Proces Clauze Abuzive BRD Castigat – Comisionul De Gestiune Si Acordare Clauze Abuzive Avocat Cuculis

Brd Pierde Procesul Pe Clauze Abuzive Si Are de Restiuit Familiei CHIKHESS 13000 Euro Reprezentant Contravaloarea Clauzelor Declarate Ca Fiind Abuzive – Decizia Judecatorilor Va Fi Folosita Pentru Anularea Executarii Silite Incepute – Avocat Cuculis

Comisionul de gestiune sau redenumit de administrare cat si comisionul de acordare al BRD , considerate clauze abuzive iar tot ce s-a incast in baza lor s-a restituit alaturi de dobanda legala!!

Epopeea clauzelor abuzive inceputa acum 7 ani pare departe de a fi rezolvata.

Instantele de judeata constata zilnic in toata tara, practici comerciale abuzive in raport de relatia bancilor cu clientii acestora.

Ce este mai ingrijorator si trebuie mentionat, se refera la faptul ca instantele in repetate randuri si in mod definitiv au stabilit ca implicit cei care au semnat acte aditionale la vestita ordonanta 50/2010 au clauze in acele noi contracte ce s-ar fi presupus ca sunt curatate de clauzele abuzive folosite in trecut –

Ce a stabilit instanta?

Instanta a dispus eliminarea comisionului de acordare si comisionului de gestiune lunara, comision raportat la soldul creditului cu obligarea bancii la restituirea acestor sume catre imprumutati – 

Dosar: 2385/211/2016

Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte cererea formulată de reclamanţii CHIKHESS SORINA CORINA şi CHIKHESS KHAIRAT, , în contradictoriu cu pârâta SC BRD GROUPE SOCIETE GENERALE SA, Constată nulitatea absolută a clauzelor contractuale din Contractul de credit bancar nr. 756761/30.07.2008 cuprinse în art. 8 pct. 1 şi 3, respectiv în art. 4 din actul adiţional nr. 1/28.12.2010. Obligă pârâta să restituie reclamanţilor suma de 1224 EURO echivalent lei la cursul BNR din ziua plăţii – reprezentând comision de acordare, precum şi la plata dobânzii legale aferentă acestei sume de la data plăţii şi până la data restituirii efective a sumei arătate. Obligă pârâta să restituie reclamanţilor suma de 4916,79 EURO echivalent lei la cursul BNR din ziua plăţii – reprezentând comision de gestiune/administrare, precum şi a sumei de 6841,53 lei reprezentând dobândă legală aferentă calculată de la data plăţii şi până la data de 10.03.2016, urmând ca dobânda legală să se calculeze în continuare până la data restituirii efective a sumei arătate. Respinge ca neîntemeiate pretenţiile reclamanţilor în rest. Respinge ca neîntemeiată cererea reclamanţilor de acordare a cheltuielilor de judecată. Ia act că pârâta nu a solicitat cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicarea prezentei sentinţe civile. Cererea de apel se depune la Judecătoria Cluj Napoca. Pronunţată în şedinţă publică, azi 16.12.2016.
Document: Hotarâre  10767/2016  16.12.2016

http://portal.just.ro/211/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=21100000000295449&id_inst=211

av. drd. Cuculis

 

Clauze abuzive in contract? Eliminati-le ! 

Inscrierea In Procesele Individuale Si Colective Ce Vizeaza Formularul Pentru Denominarea La Cursul de la data acordarii creditului cat si eliminarea clauzelor abuzive din contracte, de tip, adeziune alaturi de recalcularea dobanzii creditului. Informatii generale procese colective banci.

One comment to “Proces Clauze Abuzive BRD Castigat – Comisionul De Gestiune Si Acordare Clauze Abuzive Avocat Cuculis”
 1. Buna ziua,
  Ma numesc Pricope Roxana(Actual Florescu) si acum cateva zile am primit o instiintare prin care ma anunta ca voi fi executata silit si am termen de 5 zile pentru a depune declaratia mea de venituri si propietati.
  Eu nu ma aflu in Romania de 4 ani de zile,adresa mea din actul de indentitate nu mai este in Onesti,jud Bacau ci este in Bucuresti. Aceasta instiintare am primito la Onesti acolo unde locuieste mama mea.
  Eu am incercat sa sun si am trimis mail uri executorului judecatoresc dar fara nici un rezultat.
  Eu nu am nici venituri si nici bunuri personale sau dobandite in timpul casatorie. La Onesti la vechea mea adresa s-a prezentat un domn de la banca care i-a spus mamei mele ca desi ea este propietara apartamentului ea va fi executata silit daca eu nu am bunuri .Vreau sa va intreb daca este adevarat si posibil asa ceva?!
  Va trimit atasat si foaia pe care am primito prin posta.Eu repet am incercat sa ajung la un acord cu banca sa platesc o parte din suma dar nu mi a raspuns nimeni de asemeni acum eu nu am cum sa ma prezint la sediul executorului judecatoresc si am incercat sa sun dar fara nici un raspuns am trimis mail de asemeni nu am primit nici un raspuns.Eu nu am un loc de munca inca fac cursuri de limba pentru a gasi un loc de munca si voi veni in tara abia peste 3 luni.Imi puteti da un sfat ce as putea face?
  Contractul a fost la banca Brd si este un contract de nevoi personale..nu a semnat nimeni ca codebitor am prezentat doar factura de la fostul meu domiciliu si adeverinta de salariu.
  Multumesc frumos

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.