Dare In Plata OTP Bank-Notificare Dare In Plata Otp Bank Mentinuta De Instanta

Dare In Plata OTP Bank – Impreviziunea Constatata De Catre Instanta Care Respinge Contestatia La Notficarea De Dare In Plata

Dare In Plata OTP Bank – Darea in plata-instrument de reechilibrare contractuala sau de stergere a poverii acumulate prin cresterea de curs, scaderea veniturilor si devalorizarea imobilului contractat.

Probabil, deja dupa 2 ani de zile de aplicare constanta a legii 77-2016 a darii in plata, cu mii de sentinte pronuntate deja elementul de “prima mana” adus in discutie conform deciziei 623/2016 a Curtii Constitutionale il reprezinta de fapt IMPREVIZIUNEA.

Pentru notificare de Dare In Plata OTP Bank am invocat din start elementul imprevizionar.

Darea in plata evident si fara echivoc se aplica si celor executati silit.

De asemenea darea in plata poate fi folosita si ca mijloc de suspendare a popririlor si astfel in raport de decizia ICCJ referitoare la executarea silita si la ridicarea efectelor popririlor executorii executorii sunt obligati astfel sa ridice orice urmarire pe salariu/pensie sau venit in general periodic.

De ce a castigat debitorul dosarul de dare in plata iar dosarul meu a s-a pierdut pe elementul impreviziunii?

Intrebarea este suparatoare si debitorii au simtit diferente de aplicare a legii 77/2016 dar si de aplicare a deciziei 623/2016 a CCR din mai multe motive – incompleta reprezentare in fata instantei a motivelor DE FACTO pentru care debitorii au intrat in executare silita si imposiblitate de plata, nedepunerea suficientelor dovezi cu privire la situatia  SUPRA indatoratoare dar si elemente ce tin de forma notificarii si altele.

Impreviziunea in cazul pe care-l veti vedea mai jos a fost dovedita prin

a) Acte medicale;

b)Demararea executarii silite;

c)Raport de evaluare imobil 2007 / raport de evaluare imobil 2017;

d)Grafic fluctuatie valuta;

e)Scurt istoric scris PERSONAL de catre imprumutat fiindca el este cel mai in masura sa-si cunoasca propria situatia.

Haideti sa vedem solutia de mai jos-

Dare In Plata OTP Bank

                                           Dare In Plata OTP Bank

 

Atentie, daca banca nu a contestat notificarea de dare in plata si ulterior ati deschis un proces pe art. 8 din legea 77/2016 prin care solicitati de esenta transferul imobilului in proprietatea bancii si radierea datoriei NU veti mai avea de ce sa faceti dovada impreviziunii si indeplinirii celorlalte conditii din legea 77/2016.

In momentul de fata sunt peste 6000 de cereri identificabile pe meteria darii in plata inregistrare pe rolul instantelor de judecata din Romania.

Litigiile pe darea in plata trebuiesc gestionate mai riguros decat un dosar pe clauze spre exemplu, fiindca CCR prin mutilarea adusa legii 77/2016 a ingreunat procedura in asa fel incat orice element oricat de banal pare, poate sa faca diferenta intre respingerea contestatiei bancii sau admiterea ei.

Cautati un avocat specializat in litigii bancare si dare in plata? Click aici!

https://indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice/formular-inscriere-pentru-darea-plata-scapa-de-datoriile-de-la-banca-avocat/

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.