Stingere Datorie Banca Prin Transmiterea Dreptului De Proprietate-Dare In Plata-Credit Europe Ipotecar Ifn Dare In Plata

Credit Europe Ipotecar Ifn Obligata Sa PREIA Imobilul Debitorului Dupa Ce Pierde Definitiv Contestatia La Notificarea De Dare In Plata Dar Si Procesul Pe Remiterea De Datorie Si Transfer De Proprietate

Stingere Datorie Banca Prin Transmiterea Dreptului De Proprietate – Aceasta procedura se poate deschide dupa momentul de la care contestatia la notificarea de dare in plata, ramane definitiva si instanta constata de fapt ca sunt indeplinite toate conditiile inclusiv, impreviziunea. 

Notificarea de dare in plata este procedura prin care debitorul instiinteaza banca sau ifn-ul despre intentia de a stinge debitul si de a trece in patrimoniul bancii, de esenta, imobilul adus cu titlu de garantie, vedeti ghidul de dare in plata.

Se nasc multe intrebari cand vine vorba despre notificarea de dare in plata  , inclusiv daca pot sa fac o notificare de dare in plata de doua ori sau Ce Fac Daca S-a Admis Contestatia Bancii? fiindca procedura darii in plata este intr-un punct in care accentul este pus pe impreviziunea contractuala.

Darea in plata inseamna de fapt sansa de a o lua de la zero, de a putea sterge datoriile si de a inchide o pagina urata din istoria personala a unui debitor care a incercat sa faca “banking” corect cu o banca insa aceasta a abuzat de puterea dominanta.

Stergere De Datorie Notificare Dare In Plata-Credit Europe Bank NV Si Darea In Plata-Notificare Mentinuta De Catre Instanta De Fond

Nu uitati, atunci cand depuneti notificarea de dare in plata, executorul este obligat sa suspende orice executare silita pornita.

Daca acesta refuza sa dea curs notificarii de dare in plata si sa suspende executarea silita, puteti formula contestatie la executare.

 

Stingere Datorie Banca Prin Transmiterea Dreptului De ProprietateStingere Datorie Banca Prin Transmiterea Dreptului De Proprietate

Solutia instantei dupa ce notificarea de dare in plata a ramas definitiva iar notificarea de dare in plata a fost mentinuta de catre instanta de judecata impotriva Credit Europe Ipotecar Ifn .

Ora estimata: 08:30
Complet: Camânări/incidente 1
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Respinge exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a C. E. I. IFN SA, ca neintemeiata.

Admite cererea formulată de reclamantul in contradictoriu cu parata.

Constată stingerea obligaţiilor născute din contractul de facilitate de credit şi de garanţie nr.104270/19.02.2008 încheiat de reclamantul cu Credit Europe Ipotecar Ifn .

Dispune transmiterea către pârâtă a dreptului de proprietate asupra imobilului situat în ****, având număr cadastral ***, înscris în Cartea Funciară nr.*** ( nr. CF vechi ****).

Solutia indica clar ca nu doar stergerea a operat dar si transferul de proprietate.

ATENTIE- Pont juridic – In cazul in care ati ramas cu notificarea de dare in plata definitiva, adica i s-a respins definitiv bancii posibilitatea de a o contesta, in dosarul de transfer de proprietate sau de stingere a datoriei reziduale, NU TREBUIE SA MAI FACETI DOVADA IMPREVIZIUNII.

Legea da posibilitatea bancii sau ifn-ului Credit Europe Ipotecar Ifn si nu numai, sa conteste neindeplinirea acestor conditii DOAR in procedura de contestatie la notificare de dare in plata.

 

Sunteti intr-un litigiu de dare in plata sau o problema juridica legata de banca? Programati imediat o consultanta cu un avocat specializat in litigii bancare.

Puteti sa completati si formularul de mai jos pentru ca informatiile sa ajunga direct la un avocat specializat in dare in plata.

2 comments to “Stingere Datorie Banca Prin Transmiterea Dreptului De Proprietate-Dare In Plata-Credit Europe Ipotecar Ifn Dare In Plata”
  1. buna ziua domnule avocat. va rog mult daca se poate un sfat.
    bancpostului si erb li se respinge contestatia la dip , definitiva. ii notific la notar pentru o noua dip. nu se prezinta nimeni. ce am de facut mai departe si cum imi recuperez cheltuielile de judecata??

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.