Antenele Si Tehnologia 5G Vs Sanatatea Oamenilor Si Dreptul La Viata

Tehnologia 5G Vs Sanatatea oamenilor – o perspectivă tehnică pentru o apărare corespunzătoare în instanţă.

Principiul precautiei poate duce la indepartarea oricarei antene GSM din zona de actiune, acolo unde sunt localizate persoane, avand in vedere ca nu se poate afirma 100% ca undele, in timp, nu afecteaza sanatatea.

CEDO condamna orice fel de actiune ce ar periclita viata unei persoane in scopul obtinerii de profit, in cazurile in care nu se cunosc efectele nocive ale unor asemenea unde.

Cunoastem deja aspectul ca instantele din Romania au dispus demontarea antenelor GSM de pe blocurile de locuinte chiar daca existau acorduri semnate intre asociatiile de proprietari si firmele de telefonie mobila.

Unul dintre cazuri, ramas si definitiv este cel prin care instanta dispune demontarea antenelor GSM Vodafone.

Ce este 5G? 5G se referă la tehnologia wireless „generația a 5-a”.

Provoaca antenele GSM cancer?

Vedeti opinii din afara Romaniei aici prin care prin simpla suspiciune ca retelele 5 g pot provoca boli grave, municipalitatea a decis blocarea antenelor 5 G.

Cred ca nu putem sa tragem noi concluzia ca 5g este perfect sigur, asta pentru ca opiniile de mai sus provin din SUA, care chiar pune pret pe siguranta cetatenilor.

Scopul 5 G aparent este de a furniza transmisii mai rapide și capabile de a transporta o cantitate masivă de date.

Momentan, termenul 5G este utilizat mai mult ca termen de marketing, având în vedere faptul că în România 5G-ul se bazează încă pe infrastructura 4G deja existentă si lățimea de banda este puțin îmbunătățită.

Tehnologia 5G Vs Sanatatea
Pericolele 5 G

Ceea ce este clar este că 5G va introduce în viața noastră banda de frecvenţă extrem de înalta -EHF ( Extremely High Frequencies), frecvențe deundă milimetrică (MMW) ce nu au fost folosite niciodată pentru Internet sau in tehnologia de telecomunicații.

Aceste unde nu trec ușor prin clădiri, așa că, în conformitate cu schema de marketing inițială, 5G ar necesita milioane de noi așa-numite „mini-celule”.

Tehnologia 5G Vs Sanatatea – legea prefera principiul preventiei.

Acestea vor asigura necesarul de radiație si lățime de banda necesare pentru atingerea vitezei nominale.

Recent, o serie de companii wireless au declarat că semnalele 5G pot parcurge 3000 de metri.

Opinia specialistului : (Irma Csiki secretar ştiinţific la Institutul de Sănătate Publică Bucureşti):


“Antenele GSM produc radiatii elecromagnetice, neionizante. Acestea transportă energie, care penetrează în tesutul uman la diferite adancimi. Energia pe care o cedează este sub forma de caldură.

Organismul are mecanismele prin care îşi reface echilibrul termic. Însa nu stie sa lupte cu temperaturile locale. “, a explicat Irma Csiki secretar ştiinţific la Institutul de Sănătate Publică Bucureşti într-un articol publicat în România Liberă.

“Experimentele pe animale au arătat ca încălzirea locala este de cam un grad Celsius”, a continuat cercetătoarea.

Cititi si:

Indiferent care sunt datele factuale, industria telecomunicațiilor wireless caută în mod agresiv îmbrăcarea clădirilor şi a stâlpilor din întreaga ţară cu antene cu microunde care radiază non-stop radiații periculoase lângă şi în casele noastre.

Antenele turnului celular 5G vor fi completate de sisteme de comunicare prin satelit.

Mai precis, 20.000 de sateliți noi vor 9 lansați în următorii doi ani pentru a se asigura că fiecare centimetru al planetei este suficient de iradiat pentru a susține capacitatea wireless de mare viteză peste tot.

