Executat Silit De Recuperatorul Invest Capital LTD- Investcapital LTD-Poprire Banca-Executare Silita

Val De Executari Silite Anulate De Catre Instantele De Judecata in 2024 Pentru Punerea In Executare Ilegala A Contractelor De Credit De Catre Recuperatorul Invest Capital LTD

Executat Silit De Recuperatorul Invest Capital LTD – Contestatie la executare Investcapital LTD – Debitorul scapa de o executare silita ilegala prin contestatie la executare silita depusa impotriva Investcaptal LTD.

Epopeea executarilor silite este extrem de departe de a fi finalizata. Din nefericire pentru debitorii cautati de catre recuperatorii de creante , anul 2022 si se anunta ca anul 2023 o sa fie si mai rau, a fost unul dintre anii cei mai grei pentru cei executati silit de catre recuperatorii de creante.

Asta pentru ca in mod nefericit foarte multi romani au fost si sunt executati silit pe nedrept.

Mai jos va aratam dosare DEFINITIVE prin care am reusit anularea unei alte executari silite ilegale, incepute impotriva unui debitor care a stiut sa se apere!

Sa incepem!

Executat Silit De Recuperatorul Invest Capital Malta LTD? Atunci trebuie sa formulati o contestatie la executare silita impotriva Investcapital LTD.

Contact direct si urgent daca sunteti executat silit de INVESTCAPITAL MALTA LTD prin poprire , somatie imobiliara, sechestru sau executare mobiliara

Av. Cuculis Adrian

Sunteti executat silit de catre recuperatorii de creante? Puteti completa si formularul de mai jos pentru a contesta executarea silita

Atentie – Toate executarile silite pot fi supuse verificarii instantei de judecata. Daca exista nereguli, executarea silita este ANULATA!

Daca sunteti executat silit de Investcapital este important sa verificati legalitatea actelor de executare silita.

Update 2024 – Dosar de executare silita al Investcapital, anulat integral de catre instanta de judecata in februarie 2024

Fara prea multe introduceri, asa cum am precizat si mai sus, valul de executari silite a primit si o contra masura si anume un val de anularea a executarilor silite ilegale.

Practic discutam despre executari silite ale INVESTCAPITAL LTD, un recuperator de creante cu obiceiuri vechi prin Romania care a pus in executare silita contracte de credit care erau fie prescrise fie pline de clauze abuzive.

Acest lucru a fost si este posibil cu largul concurs al executorilor judecatoresti iar in cazul pe care il prezentam mai jos discutam despre un dosar de executare silita pornit de catre executoruyl Ochian Doru Catalin, pe care instanta de judecata dupa ce a constatat ca in cadrul titlului executoriu se afla clauze de natura abuziva in cadrul contractului cu RAIFFEISEN BANK, a dispus si anularea integrala a executarii silite pornite de catre recuperatorul de creante INVESTCAPITAL.

executat silit de investcapital

Cititi si :

Solutia in dosarul deschis impotriva recuperatorului de creante INVESTCAPITAL este de anulare integrala a executarii silite

09.02.2024Ora estimata: 09:00
Complet: Civil – continuare
Tip solutie: Admite in parte cererea

Solutia pe scurt: Î.114/Admite în parte contesta?ia la executare.

Constată nulitatea clauzelor prevăzute de art. 3.1, art. 3.2 (teza finală), art. 3.5 şi art. 3.7 din contractul de credit RF0694523381 din 21.05.2008.

Obligă intimata RAIFFEISEN BANK S.A să restituie contestatorului sumele achitate pentru perioada contractuală până la 29.10.2019, data cesiunii, în baza clauzelor anulate. Obligă intimata INVESTCAPITAL LTD să restituie contestatorului sumele achitate pentru perioada contractuală începând cu data de 29.10.2019, data cesiunii, în baza clauzelor anulate.

Anulează actele de executare efectuate în dosarul nr. 2410/2015 instrumentat de BEJ Ochian Doru Cătălin, doar cu privire la sumele plătite de contestator în considerarea clauzelor constatate de judecător in prezenta cauză ca fiind abuzive.

Dispune întoarcerea executării silite pentru sumele plătite de contestator în considerarea clauzelor constatate de judecător in prezenta cauză ca fiind abuzive. În temeiul art. 717 alin. 2 Cod procedură civilă, obligă intimatele la plata către biroul executorului instrumentator – BEJ Ochian Doru Cătălin, a sumei de 697,34 lei reprezentând contravaloare fotocopii de pe dosarul de executare nr. 2410/2015. Respinge in rest contestaţia, ca neîntemeiată. Ia act că partea contestatoare va solicita cheltuieli pe cale separată.
Document: Hotarâre  114/2024  09.02.2024

DOSAR DEFINITIV IN 2024 de anulare a clauzelor abuzive impotriva INVESTCAPITAL si Banca BRD

Un “Truc” juridic pe care il pot face debitorii bancilor atunci cand ajung pe mana recuperatorilor de creante este si deschiderea unui dosar de constatare clauze abuzive cu privire la contractele in care sunt executati silit.

