Recuperator De Creante Ilegal- ProsperoCapital Noua Executare SilitaContestata Si Anulata

Prosperocapital SARL – Executarea Silita Inceputa In Mod Ilegal, Contestata Si Apoi Anulata De Catre Instanta De Judecata

Primiti acte de executare silita? Verificati legalitatea lor.

Atentie- toate actele de executare silita trebuie sa aiba in spatele lor intocmite procese verbale de constatare,(intodeauna verificati dosarul de executare).


Pont juridic – inainte de a demara executarea silita, executorul judecatoresc este OBLIGAT sa emita o instiintare de executare, fara de care intreaga executare este nula!

ProsperoCapital recuperator de creante ilegal – Instanta ii anuleaza executarea silita – Ati fost cesionat la recuperatorii de creante?

Verificati daca executarea silita este legala.

Prin metoda contestatiei la executare puteti anula executarea silita ilegala.

Recuperatorii au fost taxati de catre instantele de judecata – spre exemplu Secapital primieste o anulare a executarii silite.

RATIUNEA? – Este posibil ca in ceasul al 12-lea sa se poata rezolva amiabil si tocmai pentru ca debitorul sa nu plateasca onorariile extrem de mari ale executorului acesta este obligat sa emiterea instintarii.

Dosar executional anulat in instanta  aproape in ultima zi de vacanta judecatoreasca!

Apostol Milica la SCA Cuculis&Asociatii Contestator
PROSPEROCAPITAL SARL Intimat

Dosar: 5381/302/2018

30.08.2018
Ora estimata: 09:00
Complet: C 9 civil 2018
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare.Anulează executarea silită efectuată în dosarul nr. 15/C/2018 al B.E.J.A. Creangă, Tudorache şi Ion.

Anulează încheierea din 26.01.2018 a Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti dată în dosarul nr. 1092/202/2018.

Dispune restituirea către contestatoare a taxei judiciare de timbru în cuantum de 1000 lei, achitată cf. chitanţei seria 179187 nr. 133721 din 26.06.2018 emise de Direcţia Impozite şi Taxe Locale Sector 5.

Obligă intimata la plata către contestatoare a sumei de 2000 lei, reprezentând cheltuieli de judecată. Cu apel în 10 zile de la comunicare, apel care se va depune la Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 30.08.2018.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)    30.08.2018

http://portal.just.ro/302/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30200000000346511&id_inst=302

Av.drd. Cuculis

Ati primit acte de executare si considerati ca sunteti supusi unui abuz? Verificati-leaici!

Anulati Executarea Silita Abuziva Pornita De KRUK Romania Sau Alt Recuperator

6 comments to “Recuperator De Creante Ilegal- ProsperoCapital Noua Executare SilitaContestata Si Anulata”
  1. Buna ziua,

    As avea o intrebare referitoare la cum iti recuperezi contravaloarea taxa de timbru de la aceasta societatea.

    Am formulat 2 contestatii la executare impotriva acestei societatii si cu toate ca au fost admise, ei nu au binevoit sa imi returneze contravaloarea cheltuielilor de judecata.

    Avand in vedere ca societatea aceasta este o societatea straina, cum imi pot recupera cheltuielile de judecata de la ei?

    Multumesc!

  2. La firma unde in prezent lucrez, s-a primit o notificare de la B.E.J.A Sîrbu si Vedetei, pentr-u a-mi fi pusă pripite pe salariu, fiind ,după spusele dumnealor, debitor la Prospero Capital SaRL in dosar de executare Nr.2959/2016- cu suma de 18.632.71 lei. Dacă considerati ca m-a-ti putea ajuta in a depune contestație la executare, deoare ce pt.mine este o sumă foarte mare ,si o consider că fiind abuzivă. Cu respect ,va multumesc anticipat ,pt. raspuns ,si sper sa ma ajutati in aceasta problema.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.