Recuperatorul Ilegal Eos Credit Funding DI Dac Executare Silita Anulata 45000 Euro Dupa 6 Ani-Avocat Cuculis

Recuperatorul De Creante Eos Credit Funding DI Dac Porneste ILEGAL Executarea Silita Si Instanta Anuleaza Integral Dosarul Executional-Avocat Cuculis

O noua executare silita anulata de catre instanta de judecata.

Istoria creditului incepe tocmai de la BCR, cand banca a considerat ca “neperformat” creditul si l-a instrainat la vremea aceea(2010)  catre SC. CEE Collect Romania SRL, pentru ca mai tarziu recuperatorul CEE Collect sa inainteze creanta in afara tarii catre EOS CREDIT FUNDIND DI, adica o cesiune din stanga-n dreapta, timp in care creanta s-a tot adunat ajungand la aproape 60000 de euro.

 

Dosar: 1021/207/2018

Nume Calitate parte
CALIU NICU ALIN LA. SCPA CUCULIS ŞI ASOCIAŢII Contestator
CALIU LILIANA MANUELA LA. SCPA CUCULIS ŞI ASOCIAŢII Contestator
CALIU OCTAVIAN LA. SCPA CUCULIS ŞI ASOCIAŢII Contestator
EOS CREDIT FUNDING DI DAC Intimat
B.E.J. IVANOVICI DRAGOŞ THEODOR Intimat

Ora estimata: 08:30
Complet: C11
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite excepţia lipsei calităţii procesual pasive a BEJ IVANOVICI DRAGOŞ TEODOR. Respinge ca neîntemeiată excepţia tardivităţii formulării contestaţiei la executare invocată de intimata EOS CREDIT FUNDING BL DAC. Respinge contestaţia la executare formulată de contestatorii Caliu Nicu Alin, Caliu Liliana Manuela si Caliu Octavian în contradictoriu cu intimata BEJ IVANOVICI DRAGOŞ TEODOR, ca fiind formulată împotriva unei persoane lipsite de calitate procesual pasivă . Admite contestaţia la executare formulată de contestatorii Caliu Nicu Alin, Caliu Liliana Manuela si Caliu Octavian în contradictoriu cu intimata EOS CREDIT FUNDING BL DAC . Anulează în totalitate a actele de executare efectuate în dosarul execuţional nr.539/43112/2016 (renumerotat din dosarul nr.431/E/2012) aflat pe rolul BEJ Ivanovici Dragoş Theodor, . Admite cererea de suspendare a executării silite ce formează obiectul dosarului de executare nr.539/43112/2016 (renumerotat din dosarul nr.431/E/2012) aflat pe rolul BEJ Ivanovici Dragoş Theodor, până la soluţionarea contestaţiei la executare. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare Pronunţată azi, 21.03.2018, în şedinţă publică, la sediul Judecătoriei Caracal, jud.Olt.
Document: Hotarâre  497/2018  21.03.2018

http://portal.just.ro/207/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=20700000000076661&id_inst=207

Desi executarea silita a inceput in 2012, putem observa, ca prezenta contestatie la executare care a ANULAT INTREGRAL dosarul de executare, s-a formulat , 6 ani de zile mai tarziu, insa nulitatea absoluta pe care o puneam in balanta cu tardivitatea, a fost acceptata si astfel executarea silita a fost anulata integral.

Orice executare silita care nu respecta dispozitiile codului de procedura civila este o executare silita NULA!

Contestarea executarii silite este singura modalitate de control a actelor de executare silita, conform codului de procedura civila, executarea silita poate fi verificata sub aspectul legalitatii de cate instanta de judecata!

av.drd. Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

Aveti probleme ce necesita o consultanta juridica? Puteti programa o intrevedere AICI-

 

Totul Despre Executarile Silite, Posibilitatile De Anulare Si Invocare A Clauzelor Abuzive,Evacuari,Suspendari De Executare Si Executari Silite Ilegale – Avocat Cuculis

One comment to “Recuperatorul Ilegal Eos Credit Funding DI Dac Executare Silita Anulata 45000 Euro Dupa 6 Ani-Avocat Cuculis”
  1. Bună ziua.Tatal meu a făcut în 2008 un credit la BCR pe care ulterior nu a mai putut plăti ratele.In 2009 primește o solicitare de la Suport Colect ca are o datorie către BCR și ei au preluat dosarul și dacă nu achita în 5zile suma datorata o sa fie executat de BCR.In 2010 tata a căzut de acord cu cei de la Suport Colect sa plătească eșalonat creditul restant doar ca nu a putut sa plătească toate ratele rămânând la vremea aceea fara servici.In 2012 Suport Colect îl da în judecata pentru executare silita.Judecatoria Campulung respinge cererile formulate de Suport Colect ca fiind nefondate.Apoi Suport Colect face recurs în 22.11.2012 pentru executare silita.In 06.02.2013 tara face o întâmpinare către tribunalul arges pentru respingerea recursului făcut de Suport Colect pentru ca multe plăti care le efectuase către ei nu se regăseau în graficul de recurs depus de Suport Colect dar nu a mai putut continua ca fara serviciu nu avea bani de avocat la vremea aceea.In 2013 primește somație de la Suport colect ca dacă nu achita în 15zile o sa fie executat silit.De atunci și pana în 2015 au tot încercat cu diferite licitatii sa vândă imobilul fara rezultat. IN 2018 prin același executor judecătoresc Eos Credit Funding Bl Dac a cesionat creanța de la Suport colect și au tot încercat și ei pana în 2019 sa o scoată la licitatie fara sa ia legătura cu tata în vreun fel.Din 2019 și pana în prezent tot încearcă sa o vândă la licitatie dar de data asta cu alt executor judecătoresc.Intrebarea mea în toată povestea este legal ce se întâmplă?Putem scăpa cumva de ei sau trebuie plătită datoria.Si dacă plătim datoria în rate cum am vorbit zilele acestea cu ei la telefon și vor sa le dam în rate pot încheia cu tata un contract de vanzare cumparare pe casa respectiva urmând ca lunar sa plătesc eu ratele pana scăpa de datorie.Asteptam răspuns.Multumim

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.