Interesul de a instala 5G? Jucătorii principali sunt companiile de telecomunicații, operatorii de telecom, integratorii de echipamente şi, nu în ultimul rând, dezvoltatorii de echipamente si soluții 5G.

Interesul ţărilor este cel de a vinde licențe în domeniul de radiofrecvență, de stimulare a tehnologiei IOT şi a viitoarelor tehnologii wireless (ex: mașini fără șofer șamd.).

Interesul celorlalți este să vândă echipamente, vândă pachete de soluții către clientul final şi evident de a crea cerere într-o piață din ce în ce mai digitalizată.

Totul bine şi frumos, toţi fac bani, nivelul de tehnologizare şi digitalizare creste samd.

ATENTIE LA 5 G – Dreptul la viata primeaza – Tehnologia 5G Vs Sanatatea

Totuşi, există o singură problema: sănătatea corpului uman.

Daca până acum 4G-ul ne oferea migrene, stări de oboseală, anxietate, stări de nervozitate şi risc crescut de cancer, 5G-ul ne promite, pe lângă efectele 4G, şi o creştere accelerată a celulelor canceroase în corpul uman, o imunitate slăbită, stări de confuzie şi leucemie.

Lista afecţiunilor nu este una exhaustivă.

Cu toate acestea, WHO ( Asociația Mondiala a Sănătății ) clasifică 5G ca având un risc scăzut pentru sănătate.

Cu același grad de risc este cotată şi cafeaua (!). Interesele internaționale sunt evidente, toate învârtindu-se în jurul profitului si mai puțin în jurul sănătății societății ce oricum este în continuă creștere demografică.

Vizualizati si video-ul de mai jos – Dezbatere ANTENE GSM

Evident, se merge şi pe o altă pistă extreme de profitabilă, anume aceea de a vinde şi medicamente pentru bolile sau afecțiunile ce se vor dezvolta cu mult mai rapid decât natural.

Având în vedere faptul că cercetătorii de știință independenți demonstrează prin rapoarte amănunțite efectele negative asupra sănătății al electrosmogului (toate radiațiile electromagnetice de radiofrecvență și microunde), având în vedere supradensificarea mediului urban, a comunităților și a lumii noastre cu infrastructura 5G (care adaugă electrosmogului spectrul de frecvenţă MMW), completată de saturația cerului nostru cu sateliți 5G, această nouă tehnologie care vinde iluzii se poate dovedi a fi cea mai puternică lovitură la adresa sănătății umane la nivel global.

Dupa cum bine stiti, de cativa ani intentam procese impotriva operatorilor de telefonie mobila prin intermediul carora solicitam instantei de judecata sa dispuna desfiintarea echipamentelor de emisie semnal GSM amplasate pe cladirile civile, sau in apropierea acestora.

Cititi si :

Desi nu exista o perioda de timp indeajuns de lunga la care sa ne raportam in momentul de fata in vederea identificarii unei legaturi de cauzalitate directa intre diferitele afectiuni pe care le pot cauza corpului uman campurile electromagnetice emise de catre aceste statii de emitere semnal GSM, in materialul de mai jos au fost identificate cu certitudine de catre profesori in materie, daunele pe care care acestea le pot cauza celorlalte vietuitoare.

In aceste conditii, nu intamplator, prin Tratatul privind Functionarea Uniunii Europene s-a instituit principiul precautiei, principiu ce presupune ca din viata fiecarui individ sa fie indepartat orice factor de risc, intrucat acesta oricum este supus in permanenta unui cumul de astfel factori nocivi (poluare, incalzire globala, radiatii UV, etc.).

De asemenea, cat timp au fost demostrate efectele daunatoare ale acestor echipamente asupra altor vietati, apreciem ca in baza principiul amintit anterior, instanta are obligatia sa dispuna desfiintarea statiilor de emisie semnal GSM, deoarece nu putem sa stam si sa asteptam ca raul sa-si faca loc in vietile noastre, iar mai apoi sa ne intrebam cum ar fi fost daca nu ar fi fost?

