Avocat Contestatie la executare silita – Totul despre cum un specialist in executare silita, te poate scapa de o posibila executare.
Contestatie la executare silita admisa in mod definitiv. Dosarul de executare “sters” integral si anulat de catre instanta.
48900 lei anulati din executarea silita, alaturi de toate actele de executare silita si cheltuielile executorului.
Dosarul a ramas definitiv in apel si pe aceeasi cale, recuperatorul nu va mai putea redeschide executarea silita.
Acest lucru se datoreaza faptului ca executarea silita era prescrisa inca de la momentul inceperii procedurii executionale, insa asa cum se petrece in multe dintre cazuri, debitorii sunt executati silit in mod ilegal si doar daca sunt vigilenti si contesta in instanta procedura executionala, pot scapa de procedura urata, numita executar silita.
Prescriem executarile silite pentru zambete IMPRESCRIPTIBILE ale celor ce sunt executati silit in mod ilegal.
Executare Silita Bucuresti – Debitorul anuleaza executarea silita a recuperatorului Next Capital Investments Limited si Eos International Beteiligungs-Verwaltungsgesellschaft Mbh.
#DosarelePrindViata – Povestea debitorilor care s-au luptat pentru libertatea lor financiara.
Daca pana acum situatiile prezentate au fost cu privire la debitorii care au reusit sa scape de abuzurile creditorilor prin intermediul institutiei prescriptiei extictive, invocate conform art.706 CPC: “Dreptul de a obține executarea silită se prescrie în termen de 3 ani, dacă legea nu prevede altfel. În cazul titlurilor emise în materia drepturilor reale, termenul de prescripție este de 10 ani.
(2) Termenul de prescripție începe să curgă de la data când se naște dreptul de a obține executarea silită.”, de data aceasta, am dorit sa expunem un caz aparte in cadrul caruia poate opera prescriptia extinctiva a dreptului creditorului de a mai obtine executarea silita.
Asa cum am mai prezentat in spetele anterioare, in cazul in care unui debitor I se comunica la domiciliu/sediu primele acte de executare acesta stia ca in termen de 15 zile de cand a primit actele trebuie sa formuleze o contestatie la executare in temeiul art. 712 si 715 CPC si sa invoce prescriptia dreptului de a mai obtine executarea silita.
Daca de la ultima recunoastere a datoriei ( de cele mai multe ori recunoasterea echivaleaza cu plata) au trecut mai mult de trei ani, legea va sanctiona pasivitatea creditorului, va anula executarea silita si totodata ii va ingradi acestuia posibilitatea de a mai urmari respectiva datorie prin forta coercitiva a statului.
Asemanatoare a fost si situatia dl. Ghela, care primind primele acte de executare s-a prezentat cu ele la sediul nostru pentru a-l ajuta in formularea unei contestatii impotriva acestora. In cadrul discutiei preliminare dl. Ghela ne-a invederat faptul ca nu mai efectuase nicio plata cu mai mult de 7 ani in urma.
In aceasta situatie, un Avocat Contestatie la executare silita are deja facuta strategia iar aceasta a fost una simpla: ne-am gandit sa invocam prevederile art 706 CPC cu privire la institutia prescriptiei extinctive si in subsidiar sa contestatm si creanta urmarita din punct de vedere al certitudinii acesteia si sa solicitam constatrea ca abuziva a unor clauze contractuale.
Zis si facut, am redactat cererea de chemare in judecata in termenele impuse de lege si am achitat si taxa judiciara de timbru in cuantum de 1.000 lei ( conform art. 10 alin. 2 din OUG 80/2013).
Ulterior, la primirea intampinarii formulata de catre partea adversa am sesizat ca anterior acestui dosar de executare contestat a mai existat o urmarire silita in anul 2010 pe rolul unui alt executor judecatoresc, dosar care a fost inchis in anul 2016 pe motiv ca debitorul nu ar fi fost solvabil.
Imediat dupa aflarea acestor informatii, dl. Ghela a fost chemat la sediu pentru a lamuri aceste aspecte.
Cititi si despre:
Prezentandu-i aspectele mai sus mentionate, acesta a incercat sa lamureasca situatia si a demonstrat ca la data la care a fost pornita executarea silita la domiciliul nou nu a primit niciun act de executare.
Totodata conform cartii de identitate acesta isi schimbase domiciliul anterior datei de incepere a executarii silite.
