Executat Silit Rabon Credit-Banca Transilvania Clauze Abuzive-5 Ani De Procese-32 De Termene-Executare Silita Anulata

O Noua Executare Silita Anulata Integral-Povestea Debitorului Cu Dosarele De Executare Silita Incurcate De Catre Executor-5 Ani De Procese Pe Fond Si Anularea Executarii Silite

Executat Silit Rabon Credit – Banca Transilvania Si Clauzele Abuzive Dobandite-  Daca ar fi sa reducem totul la cateva cuvinte, ar suna asa – Debitor Executat Silit-Contestatie la executare pornita in 2014 luna ianuarie, 5 ani de procese si 32 de termene pentru ca intr-un final asa cum zic americanii “Justice will prevail, executarea silita a fost anulata!

Regula spune ca atunci cand se formuleaza o contestatie impotriva unui dosar executional, instanta de judecata trebuie sa ceara dosarul de executare silita de la executor si astfel sa se pronunte asupra legalitatii lui.

Surpriza, desi instanta pronuntase solutia de suspendare a executarii silite, executorul judecatoresc trimisese un dosar de executare gresit.

Oricum chiar si asa, de 5 ani NU a fost posibila nicio executare silita si acum chiar mai mult de atat nu va mai fi posibila, fiindca suspendasem orice act executional.

Recuperatorul Rabon Credit Solutions a mai pierdut si in alte dati in fata debitorilor chiar si pe inghetarea cursului valutar.

Creditul luat de catre debitori a fost in cuantum de 84000 de CHF, evident, tot francii i-au aruncat in executare silita.

Debitorii au garantat cu imobilul, locuinta de familie iar  daca nu ar fi actionat in instanta recuperatorul de creante si Banca, contestand astfel executarea silita  acum cu siguranta nu mai erau acolo in imobilul lor, casa ar fi fost vanduta inca de acum 5 ani de zile.

Desi trecuse foarte putin timp de la neplata creditului(atunci in 2014), executarea silita a inceput cu 10000 de CHF mai mult din start, astfel incat deja CLAUZE ABUZIVE isi faceau cunoscuta prezenta.

Mai jos aveti somatia imobiliara de 15 zile chiar de la inceputul executarii silite imobiliare.

Banca executa silit casa debitorilor

                                                      Banca executa silit casa debitorilor

 

Puteti simula rezultatul procesului cu ajutorul inteligentei artificialeVerificati aici.

Remediul valabil la acel moment dar si in prezent, a fost evident contestatia la executare.

Este important sa stiti totul despre executarea silita atunci cand un creditor va urmareste silit, fiindca pasii pe care alegeti sa-i faceti pot insemna

a) sa ramaneti in imobilul dvs.;

b) sa fiti evacuat, deci asta inseamna de fapt .

Astfel ghidati-va impotriva executarii silite  si folositi practica favorabila debitorilor in cadrul contestatiilor la executare.

 

Vedeti solutia instantei de judecata mai jos

Executat Silit Rabon Credit

Executat Silit Rabon Credit

08.11.2018
Ora estimata: 08:30
Complet: CIV4 AP
Tip solutie: Admis contestaţia la executare
Solutia pe scurt: Admite în parte acţiunea formulată de contestatorii Spoiala Viorica Gabriela şi Spoiala Dumitru, în contradictoriu cu intimaţii Banca Transilvania (ce a preluat calitatea procesuala a Volksbank Româna SA prin efectul fuziunii prin absorbtie) şi Rabon Credit Solutions România SRL, astfel cum a fost completată şi precizata. Constată caracterul abuziv al clauzei contractuale prevăzute la 5 lit. a din Convenţia de credit nr 0145475/25.03.2008 , privind comisionul de risc, denumit ulterior comision de administrare credit şi anulează această clauză.Obligă intimata la restituirea către contestatorii a sumelor încasate cu titlu de comision de risc, denumit ulterior comision de administrare. Respinge capătul de cerere ce vizează constatarea caracterului abuziv al clauzei contractuale prev. la art. 5 lit. c din Convenţia de credit nr 0145475/25.03.2008 , cu privire la comisionul rambursare în avans, ca neîntemeiat.

Admite contestaţia la executare.

Anulează actele de executare din cadrul dosarului de executare silită nr. 245/2013 al BEJ Tanase Dragoş Iulian.

Cu drept de apel în 10 de zile de la comunicare, cererea de apel urmând a se depune la Judecătoria Ploieşti. Pronunţată azi, 08.11.2018, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre  8188/2018  08.11.2018

Nu irositi de fapt singura sansa de a putea anula executarea silita.In cazul prezentat de fata, avand in vedere ca executarea silita a fost inceputa pe vechea procedura civila, debitul daca ramane definitiva hotararea este inclusiv prescris.

Asta inseamna de fapt ca debitorii nu doar ca au reusit sa anuleze executarea silita pornita impotriva imobilului lor CI AU obligat Banca Transilvania la restituirea sumelor de bani incasate de catre banca cu titlu de clauze, ce au fost ulterior declarate ca abuzive.

Un  justitiabil care isi foloseste dreptul in interesul lui intodeauna va avea posibilitatea sa anuleze abuzurile la care este supus. Nu ramaneti in pasivitate fiindca in drept , pasivitatea costa. In cazul in care sunteti Executat Silit Rabon Credit puteti verifica legalitatea actelor de executare silita doar in fata instantei.

 

Sunteti in procedura de executare silita? Consultati acum un avocat specializat in executare silita.Aici.

 

Aveti o problema juridica si cautati un raspuns? Completati formularul de mai jos si el va ajunge la un avocat specializat in problema dvs. juridica.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.