvania La Darea In Plata Respinsa Ca Inadmisibila-Avocat Cuculis

Credit Cesionat In Timpul Judecarii Contestatiei La Darea In Plata? Instanta Respinge Ca Inadmisibila Contestatia-Intram Pe Taramul Normalitatii Cu Privire La Litigiile Pe Darea In Plata-Banca Transilvania Pierde Procesul Pe Dare In Plata-Avocat Cuculis

Poveste de succes? NU! Poveste de NORMALITATE!? DA!  Asa s-ar traduce pronuntarea de mai jos pentru familia ICHIM! Asta pentru ca intr-un final, vedem solutii de inadmisibilitate pentru bancile care fac contestatii cu totul aiurea si mai presus, isi cesioneaza creantele,contractele, in timpul judecatii.

Acesta este si rationementul pentru care mai jos, vedeti atat BANCA TRANSILVANIA,  si celebra deja EOS CREDIT FUNDING DAC incredibil inca la EOS ROMANIA(desi e ilegal).

Ei bine, banca s-a hotarat in timpul jocului ca este mai bine sa iasa din hora si a cesionat creditul, instanta a constatat in aceasta cauza ca actiunea in sine este inadmisibila fiindca evident, actiunea de contestatie la notificare, nu fusese facuta de catre recuperatorul de creante.

Printre altele, solutia scoate la iveala si faptul ca de esenta s-a cesionat CREANTA si nu contractul fiindca daca s-ar fi cesionat contractul s-ar fi putut opune aprari cu privire la aceasta ori daca a fost cumparata DOAR creanta, recuperatorul nu putea sa stea in “judecata”.

 

Dosar: 10643/196/2017

Nume Calitate parte
BANCA TRANSILVANIA SA Creditor
ICHIM CRISTIAN DANIEL la SCPA Cuculis&Asociatii Debitor
Ichim Carmen Nina la SCPA Cuculis&Asociatii Debitor
EOS CREDIT FUNDING DAC – LA SC EOS KSI ROMÂNIA SRL Intimat

 

Şedinţe

29.03.2018
Ora estimata: 9:00
Complet: C 7 civil
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: respinge contestaţia formulată de către BT ca inadmisibilă
Document: Hotarâre  2031/2018  29.03.2018

http://portal.just.ro/196/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=19600000000195275&id_inst=196

La fel de bine trebuie sa se intample si in cazul celor care se adreseaza cu o notificare de dare in plata catre banca sau alt recuperator, insa ei declara prin contestatiile depuse, ca NU au calitate de creditor, ori daca din ceea ce declara acestia  reiese ca NU sunt creditori, atunci ne intrebam, cum poate sa faca un NECREDITOR o contestatie la darea in plata, daca ORICUM nu il afecteaza? Asta inseamna de esenta tot inadmisibilitate!

Folositi pronuntarea de mai sus si explicatiile, in dosarele de dare in plata!

av.drd. Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

 

Problema juridica ce necesinta consultanta? Programati-va AICI!

 

Dare In Plata IFN Verida-Pentru Ca Darea In Plata Se Poate Castiga In Apel-Verida Credit Ifn Pierde Dosarul Pe Contestatia La Darea In Plata Stergere Datorie Reziduala-Avocat Cuculis

Intr-un Final Normalitate-Contestatie A Bancii Transilvania La Darea In Plata Respinsa Ca Inadmisibila-Avocat Cuculis was last modified: April 25th, 2018 by Avocat Cuculis Adrian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.