Kruk Pierde Procesele Cu Debitorii – Cesiunea Si Inscrierea In Arhiva De Garantii Nu Intrerupre Prescriptia Avocat Cuculis

Anulam Executarea Silita Pornita De Kruk Si SeCapital – Cesiunea De Creanta Si Inscrierea In Arhiva De Garantii Reale Mobiliare NU Intrerup Termenul De Prescriptie – Kruk Face Afirmatii Nefondate Si Kruk Pierde Procesele Cu Debitorii Executati Silit Vedeti,  Cum? – Avocat Cuculis

Secapital si Kruk Romania Infranti In Instanta – Contractele de credite cesionate nu intrerup termenul de prescriptie – Atentie la primirea actelor de executare ! Se poate anula executarea silita atat prin invocarea prescritiei dar si prin combaterea actelor de executare emise de catre executorii judecatoresti – Avocat Cuculis

Sentinta data de catre Judecatorie este una clara, fara loc de echivoc, sentinta pe care consideram ca o putem  folosi cu succes in toate cauzele cu acest recuperator de creante!

Recuperatorul de creante incearca sa se apare, insa fara a avea vreun temei legal, prin indicarea faptului ca a avut loc cesiunea creantei de catre creditorul principal iar notificarea debitorului s-a facut ulterior lucru ce a intrerupt prescriptia!

                               Sentinta judecatoreasca executare silita

 

Instanta ne arata foarte clar ca inscrierea in Arhiva Electronica nu poate echivala cu o intrerupere a acestui curs al prescriptiei de 3 ani de zile iar intimatul nu a facut dovada ca debitorii ar fi efectuat plati voluntare!

Kruk Pierde Procesele Cu Debitorii

ATENTIE – PLATI VOLUNTARE –  Nu presupun plati voluntare  acele plati facute de catre banca,angajator sau alt tert poprit! Platile voluntare ( pe care nu trebuie sa le faceti) sunt acele plati pe care le efectuati de buna voie si nu prin poprire, fapt ce afecteaza termenul de prescriptie –

Este extrem de important sa fie verificate toate actele si termenele de catre specialist in vederea indetificarii celei mai bune solutii de contestare a executarii silite! De retinut este ca fiecare act de executare silita(incheiere emisa de catre executor) poate fi supusa controlului instantei de judecata!Contestati executarea silita!

av. drd. Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

Totul Despre Executarile Silite, Posibilitatile De Anulare Si Invocare A Clauzelor Abuzive,Evacuari,Suspendari De Executare Si Executari Silite Ilegale – Avocat Cuculis

4 comments to “Kruk Pierde Procesele Cu Debitorii – Cesiunea Si Inscrierea In Arhiva De Garantii Nu Intrerupre Prescriptia Avocat Cuculis”
 1. Dacă o creanţă este de circa 10 ani în nelucrare bănuiesc că este prescrisă deja,rezultă că nu mai este exigibilă motiv pentru care bănuiesc că un executor judecătoresc nu mai poate să procedeze la o executare silită…Este adevărat ? Dacă da care este temeiul juridic ?
  Concret: Am luat un credit pentru nevoi personale fără garanţii(cu buletinul)în 2006.Am achitat câteva rate la început după care nu am mai putut plăti.Până astăzi banca nu mi-a făcut nicio notificare de nicio natură(scris,telefonic,e-mail,etc.)De circa doi ani sunt agresat permanent cu telefoane de către o firmă de recuperări creanţe motivând că ei au cumpărat aceasta creanţă printr-un contract de cesiune prin 2012 care mie încă nu mi-a fost notificat niciodată.Până în prezent,legal,nu există niciun motiv de suspendare sau întrerupere a prescripţiei.Atât banca cât şi firma de recuperări nu au nicio dovadă scrisă(cu semnătura mea)precum că eu am primit vreo înştiinţare de la ei prin care să-mi aducă la cunoştinţă prezenta situaţie.
  Întreb, această acţiune nu este cumva perimată şi prescrisă ? Ce pot face eu în continuare în eventualitatea pornirii unei executări silite ?
  Vă mulţumesc frumos pentru ajutor.

 2. Buna ziua.va rog frumos ajutati-ma.cei de la kruk ma suna mereu ma termina psihic.imi ia bani ce sa fac?nu am bani pt avocati.eu sunt bolnav si nu am cum sa scap de cei de la kruk.va implor ajurati-ma ca implor.

 3. Cum as putea face rost de numarul dosarului si/sau al sentintei?

  As vrea sa invoc exact acest lucru legat de prescriptie intr-un dosar in Tg. Mures.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.