Executat Silit De DDM INVEST XX AG-Contestatie La Executare Admisa-Executare Silita Anulata Definitiv-Debitorul Scapa De Datorie

Executat silit de recuperatorul de creante DDM INVEST XX AG? – Vedeti tot ce trebuie sa faceti daca sunteti executat silit de Ddm Invest XX AG si cum formulati o contestatie la executare silita impotriva recuperatorului DDM INVEST XX AG

Ati tot auzit de recuperatorii de creante nu? Daca sunteti Executat silit de DDM INVESTE XX AG trebuie sa cititi mai jos cum au reusit debitorii sa scape de executarea silita prin contestatie la executare DDM INVEST XX AG.

In 2021 cu atat mai putin trebuie sa va fie teama o executare silita pornita de catre acestia, in cazul de fata executarea silita a DDM INVEST XX AG, asta pentru ca practica ultimilor 11 ani de zile de cand am inceput primii din Romania sa ne luptam cu recuperatorii de creante, arata faptul ca ei au devenit vulnerabili in fata debitorilor si nu debitorii in fata lor.

Cum pot contesta executarea silita DDM INVEST XX AG?

O sa va dau 3 exemple bazate pe probe si practica prin care o sa intelegeti :

 1. Recuperatorii de creante de genul DDM INVEST AG Romania, DDM INVEST III AG, DDM DEBT AG si altii, pun in executare silita creante prescrise, fapt ce in 2021 nu mai prezinta pentru debitorii executati silit o problema fiindca avocatii specializati in executare silita de la SCA CUCULIS&ASOCIATII, au mii de dosare ca practica pentru a combate din orice unghi o executare silita prescrisa;
 2. Pe fondul punerii in executare silita a contractelor de credit din 2006-2007-2008-2009 si chiar si cele din 2010-2020 , sunt expuse clauzele de natura abuziva care din moment ce sunt contestate, puteti anula executarea silita. Si aici avem practica de mii de dosare;
 3. Sa nu uitam de oug 52/2016 care ofera protectie sporita la executarea silita, invatati de la un avocat executare silita tot ce aveti de facut pentru a contesta executarea silita a DDM INVEST XX AG.

  Sunteti executat silit de recuperatorii de creante DDM INVEST III AG sau DDM INVEST XX AG ori prin intermediul Axfina Romania SRL ? Completati urgent formularul de mai jos si anulati executarea silita

  Update 2023 – Recuperatorul DDM INVEST III AG actioneaza ILEGAL prin intermediul Axfina Romania SRL

  Desi suntem in 2023, recuperatorii de creante nu inceteaza sa ne uimeasca cu ce ferocitate incalca legea. Important este ca dvs. sa stiti cand o executare silita este ilegala si ce puteti face pentru a scapa de ea.

  Prima data va vom arata cum recuperatorul DDM INVEST, in mod halucinant si in contra legii , mandateaza un alt recuperator de creante, pe numele sau AXFINA ROMANIA SRL, pentru a face abuzuri la adresa unui debitor in sensul pretinderii unor sume de bani care sunt prescrise, intituland somatia “campania de iarna” , de parca ar fi avut drept scop o bonificatie in conditiile in care debitorul in mod legal nu ar mai fi trebuit sa achite nimic.

  Practic, AXFINA ROMANIA SRL isi atribuie calitatea de reprezentant convetional, adica o calitate pe care doar un avocat o poate avea.

  Deja se cunoaste faptul ca se incalca legea prin reprezentarea unei persoane juridice de catre o alta persoana juridica dar mai cu seama, datoria pe care o solicita la plata DDM INVEST III AG prin Axfina Romania Srl, este o datorie PRESCRISA.

  Astfel, decizia 19/2017 si 9 a ICCJ arata clar ca nu se poate face reprezentarea de catre o alta persoana juridica a unui recuperator de creante.

  ATENTIE LA RECUPERATORII DE CREANTE!

