Sentinta Evitare Timbru De Mediu – 2016 Anul In Care Timbrul De Mediu A Fost Declarat Ilegal – Avocat Cuculis

Cum Se Inmatriculeaza Masinile Fara Plata Timbrului De Mediu (Declarat Ca Ilegal De Catre CJUE) – Ce A Retinut Instanta – Avocat Cuculis – Timbru de mediu ilegal

Timbru de mediu poate fi evitat in instanta, iar cel ce l-au achitat in pot recupera cu dobanzile! Vedeti mai jos sentinta!

In considerentele hotararii pronuntate in Cauza Vasile Budisan, analizand neutralitatea timbrului de mediu fata de concurenta dintre autovehiculele rulate, provenite din alte state membre si autovehiculele rulate provenite din alte state membre si autovehiculele similare romanesti, deja inmatriculate in acest stat membru si care beneficeaza de scutirea prevazuta de OUG 9/2013 CJUE retine ca art. 4 litera c) din oug 9/2013 scuteste  de plata timbrului de mediu transcrierea dreptului de proprietate asupra vehiculelor rulate nationale a caror inmatriculare a determinat deja plata taxei speciale de poluare sau a taxei pentru emisiile polunate, cu exceptia cazuirlor, prevazute in litera d) in care o instanta romana a dispus restituirea taxei respective pentru un anumit vehicul!

Timbru de mediu castigat 1

Timbru de mediu sentinta castigata avocat Cuculis

 

 

 

 

 

„Trimitere preliminară – Impozite interne – Articolul 110 TFUE – Taxă aplicată de un stat membru autovehiculelor cu ocazia primei înmatriculări sau a primei transcrieri a dreptului de proprietate – Neutralitate fiscală între autovehiculele rulate provenite din alte state membre și autovehiculele similare disponibile pe piața națională”

avocat Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

 

Cauza C‑586/14 Timbrul De Mediu Este Declarat Ilegal In 2016 De Catre CJUE – Oug 9/2013 Discriminatorie – Recuperarea Timbului De Mediu Sau Evitarea Lui Avocat Cuculis

 

5 comments to “Sentinta Evitare Timbru De Mediu – 2016 Anul In Care Timbrul De Mediu A Fost Declarat Ilegal – Avocat Cuculis”
  1. Buna ziua. Dar pentru timbrele de mediu achitate in baza OUG 9/2013 – art. 4 lit c aveti ceva solutie?

  2. pentru masinile vandu-te deja se mai poate recupera taxa de mediu, adica masina a fost inmatriculata in 2008 si alta in 2012.
    cum se poate recupera taxa daca masinile au fost deja vandu-te

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.