Suspendarea Executarii Silite Nu Il Prejudiciaza Pe Creditorul Bancar – Judecatoria – Avocat Cuculis

Atunci cand se discuta despre clauze abuzive ce se regasesc in cadrul unui contract bancar si sunt puse in executare, suspendarea executarii silite nu il prejudicieaza pe creditorul bancar.

In fiecare aparare a bancii aceasta arata ca prin suspenarea executarii s-ar aduce prejudicii sistemului de incasari al bancii insa niciodata bancile nu isi pun problema prejudiciilor la care ii incarca pe debitorii ce au contractele de credit pline de clauze abuzive.

De asemenea indicarea in cadrul contestatiei la execurare a elementelor abuzive din cadrul unui contract bancar fac ca executarea silita insasi se se bazeze pe fundament ilegal si astfel, a apreciat instanta de judecata, suspendarea executarii silite devine o obligatie ce trebuie luata, pentru a nu fi ireparabil vatamat debitorul ce este supus unei proceduri de executare silita cu semne de intrebare.

Atentie: suspendarea executarii se cere fie pe cale separata(ca in cazul de fata, suspendarea provizorie) fie pe calea contestatiei la executare insa acolo trebuie sa asteptati pana la primul termen de judecata pentru a pune concluzii pe cererea de suspenare

butica suspendare provizorie (1)

http://portal.just.ro/327/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=32700000000080778&id_inst=327

Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea. Dispune suspendarea provizorie a executării silite în dosarul de executare nr. 612/2015 al Biroului executorului judecătoresc „Bratu Alexandru Remus”, până la soluţionarea cererii de suspendare a executării silite în dosarul nr. 7911/327/2015 al Judecătoriei Tulcea. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 8.01.2016.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)    08.01.2016

 

Totul Despre Executarile Silite Material VIDEO AV Cuculis

avocat Cuculis Adrian

 

Suspendarea Executarii Silite Nu Il Prejudiciaza Pe Creditorul Bancar – Judecatoria – Avocat Cuculis was last modified: January 18th, 2016 by Avocat Cuculis Adrian
2 Comments
  1. Buna seara,

    Eu ma aflu intr-un proces de contestare a executarii silite a celor de la Kruk. Pot cere suspendarea provizorie a executarii, pentru ca am pusa poprire pe salariu?
    Ce ar presupune cautiunea, un procent (si acesta de cat e?) din care suma? Sau e o taxa fixa? Sau o limita?

    Multumesc!

    • Buna ziua, aici este arta in contestatiile la executare. Desigur se poate face suspendarea provizorie insa suma pentru care veti cere calculul cautiunii nu trebuie sa fie toata valoarea contractului. Am obtinut si cautiunii de 200 de lei. Cu stima, av Cuculis 0722298011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.