  Update 2023 – Contestatie la executare DDM INVEST XX AG admisa , recuperatorul de creante pierde dreptul de a executa silit debitorul.

  Dosarele prin care DDM INVEST XX AG este oprita de la executarea silita a debitorilor se inmultesc. O noua solutie prin care in urma contestatiei la executare DDM INVEST XX AG pierde dreptul de a executa silit debitorul.

  Dosarul de contestatie la executare DDM INVEST XX AG este : 21071/301/2020 iar pronuntarea solutiei prin care se anuleaza INTEGRAL toate actele de executare silita este pronuntata pe 24 MARTIE 2021.

  Cititi si :

  Executorul Bucur Giurgea executa silit pentru DDM INVEST XX AG

  De la momentul preluarii dosarului toate actele de executare silita au fost intocmite in mod gresit si astfel instanta de judecata a dispus anularea executarii silite a DDM INVEST XX AG.

  24.03.2021 Ora estimata: 08:30
  Complet: C 15 Civil
  Tip solutie: Admite in parte cererea
  Solutia pe scurt:

  Anulează actele de executare emise după data de 09.02.2019, în dosarul de executare silită nr. 1053/2014 al BEJ Bucur Giurgea.

  Admite cererea de întoarcere a executării silite.

  Dispune întoarcerea executării silite din dosarul execuţional nr. 1053/2014 al BEJ Bucur Giurgea, în sensul că obligă intimata să restituie contestatoarei sumele de bani poprite ulterior datei de 09.02.2019.

  Dispune restituirea către contestatoare a sumei de 1000 lei reprezentând taxă judiciară de timbru aferentă contesta?iei la executare, la momentul rămânerii definitive a prezentei hotărâri. Ia act de manifestarea de voinţă a contestatoarei, în sensul să îşi rezervă dreptul de a solicita cheltuieli de judecată pe cale separată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.
  Document: Hotarâre  3243/2021  24.03.2021

  Contestatia la executare silita impotriva DDM INVEST XX AG i-a adus debitorului si posibilitatea de a solicita intoarcerea executarii silite, adica in momentul in care se constata ca o executare silita este ilegala, instanta dispune si restituirea sumelor de bani incasate in mod ilegal.

  Decizie Definitiva-Contestatie La Executare Silita Admisa Impotriva DDM INVEST XX AG

  Executat Silit De DDM INVEST XX AG , debitorul formuleaza contestatie la executare si astfel anuleaza toate actele de executare silita dupa ce dosarul a fost trimis catre rejudecare.

  Dosarul de apel intoarce total sentinta de la fond unde instanta respinsese contestatia la executare pe motivul tardivitatii si in apel anuleaza integral executarea silita a DDM INVEST XX AG

  Contestaţia la executare Art. 720 cod procedura civila – Efectele soluţionării contestaţiei(1) Dacă admite contestaţia la executare, instanţa, ţinând seama de obiectul acesteia, după caz, va îndrepta ori anula actul de executare contestat, va dispune anularea ori încetarea executării înseşi, va anula ori lămuri titlul executoriu

  Pe parcursul executarii silite executorul judecatoresc a dispus infiintarea popririi executorii si a emis si alte acte de executare silita, acte ce au fost integral contestate sub forma de contestatie la executarea silita insasi.

  Vedeti decizia mai jos-

  Dosar:16428/325/2017**

  14.11.2018 Ora estimata: 9:00
  Complet: NC10-A
  Tip solutie: Admitere apel
  Solutia pe scurt: Admite apelul. Anulează sentinţa apelată şi, în rejudecare, admite contestaţia la executare conform minutei.
  Document: Hotarâre  1539/2018  14.11.2018
  Executat Silit De DDM INVEST XX AG
                                          Executat Silit De DDM INVEST XX AG

  Important este sa supuneti verificarii toate actele de executare silita pe care le primiti. De asemenea, nu conteaza ca dosarul pe fond a fost respins, decizia definitiva, de necontestat aste aceea ce are relevanta.