Intimata. adica Next Capital Investments Limited si Eos International Beteiligungs-Verwaltungsgesellschaft Mbh, a mai sustinut ca in in anul 2016 dosarul de executare a fost inchis pe motiv de insolvabilitate.
Cu toate acestea, conform adeverintelor emise de catre ANAF, dl. Ghela a inregistrat venituri impozabile pe toata aceasta perioada.
Din toate cele expuse am tras concluzia ca in speta creditorul nu a dorit decat sa eludeze dispozitiile legale si a decis inchiderea primului dosar executional tocmai pentru a evita incidenta unei perimari a executarii silite sau chiar a prescriptiei.
In aceasta situatie avand in vedere ca pe de o parte, atat de la ultima plata efectuata si pana a inceput cea de-a doua executare silita trecusera mai mult de trei ani si pe de cealalta parte, pentru faptul ca in cadrul vechiului dosar de executare creditorul si executorul au stat in pasivitate mai mult de 3 ani am decis invocarea prescriptiei dreptului creditorului de a mai solicita urmarirea silita.
Instanta de fond analizand cele doua teze in cadrul carora poate fi incidenta instituitia prescriptiei a pronuntat urmatoarea solutie in cadrul dosarului nr. 4377/4/2018 de pe rolul Judecatoriei Sectorului 4: “Admite în parte cererea de chemare în judecată.
Constată caracterul abuziv al clauzei contractuale cuprinse la pct. 5 din Contractul de credit nr. 548/10.06.2005 privind dobânda de referintă variabilă afişată la sediile BCR. Anulează executarea silită efectuată în dosarul de executare nr. 213/2018 al B.E.J. Lupulescu Catalin Gigel.”
Extras pe scurt din cadrul senintei emise de catre instanta – Contestatie La Executare Silita
Solutia din apel, confirm si mentine anularea tuturor actelor de executare silita.
Tip solutie: Alte soluţii Solutia pe scurt: Admite apelurile formulate de apelantele BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ S.A. şi EOS INTERNATIONAL BETEILIGUNGS-VERWALTUNGSGESELLSCHAFT MBH şi NEXT CAPITAL INVESTMENTS LIMITED, împotriva sentinţei civile nr. 12720/11.10.2018, cu privire la contestaţia la titlu. |
Modifică sentinţa apelată în sensul că respinge capătul de cerere privind constatarea caracterului abuziv al clauzei contractuale de la pct. 5 din contractul de credit nr. 548/10.06.2005 privind dobânda de referinţă variabilă afişată la sediile BCR, ca neîntemeiat.
Menţine încheierea din 21.06.2018. Respinge apelul formulat de EOS INTERNATIONAL BETEILIGUNGS-VERWALTUNGSGESELLSCHAFT MBH şi NEXT CAPITAL INVESTMENTS LIMITED împotriva sentinţei civile nr. 12720/11.10.2018, cu privire la cererea de constatare a prescripţiei dreptului de a obţine executarea silită, ca nefondat.
Menţine în rest dispoziţiile sentinţei apelate. Respinge apelul incident ca nefondat. Obligă apelantul contestator la plata sumei de 3600,88 lei către apelanta BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ S.A., reprezentând cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 5.11.2019.
Document: Hotarâre 3723/2019 05.11.2019
Vizualizati si :
- Executat Silit De Humanik Credit Ifn
- Dobanzile La IFN Plafonate – Cum Iti Pot Reduce Cu 90% Dobanda La Credit Notificare Pentru Revizuirea Contractului De Credit
- Executat Silit De Svea Ekonomi Cyprus LTD
- Executat Silit De IFN Extra Finance? Suspendarea Executarii Silite Avocat Cuculis
- Cum Recuperez Banii Platiti La Nordis – Am Contract Cu Nordis Grup Pentru Apartament
Contestatie La Executare Silita folosita ca arma impotriva executarilor silite ilegale.
In concluzie, avand in vedere cele expuse anterior este foarte important de retinut faptul ca prescriptia dreptului creditorului de a cere executarea silita poate fi ceruta si in cadrul unui dosar de executare inceput de ceva vreme in cadrul caruia executorul si creditorul nu au mai facut cereri cu mai mult de 3 ani in urma.
Deschiderea unui dosar executional neurmat de o urmarire efectiva in vederea indestularii creantei nu reprezinta un impediment in invocarea pasivitatii si constatarea dreptului creditorului a fi prescris.