De asemenea exista si posibilitatea ca aceste clauze sa fie invocate in cadrul contestatiei la executare silita dar si pe cale de dosar separat ceea ce ar favoriza de fapt pe debitor fiindca ar putea obtine o extindere suficient de mare in timp pentru a putea rezolva problema financiara de moment sau chiar una care se poate intinde pe o perioada mai lunga de timp.

Asa cum puteti observa mai jos, de data foarte recenta am reusit in mod DEFINITIV, compromiterea unui dosar al INVESTCAPITAL si am reusit sa obtinem o hotarare de constatare ca abuziva a unor clauze din cadrul titlului executoriu , adica contractul vechi cu BRD.

clauze abuzive INVESTCAPITAL

Executat silit de Investcapital, debitorul asa cum am explicat, a deschis un dosar separat, a obtinut o hotarare de anulare a clauzelor abuzive si acum poate sa obtine daca ar fi cazul si o anulare a executarii silite.

Dosar DEFINITIV de executare silita anulat de catre instanta de apel! Datorie pusa in executare in mod ILEGAL pentru un debit INEXISTENT – Debitorul scapa de plata datoriei

Practic, recuperatorul de creante a vrut sa incaseze banii ilegal de la debitorul executat silit de catre INVESTCAPITAL LTD, acest recuperator care nici macar nu functioneaza in mod legal in romania.

Dupa formularea contestatiei la executare silita instanta de la fond in mod surprinzator a RESPINS dosarul de contestatie la executare silita si am fost evident obligati sa formulam APEL.

Surpriza a venit in apel, cand instanta a constatat ca recuperatorul de creante de creante pornise ilegal executarea silita si cand a dispus practic anularea si a sentintei de fond dar si a executarii silite in mod integral.

Vedeti si :

Doasar instanta – Executat silit de catre BEJ GULI CONSTANTIN, debitorul anuleaza intreg dosarul executional.

Nr. unic (nr. format vechi) :1063/1748/2021
21.10.2022 Ora estimata: 09:00
Complet: 15 A
Tip solutie: Schimbat total
Solutia pe scurt: Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa apelată, în sensul că:

Admite contestaţia la executarea silită.

Dispune anularea actelor de executare silită, efectuate în dosarul de executare silită nr. 1125/2020 aflat pe rolul BEJ Guli Constantin, Dispune întoarcerea executării silite, prin restituirea de către intimat către contestator a sumelor rezultate în urma executării silite.

Dispune restituirea, în parte, către contestator a taxei judiciare de timbru achitată la fond, pentru suma de 541 de lei din suma de 841 de lei, plătită către Primăria Bragadiru cu chitanţa nr. 0012910 din 18.03.2021. Obligă pe intimată să plătească contestatoarei cheltuieli de judecată la fond, constând în taxă judiciară de timbru aferentă cererii de întoarcere a executării silite, în cuantum de 300 de lei. Obligă intimata să plătească apelantei cheltuieli de judecată în apel, constând în taxă judiciară de timbru în cuantum de 420,5 lei şi onorariu de avocat în cuantum de 2.300 de lei. Definitivă. Pronunţată, astăzi, 21.10.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre  4372/2022  21.10.2022

Actul de executare silita anulat pentru dosarul deschis de catre Bej GULI CONSTANTIN impotriva debitorului, la cererea INVESTCAPITAL LTD , recuperator care functioneaza ILEGAL in Romania si care ii executa silit pe romani la fel de ilegal.

Executat silit de investcapital

Procese cu investcapital ltd Malta

Ultima hotararea castigata de avocatii nostri specializati in executari silite, impotriva Investcapital Ltd care executa silit imobiliar. pe casa un debitor, vizeaza anuleaza intregii executari silite pornite de catre recuperatorul Investcapital Malta Ltd.

Ce este investcapital ltd Malta?

In principal un recuperator de creante, agreeat de KRUK Malta , prin care actioneaza in vederea executarii silite a debitorilor din Romania.

Investcapital LTD the hub ? Ce-i cu acest recuperator?Paravan pentru Kruk ?

Sub alta forma Investcapital LTD the hub , o alta subsidiara a Investcapital MALTA care executa silit pe case si apartamente pe debitori, este un alt paravan tot al lui KRUK.

Nu i-am lasat sa il execute ilegal pe debitorul Precob Robert si am intervenit cu o contestatie la executare impotriva Investcapital MALTA LTD si am reusit la Cluj-Napoca, sa distrugem HIDRA cu multe capete denumita INVESTCAPITAL MALTA LTD.

Executat silit de investcapital
Investcapital MALTA L.T.D

Cazul debitorului de mai jos, executat silit imobiliar de Investcapital Malta LTD a plecat de la o grea incercare atunci cand a inceput executarea silita impotriva lui insa s-a terminat cu un succes cand dosarul executional al BEJ Margineanu Viorel Victor Daniel a fost anulat de catre instanta de juedcata.

Morala intodeauna a fost una foarte clara atunci cand a venit vorba despre executarile silite ale acestui recuperator denumit Investcapital MALTA LTD:

Nu lasati abuzurile sa va OCUPE VIATA.