  In cazul de fata observam cum recuperatorul de creantea DDM Invest XX Ag, a pus in executare silita un contract de credit bancar, “cumparat” pe nimic de la banca . Prin faptul ca debitorul nu a stat in pasivitate a reusit sa ii anuleze intreaga executare silita si sa-si recupereze si toate sumele pe care creditorul a reusit sa le incaseze prin poprire. (Simulare sanse castigare proces-Aflati mai multe).

  Prin faptul ca debitorul a promovat impotriva executarii silite, contestatie la executare dar in mod principal ca s-a luptat pana la finalul procesului, avand incredere ca executarea silita este ILEGALA, a obtinut hotarare definitiva de recunoastere a dreptului si de anulare a executarii silite pornite de catre recuperator.

  Sunteti in procedura de executare silita? Aveti suspiciuni cu privire la ilegala demarare a executarii silite? Stabiliti o consultanta aici.

  Av.Drd. Cuculis Adrian

  Str. Vaselor Nr. 16 Sectorul 2
  Bucuresti
  Romania
  24 comments to “Executat Silit De DDM INVEST XX AG-Contestatie La Executare Admisa-Executare Silita Anulata Definitiv-Debitorul Scapa De Datorie”
  1. Buna ziua
   După câștigarea procesului de contestație cu DDM care sunt pașii pentru a recupera banii conform deciziei instanței?
   Multumesc

   • Si eu sunt in situatia ta am castigat atat la fond cat si la apel am depus cerre de restituire dar nu au dat nici un raspuns, si nici nu gasesc un nr de contact.

  2. Am primit astăzi un contract de cesiune de la DDMIIIAG prin care imi cer o suma de bani precizez ca a fost la un alt cesionar înainte si ei o trimit mai departe ce putem face

  3. Bună ziua am primit aviz de executare silită de la DDM Invest cum trebuie procedat ptr anulare? Mulțumesc ptr răspuns!

  4. Bună ziua,,, am primit acum aprox o lună o solicitare de plată de la ddm invest România 3, am sunat sa cer detalii despre datorie și au spus ca este in lucru dosarul și nu au informații dar revin cu detalii telefonic… Acum o săptămână primesc un plan de rate de la APS România fără nici un detaliu despre datorie, decât un număr de contract…. Din prima scrisoare reiese ca principala suma de la care sa plecat a foat 4.95 lei iar acum vor de la mine 1.573 de lei!… Ce se poate face in acest caz? Mulțumesc anticipat

  5. Bună seara,am primit un proces verbal de sechestru pe autoturism ,vreau sa știu o cale de a contesta sechestrul și unde se depune contestația.

  6. Buna ziua!Prietenul meu are un credit pe firma iar parintii mei au fost fideiusori!N am mai putut plati creditul,iar acum ne a venit executare silita!Intrebarea mea este,daca parintii mei au decedat executorul se mai poate indrepta asupra lor cu ceva?!Precizez ca executarea a venit acum 3 saptamani iar tatal meu are 2 ani de cand a decedat,iar mama are 1 an.Multumesc frunos

    • Buna ziua , am primit de la DDM invest III AG ,o scrisoare pentru neplata unei facturi la Vodafone Romania din 2013 , mi-sa cerut suma de 2606.65 ron, am sunat la ei si mi-sa facut o oferta sa plates 1000 ron in doua trense . Am plateit in Ianuarie 500 lei si Febroarie 500 lei ,2024 , am sunat la ei sa îmi faca cerere de lichidare asa cum mi-au spus , si au raspuns alți care au preluat dosarele de la ei sa platesc din nou toata suma la Axfia , vă rog din sufelet spuneți-mi ce e de facut .Va mulțumesc

   • Bună ziua , am primit de la AXFINA ROMANIA SRL , o notificare de cesiune, unde la Total restanță am suma de 21.576.58 RON , iar la Principal am 863.46 RON , este vorba de o datorie către VODAFONE ROMÂNIA SA un abonament din 2007 ( nu am achitat o factură) și reziliat în 2009 de ei . Mulțumesc frumos

