Recuperatorul Ilegal Eos Credit Funding DI Dac Executare Silita Anulata 45000 Euro Dupa 6 Ani-Avocat Cuculis

Recuperatorul De Creante Eos Credit Funding DI Dac Porneste ILEGAL Executarea Silita Si Instanta Anuleaza Integral Dosarul Executional-Avocat Cuculis

O noua executare silita anulata de catre instanta de judecata.

Istoria creditului incepe tocmai de la BCR, cand banca a considerat ca “neperformat” creditul si l-a instrainat la vremea aceea(2010)  catre SC. CEE Collect Romania SRL, pentru ca mai tarziu recuperatorul CEE Collect sa inainteze creanta in afara tarii catre EOS CREDIT FUNDIND DI, adica o cesiune din stanga-n dreapta, timp in care creanta s-a tot adunat ajungand la aproape 60000 de euro.

 

Dosar: 1021/207/2018

NumeCalitate parte
CALIU NICU ALIN LA. SCPA CUCULIS ŞI ASOCIAŢIIContestator
CALIU LILIANA MANUELA LA. SCPA CUCULIS ŞI ASOCIAŢIIContestator
CALIU OCTAVIAN LA. SCPA CUCULIS ŞI ASOCIAŢIIContestator
EOS CREDIT FUNDING DI DACIntimat
B.E.J. IVANOVICI DRAGOŞ THEODORIntimat

Ora estimata: 08:30
Complet: C11
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite excepţia lipsei calităţii procesual pasive a BEJ IVANOVICI DRAGOŞ TEODOR. Respinge ca neîntemeiată excepţia tardivităţii formulării contestaţiei la executare invocată de intimata EOS CREDIT FUNDING BL DAC. Respinge contestaţia la executare formulată de contestatorii Caliu Nicu Alin, Caliu Liliana Manuela si Caliu Octavian în contradictoriu cu intimata BEJ IVANOVICI DRAGOŞ TEODOR, ca fiind formulată împotriva unei persoane lipsite de calitate procesual pasivă . Admite contestaţia la executare formulată de contestatorii Caliu Nicu Alin, Caliu Liliana Manuela si Caliu Octavian în contradictoriu cu intimata EOS CREDIT FUNDING BL DAC . Anulează în totalitate a actele de executare efectuate în dosarul execuţional nr.539/43112/2016 (renumerotat din dosarul nr.431/E/2012) aflat pe rolul BEJ Ivanovici Dragoş Theodor, . Admite cererea de suspendare a executării silite ce formează obiectul dosarului de executare nr.539/43112/2016 (renumerotat din dosarul nr.431/E/2012) aflat pe rolul BEJ Ivanovici Dragoş Theodor, până la soluţionarea contestaţiei la executare. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare Pronunţată azi, 21.03.2018, în şedinţă publică, la sediul Judecătoriei Caracal, jud.Olt.
Document: Hotarâre  497/2018  21.03.2018

http://portal.just.ro/207/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=20700000000076661&id_inst=207

Desi executarea silita a inceput in 2012, putem observa, ca prezenta contestatie la executare care a ANULAT INTREGRAL dosarul de executare, s-a formulat , 6 ani de zile mai tarziu, insa nulitatea absoluta pe care o puneam in balanta cu tardivitatea, a fost acceptata si astfel executarea silita a fost anulata integral.

Orice executare silita care nu respecta dispozitiile codului de procedura civila este o executare silita NULA!

Contestarea executarii silite este singura modalitate de control a actelor de executare silita, conform codului de procedura civila, executarea silita poate fi verificata sub aspectul legalitatii de cate instanta de judecata!

av.drd. Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

Aveti probleme ce necesita o consultanta juridica? Puteti programa o intrevedere AICI-

 

Totul Despre Executarile Silite, Posibilitatile De Anulare Si Invocare A Clauzelor Abuzive,Evacuari,Suspendari De Executare Si Executari Silite Ilegale – Avocat Cuculis

One comment to “Recuperatorul Ilegal Eos Credit Funding DI Dac Executare Silita Anulata 45000 Euro Dupa 6 Ani-Avocat Cuculis”
  1. Pingback: Ipoteca Imobiliara Prescrisa In 3 Ani Prin Contestatie La Executare-Recuperator Eos Credit Funding Bl Dac - Cuculis si Asociatii

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.