Aveti dreptul ca un judecator sa analizeze daca executarea silita imobiliara Investcapital Malta, sau prin poprire, ori sechestru, este legala sau ilegala, iar daca este ilegala, sa puteti sa scapati de ea prin mijlocul unic al contestatiei la executare.

Alte cazuri in care in procese cu investcapital ltd am reusit sa anulam toate executarile silite pornite de catre recuperatorul Investcapital Malta LTD, care executa silit imobiliar si ilegal.

Update la zi pe cazul contestatiilor la executare impotriva Investcapital LTD – Am anulat o alta executare silita in cuantum de peste 10000 de euro! Debitorul a scapat de executarea silita, prin formularea contestatiei la executare.

Vedeti totul mai jos! Cum a fost anulata o executare silita dupa ce debitorul a depus contestatia la executare impotriva Investcapital LTD pentru o executare silita imobiliara ilegala.

Prescriptie debit 53.143,51 lei + 6.325,22 lei cheltuieli de executare silita (total 59.468,53 lei).

Primele acte de executare primite in februarie 2019 au fost: somatia executare , incheierea privind stabilirea cheltuielilor de executare silita, incheierea de incuviintare a executarii silite pronuntata de Judecatoria Brasov. precum si titulul executoriu (contractul de credit), in baza caruia a fost demarata executarea silita.

Impotriva acestor acte de executare am formulat contestatie la executare in termenul legal de 15 zile, prin care am invocat prescriptia dreptului de a cere executarea silita si anularea tuturor actelor de executare intocmite in dosarul executional, precum si obligarea intimatei la plata cheltuielilor de judecata.

Ulterior formularii contestatiei la executare, in luna mai 2019, debitoarea a primit acte de executare suplimentare, respectiv instiintare privind masura popririi asupra conturilor detinute si asupra salariului, precum si o noua incheiere privind cheltuielile de executare silita, in cuantum de 6.350,20 lei.

Si aceste acte de executare au fost contestate in termenul legal de 15 zile, printr-o cerere completatoare la contestatia la executare, solicitandu-se pe cale acesteia si intoarcerea executarii silite, in conditiile in care documentele privind instiintarea asupra masurii popririi au fost primite de catre debitoare ulterior formularii contestatiei la executare, moment la care nu fusese instituita aceasta masura.

Astfel cum reiese de pe portalul instantelor, instanta a admis contestatia la executare formulata in contradictoriu cu intimata INVESTCAPITAL LTD si a anulat executarea silita insasi, precum si toate actele de executare silita emise in dosarul executional al BEJ Darstar Catalin.

A dispus si intoarcerea executarii silite, prin restituirea catre contestatoare a tuturor sumelor retinute prin poprire, in baza adreselor de infiintare a popririi emise in dosarul executional.

De asemenea, instanta a dispus si restituirea catre contestatoare la ramanerea definitiva a hotararii, a sumei de 1000 lei, achitata cu titlu de taxa judiciara de timbru aferenta contestatiei la executare, precum si obligarea intimatei la plata catre contestatoare a onorariului avocatial integral (cheltuieli de judecata). Hotararea instantei de fond este executorie.

executat silit de investcapital

Scapati astfel de executarea silita pornita impotriva dvs. insa doar cu ajutorul unei contestatii la executare impotriva Investcapital LTD.

Art. 625 Cod Procedura Civila – (1) Executarea silită se face cu respectarea dispozițiilor legii, a drepturilor părților și ale altor persoane interesate.
(2) Este interzisă efectuarea de acte de executare de către alte persoane sau organe decât cele prevăzute la art. 623.

Astfel, atata vreme cat TOATE actele de executare silita sunt SUPUSE controlului instantei de judecata, este normal ca ORICE debitor care primeste acte de executare silita sa formuleze astfel contestatie la executare, fiindca nu are de unde sa stie daca actele intocmite de catre creditor prin executor, sunt legale sau nu.

Executat silit de Investcapital, debitorul formuleaza contestatie la executare si anuleaza tot dosarul de execuatre.

Luam astfel exemplul de mai jos, prin care observam ca executarea silita a fost desfiintata considerandu-se astfel ca a fost inceputa ilegal o executare silita iar debitorul era Executat Silit De Recuperatorul Invest Capital LTD in mod ilega. – Vedeti decizia DEFINITIVA prin renuntare la calea de atac-

Executat Silit De Recuperatorul Invest Capital LTD
                               Executat Silit De Recuperatorul Invest Capital LTD
31.10.2018
Ora estimata: 09:00
Complet: Complet 2 Amânări de pronunţare
Tip solutie: Admite cererea

Solutia pe scurt: Admite execepţia lipsei calităţii procesuale pasive a intimatei SC SECAPITAL S.A.R.L prin Kruk România SRL (cu date).

Admite contestaţia la executare formulată de contestatorul IORDĂNESCU DECEBAL (cu date) în contradictoriu cu intimata INVESTCAPITAL LTD(cu date).