     • Buna ziua , am primit de la DDM invest III AG ,o scrisoare pentru neplata unei facturi la Vodafone Romania din 2013 , mi-sa cerut suma de 2606.65 ron, am sunat la ei si mi-sa facut o oferta sa plates 1000 ron in doua trense . Am plateit in Ianuarie 500 lei si Febroarie 500 lei ,2024 , am sunat la ei sa îmi faca cerere de lichidare asa cum mi-au spus , si au raspuns alți care au preluat dosarele de la ei sa platesc din nou toata suma la Axfia , vă rog din sufelet spuneți-mi ce e de facut .Va mulțumesc

    • Buna ziua !
     si eu sunt in aceiasi situatie, va ro sa imi spuneti cum ati rezolvat ca sa procedez si eu la fel !
     Multumesc mult.

  7. Am o executare silită cerută deDDM INVEST IIIAG Obiectul eșec.este un Contract de împrumut încheiat de subsemnata cu UNICREDIT RO
   mania în anul 2006.Ex.Jud.a dat curs cererii a ignorat atât prescriptia cât și alte nereguli constatate în dosar .A procedat la rețineri lùnare din pensie.Valoarea creditului a fost 18.300ron .Executoriul dorește 31.283,32 lei și cheltuieli de ex.3.968 ,01lei Total 35.251,33lei.Nu am fost în oraș Timișoara când s-a făcut dosarul.Pot face o plângere la Instanța Să dau în judecată ex.?

  8. Buna ziua, am primit o adresă gen de la DDM Invest prin care mi se spune că am încă,o datorie la BRD de 950 Ron ,iar daca plătesc până pe 15.01.2023 beneficiez de o ofertă personalizată, într-adevăr am avut un credit la BRD, dar în 2014 mi sa pus proprie pe salariu, ce pot sa fac, la tel nu răspunde nimeni,va mulțumesc

  9. Buna ziua, sunt persoana cu Handicap Accentuat si lucrez de un an si umpic la o fabrica din Timisoara. Sunt angazat cu alta firma de recrutare, daca nu mi sa dat pana acuma acel spor de 15% Ce fac?

  10. Buna ziua. In data de 19.03.2024 am primit urmatorul sms “”Dosarul dumneavoastra a fost preluat de catre Axfina Romania, reprezentant legal al DDM Invest III AG. Pentru a profita de aceasta noua oportunitate de a va achita debitul restant in conditii avantajoase, va rugam sa ne contactati la numarul 0217965818, de luni pana vineri, interval orar 08:30 – 20:00.” A doua zi i-am contactat telefonic si astfel am aflat ca as avea sa le dau 1947 lei pentru Vodafone, incercand sa confirme cu mine o adresa la care nu am stat niciodata. Le-am comunicat o adresa de mail la care sa imi transmita toate documentele ce atesta aceasta datorie. Nu a sosit mailul. Am verificat la Vodafone si aparent ar fi vorba de 115,80 lei din 2008 care au fost cesionati in 2009 catre o firma de recuperare creante. Avand in vedere cele de mai sus, cum ma sfatuiti sa procedez? Se poate face vreun demers in vederea rezolvarii acestei situatii?

   • La fel am primit si eu un asemenea email . Nici macar nu stiu despre ce este vorba. Cred ca ar fi bine sa asteptam ”somatia de executare” daca va veni . Pana atunci cred ca este doar o sperietoare (pt. cei mai slabi de inima) . Am mai castigat un proces de contestatie la un contract cumparat de recuperatorii de la EOS KASEI de la BRD. Dupa hotararea definitica , le-am trimis o notificare celor de la EOS, SA-MI DEA BANI opriti si in trei saptamani mi iau bagat in cont (2000 de euro). Sa auzim de bine.

  Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

  Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.