Solicitati aici o consultanta juridica completa.


3 comments to “Antenele Si Tehnologia 5G Vs Sanatatea Oamenilor Si Dreptul La Viata”
 1. antenele si radiatiile 5G sunt , ce nu stiu multi, mult mai periculoase decat orice sistem cunoscut, din insasi caracteristica lor de baza, corelat cu legile cele mai elementare ale fizicii: sunt unde de frecventa mult mai inalta decat orice alta telefonie mobila (0.3-2.5) sau alte emisii radio de uz larg precum TV, WiFi etc, pornind de la 7 GHz pana la peste 30 GHz!
  Cum stim, inca din fizica de gradinita…energia undelor variaza direct cu PATRATUL frecventei, adica de exemplu, energia de impact chiar a Celei Mai Slabe unde 5G adica cea de 7GHz este INTRINSEC, de 9×9=81 de ori mai mare decat al unei purtatoare de mobil clasic (0.9GHz) si de vreo 3×3=9 ori fata de unda de WiFi (2.2GHz) !!!
  Cunoscand ca plaja 5G va trece larg de 20GHz , cred ca nu mai e nevoie de alte studii… Chiar daca Atenuarea creste si ea la frecvente mari, tocmai datorita acestor lungimi mult mai mici de unda, miniaturizarea antenelor etc vor face tot mai usor de raspandit Repetoarele pana va vor readuce la fereastra in fata casei penetrarea dorita 5G! Si controlul biologic nu se opreste aici!….
  Sa mai adaug pentru necunoscatori si alt pericol si mai nevazut si mai…imposibil de combatut, care amplifica imens si pervers doza in unele zone aleator raspandite si mai rau, DINAMICE si MOBILE, in aglomeratiile urbane: REFLEXIILE intre cladiri si orice alte obstacole!
  Dintr-o oarecare fericire…de acest fenomen nu au cum scapa nici idiotii care au insistat pe dezvoltarea EXCESIVA a acestor tehnologii la limita atacului la propria existenta, pentru ca niciun paravan anti EMF nu-i poate scapa de radiatia secundara indusa, reflexiile vor acoperi tot!
  La fel cum se produce lumina laser, devenita de miliarde de ori mai intensa ca originea, prin aceste reflexii repetate rezulta, prin insumarea si defazarea undelor, zone de maxim (VENTRE) si minim (NODURI) astfel ca poti sta si in strada intr-un loc notoriu, o statia autobuz zilnic in drum la munca si ti-o iei de un cancer in cateva luni…
  Asa ca…te ia doar groaza de cata imbecilitate sau perversitate antisociala au dat dovada ignorantii care au aprobat proliferarea 5G ca si a Repetoarelor de pe blocuri sau stalpi stradali etc pana ce probabil le vor fi atacate chiar lor, molecular ADN etc, asa dintr-o simpla traversare pe strada, odraslele !!…Domnu Sa-i Ajute si sa i duca intr-o maxima ca poate asa vor realiza ca Prostia Umana poate lovi mai crunt, mai neasteptat si Cea Mai Tare Afacere: Controlul Demografic prin EMF “imbunatatit” aka 5G !

  Treziti-va Natiune pana nu veti adormi in statia de autobuz sau mai rau, ameti la volan in plin trafic cu atatea gadgeturi neintelese!

 2. buna ziua. Am imprumutat-o pe sora mea cu bani in 1995. Am convenit ca valoarea imprumutata sa fie un procent de 20% calculat din valoarea apartamentului parintilor nostrii evaluat la acea vreme la 10.000.000 lei. urmand ca ea sa imi restituie acest imprumut cand vindem apartamentul ( succesiune incheiata).
  Am doar un act de mana semnat de 4 persoane. Cat este de legal acest document pentru recuperarea banilor, conform intelegerii .Multumesc!

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.