Anulează executarea silită începută în dosarul de executare nr. 1323/2017 E al Biroului Executorilor Judecătoresti ENE MAGDALENA şi, implicit, toate actele de executare efectuate în acest dosar.

Document: Încheiere finală (dezinvestire)  86/2018  31.02.2019

Ce poate fi mai corect, decat dupa ce s-a anulat executarea silita, recuperatorul de creante sa fie obligat sa intoarca executare silita si sa ii plateasca toti banii luati prin poprire.

O Contestatie la executare silita impotriva Investcapital LTD va poate scapa de posibile datorii care se incearca a fi recuperate in mod ilegal.

Tragem concluzia ca atata vreme cat exista chiar si o mica urma de indioala cu privire la legalitatea executarii silite, debitorul ce a primit acele acte de executare, nu ar trebui sa mai astepte si astfel sa deschida o contestatie la executare unde sa-i solicite instantei, verificare legalitatii actelor de executare silita.

Desigur, actiunea trebuie sa fie intemeiata atat in fapt cat si in drept, ceea ce necesita mai ales in cadrul contestatiilor la executare, asistenta unui avocat specializat in litigii referitoare la executarea silita.

Observa, ca instantele de judecata in dosarele cu recuperatorii de creanta si in cazul nostru cu Invest Capital LTD, in alte dosare au dispus inghetarea cursului valutar in contradictoriu cu acest recuperator, contract ce fusese “cumparat”de la Piraeus Bank si pus in executare iarasi in mod ilegal.

Ce elemente ar trebui sa-si ridice suspiciunea unui debitor care primeste o executare silita? Daca ar fi Executat Silit De Recuperatorul Invest Capital LTD , la ce ar trebui sa fie atent?

Debitorii sa fie atenti si la termenele de 6 luni de perimare . Astfel mai multe dosare au fost castigate definitiv prin invocarea perimarii.

De asemenea daca observa ca existe discrepante intre debitul initial si debitul solicitat de catre executorul judecatoresc ori daca recuperatorul de creante pare sa fi inceput o executare silita ilegala prin prisma clauzelor contractuale ce pot fi contestate.

Se poate constata spre exemplu si inexistenta debitului in conditiile in care el fusese deja inchis prin executare silita sau alte metode iar recuperatorul incepe o noua executare silita, fapt ce va duce la anularea celei de-a doua executari silite si evident castigarea procesului.

Nu uitati nici de faptul ca daca au trecut mai bine de 3 ani de la neplata creditului, el este prescris, asa cum de exemplu este cazul de mai jos, castigat si acesta definitiv.

Executat Silit De Recuperatorul Invest Capital LTD
NumeCalitate parte BUSIOC VIORICA – DOMICILIUL ALES LA SCA CUCULIS&ASOCIATII

Reclamant INVESTCAPITAL MALTA LTD – SEDIUL ALES LA KRUK ROMÂNIA S.R.L.Pârât

Şedinţe

19.10.2018Ora estimata: 08:30
Complet: Complet amanari pronuntare pt. jud.POPA I.
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Respinge excepţia inadmisibilităţii, ca neîntemeiată. Admite în parte cererea.

Constată intervenită prescripţia dreptului de a solicita executarea silită cu privire la ratele anterioare datei de 15.05.2015. Respinge acţiunea, în rest, ca neîntemeiată.

Respinge cererea de restituire a taxei judiciare de timbru, ca inadmisi bilă. Ia act că reclamanta va solicita cheltuieli de judecată pe cale separată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 19.10.2018. 
Document: Hotarâre  6289/2018  19.10.2018

Chiar si pe dare in plata Investcapital a pierdut atunci cand debitorii au deschis un asemenea litigiu, constatandu-se de esenta ca notificarea acestora era perfect valabila.

Un alt exemplu de dosar castigat DEFINITIV pe contestatia la executare este si cel impotriva SECAPITAL un alt “faimos” recuperator de creante-

Iar apelul Secapital respins definitiv – Contestatie la executare Investcapital LTD

BĂNCILĂ ADRIAN PETRIŞOR Apelant Contestator INVESTCAPITAL MALTA PRIN SC KRUK ROMANIA SRL Apelant intimată

Şedinţe

29.10.2018
Ora estimata: 09:00
Complet: CAG1
Tip solutie: Nefondat
Solutia pe scurt: În baza art.480 alin.1 C.pr.civ
Respinge ca nefondat apelul principal declarat de apelanta intimată Investcapital Malta şi apelul declarat de apelantul contestator Băncilă Adrian Petrişor împotriva încheierii din 12.10.2017 pronuţată de Judecătoria Giurgiu În temeiul disp.art.453 corob.cu art.451 alin.2 C.pr.civ. obligă apelanta intimată Investcapital Malta să plătească intimatului contestator Băncilă Adrian Petrişor suma de 600 lei reprezentând cheltuieli de judecată.

