Scrisoarea Mamei Raisei Catre Politistul Popescu Care Le-a Accidentat Mortal Fata Si Refuza Acum Testul Poligraf

Scrisoarea trimis de catre mama Raisei catre politistul care a provocat accidentul mortal si care acum refuza testul cu poligraful

Dupa cum stiti pe 21 ianuarie , cam acum o luna de zile, politistul care a provocat accidentul in urma caruia Raisa si-a pierdut viata, a trimis prin intermediul avocatului sau o scrisoare prin care isi exprima regretul.

Nu mult a trecut pana cand am reusit sa obtinem din partea procurorului de caz de la parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 incuviintarea probei cu poligraful, proba cu detectorul de minciuni prin care voiam sa scoatem la lumina daca politistul Popescu a mintit sau nu in declaratia lui de inculpat.

De ce am cerut o asemenea proba ( cu detectorul de minciuni ) ?

  • erau contradictii cu privire la folosirea de catre acesta a luminilor de pe rampa masinii;
  • a declarat ca era atent la drum si nu-si explica accidentul;
  • nu a fost foarte coerent cu privire la locul catre care se deplasa;
  • nu ne-am edificat inca cine era colegul lui si ce au discutat ( asta fiindca procurorul a decis ca nici asta nu este esential in ancheta);
  • alte elemente ce tin de dinamica anchetei.

Fix in ziua cand Popescu a fost chemat la Brigada de Politei Rutiera la domnul comisar Bragadireanu , adica fix organul de urmarire penala care il ancheta prin delegare pe Popescu ( politistul care a produs accidentul auto ), desi am comunicat cu dansul ca informatia referitoare daca Popescu este sau nu de acord cu testul poligraf sa fie comunicata verbal, imediat dupa ce a ajuns Popescu la audiere, s-a schimbat total atitudinea politistului Bragadireanu si a refuzat sa mai dea informatii la care de altfel aveam acces total.

De aici am si tras concluzia ca acelasi Bragadireanu ar fi putut sa-l sfatuiasca pe politistul Popescu sa nu accepte proba cu poligraful mai ales ca in aceeasi zi politistul Popescu a intrat pe la intrarea din “Spate” a politiei si nu pe la oficialam acolo unde ar fi trebuit sa se legitimeze.

Avand in vedere refuzul lui dar si faptul ca familia BARBU dar si GHERGHESCU consider eu ca au dreptul sa stie fiecare fir al acestui eveniment ,mama Raisei , doamna Barbu, m-a rugat sa-i trimit scrisoarea de mai jos ca poate intr-un ultim gest de omenie sa arate ca nu are de ascuns ceva si o sa recunoasca aproape evidentul si anume ca statea cu telefonul in mana la 100 de km / h intr-o zona unde viteza era limitata la 30 km/h.

Inainte de a reda scrisoarea as adauga si faptul ca procurorul de caz ne-a admis obiectivele la expertiza tehnica si urmeaza ca in scrurt timp in baza expertizei respective sa luam decizia introducerii in cauza atat a ASMB adica Administratia strazilor Bucuresti dar si Primaria Capitalei.

Scrisoarea mamei Raisei dupa ce politistul Popescu a refuzat testul cu detectorul de minciuni.

Avand in vedere ca poate acest gest ar putea sa clarifice niste aspecte ce tin de situatia de fapt si ar putea sa linisteasca lucrurile dar mai ales familiile ii reaminesc politistului Popescu faptul ca poate sa revina pe refuzul dat si sa accepte proba cu poligraful.

Av.Drd. Cuculis Adrian

One comment to “Scrisoarea Mamei Raisei Catre Politistul Popescu Care Le-a Accidentat Mortal Fata Si Refuza Acum Testul Poligraf”
  1. Bună ziua! Dorim să se facă dreptate și lumină în această anchetă, sunt mama a doi copii care traversează zilnic Bld. Laminoru putea fi unul din copii mei în locul Raisei și a Marinei, copii mei sunt foarte speriați , cel puțin băeatul meu care a era colegul Raiei de clasa este foarte supărat că această fetiță a trebuit să plătească cu viața!

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.