Val De Decizii Impotriva ANRP Si Cnci-Decizii Invalidare Cnci Anulate Si Puncte Anrp Recalculate-Proces cu CNCI pentru Despagubiri Numerar

Definitiv-Recalculare Puncte Anrp In Instanta-Anulare Decizii De Invalidare Emisa De Catre Anrp- Cnci- Plata De Sume In Numerar Pentu Pagubitii ANRP

Decizii Invalidare Cnci anulate de catre instanta. Autoritatea Nationala Pentru Restituirea Proprietatilor si bataia de joc generalizata de la CNCI, administrata celor care au avut in regimul comunist, confiscate imobilele.

Comisia nationala pentru compensarea imobilelor EMITE decizii de COMPENSARE ILEGALE. Dosarele cu ANRP si CNCI pot fi castigate doar cu reprezentare specializata, CNCI emite decizii fara legatura cu norma legala.

Mai jos aveti decizia clara prin care Tribunalul Bucuresti constata si modifica decizia de acordare de despagibiri de la 15000 de puncte ANRP la 30000 de puncte ANRP. Asta inseamna ca in loc sa primesti compensare de 100%, cineva, un functionar, din PIX ti-a amputat 50% din drepturi. Si te intrebi poate ca nu avea cum sa stie ce cuantum al despagubirilor sa-mi acordre, ei bine nici aici nu au cum sa o suceasca, fiinda GRILA notariala este publica. In tot cazul, in perioada aceasta vor fi tot mai multe dosare in contradictoriu cu CNCI.

Astfel aveti un dosar castigat impotriva ANRP prin care instanta de judecata, ANULEAZA decizia de complensare si stabileste de fapt ca punctele corecte sunt  33719 si nu 15745 asa cum GRESIT si ilegal au stabilit cei de la CNCI.

De observat este lesne ca CNCI in loc sa aiba in vedere grila notariala , asa cum arata legea 165/2013, desi si acest lucru ar fi trebuit sa fie neconstitutional, au ARUNCAT niste puncte(adica bani), pe niste decizii Decizii Invalidare Cnci ce au fost anulate de catre instanta de judecata.

Observati   Admite în parte contestaţia. Anulează în parte decizia de compensare nr. 16224/13.07.2017 în ceea ce priveşte numărul de puncte în sensul că numărul corect de puncte este de 33719 puncte.

Decizii Invalidare Cnci

Decizii Invalidare Cnci

02.11.2018
Ora estimata: 9:00
Complet: S4-Completul.5A
Tip solutie: Nefondat
Solutia pe scurt: Respinge apelul, ca nefondat. Definitivă.
Document: Hotarâre  1344/2018  02.11.2018

 

 

LUNGU GHERGHINA CU DOM ALES LA CA CUCULIS SI ASOCIATII Contestator
COMISIA NATIONALA PENTRU COMPENSAREA IMOBILELOR Intimat

 

Şedinţe

16.11.2018
Ora estimata: 08:30
Complet: F 2
Tip solutie: Admite in parte cerereaSolutia pe scurt: Admite în parte contestaţia.

Anulează în parte decizia de compensare nr. 16224/13.07.2017 în ceea ce priveşte numărul de puncte în sensul că numărul corect de puncte este de 33719 puncte.

Obligă intimata la plata către contestatoare a sumei de 3000 lei reprezentând onorariu de avocat. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicarea prezentei sentinţe care se va depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a IV-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei conform art. 396 alin. 2 NCPC, azi, 16.11.2018.
Document: Hotarâre  2335/2018  16.11.2018

Despagubirile de la CNCI sunt un drept si nu o favoare pe care o face statul Roman. Actionati acum si revendicati-va drepturile!

Puteti face o simulare a timpului in care un dosar impotriva CNCI si ANRP se poate termina aici.

Decizie de punctaj emisa cu 15.745 pct, contestata in termen de 30 de zile pe rolul Tribunalului Bucuresti. Foarte important aspect,  am solicitat ca proba, expertiza.

Dupa raportul de expertiza numarul  de puncte a fost de 33.719, punctaj incuviintat de instanta si admis prin cererea de chemare in judecata.

Cheia de esenta, a procesului prin care se contesta punctele ANRP se refera chiar la probatoriu si anume EXPERTIZA !

 

Aveti un dosar de retrocedare? Puteti sa consultati aici un avocat specializat in retrocedari.

 

Daca aveti o problema juridica, puteti completa formularul de mai jos pentru a putea trimite situatia unui avocat specializat in problema dvs.

 

2 comments to “Val De Decizii Impotriva ANRP Si Cnci-Decizii Invalidare Cnci Anulate Si Puncte Anrp Recalculate-Proces cu CNCI pentru Despagubiri Numerar”
  1. Buna seara!

    Mama mea, in varsta de 85 ani, a primit Titlul de plata ANRP – transa 5 -, emis in 13.02.2023.
    As dori sa va intreb daca se poate ataca in instanta decizia de plata si daca se poate recalcula valoarea despagubirior? Dar retroactiv?

    Cu stima,

    Miruna Nicolae

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.