În baza art.45 alin.1 lit.f din OUG nr.80/2013 dispune către contestatorul Băncilă Adrian Petrişor restituit taxei judiciare de timbru în cuantum de 399 lei achitată la fond cu chitanţa seria TRZ nr.0022771 din data de 07.09.2017 eliberată de Primăria oraşului Zimnicea. Defintivă.
Document: Hotarâre  1223/2018  29.10.2018

Asttfel se concretizeaza un numar RECORD de executari silite ILEGALE incepute impotriva debitorilor, insa important este ca cei ce primesc o executare silita sa fie pusi in garda si sa stie ca au dreptul sa se APERE impotriva abuzurilor.

Executat Silit De InvestCapital ? Nu uitati, ca puteti sa ramaneti neatins de executarea silita daca actionati din timp si corect.

Un executat silit de Investcapital are dreptul sa formuleze orice aparare impotriva recuperatorului care vrea sa ii execute silit salariul, casa in care sta sau masina pe care o conduce.

Sunteti in situatia de a fi executat silit sau sunteti deja in procedura de executare silita? Stabiliti o consultanta cu un avocat specializat in executari silite – Aici!

Av. Cuculis Adrian

Str. Vaselor Nr. 16 Sectorul 2
Bucuresti
73 comments to “Executat Silit De Recuperatorul Invest Capital LTD- Investcapital LTD-Poprire Banca-Executare Silita”
 1. Buna seara!Sunt executată silit de către INVESTCAPITAL LTD cu o suma mai mare decat stiam eu ,însă nu asta e marea problema,ci faptul că în 3 ani de zile nu mi s a mai pus nici o oprire pe salariu deoarece mi s a spus ca nu mai am nici o restanță,iar acum ma trezesc cu o suma fabuloasă de 150 milioane plus 2000 de lei cheltuieli de judecată?Intrebarea mea este:De ce m au dat în judecată pt neplata, de ce nu mi au pus în continuare proprire pe salariu,de ce mi s a spus ca dosarul meu e prescris,de ce nimeni nu m a înștiințat cu nimic si acum ma trezesc cu această sumă fabuloasă de plata?Probabil ca aveti nevoie de mai multe detalii,însă eu am incercat sa va spun pe scurt problemaAstept raspunsul dumneavoastra!Multumesc anticipat

   • Bună ziua! Am avut un credit din 2007. Am plătit dar nu în totalitate. Acum mi-a venit hârtie la locul de muncă pentru executare silită. După 13 ani. Și până acum am fost angajată și de ce nu am primit nimic? Pe sentință este suma de 3.638, 83. Din data de 08.01.2019.
    Pe hârtia lor din data de 23.01.2020 suma este de 4.160, 83.
    Corectat cu pixul scris de mână 40000.
    Vă rog, ajutati-mă. Este legal sau ar trebui să actionez în vreun fel?
    De asemenea în sentință scrie ” fără cale de atac”
    Creditor: INVESTCAPITAL LTD
    Avocat Popescu Alina
    Vă mulțumesc anticipat!

    • Am primit somatie de executare de la InvestCapital Malta, prin executor judecatoresc pentru un contract de telefonie moblla Orange, suma de 36600lei,din 2017

     • Buna ziua… Am avut o datorie pe care au preluato cei de la kruk… In aprilie 2019 mi.au pus proprire si au retras banii din contul meu… Acum cand am fost sa.mi actualizez datele la banca mi s.a spus ca am din nou contul blocat pentru aceasi datorie .. Am cerut detalii de la kruk si mi s.a spus ca defapt nu am achitat datoria… Nu e o suma uriasa dar nu mi se pare corect sa platesc de 2 ori… Ce pot sa fac.. Cum sa demonstrez ca au retras acei bani din cont?

   • Buna seara, am o sentinta definitiva si irevocabilă prin care InvestCapital Ltd trebuie se- mi plateasca o suma de bani. Sediul social este in Malta. Ce posibilitati sau variante am ca sa- i execut?
    Va multumesc anticipat

    • Bună seara domnule Avocat mă numesc dragut petruta mi-a venit un plic de la birou de credit și mia-u spus că mau dat în judecată cum fac să mă scot de la birou de credit

    • Am primit mai multe somați vă rog mult să mă ajutați să scap de aceste taxe vă doresc multă sănătate și Dumnezeu să vă fie mereu alături

   • Mi-a pus sechestru pe un Audi A3 și pusă la licitație pentru suma de 1700roni la care mi se oprește din salariu in fiecare luna masina au pus-o în două sute zece milioane,e corect pentru o suma așa mică și mai ales că mi se face poprire

 2. Buna ziua, am facut un card de cumpărături la banca transilvania in 3.02.2016 , iar acum am gasit in cutia postala o executare silita de la investcapital in care imi cere sa le inmanez actele de la masina. Pot face ceva sa nu le dau masina ?

   • Buna ziua am primit o somatie imobiliara pentru suma de 5400 lei de catre investcapital ltd pentru un credit de 3500 lei din anul 2018.precizez ca nu am avut proprire pe salar eu avand contract de munca in toata aceasta perioda Va rog daca ma puteti ajuta

   • Azi am aflat de sentința de executare silită data in martie 2019, cu Invest Capital. Mai e vreo solutie in acest caz?