Nu va lasati captiv in cursa unei executari silite cu potential ilegal. Din nefericire aveti acest termen de 15 zile in care veti putea invoca aparari in contestatia la executare si cu cat asteptati mai mult sa faceti un demers juridicar, evident ca sansele scad in fiecare zi.
Asa cum pasivitatea il afecteaza pe creditor si vedeti mai sus ca l-a costat pe recuperatorul de creante zeci de mii de lei, in acelasi mod il afecteaza si pe debitorul care nu se apara.
Textul de lege precizeaza clar ” executarea silita este supusa controlului instantelor de judecata”, deci asta inseamna in mod evident ca nu veti putea sa verificati legalitatea decat in cadrul judecatoriei ca prima instanta sesizata.
Daca treceti prin vacarmul unei executari silite, trebuie sa stiti ca aveti o echipa de peste 40 de avocati Cuculis&Asociatii, care va sprijina in demersul dvs. juridic.
Suntem aici de peste 10 ani sa va ajutam. Faceti o programare pentru consultanta juridica specializata pentru a formula o contestatie la executare silita.
Av.Drd. Cuculis Adrian
Disclaimer/Act de renuntare: Continutul articolului dar si a intregului site, reprezinta informare publica si nu poate fi confundata cu forma de publicitate. Prezentul articol reprezinta pozitia SCA Cuculis&Asociatii si este destinat publicului larg cu scop informativ. Informatiile oferite cu titlu de opinii personale pot fi preluate si folosite pe propria raspundere de catre profesionisti, avocati, notari, judecatori, procurori, mediatori, consilieri juridic, practicieni in insoventa etc. si nicio informatie de pe prezentul site, preluata de catre persoanele mai sus mentionate in mod neexhaustiv si folosita ca atare, nu ii poate fi imputata SCA Cuculis&Asociatii.
Buna seara! Am avut un dosar de executare silita pornit de Volksbank in 2012. Pe ei i-a preluat Banca Transilvania in 2015 si a activat in acelasi dosar de executare. Banca Transilvania a cesionat creanta catre o firma straina reprezentata de catre Eos Ksi Romania. Si acestia s-au folosit tot de dosarul de executare deschis in 2012. In 2019, executorul inchide dosarul pentru lipsa bunuri urmaribile. Doua luni mai tarziu, Firma straina, prin Eos Ksi Romania, deschide alt dosar de executare, la alt executor. Am facut contestatie folosindu-ma de tot ce stiu despre firmele de recuperare. Intrebare: este legal ca Banca Transilvania si EOS sa ma execute in dosarul deschis de Volksbank in 2012?
Este bine, ca mai nou se poate face aceasta contestatie ORICAND!!
Bună am o persoana care plătește silit nu cunosc toate detaliile este din apropiere de. Oradea sunt din Sucevița Bucovina Suceava
Pot fi executată silit pentru suma de 5103 RON imobiliar? Autoarea este Otp factoring. Ce pot sa fac dacă am primit siinregistrare cu datele de la cadastru. Nu au trecut decât 13 zile de la primirea instiintarii
Da, puteti fi executat silit si pentru aceasta suma.
Bun aseară dacă am plătit. 1locuinta direct de la Dezvoltator și nu sunt in regula cum pot sa fiu proprietar.,eu am achitata fiind rămas duar cu bani dați și promisiunea bilateralaNotarul trb sa urmeze și finalul nu dar ei nu se mai prezintă. .
Buna ziua. Ii puteti obliga in instanta sa va perfecteze actele de vanzare cumparare. Cu bine, av, dr. Cuculis 0722298011
Am credit la Credius de 3000 lei si la Viva de 340 lei si au dobanda la zi de 1,20 lei,si imi este greu sa achit totul odata,la Viva sant la zi cu dobanda si la Credius am o restanta de 1300 lei si imi este teama ca voi fi bagata in biroul de credit pt ca ma suna si imi spune.Eu vreau sa fac alt credit pt refinantare si daca ma baga in biroul de credit nu mai pot face refinantare sa scap de aceste IFN-uri.Ce trebuie sa fac?,va rog un sfat sau un ajutor.Multumesc
Buna ziua. Sunteti deja in biroul de credit dar pot fi facute demersuri pentru a fi radiata din biroul de credit. Cu stima, av. drd. Cuculis 0722298011
Doresc să aflu cât este costul pentru suma de 50.000 lei execuția la Secapital prin Cruq.
