TAXA DE POLUARE -25% Noua pacaleala data de Guvern! Sa nu credeti:Taxa de poluare auto scade cu pana la 25%, dar se va plati si pentru masinile inmatriculate inainte de 2007

Conform proiectului adoptat, astazi, de Guvern, daca taxa de poluare platita incepand cu 1 iulie 2008 este mai mare decat cea rezultata din aplicarea noii legi contribuabilii se poate  solicita restituirea diferentei de bani. Taxa de poluare va fi platita, o singura data, pentru autovehiculele noi sau second-hand inmatriculate pentru prima data in Romania, indiferent daca autovehiculul este produs in tara sau strainatate, cat si pentru autovehiculele inmatriculate inainte de anul 2007 pentru care nu a fost platita o astfel de taxa. Taxa va fi calculata pe baza unor criterii precum tipul motorizarii, capacitatea cilindrica, emisiile de CO2 si deprecierea autoturismului.

Ce inseamna asta? va explia pe larg Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii –

Toti cei care nu au platit taxa ianinte de 1 Ianuarie 2007, adica inainte ca Romania  sa intre  in UNIUNEA EUROPEANA,si acum doresc sa vand o masina VOR PLATI TAXA DE POLUARE!!

Atentie – Cuculis si asociatii va atrag atentia – Singura modalitate de recuperare a acestei taxe este INSTANTA DE JUDECATA. Cuculis si asociatii va invata cum!!

Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii  – Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.

www.indrumari-juridice.eu
www.indrumarijuridice.wordpress.com
http://indrumarijuridice.forumest.ro
Tel: 031.412.48.88 / 0722.298.011

Avocat Cuculis – Titular de cabinet si membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania – Specialist in Drept Penal si Comercial, Administrativ Fiscal-Contenios

One comment to “TAXA DE POLUARE -25% Noua pacaleala data de Guvern! Sa nu credeti:Taxa de poluare auto scade cu pana la 25%, dar se va plati si pentru masinile inmatriculate inainte de 2007”
  1. Buna seara,
    Am vandut o masina iar dupa cateva luni am primit o amenda pentru rovinieta. Am contestat in instanta de trei ori si am castigat dar Cnadr-ul a facut iar recurs. La ultima infatisare Cnadr-ul mi-a trimis si poza iar in poza apare acelasi tip de masina dar de alta culoare. Am vorbit cu cel care a cumparat masina si sustine ca el inmatriculat masina imediat si nici nu a vopsit-o. Intrebarea mea este daca acum pot cere si daune morale pentru mi se pare absurd sa incerci sa amendezi pe cineva nevinovat desi am aratat si in instanta ca este vorba de o alta masina. Va multumesc.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.