  • Buna ziua, am primit o cerere de chemare in judecata de catre Investcapital Ltd .
   Povestea este veche de 6 ani , am semnat un abonament cu Orange in valoare de 11 euro insa prima factura a fost de vreo 700 lei si din acest motiv am cerut anularea contractului cu acordul de a plati valoarea abonamentului la o luna de la inceperea lui .
   Am mai primit somatii pentru suma de 700 ron in primul an si apoi nimic pana acum .
   Dreptul de apel a expirat , am gasit plicul cu cateva zile inainte de termenul de expirare .
   Nu imi permit alte cheltuieli de judecata fiindca sunt pensionare cu grad de invaliditate 2 .
   Va rog sa ma ajutati daca puteti cu un sfat in privinta aceasta .
   Multumesc

 3. Buna ziua,
  Sunt executat silit de INVESTCAPITAL LTD prin administrator al activelor KRUK Romania, pentru o inceiere a Judecatoriei sectorului 6 din data de 19.10.2015. Mentionez ca astazi 21.10.2019 am primit instiintarea de la executorul judecatoresc. Ce pot face?

  • Buna ziua Domnule Avocat .
   Mi-a venit un plic ,că sunt dat în judecată de Investcapital și nu știu de ce .
   Ce mă sfătuiți ,cum pot sa anulez executarea sau procesul ?
   Va mulțumesc

 4. Am primit somatie de executare de la InvestCapital Malta, prin executor judecatoresc pentru un contract de telefonie moblla Orange, suma de 36600lei,din 2017

  • Buna ziua….ce ati rezolvat în legătură cu telefonia Orange…..in aceasi situație sunt si eu si nu stiu ce trebuie sa fac!

 5. Buna ziua! Pe data de 23.05.2020 vecina din blocul in care locuiesc mi-a inmanat un plic ce continea mai multe documente cu privire la executarea silita prin poprirea conturilor. Este prima dată când primesc documente de la un executor judecătoresc cu privire la un credit contractat în 2011 de la Garanti Bank SA. Ultima plata efectuata catre aceasta banca a fost in anul 2012, cand am intrat in imposibilitate de plata. La primirea documentelor am sesizat ca am mai fost executat silit de către un alt executor judecătoresc care si-a încetat executarea pe 04.04.2019. Ieri, respectiv pe 16.06.2020 am primit un alt plic, tot prin intermediul vecinilor, cu un proces-verbal de sechestru definitiv al singurului meu bun, autoturismul.Ma puteti ajuta cu privire la acest dosar? Am sanse printr-o contestație la executare și anularea dosarului de executare? (Tel. 0787424799)
  Va multumesc anticipat!

 6. Azi am primit somație de la BEJ…Pentru un credit de 20.000 lei vechi, luat în 2003 și pe care l.am rambursat integral în 2004. Totuși sunt aproximativ 17 ani de atunci și nu am primit anterior nici o înștiințare..
  comunicare…ceva…? De le CEC….Unde am rambursat creditul și mă trezesc acum după 17 ani ca sunt executat silit în favoarea Investcapital Malta….Kruk România…naiba sa.i ea pe toți…Pai eu am avut treaba cu CEC..ul România….Ce mă sfătuiți sa fac..? Nu este tardiva această executare silită.? Nu pica din oficiu..? De ce .?
  Opriți planeta, vreau sa cobor…! Când așa tâmpenii. ..
  Cu stimă!

 7. Buna ziua! Am contractat un credit in CHF in 2008 , cu valoarea de 11.200(23000 RON) de la Pireu BANK , in anul 2018 ma înștiințat un anume reprezentant Kruk ca dacă plătesc suma de 75000 RON nu trimit dosarul către executor judecătoresc ! Ceea ce nu am făcut … dosarul ajungând la M.Magdalena cu aceasta suma de plata din partea mea, proprire pe conturi . Menționez ca încerc de ceva timp sa iau legătura cu Dna Executor și ma tot amâna un anume domn ca o sa ma anunțe cât mai am de plata și dacă după stingerea datoriei ma trezesc ca mai am de plata cine știe ce taxe sau alte chestii ! Ce ma sfătuiți ? Multumesc anticipat

 8. Am avut o datorie din 2016 pe care mi.a preluat.o kruk..Mi.au blocat suma de 1200 de lei in cont acum 3 ani, suma care provenea din indemnizatia crestere copil. Nu am stiut niciodata nu au retras banii aceia. Acum o saptamana am vazut ca mi.a aparut suma iar in cont la rubrica propriri…Iar astazi cand mi.a intrat iar indemnizatia nu am putut avea acces la cont. Ce pot sa fac dupa atata timp. Nu am nimic impotriva sa retraga datoria dar cum sa imi deblochez contul?

 9. Am avut o datorie din 2016 pe care mi.a preluat.o kruk..Mi.au blocat suma de 1200 de lei in cont acum 3 ani, suma care provenea din indemnizatia crestere copil. Nu am stiut niciodata nu au retras banii aceia. Acum o saptamana am vazut ca mi.a aparut suma iar in cont la rubrica propriri…Iar astazi cand mi.a intrat iar indemnizatia nu am putut avea acces la cont. Ce pot sa fac dupa atata timp. Nu am nimic impotriva sa retraga datoria dar cum sa imi deblochez contul?

