Viza Investitor Statele Unite Ale Americii-Viza De Tip E-Procedura Cu Ambasada Chestionar

Obtinerea vizei de investitor pentru SUA-Pentru a ajunge la visul american, investitorii au de dat multe explicatii.

Mai jos, vedeti pasii pentru obtinerea unei vize americane de investitor de tip E pentru SUA.

Viza Investitor Statele Unite

                                              Viza Investitor Statele Unite

Procedura pentru obtinerea  unei vize de investitor de tip Treaty Investor – E-1 E-2, E-3 E-3D E-3R – pentru un viitor investitor in SUA sau pentru un angajat al unei companii deja existenta in SUA sau pentru sotia investitotului existent si are o dificultate de la medie spre mare.

Oricine poate incerca sa obtina singur(a) pentru el(a) insusi aceasta viza, insa sansele de a o obtine scad deoarece procedura difera pentru fiecare stat SUA in parte si pentru fiecare speta la randul ei, asadar, nu exista o explicatie scrisa pentru toate cele 50 state componente si variantele pentru fiecare.

Asistenta Societatii de Avocatura SCPA Cuculis & Asociatii pentru obtinerea unei vize de investitor este utila in special datorita timpului si rabdarii.

Timpul este foarte pretios in zilele noastre iar cel necesar pentru a aduna documentele, de a le pune intr-o ordine anume, pentru a completa formularele on-line si cele completate olograf, etc. va vor ocupa chiar si cateva saptamani pentru o prima aplicatie pentru vizele de tip E-2 in special.

Daca aveti acest timp, puteti incerca. Dar in situatia in care veti primi un refuz in prima faza, veti cauta in cele din urma asistenta specializata pentru ca sansele sa creasca odata cu acesta.

In concluzie, cuvintele cheie sunt timpul si rabdarea.

Important este sa depuneti actele corespunzatoare inca de la punctul de inceput. Urmeaza sa treceti printr-o procedura de tip “chestionar” ce urmeaza sa fie dezbatuta cu avocatul dvs. tocmai pentru a da raspunsurile potrivite.

De asemenea, investitorul este persoana care urmeaza sa aduca un aport la economia americana si evident ca este de interes obtinerea unei asemenea vize, inclusiv pentru statul in care veti face investitia.

Sunteti interesati de procedura pentru a aplica pentru o viza de investitor TIP E, puteti stabili o consultanta cu un avocat specializat AICI.

 

 

One comment to “Viza Investitor Statele Unite Ale Americii-Viza De Tip E-Procedura Cu Ambasada Chestionar”

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.