Buna ziua. Puteti formula o contestatie la executare si cu stabilirea costului sunand aici – 0722298011
niculescu sunt. am transmis mai devreme niste raduri. confirmati primirea
Buna ziua
Ma numesc Daniel Istinie și sunt intr-o situație de executare silită. Ar fi trebuit sa înceapă de vreo doi ani dar nu se întâmpla nimic. Cu cine as putea discuta?
Multumesc frumos!
Posibil sa fie deja prescrisa, insa trebuie sa vedem exact situatia dvs. in calitate de debitor. Cu stima, av. drd. Cuculis 0722298011
Dacă sant deja an executare cu proprie se mai poate face ceva
Buna ziua, sigur ca da, mai ales dupa ce a intervenit decizia c75/2019 se poate contesta oricand. Cu stima, av. drd. Cuculis 0722298011
Buna seara! In data de 03.02.2020 am primit la locul de munca instiintare de la executor judecatoresc ca mi se va pune poprire pe venit de catre BT DIRECT IFN(fost ERB) unde am facut in 2010 un card de cumparaturi de 4000 de lei. Le-am tot platit de atunci(nu sunt decat 10 ani), in 2015 mi au facut o reesalonare, spun ei, cert este ca de la 4000 de lei imi revenea sa le dau 10000, am platit ratele pana in septembrie 2019, iar acum mi-au spus ca imi fac poprire pe venit, culmea dupa 10 ani de cand le tot platesc, tot atata am sa le dau. Ce este mai grav ca si sotului, in aceeasi zi, i-au trimis poprire, aceeasi BT DIRECT. El cand a facut credit a facut la BANCA TRANSILVANIA, domnul de acolo spunandu-i ca BT DIRECT este o sucursala a lor nicidecum fost ERB de care stiam ca au niste dobanzi exorbitante.Va scriu in speranta ca imi puteti dar un sfat. Va multumesc anticipat!
Buna ziua, in principal cam tot ce misca pe segmentul acesta al executarilor silite are un aer de nelegalitate. Astfel, trebuie sa formulati o contestatie la execuatre daca va simtiti nedreptatita tocmai pentru a verifica aceste aspecte. Cu stima, av. drd. Cuculis 0722298011
Am o problemă de moștenire,a cărei titular este mama mea . Bunicul meu a decedat în 1960. A avut 2 moștenitori, un băiat și o fată ( adică mama mea). Fratele mamei mele a continuat să locuiască în casă bătrânească ,pe care ulterior a renovat-o și modificat-o. Prin 1984, a decedat și fratele mamei mele, și au rămas 3 băieți ai lui, să locuiască acolo. Unul din ei, a rămas prin înțelegere între ei , să locuiască acolo. Ulterior, a demolat casa veche, pe care o reconstruise tatăl lui( respectiv fratele mamei mele cel decedat), și a recostruit-o și el din nou. Acum a apărut problema de proprietate pe toată masa succesorală care a rămas de la bunicul meu. Aceasta este compusă din circa 2600 metri intravilan, aferenți locuinței, și circa 18000 metri teren extravilan, arabil, care este constituit în patru loturi, 3-5000 m, și unul de circa 2500m pătrați. La solicitarea mea la primăria comunei Mănești ,jud. Prahova, de a se vey tot ceea ce a lăsat bunicul meu la rolul său agricol, am primit vestea că mama mea nu are dreptul decât la jumătatea din terenului intravilan, aferent locuinței natale, dar la jumătate din imobil nu, deoarece primăria mi-a comunicat că rbunicul meu ar fi făcut certificat de moștenitor fratelui mamei mele, lăsând întregul imobil fratelui mamei mele. Din cunoștințele mele, știu că acest act nu a existat vreodată, și într-o logică elementară, dacă i-ar fi făcut un astfel de certificat, iar fi trecut și terenul aferent locuinței. Cum as putea verifica veridicitatea acelui act (certificatul de moștenitor) , pe care eu îl cred fals, iar primăria îmi spune că există și ar fi valabil . Ce demersuri ar trebui să fac, că să aflu adevărul, căci nu am absolvit încredere nici în vărul meu( cel care locuiește în vatra părintească a mamei mele) și nici în primărie ?
Eu sunt o persoana cu familie mare, cu un copil cu handicap, cu resurse financiare modeste, și aș dori să știu dacă am șanse să dovedesc in justiție falsul, așa cum eu sunt convins că este .
Eventual pentru o discuție mai amănunțită și lămuritoare, aș putea să vin până la dumneavoastră la birou, în cazul că binevoiți sa mă primiți.
