Executat Silit De Next Capital Investments Limited-Executare Silita Anulata-Clauza Dobanda Bancara Ilegala

Dosar Castigat La Final De 2023 – Anularea Executarii Silite Pentru Un Debitor Executat Silit De NEXT CAPITAL INVESTMENT si EOS INTERNATIONAL BETEILIGUNGS Prin Executorul SCPEJ GOSLAN ŞI STÂNGĂ

Next Capital Investments Limited un alt recuperator ilegal care isi face “de cap” prin Romania si prin buzunarele romanilor.

Mai grav este ca acest teribil flagel al executarilor silite NU poate fi oprit decat prin interventia celor care sunt abuzati si anume debitorii care sunt executati silit si prin formularea unei contestatii la executare silita.

Nu este prima oara cand va prezint executari silite anulate ale recuperatorilor de creante insa trebuie sa stiti ca nici macar 10% din hotararile judecatoresti pe care le obtinem impotriva recuperatorilor de creante si ale bancilor le punem online. In fapt, sunt mii de hotarari judecatoresti care au constatat abuzul la care romanii au fost supusi.

Prin urmare, daca ramaneti vigilenti si va cunoasteti drepturile, nu au nicio sansa sa va abuzeze iar eu ma asigur de 14 ani de zile ca drepturile debitorilor sunt respectate.

Sunteti executat silit? Completati formularul de mai jos si verificati legalitatea actelor de executare silita.

Somatia emisa de Next Capital Investments Limited pentru a-l executa silit pe debitor – Debitorul a contestat-o si a castigat dosarul – A anulat executarea silita a SCPEJ GOSLAN ŞI STÂNGĂ

Executarea silita a debitorului de catre EOS INTERNATIONAL si NEXT CAPITAL INVESTMENT LTD a plecat catre serviciul de ambulanta Bucuresti – Ilfov, acolo unde debitorul isi are locul de munca.

Pe langa faptul ca procedura in sine este una imorala prin blocarea tuturor conturilor dar si blocarea angajatorului pentru a nu plati salariul angajatului sau, aceasta procedura este si ILEGALA in conditiile in care asa cum a constatat si instanta de judecata, datoria era de multa vreme prescrisa.

Cititi si:

Vedeti si :

Instanta anuleaza executarea silita a SCPEJ GOSLAN SI STANGA pornita la cererea NEXT CAPITAL INVESTMENT LTD si EOS INTERNATIONAL

Procedura De Executare Silita Inceputa Impotriva Debitorului De  Next Capital Investments Limited Anulata In Integralitate De Catre Instanta

Next Capital Investments Limited pierde dosarul de contestatie la executare prin care incerca sa execute silit in mod ilegal un debitor in baza unui contract de credit “cumparat” de la BCR si mai apoi cesionat la Eos International BETEILIGUNGS-VERWALTUNGSGESELLSCHAFT MBH ce a ajuns in final la Next Capital Investments Limited.

Observam de esenta ca instanta de judecata nu doar ca a anulat executarea silita dar a si dispus plata cheltuielilor de judecata.

Solutia instantei a fost bazata practic pe anularea unei clauze contractuale din cadrul contractului ( titlu executoriu) semnat initial cu BCR  (Bcr Executa Ilegal ) iar prin eliminarea clauzei de dobanda, instanta a considerat ca de esenta, executarea silita este ILEGAL inceputa si astfel a dispus anularea integrala a executarii silite.

Astfel, Next Capital Investments Limited fiind de esenta ultimul recuperator care a cumparat creanta de la EOS , a pus in executare silita titlul executoriu insa prin greseli succesive si abuzuri, instanta de verificare a executarii a constatat ca procedura in sine de executare silita, este ILEGALA.1

Next Capital Investments Limited
Next Capital Investments Limited

Solutia instantei –

Ora estimata: 09:00
Complet: C7 – civil şi executări
Tip solutie: Admite in parte cererea

Admite în parte cererea de chemare în judecată. Constată caracterul abuziv al clauzei contractuale cuprinse la pct. 5 din Contractul de credit nr. 548/10.06.2005 privind dobânda de referintă variabilă afişată la sediile BCR.

Anulează executarea silită efectuată în dosarul de executare nr. 213/2018 al B.E.J. Lupulescu Catalin Gigel. Respinge ca neîntemeiată cererea de chemare în judecată pentru rest.

În temeiul art. 45 alin. 1 lit. f din O.U.G. nr. 80/2013, dispune restituirea către contestator a taxei judiciare de timbru în cuantum de 1.000 lei achitate conform chitanţei nr. 179178/2018 0170512 din 09.03.2018 emise de Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 4, la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri.

Obligă intimata Banca Comercială Română SA să plătească contestatorului cheltuieli de judecată în cuantum de 1.0000 lei, cu titlu de onorariu avocat.

Obligă intimatele Next Capital Investments Limited şi Eos International Beteiligungs-Verwaltungsgesellschaft MBH să plătească contestatorului cheltuieli de judecată în cuantum de 3.000 lei, cu titlu de onorariu avocat.

Obligă contestatorul să plătească intimatei Banca Comercială Română SA cheltuieli de judecată în cuantum de 3.000 lei cu titlu de onorariu avocat.
Document: Hotarâre  12720/2018  11.10.2018

Intodeauna verificati leaglitatea unei executari silite prin contestatia la executare silita atunci cand primiti acte de executare silita de la  Next Capital Investments Limited sau de la alt recuperator de creante!

Astfel in urma contestatiei la executare  executorul judecatoresc   Lupulescu Catalin Gigel cel care a instrumentat dosarul de executare silita, este obligat sa se conformeze solutiei date de catre instanta de judecata si chiar daca discutam de o solutie pe fond, ii este INTERZIS sa mai faca alte acte de execuatre fiindca decizia pe fond este EXECUTORIE.

Solicitati o consultanta cu un avocat specializat in litigii bancare – AICI.

Av. Dr. Cuculis Adrian

Str. Vaselor Nr. 16 Sectorul 2
Bucuresti
Romania
3 comments to “Executat Silit De Next Capital Investments Limited-Executare Silita Anulata-Clauza Dobanda Bancara Ilegala”
  1. Si eu am castigat in instanta tot impotriva acestui Next Capital si a executorului judecatoresc Lupulescu. Cred ca sunt mana in mana. Oricum instanta a anulat executarea si a obligat partile sa imi dea banii inapoi.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.