 10. Cine va executa silit?: Buna ziua, acum cateva minute am primit telefon de la serviciu ca au primit un plic de la un executor judecatoresc prin care sunt executata silit de Investcapital LTD pentru o datorie de acum mai bine de 10 ani.Maine voi intra in posesia plicului. Acasa nu am primit nimic dar m-am regasit pe site-ul judecatoriei.Am cautat informatii si am aflat că executprul a fost condamnat cu 1 zi inainte de a intra dosarul meu la instanta si ca nu mai are drept 2 ani sa faca executari silite.Sper sa mai fie timp pentru contestatie la executare.Hotararea a fost data pe data de 13 octombrie 2021.Un sfat,vă rog!!

 11. Buna seara am un credit loat an 2008 si an 2012 misapus oprire pe salariu trebuiea sa achit 36.000 cu tot cu cheltueli de judecata an 2021 decembrie am achitat suma de 36.000 pe care raifaizan bank mea pus oprire dar azi am primit informare ca misa pus oprire de invest capital LTD ei au cumparat creianta dar suma de 36.000 nu apare nicaeri pentru ca creianta cumparata este de 48.000lei nu trebuia sa fiu infarmat de banca ca creianta afost vanduta catre investcapital LTD nu trebuea sa mise ceara acordu pentru prelucrarea de date personale multumesc

 12. Buna seara am loat si eu un credit cu buletinu descperire de card ceva de genu 60 mil .. am platit o vreme si dupa nu am mai putut sa platesc .. asta sa intamplat prin 2002 … si acum am primit un plic acasa ca o sa fiu Ezecutat silit .. ce este de facut ?

 13. am încheiat un contract de credit de 10000€ in 2007 pe care nu am mai putut să îl plătesc prin 2009/2010 din cauza crizei financiare.am fost dat spre executare de către eos ksi in 2013. am încheiat o convenție de plata cu executorul chiar daca suma datorata ajunsese la 16000€.nu am reușit să mențin înțelegerea de plata decât până în 2014.din 2014 nu am mai auzit nimic de ei.zilele trecute am primit o comunicare de la un alt executor.firma invest capital LTD mă executa pentru acest debit.verificand pe portal încuviințarea a fost dată în iulie 2021 dar ei mi-au trimis abia în ianuarie 2022 executarea.se poate face ceva?

 14. Buna ziua am primit o somație de executare silita de la oficiul de cadastru și publicitate imobiliară Bihor în favoarea creditorului urmăritor investcapital ltd suma de 2000 de lei asupra cotei aferente lui Ardelean Valentin.va rog sa mă ajutați să aflu cum as putea să plătesc suma îndatorată menționat că nu mi-a oprit din salar nimic eu lucrând în tot acest timp nici nu am primit nimic acasă pentru a plăti suma respectiva .va rog sa mă ajutați să nu se ajungă la executarea silita va mulțumesc cu stimă

 15. Buna ziua am făcut un abonament la Telekom in anul 2018 pe care nu am putut sa o plătesc . Astăzi am primit de la banca ca am proprire pe salariu . Menționez ca ulterior după ce am primit mesajul am primit și somația prin posta . Se mai poate face ceva . Mulțumesc anticipat

  • Buna ziua
   Tatal meu este executat silit.
   Cei de la Invest Capital LTD au facut un credit pe numele lui anul trecut de 5000 lei, acum ne au trimis ca avem de plata 12000 care cuprinde creditul, dobanda si cheltuielile de judecata.Acasa ne a venit poprire pe salariu, somație, încheiere, sechestru pe masina, doar ca termenul de contestație de 15 zile a trecut. Ce putem face? Masina o poate scoate la licitație? Rog cat mai repede un raspuns si sa luam legatura cu dvs! Multumesc anticipat!

 16. Buna ziua,am primit un plic in care mi se comica ca sunt executat silit de de Investcapital și nu știu de ce,cum as putea lua legătura cu dumneavoastră pentru a vedea despre ce este vorba?O zi buna

 17. Buna ziua , am primit si eu o somatie de la Judecatoria Piatra Neamt in vederea solutionarii de incuviintare executare silita privind pe creditoarea INVESTCAPITAL LTD in contradictoriu cu un debitor de care nu am auzit niciodata , in care se ,solicita ca pana la termenul de judecata sa depun la dosarul cauzei dovada declararii scadentei anticipate a creditului si comunicarea catre debitor …..
  Am primit aceasta pe email-ul personal , pe document se specifica clar numele meu !
  Ma puteti sfatuii ?

 18. Buna ziua, am primit de la firma la care sunt angajat o instiintare de poprire, insa nu m-a notificat nimeni inainte de a se lua decizia de poprire. Este normal asa ceva?

  Mentionez ca mai am o datorie pt care am facut o intelegere de plata esalonata cu Kruk si sunt un bun platnic.
  Daca eram anuntat si instiintat, achitam, dar nu mi se pare normal sa mi popreasca contul fara avertisment de catre Invest Capital LTD.