Dar indiferent de răspunsul dumneavoastră, eu va doresc sa natate și Domnul să vă binecuvânteze.
Cu respect , Dănuț Ștefan .
Și că o completare pe care am omis să o spun este că primăria i-a dat dreptul la jumătate terenul intravilan, și jumătate terenul extravilan. Dar la.imobil, nu !
Eu consider că ei , moștenitori fratelui mamei mele defunct, ar trebui să îi ofere o despăgubire și pe jumătate din imobilul cu pricina ! Dumneavoastră ce spuneți, ?
Probabil in cazul dvs. ar fi cel mai facil sa veniti la noi la birou si sa preluam situatia. Cu bine. av. drd. Cuculis 0722298011
Doresc să cumpăr un imobil scos la vânzare prin procedura executării silite, care este lăsat in acest moment in paragină de aproximativ 4 ani de zile. Întrebarea mea este dacă reușesc să achiziționez acest imobil prin procedura de vânzare prin licitație publică, iar fostul proprietar ar contesta in instanța procedura de vânzare prin licitație si ar caștiga, cum reușesc eu să-mi recuperez sumele cheltuite atât la cumpărarea imobilului cât și sumele investite in întreținerea și repararea imobilului respectiv după achiziționarea acestuia in condițiile in care, din punctul meu de vedere, am fost un cumpărător de bună credință si am acționat prin proceduri legale la achiziționarea imobilului respectiv.
Buna ziua!
Este legal ca banca sa pună poprire pe tot salariul primit intr-o luna pe motiv ca au fost rate restante?
Nu, nu exista nicio lege care sa ii permita blocarea intregului venit. Cu bine, av. drd. Cuculis 0722298011
Buna ziua! Daca mi s-a facut poprire pe salariu si la scurt timp am primit instiintare de la executorul judecatoresc ca imi pune si sechestru pe bunuri in cazul meu autoturism pot face ceva? Din moment ce imi opresc din salariu? Va multumesc anticipat!
Bună ziua!!în cazul meu am o datorie la ANAF, cca 20.000 euro!această datorie este trecută pe ,,codul numeric personal” în urma activității unei firme la care am fost administrator până în 2009,apoi firmă a trebuit să treacă în insolventa!!!se mai poate face ceva???
Buna ziua, chiar si datoriile trecute de catre ANAF pe CNP, pot fi contestate fara probleme daca se identifica erori sau chiar abuzuri. Puteti sa ne sunati va rog la 0722298011
Bună seara. Am făcut două credite in anul 2007,la Pireus Bank si EuropCredit Bank. Am plătit ratele până în aprilie 2009,apoi din motive justificate sau nu,nu am mai platit. În 2011,mi au venit Popriri pe salariu,pentru cele 2 credite,de la executor judecătoresc. Am terminat de achitat sumele trimise de executor,în luna februarie 2020. Acum executorul,imi spune ca au venit de la cele 2 banci alte sume,care reprezintă dobânzi penalizatoare. Intrebarea mea este : la creditele mai ” vechi” ( cum sunt ale mele), nu se aplică OUG 50/2010 ,sau OUG 52/2016,art 55 punct 3 ?
De exemplu,la Pireus,am luat un credit de 7000 lei,prin executarea silită, am plătit 10762,si acum mi a venit de plata 12000( mi au spus că suma asta de 12000,este venită anul trecut,si acum asteapta sa trimita banca altă sumă)
Buna ziua. Oug 50.2010 se aplica la toate creditele iar 52 doar la cele care NU erau in desfasurare la data intrarii in vigoare. Oricum executarea silita poate fi contestata cu privire la aceste dobanzi ILEGALE. Cu stima, av. drd. Cuculis 0722298011
Vreau sa cer un sfat
Am o reținere de 3 ani de 6 mii lei si nici in anul acesta nu termin
Buna. mam trezit cu un mail la locul de munca in care mi se pune proprire pe cont pt recuperarea banilor. in acest moment detin prin credit ipotecar o casa.as vrea sa stiu ce sanse am sa fie doar proprire pe cont?si sa se ia banii de acolo numai. Multumesc.
