Secapital Si KruK Romania – Alt Dosar De Executare Silita Anulat – Debitorul Urmarit Pentru 17143 E Scapa De Datorie – Avocat Cuculis

Judecatoria Sectorului 6 ii taxeaza pe recuperatorii de creante – Secapital si Kruk Romania –

Astfel le-a anulat intreaba executare silita. Dosarul executional considerat nelegal il putea costa pe debitor 17000 euro in conditiile in care nu l-ar fi contestat in instanta.

ZIAR

 

Admite cererea
Solutia pe scurt: Respinge excepţia tardivităţii formulării contestaţiei, invocată de către intimat. Admite contestaţia la executare propriu-zisă, astfel cum a fost completată şi precizată. Anulează toate actele de executare încheiate în dosarul de executare nr. 1428/2015 al Bej Cătălin Vişan şi Manuel Andrei Dorcioman. Respinge contestaţia la titlu, astfel cum a fost completată ca neîntemeiată. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. Pronuntata in sedinta publica azi, 22.03.2016.
Document: Hotarâre  2436/2016  22.03.2016

http://portal.just.ro/303/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30300000000242347&id_inst=303

Actul de executare prin care executorul judecatoresc ii incasa bani ilegali debitorului.

secapital si kruk avocat contestatie executare

secapital si kruk avocat contestatie executare

avocat Cuculis

Creditele cesionate nu aveau voie sa fie incarcate cu dobanzi bancare! Daca creditul dvs. a fost cesionat catre un recuperator sau externalizat, in afara tarii, aveti dreptul sa va recuperati toata dobanda!

avocat@indrumari-juridice.eu

 

2 comments to “Secapital Si KruK Romania – Alt Dosar De Executare Silita Anulat – Debitorul Urmarit Pentru 17143 E Scapa De Datorie – Avocat Cuculis”
  1. Buna seara,va rog spuneti-mi daca se mai poate deschide actiune de contestatie la executare ,daca poprirea pe venit a inceput de acum un an ? avem caz asemanator cu cel prezentat in postarea d-voastra de azi .Am mai scris despre problema noastra si in 10 martie si in 21 Martie .Poate aveti timp sa va uitati putin si sa trimiteti un raspuns.
    Va multumesc anticipat.

  2. Buna ziua..am si eu o intrebare… sunt o persoana pensionat pe caz de boala fara drept de munca, cu probleme grave, inclusiv ulcer varico, cu rani deschise, infart, diabet cu insulina… am fost executat, azi, la banca, fara a fi instiintat , ei spun ca mau instiintat la vechea adresa, unde eu nu mai locuiesc din 2014… am avut adunat o suma de bani, cum am putut aduna inclusiv sponsorizari, … pentru o viitoare operatie si tratamente la picior..6500 de lei care mi sa blocat, lasanduma chiar si fara bani de o paine… ce pot sa mai fac ?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.