  Rog sfatuire, multumesc frumos.

  Cu stima,

  Razvan Roman

 19. Buna seara! Ma aflu intr-o situatie neclara. Eu sunt plecata din tara de 7 ani. In aceasta seara am fost anuntata de mama mea ca a primit o instiintare de punere sub sechestru a cotei parte din apartamentul mamei pentru o suma de 2500 lei. Mentionez ca eu detin pe numele meu un alt apartament unde nu am primit nimic. Nu stiu ce aa fac. Am doar un numar de dosar de la biroul judecatoresc Guli Constantin. Dar nu stiu despre ce este vorba. Executarea este in favoarea investCapitalLTD

 20. Buna dimineata.
  Ieri seara cand ne-am intors de la tara am gasit in cutia postala un plic cu aceasta executare. Am luat un credit in 2008 pe care nu l-am achitat in totalitate. Sunt executat silit de catre INVEST CAPITAL LTD prin BEJ BOGATIE SILVIA LAURA.Va adresez rugamnidntea sa ne ajutati in instanta. Va multumesc si va doresc numai bine.

 21. buna ziua ,am un credit de nevoi personale luat in 2007 de la fosta bank post in valoare de 10000 euro nu am platit si dupa 15 ani mi a venit executare silita la locul de munca in 2021 luna 9 pana acum nu am avut nici o poprire am vandut si o propietate intre timp am lucrat cu carte de munca si nu am avut popriri sau executari de la invest capital pana in 2021, intre timp am putut sa fac un nou credit de 7000 ron in 2021 si nu am fost respins.acum dupa executarea silita trebuie sa platesc suma de 20800 euro plus 8000 ron cheltuieli de judecata, acum mi se opreste de la servici din 2021 suma de 600 ron pe luna eu avand 1800 salariul net ,am inteles ca ar fi trebuit sa fie prescris trecand 15 ani,va multumesc

 22. Buna ziua,
  Am 2 dosare de executare din 2012 si 3 dosare din 2013. Am inceput sa platesc la ele deoarece societatea la care lucrez a primit instiintare de la executor ca-i face poprire pe conturi daca nu-mi opreste la salar 1/3 din suma datorata creditorului. Daca deschidem proces care ar fi termenul maxim de incheiere ? Adica as dori sa -l inchei pentru toate in trei luni. Credeti ca este posibil? Multumesc.

 23. Buna ziua. Din recenziile de mai sus reiese ca acest recuperator face abuzuri grosolane pe teritoriul Romaniei. De ce nu se gaseste cineva sa sesizeze autoritatile (politie, protectia consumatorilor etc) pentru a fi pedepsiti?
  Cei abuzati sa fie cooptati intr-o asociatie a victimelor acestor recuperatori si sa ii dea in judecata si daca sunt dovediti sa li se interzica sa mai opereze pe teritoriul Romaniei.
  Cei care au castigat procesele cu acesti recuperatori nu le pot cere in instanta despagubiri morale pentru neajunsurile care li s-au provocat?

  • Pai noi ne luptam cu acesti recuperatori de 14 ani de zile. Suntem primii si singurii din Romania care s-au specializat in asa a ceva. Este simplu, mai sunt cativa care “va apara” adica alti avocati si de fapt se dau cu recuperatorii de creante, avem probe, asa ca mare grija!!

 24. Buna am primit un plic de la KRUK INVESTCAPITAL LTD din cauza ca in 2016 mi sa facut un contract la ORANGE iar eu nu am primit nimic pana acum si scrie ca s-a deschis un litigiu la judecatorie si eu chear nu stiu nimic,ce poate sa se intample? Poate sa imi puna potrire ?

 25. Bună ziua Am nevoie de îndrumare dacă mă puteți ajuta în soluționarea unor dosare de executare pentru trei credite aferente a anului 2007.. sunt din județul Dolj

 26. Îmi puteți spune de ce sunt chemata în instanta la Sighetu Marmației de pârâtul investcapital LTD nustiu despre ce este vorba va rog sa îmi explicați și mie și sa îmi dați un răspuns va mulțumesc

  • In principal cei de la firmele de recuperare crenate se ocupa cu chemare in judecata in general pe sume mici fiindca nu mai au titltu executoriu. Puteti invoca aici si o prescriptie. Cu bine. av. Cuculis 0722298011

 27. Buna seara ma numesc Laus Marian Ilie sunt din Caraș-Severin Reșița am și eu o rugăminte am o oprire pe cont la Raiffeisen azi au fost sustrași bani din cont de catre executorul Bej Danila ,bani au fost depuși de către școală pentru copii bancă ia dat acordul Domnului executor să sustragă bani cu toate că sun de la Ministerul educației pentru copii depuși de către școală va rog sa mă ajutați Bancă spune că n-are nici o vina cum e posibil așa ceva nici măcar cu un mesaj nu am fost înștiințat Domnul Bej Dănilă face ce vrea am incercat să-l sun pe Domnul dar nu răspunde la telefon pentru a clarifica situația

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.