Executat Silit De Raiffeisen Bank- SeCapital Alaturi De Kruk Romania Care Pierd 40000 De Euro Prin Anularea Executarii Silite Ca Urmare A Intervenirii Prescriptiei Avocat Cuculis

Cum scap de o datorie la banca neplatita de mai mult timp?

Executat silit de Secapital ce face parte din grupul Kruk, debitorul scapa de executarea silita inceputa impotriva lui, dupa ce formuleaza contestatie la executare.

Am fost acuzat ca ii ajut pe debitori sa ANULEZE executarile silite abuzive.

Pentru cei ce m-au acuzat ca sustin o practica imorala, cred ca raspunsul ar trebui sa il faca cei ce sunt executari abuziv de catre bancile ce au distrus sistemul oricum fragil si sa ne spuna ei daca considera ca invocarea unor aparari legale pot fi imorale in conditiile date.

Nu voi inceta sa spun, ca singura cale de a anula o procedura extrajudiciara precum executarea silita, este doar printr-o procedura judiciara, a contestatiei la executare. Tineti seama de termenele de contestatie la executare.

Invocarea prescriptiei Mijloc Efectiv de Anulare A Executarilor Silite.

Executat Silit


Suntem in tara in care lucrul bine facut nu se face de la sine ci cu forta coercitiva a statului si prin solutii precum acestea prin care daca sunteti executat silit de secapital sau alt recuperator ori banca, puteti sa formulati contestatia la execuatre, care va poate scapa de debit daca este formulata corect.

Dosar: 45222/299/2014

Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite acţiunea Constată prescris dreptul pârâtei de a cere executarea silită a titlului executoriu reprezentat de contractul de credit nr. RF31546000533/29.09.2008. Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Apelul se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucuresti. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 18.11.2015.

Dosarul il gasiti online si aici – https://portal.just.ro/299/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=29900000000473836&id_inst=299

Nota de subsol:

Daca tot am vorbit despre Romania Lucrului Bine Facut, haideti sa ii dam Cezarului ce este al Cezarului iar Domnului ce este Al Domnului si sa spunem ca expresia lucrului bine facut, este meritul lui Petru Cretia si nu al domnului presedinte.

Cat de actual este mesajul celui executat silit de Secapital ce a reusit anularea executarii silite?

Si mai este o bucurie, proprie oricarui suflet bine nascut: aceea a priceperii si a puterii de a face bine si cu drag ceea ce faci, bucuria lucrului bine facut, de la un scaun pana la un poem. Ba, chiar un mare ganditor din prima jumatate a acestui veac spune ca bucuria este mai ales aceasta: semnul de la fire al unei izbanzi si al unei impliniri, al unui spor adus lumii prin faptuirea ta. 

av. drd. Cuculis Adrian

Daca sunteti executat silit de Secapital sau alt recuperator de creanta, formulati intodeauna contestatie la executarea silita.

avocat@indrumari-juridice.eu

11 comments to “Executat Silit De Raiffeisen Bank- SeCapital Alaturi De Kruk Romania Care Pierd 40000 De Euro Prin Anularea Executarii Silite Ca Urmare A Intervenirii Prescriptiei Avocat Cuculis”
  1. Si eu am fost executat silit de catre Reiffeisen pentru o restanta de 1700 lei, in conditiile, in care, salariul meu depasea 2000 lei, doar ca intarzierea era de 93 zile. Sunt mai multe de spus, dar , din nefericire, nu am timp. Raiffeisen = scursuri, jeguri, etc

  2. Am si eu o problema halucinanta cu Bancpost si nu stiu cum sa ma scap din plasa in care ma aflu.Poate ma ajutati dumneavoastra domnule avocat.Multumesc

  3. Foarte frumos dar mai ales intelept spus.Va dorim ca tot binele pe care-l faceti sa se intoarca catre dvs.Datorita solutiilor publiate pe facebook de catre dvs. multi debitori au prins curaj sa dea bancile in judexata si au castigat.Daca in prima instanta s-a hotarat de catre judecator ca toate clauzele din contractul de credit in euro sunt abuzive,urmatorul pas,dupa emiterea hotararii judectatoresti care ar fi?Exceptand recursul bancii care cred ca nu mai poate intoarce hotararea primei instante.Multumesc mult.(0745c675c1)

  4. eu ce ma fac ?am 2 copii minori si nu ma-i fac fata am restanta de 4 luni neplatite si tot ma amenita cu executare silita nr. tel 0727760xxx

  5. ultima plata efectuata a fost in sept 2011 si am raas restant cu suma de 1100 ron . De atunci ma tot cauta telefonic tot felul de firme si nu le raspund. Au trecut mai mult de 3 ani, imi mai pot face ceva? Astept raspunsul dumneavoastra !

  6. Trebuie sa avem in vedere ca termenul general este de 3 ani de zile, mai exact, daca banca nu incepe procedura de recuperare a sumelor de bani in termen de 3 ani de zile de la ultima plata efectuata, atunci creditul, cel cu executare succesiva, este prescris.
    Totusi, sa tinem seama ca in raport de legislatia bancara, daca in contractul de credit nu este stipulat termenul la care banca poate declara scadenta anticipata, atunci el este de 60 de zile de la ultima plata, insemnand ca dreptul bancii de a cere executarea silita se naste fie conform contractului, fie la 60 de zile de la plata ultimei rate lunare, iar in acest caz termenul de prescriptie se va calcula cu adaugarea celor 60 de zile la termenul de 3 ani.

    ESTE CORECT ???

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.