Executat Silit De DDM INVEST XX AG-Contestatie La Executare Admisa-Executare Silita Anulata Definitiv-Debitorul Scapa De Datorie

Executat silit de recuperatorul de creante DDM INVEST XX AG? – Vedeti tot ce trebuie sa faceti daca sunteti executat silit de Ddm Invest XX AG si cum formulati o contestatie la executare silita impotriva recuperatorului DDM INVEST XX AG

Ati tot auzit de recuperatorii de creante nu? Daca sunteti Executat silit de DDM INVESTE XX AG trebuie sa cititi mai jos cum au reusit debitorii sa scape de executarea silita prin contestatie la executare DDM INVEST XX AG.

In 2021 cu atat mai putin trebuie sa va fie teama o executare silita pornita de catre acestia, in cazul de fata executarea silita a DDM INVEST XX AG, asta pentru ca practica ultimilor 11 ani de zile de cand am inceput primii din Romania sa ne luptam cu recuperatorii de creante, arata faptul ca ei au devenit vulnerabili in fata debitorilor si nu debitorii in fata lor.

Cum pot contesta executarea silita DDM INVEST XX AG?

O sa va dau 3 exemple bazate pe probe si practica prin care o sa intelegeti :

  1. Recuperatorii de creante de genul DDM INVEST AG Romania, DDM INVEST III AG, DDM DEBT AG si altii, pun in executare silita creante prescrise, fapt ce in 2021 nu mai prezinta pentru debitorii executati silit o problema fiindca avocatii specializati in executare silita de la SCA CUCULIS&ASOCIATII, au mii de dosare ca practica pentru a combate din orice unghi o executare silita prescrisa;
  2. Pe fondul punerii in executare silita a contractelor de credit din 2006-2007-2008-2009 si chiar si cele din 2010-2020 , sunt expuse clauzele de natura abuziva care din moment ce sunt contestate, puteti anula executarea silita. Si aici avem practica de mii de dosare;
  3. Sa nu uitam de oug 52/2016 care ofera protectie sporita la executarea silita, invatati de la un avocat executare silita tot ce aveti de facut pentru a contesta executarea silita a DDM INVEST XX AG.

Update 2021 – Contestatie la executare DDM INVEST XX AG admisa , recuperatorul de creante pierde dreptul de a executa silit debitorul.

Dosarele prin care DDM INVEST XX AG este oprita de la executarea silita a debitorilor se inmultesc. O noua solutie prin care in urma contestatiei la executare DDM INVEST XX AG pierde dreptul de a executa silit debitorul.

Dosarul de contestatie la executare DDM INVEST XX AG este : 21071/301/2020 iar pronuntarea solutiei prin care se anuleaza INTEGRAL toate actele de executare silita este pronuntata pe 24 MARTIE 2021.

Executorul Bucur Giurgea executa silit pentru DDM INVEST XX AG

De la momentul preluarii dosarului toate actele de executare silita au fost intocmite in mod gresit si astfel instanta de judecata a dispus anularea executarii silite a DDM INVEST XX AG.

24.03.2021 Ora estimata: 08:30
Complet: C 15 Civil
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt:

Anulează actele de executare emise după data de 09.02.2019, în dosarul de executare silită nr. 1053/2014 al BEJ Bucur Giurgea.

Admite cererea de întoarcere a executării silite.

Dispune întoarcerea executării silite din dosarul execuţional nr. 1053/2014 al BEJ Bucur Giurgea, în sensul că obligă intimata să restituie contestatoarei sumele de bani poprite ulterior datei de 09.02.2019.

Dispune restituirea către contestatoare a sumei de 1000 lei reprezentând taxă judiciară de timbru aferentă contesta?iei la executare, la momentul rămânerii definitive a prezentei hotărâri. Ia act de manifestarea de voinţă a contestatoarei, în sensul să îşi rezervă dreptul de a solicita cheltuieli de judecată pe cale separată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.
Document: Hotarâre  3243/2021  24.03.2021

Contestatia la executare silita impotriva DDM INVEST XX AG i-a adus debitorului si posibilitatea de a solicita intoarcerea executarii silite, adica in momentul in care se constata ca o executare silita este ilegala, instanta dispune si restituirea sumelor de bani incasate in mod ilegal.

Decizie Definitiva-Contestatie La Executare Silita Admisa Impotriva DDM INVEST XX AG

Executat Silit De DDM INVEST XX AG , debitorul formuleaza contestatie la executare si astfel anuleaza toate actele de executare silita dupa ce dosarul a fost trimis catre rejudecare.

Dosarul de apel intoarce total sentinta de la fond unde instanta respinsese contestatia la executare pe motivul tardivitatii si in apel anuleaza integral executarea silita a DDM INVEST XX AG

Contestaţia la executare Art. 720 cod procedura civila – Efectele soluţionării contestaţiei(1) Dacă admite contestaţia la executare, instanţa, ţinând seama de obiectul acesteia, după caz, va îndrepta ori anula actul de executare contestat, va dispune anularea ori încetarea executării înseşi, va anula ori lămuri titlul executoriu.

 

 

Pe parcursul executarii silite executorul judecatoresc a dispus infiintarea popririi executorii si a emis si alte acte de executare silita, acte ce au fost integral contestate sub forma de contestatie la executarea silita insasi.

Vedeti decizia mai jos-

Dosar:16428/325/2017**

14.11.2018 Ora estimata: 9:00
Complet: NC10-A
Tip solutie: Admitere apel
Solutia pe scurt: Admite apelul. Anulează sentinţa apelată şi, în rejudecare, admite contestaţia la executare conform minutei.
Document: Hotarâre  1539/2018  14.11.2018
Executat Silit De DDM INVEST XX AG
                                        Executat Silit De DDM INVEST XX AG

Important este sa supuneti verificarii toate actele de executare silita pe care le primiti. De asemenea, nu conteaza ca dosarul pe fond a fost respins, decizia definitiva, de necontestat aste aceea ce are relevanta.

In cazul de fata observam cum recuperatorul de creantea DDM Invest XX Ag, a pus in executare silita un contract de credit bancar, “cumparat” pe nimic de la banca . Prin faptul ca debitorul nu a stat in pasivitate a reusit sa ii anuleze intreaga executare silita si sa-si recupereze si toate sumele pe care creditorul a reusit sa le incaseze prin poprire. (Simulare sanse castigare proces-Aflati mai multe).

Prin faptul ca debitorul a promovat impotriva executarii silite, contestatie la executare dar in mod principal ca s-a luptat pana la finalul procesului, avand incredere ca executarea silita este ILEGALA, a obtinut hotarare definitiva de recunoastere a dreptului si de anulare a executarii silite pornite de catre recuperator.

Sunteti in procedura de executare silita? Aveti suspiciuni cu privire la ilegala demarare a executarii silite? Stabiliti o consultanta aici.

Av.Drd. Cuculis Adrian

Str. Vaselor Nr. 16 Sectorul 2
Bucuresti
Romania

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.