Suspendarea Executarii Silite Nu Il Prejudiciaza Pe Creditorul Bancar – Judecatoria – Avocat Cuculis

Atunci cand se discuta despre clauze abuzive ce se regasesc in cadrul unui contract bancar si sunt puse in executare, suspendarea executarii silite nu il prejudicieaza pe creditorul bancar.

In fiecare aparare a bancii aceasta arata ca prin suspenarea executarii s-ar aduce prejudicii sistemului de incasari al bancii insa niciodata bancile nu isi pun problema prejudiciilor la care ii incarca pe debitorii ce au contractele de credit pline de clauze abuzive.

De asemenea indicarea in cadrul contestatiei la execurare a elementelor abuzive din cadrul unui contract bancar fac ca executarea silita insasi se se bazeze pe fundament ilegal si astfel, a apreciat instanta de judecata, suspendarea executarii silite devine o obligatie ce trebuie luata, pentru a nu fi ireparabil vatamat debitorul ce este supus unei proceduri de executare silita cu semne de intrebare.

Atentie: suspendarea executarii se cere fie pe cale separata(ca in cazul de fata, suspendarea provizorie) fie pe calea contestatiei la executare insa acolo trebuie sa asteptati pana la primul termen de judecata pentru a pune concluzii pe cererea de suspenare

butica suspendare provizorie (1)

http://portal.just.ro/327/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=32700000000080778&id_inst=327

Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea. Dispune suspendarea provizorie a executării silite în dosarul de executare nr. 612/2015 al Biroului executorului judecătoresc „Bratu Alexandru Remus”, până la soluţionarea cererii de suspendare a executării silite în dosarul nr. 7911/327/2015 al Judecătoriei Tulcea. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 8.01.2016.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)    08.01.2016

 

Totul Despre Executarile Silite Material VIDEO AV Cuculis

avocat Cuculis Adrian

 

3 comments to “Suspendarea Executarii Silite Nu Il Prejudiciaza Pe Creditorul Bancar – Judecatoria – Avocat Cuculis”
  1. Buna seara,

    Eu ma aflu intr-un proces de contestare a executarii silite a celor de la Kruk. Pot cere suspendarea provizorie a executarii, pentru ca am pusa poprire pe salariu?
    Ce ar presupune cautiunea, un procent (si acesta de cat e?) din care suma? Sau e o taxa fixa? Sau o limita?

    Multumesc!

    • Buna ziua, aici este arta in contestatiile la executare. Desigur se poate face suspendarea provizorie insa suma pentru care veti cere calculul cautiunii nu trebuie sa fie toata valoarea contractului. Am obtinut si cautiunii de 200 de lei. Cu stima, av Cuculis 0722298011

  2. BUNĂ AM FOST EXECUTAT SILIT ÎN DATA DE 14.09.2015 SCRIPTIC IAR PE DATA DE 4 MARTIE 2016 FIZIC DE UN BIROU CE NU AVEA CALITATE PROCESUALĂ A B.R.D.-G.S.G. BUCUREŞTI. EU AM AVUT COTRACT DE CREDIT CU B.R.D.IAŞI. LA JUDECĂTORIA IAŞI MAGISTRAT V.V.C.A DAT DECIZIE DIN OFICIU DE RESPINGEREA COTESTAȚIEI PE MOTIV DE TARDIVITATE ID DOSAR CU ACTE LIPSĂ ETC…LA TRBUNALUL IAŞI A FOST APROBAT APELUL PE ANULARE EXECUTARE SILITĂ ABSOLUTĂ DIN 43 DEDEGREŞELI GĂSITE ÎN DODAR DE PREŞEDINTE IGNAT OANA-IRINA ŞI JUDECĂTOR TĂTĂTUŞANU DOINIȚA.DAR NU S-A SCRIS BINE ART.179 ALIN. 1 1 .A INTERVENIT CINEVA.CĂ NU AVRUT SĂ-L ITRODUCĂ ÎN PROCES PE ADJUDECAR H.M.DIN OFICIU MAG.T.D.A AMIS ART 78 ALIN.3 DAR NOI AM CERUT TOT TIMPUL ART.78 ALN.1 ŞI ART.79.ALIN.1 2. AM FĂCUT CERERE DE RECUZARE DAR COF.ART.41 ŞI 42 ALIN 13.COLEGELE LOR A RESPINS-O.MAG.T.D.ADAT DIN OFICIU RESPNS ŞI LIPSĂ DE INTERES.ACUM SUNT ÎN APEL LA CURTEA DE APEL IAŞI .AMPROCES PE 04 12 2018. AM FĂCUT CONTESTAȚIEŞI LA PARCHETUL CURȚI DE APEL IAŞI .S-AFĂCUT DS173/P/2018 DAR PROCURORII DE AICI AU SPUS CĂ EI NU AU CMPETEȚE ŞĂ JUDECE EXECUTORI JUDECĂTOREŞTI MAGISTRATE, SALARIAȚI DE LA B.R.D.EXPERT JUDICIR ANEVAR, AGENT IMOBILIAR FRATELE LUI B.E.J.A.DOMINTE CRITINEL DIN PAŞCANI, PE TUFEANU BASILE BOGDAN NICHITOI GEORGIANA ROTARU ILINCA CARE AU ÎNJGHEBAT PA GENUNCJI DS.NR 27148/245/2015/a2 CU ACTE LIPSĂ ,FĂRĂ COMUNOCĂRI A ACTELOR DE EXECUTARE CONT ARY 163 ALIN.2) 3) 5 )8 ) ŞI ART 164 ALI1)LIT.a) c) d) e) f) 3.ŞI AU TRIMIS DS PENAL LA BUCUREŞTI .AŞTEPT DIN OCT.2018.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.