Buna ziua, Matusa mea a facut un credit de 3500 lei la CAR Sanitas in 2011 din care a platit o parte apoi nu a mai platit. In 2012 i s-a facut poprire pe pensie de aprox 6000 lei. A achitat, a primit instiintare de incheiere poprire. In 2018 s-a trezit cu alta poprire pe pensie, tot 6000 lei, de la acelasi CAR dar alt executor, tot in baza hotararii judecatoresti din 2012. A contestat dar nu s-a prezentat fiind bolnava. Din cauza popririi nu a mai putut plati chiria, a ramas pe drumuri. A platit si acesti 6000 de lei. In ianuarie a depus cerere de repunere pe rol si s-a stabilit termen pe 8 martie. Intre timp insa a venit si a 3-a poprire, tot acelasi CAR, alt executor – al 3-lea -, pe baza aceleiasi hotarari judecatoresti din 2012 /pe care nici nu o gasim in arhiva judecatoriei Valcea/, suma de 2500 lei. Cuponul ei de pensie din martie 2021 este cu poprire 1/3 din pensie. Are 77 de ani, locuieste provizoriu la mine, undeva la tara in judetul Valcea, este greu deplasabila. Este normal ce se intampla? Din 2011 pana in 2021, 3 popriri pe baza aceleiasi hotarari din 2012, 3 executori diferiti? Cei de la CAR pretind ca prima poprire de 6000 a fost pe dobanzi, a doua de 6000 pe rate iar aceasta de 2500 pe diferente de plata … Cum o pot ajuta, caci profita de varsta inaintata si nu opresc popririle !? Se poate incadra felul in care procedeaza CAR la escrocherie? Multumesc!
Buna seara, Am o întrebare . Am girat pe cineva .Acea persoana nu și a achitat datoria și am fost Executată silit numai eu toată suma ,ea nu a plătit un leu , giranți am fost doi eu și persoana care am girat o . Eu nu am recuperat banii decât o mica parte de la ei restul ai iau cu țârâita . Executorul nu a vrut nici macar sa stea de vorbă cu mine . Este normal sa mă execute numai pe mine și pe ei nu? Acum am achitat toată suma și aștept hârtie pt încheierea Executării silite. Mai pot face contestație pentru a-mi recupera banii mei ? Eu acum am alta executare din cauza că am rămas cu datoriile neplătite din cauza lor ei practic și au văzut sacii în căruță și eu acum trag pt alta Executare mai mare .Va rog sa mă ajutați ce pot face pentru a- mi recupera banii și dacă pot face Contestație și la a doua care mi a venit și menționez că mi sa oprit în mod ilegal banii pt rata la casa in care in mod normal are prioritate banca scrie și în contract iar aceasta refuza sa mi deblocheze contul de salariu. Va mulțumesc din suflet și aștept răspunsul Dv! Multa sănătate!
Va ajutam sigur sunati-ne la 0722298011
Buna ziua am si eu o problema cu o singura poprire pe salar este ok sa mi se opreasca jumate din venit de la angajator si inca odata de la banca
Buna ziua, faceti o contestatie la executare. Cu bine. av. drd. Cuculis 0722298011
Buna ziua,
Am facut si eu un credit la Provident acum aproximativ 5 ani de zile. Ultima plata a fost pe data de 7, Martie, 2019, ceea ce inseamna ca in momentaul de fata sunt aproape 3 ani si 3 luni de la ultima plata.
In cazul de fata din cate stiu datoria este prescrisa. Nu am primit notificari de executare silita.
Intrebarea mea este daca este ceva ce pot face sa obtin un act care sa arate ca acea datorie este prescrisa si executarea silita nu mai este o varianta pentru institutia non-bancara in cauza.
Vreau sa fac acest lucru pentru ca am auzit de situatii in care institutii bancare sau nonbancare au executat silit debitori a caror datorie era deja prescrisa.
Sunt dispus sa lucrez cu un avocat [daca recomandati pe cineva] astfel incat sa ma asigur ca dispun de un document legal care sa demonstreze ca aceasta datorie este prescrisa si Provident nu mai are dreptul legal de a ma executa silit.
Multumesc,
Sorin
Buna ziua stimate domn. Avand in vedere ca de 12 ani ne ocupam cu contestatii la executare si suntem singuri specializati din Romania in aceasta materie, sigur ca va putem ajuta. Va rog sa ne sunati la 0722298011
Am avut un bol si statul nu mai dat toți banii cand contractul a ajuns la data de scadență.
Buna ziua.Am avut o poprire pe care am achitat-o integral la executorul in cauza si acum am primit o alta poprire cili o suma mai mica pentru acelasi nr de contract,desi eu am platit-o odata si atunci mi-au fost deblocate toate conturile.