O Noua Bomba In Executari Silite-O Alta Instanta Anuleaza Raportul De Evaluare Intocmit De Un Evaluator Anevar Si Toate Actele Emise-Incheiere Expert Tehnic Si Raport Evaluare-Executor Pasca Ciprian Narcis-Avocat Cuculis

O Alta Instanta Anuleaza Raportul De Evaluare Imobiliara,Incheierea De Incuviintare A Expertului Dar Si Publicatia De Vanzare-Rapoartele De Evaluare ANEVAR Considerate ILEGALE-Avocat Cuculis

Dosarul De Anulare Al Raportului De Evaluare Plus Toate Actele Intocmite In Baza Incheierii De Numire “Expert” Tehnic

Desi este pe fond nu este prima hotarare ca ulterior ramane definitiva prin care se constata aceasta ilegalitate majora!

Oricum, conform deciziei instantei care este EXECUTORIE, atat incheierea de expert dar si raportul de expertiza si publicatia de vanzare, sunt NULE!

Vedeti mai jos solutia data de catre instanta-

Dosar: 3786/271/2018

RUSNEAC SILVIA JANINE la SCPA Cuculis&Asociatii Contestator
SC EOS CREDIT FUNDING BL DAC PRIN REPREZENTANT CONVENTIONAL EOS NEXT SERVICES SRL Pârât

 

Şedinţe

10.07.2018
Ora estimata: 08:30
Complet: C5 civil-
Tip solutie: Admitere apel
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare formulată de contestatoarea RUSNEAC SILVIA JANINE- în contradictoriu cu intimata EOS CREDIT FUNDING BL DAC, .

Dispune anularea încheierii de numire a unui expert tehnic din data de 22.02.2018, dată în dosarul executional nr 1075/E/2017 al Biroului executorului judecătoresc Pasca Ciprian Narcis, precum si a actelor de executare silită subsecvente, referitoare la urmărirea silită a imobilului situat administrativ în Oradea, Bihor. Executorie. Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată în prezentul dosar. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria Oradea. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 10.07.2018.
Document: Hotarâre  4420/2018  10.07.2018

http://portal.just.ro/271/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=27100000000246857&id_inst=271

Ce am invocat in contestatie?

Faptul ca nu poate fi pus semnul egal intre un evalutaor ANEVAR si un expert tehnic M. Justitiei –

Ca atare, apreciind în sensul că vătămarea produsă reclamantei prin numirea unei persoane care nu are calitatea de expert în vederea realizării expertizarii imobilului, nu poate fi înlăturată decât prin constatarea nulitătii actelor de executare .

Concluzionand, rezulta indubitabil  Nulitatea absoluta a incheierii de numire , si pe cale de consecinta solicitam instantei aplicarea sanctiunii prevazute de art. 704 C.proc.civ :”[n]erespectarea dispozitiilor referitoare la executarea silita insasi sau la efectuarea oricarui act de executare atrage nulitatea actului nelegal , precum si a actelor de executare subsecvente , dispozitiile art.174 si urmatoarele fiind aplicabile in mod corespunzator , si  aplicarea dispozitiilor art.723 C.pr.civ anularea tuturor actelor subsecvente.

  • ATENTIE – Nu am fost singurul care a constatat ca exista diferente DE ESENTA dar am fost primul, intre experti si evaluatori in conditiile codului care ne vorbeste despre experti. In tot cazul ATENTIE la actele de executare, tot parcursul executarii silite poate fi analizat sub aspectul legalitatii de catre instanta, asa cum curge de altfel orice dosar de executare sub verificarea instantei de judecata.

 

Sunteti executat silit? Completati formularul de mai jos!

 

Mai multe despre BOMBA din jurul executarilor silite si a rapoartelor de evaluare-

Executari Silite Imobiliare ILEGALE-Aproape Toate Evaluarile Imobiliare Pentru Vanzare La Licitatie Sunt Nule Art. 836 Procedura Civila-Avocat Cuculis

4 comments to “O Noua Bomba In Executari Silite-O Alta Instanta Anuleaza Raportul De Evaluare Intocmit De Un Evaluator Anevar Si Toate Actele Emise-Incheiere Expert Tehnic Si Raport Evaluare-Executor Pasca Ciprian Narcis-Avocat Cuculis”
  1. Nu stiu de ce executorul judecatoresc Pasca Ciprian Narcis mia blocat cardul la banca transilvania.Va multumesc anticipat.

  2. Multumim pentru aceste informatii pretioase. In concluzie trebuie ca pentru orice executare judecatoareasca evaluarea sa fie facuta de un expert ce a dobandit calitatea de expert tehcnic judiciar, reconoscut de ministerul Justitiei, si nu de un oarecare evaluator de terenuri care se crede expert dar nu are aceasta acreditare din partea Ministerului Judtitiei. Asadar exista o lista cu numele expertilor recunoscuti de Mnisterul Justitiei si numai aceia sunt acreditati sa evalueze imobile supuse execuari silite,

  3. Întrebare. Fosta sotie a cerut vânzarea apartamentului prin LICITATIE . Proces început în iulie 2014.Tergiversat de reclamanta sub diferite motive . RAPORTUL EXPERTULUI IMOBILIAR ESTE DIN Martie 2016 ,Expertiza făcută numai pe vizualizare apartament din exterior. Instanța a tot admis termenele de prelungire până la Scoaterea apartamentului la licitație că i sa cerut INTABULAREA numind un EXPERT TOPOGRAF SA VINA SA O FACA . INTREBARE ,, RAPORTUL DE EXPERTIZA FACUT IN 2016 , MAI ESTE VALABIL ? PRETUL A FOST FACUT LA APARTAMENT 3 CAMERE , etaj 4 CARTIER NOU CU UTILITATI GAZ ,DE APROX 2 ANI ,ZONA FOARTE BUNA , la prețul de 42 000 € . euro cotat atunci la 4.4634 lei. MA LUPT DAR DEGEABA . CATE DEMERSURI AM TOT FACUT ,INSTANTA NU MI LE A LUAT IN SEAMA ,FOSTA SOTIE NUMAI LOCUIESTE DIN 2013 DUPA DIVORT. Cu respect POPA IOAN TULCEA

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.