Executare Silita Trimisa La Domiciliu Expirat – Executat Silit De Banca Transilvania – Debitorul Anuleaza Executarea Si Poprirea

Update 2021 – Contestatie la executare 2021 – Definitiv, Banca Tranilvania pierde contestatia la executare in APEL.Toate actele de executare silita anulate.

Debitorul executat silit de Banca Transilvania ANULEAZA 137389 RON Echivalent la aproximativ 30000 de Euro.

Fara doar si poate discutam despre o premiera pentru executarile silite in 2021, debitorul castiga definitiv contestatia la executare dupa ce ani la randul a fost executat silit de Banca Transilvania.

Debitorul executat silit de Banca Transilvania prin poprire, castiga in baza unei contestatii la executare 2021, anularea intregului dosar de executare silita si implicit asa cum arata si hotararea judecatoreasca de anulare a executarii silite, inclusiv debitul de aproape 30000 de euro.

Te trezesti dimineata, departe ajungi, incepi munca in prima zi a anului, primesti vesti bune.

In fiecare an am avut cate o surpriza profesionala.

2021 mi-a adus si el din PRIMA zi lucratoare, o premiera in zona executarii silite.

Am si prima solutie de anulare DEFINITIVA a unei executari silite.

Asta ca sa vedeti de ce va tot spune.

Daca ati pierdut pe fond nu inseamna ca este un dosar pierdut si in apel.

Judecatoria Buftea a respins in tot cererea iar Tribunalul Ilfov a admis-o in tot.

Debitorul scapa astfel de plata a 30000 de euro. Cred ca un cadou mai bun pentru inceputul de an nici nu se putea.Astazi ne vedem live pe facebook de la ora 17:00 o sa va dau o mega veste. Cum destructuram recuperatorii de creante in 2021.Imprastiati vestea!!

Decizia definitiva mai jos:

04.01.2021 Ora estimata: 9:00
Complet: 5 A
Tip solutie: Schimbat total

Solutia pe scurt: Admite apelul.

Schimbă în tot sentinţa civilă apelată în sensul că: Admite contestaţia la executare.

Constată ca fiind prescris dreptul de a cere executarea silită în baza biletului la ordin emis la data de 18.07.2008 şi scadent la data de 14.05.2010, în sumă de 137.389,85 lei şi anulează actele de executare silită întocmite în dosarul de executare nr. 820/2019 al BEJ ENEA MIHAELA RALUCA.

În temeiul art. 717 alin. 2 C.pr.civ., obligă apelanţii-contestatori la plata către S.P.E.J. Dobra şi Căliman a sumei de 287,98 lei, cu titlu de costuri ocazionate de transmiterea copiilor de pe actele dosarului de executare nr. 1766/2012. Definitivă. Pronunţată azi, data de 04.01.2021,
Document: Hotarâre    04.01.2021

Executat Silit De Banca Transilvania

Daca sunteti executat silit in 2021 , la fel ca si in anii trecuti, singurul mijloc prin care va puteti apara este contestatia la executare 2021. Completati formularul de mai jos:

Un model contestatie la executare 2021 o sa fie necesar pentru toti cei care ajung sa fie executati silit de catre banci mai ales ca in 2021 executarile silite se vor inmulti simtitor, in conditiile in care tot mai multe credite devin neperformante si ajung in executare silita la recuperatorii de creante.

In mod clar pe modelul de contestatie la executare pe care l-am facut cunoscut, debitorul a reusit sa anuleze intergral executarea silita pornita si prin poprire de catre Banca Transilvania.

In sectiunea de model contestatie la executare 2021, vom adauga in zilele ce urmeaza, toate informatiile referitoare la costul contestatiei la executare 2021, modelul de contestatie la executare 2021, durata unei contestatii la executare dar si alte elemente importante pentru un debitor executat silit si care vrea sa se apare in fata bancii sau a recuperatorului de creante.

Mai mult, premiera anul va fi ca vom incerca sa desfiintam recuperatorii de creante, insa despre asta o sa va spun mai multe intr-un articol separat.

Mai jos vedeti alte solutii cu privire la executarile silite ilegale pornite de catre Banca Transilvania si anulate integral de catre avocatii de la SCA Cuculis&Asociatii – EXPERTI IN EXECUTARI SILITE.

Daca actele de executare silita emise de catre executor ajung la un domiciliu expirat, asta pentru ca executorul judecatoresc nu a respectat legea si nu a facut verificarile necesare in baza de date a persoanelor, executarea silita este nula.

De asemenea, daca executorul judecatoresc incuviinteaza executarea silita la o instanta necompetenta, intrega executare silita este NULA!

Emiterea unor acte de executare la un domiciliu gresit, echivaleaza cu necomunicarea lor si de altfel si incuviintarea unei executari silite la un domiciliu gresit.

Fenomenul executarilor silite nu mai uimeste pe nimeni, din contra, debitorii au inteles ca singuri isi pot face dreptate accesand sistemele de protectie, cum este spre exemplu contestatia la executare.

In dosarul de mai jos, prin care am anulat executarea silita pornita de catre Banca Transilvania, impotriva debitorului vedeti cum a scapat fostul imprumutat al bancii, de plata sumei de 77800 de lei pe care banca o solicita in mod ILEGAL.

Poate ca este bine sa reamintim ca, impotriva executarilor silite ilegale,veti formula intodeauna contestatie la executare si nu va veti indrepta cu o cerere catre executor sau cu atat mai putin catre creditorul care va executa silit, fie el Banca, Recuperator de Creante sau Ifn.

Exista si situatii in care debitorii sunt executati silit de o perioada lunga de timp si acestia pot anula aceste executari silite, daca le gasesc hibele acestor executari, hibe ce se afla doar in actele de executare silita emise de catre executorii judecatoresti.

Vizualizati si ce aveti de facut daca sunteti executat silit de catre recupeartorii de creante :

Cel mai important act de executare silita este incuviintarea executarii silite si incepand de aici, puteti gasi toate ilegalitatile savarsite de catre executori si astfel puteti scapa de urmarirea silita.

Nimic mai fals, atunci cand pe incuviintarea de executare silita scrie “nu este supusa niciunei cai de atac“, de fapt pe calea contestatiei la executare veti putea intodeauna sa anulati acest act de executare silita care ar desfiinta intregul dosar executional.

Art. 712 punctul 3 codul de procedura civila, lamureste acest lucru.”

(3) De asemenea, după începerea executării silite, cei interesaţi sau vătămaţi pot cere, pe calea contestaţiei la executare, şi anularea încheierii prin care s-a admis cererea de încuviinţare a executării silite, dacă a fost dată fără îndeplinirea condiţiilor legale.

Concret, cum contestam o executare silita si ce solutie da instanta atunci cand banca ne executa silit, vedeti mai jos.

Cum scapati de o executare silita pornita impotriva conturilor bancare atunci cand sunteti Executat silit de Banca Transilvania in mod ilegal si executarea silita a fost incuviintata in mod gresit?

Evident in cazul oricaror executari silite, insa luand cazul de fata, discutam despre o executare silita mobiliara, este important ca avocatul specializat in contestatii la executare, sa identifice care element sau elemente, ar fi ilegale si evident sa le conteste in fata instantei.

Actul de executare silita pe care l-a primit debitorul, a contestat executarea silita si a anulat-o, integral.

Executat Silit De Banca Transilvania

In acest caz particular s-a identificat faptul ca debitorii au primit actele de executare silita la un domiciliu expirat la care nu mai stateau de multa vreme.

Conform art. 651 cod procedura civila, instanta de executare este judecatoria in a carei circumscriptie se afla, la data sesizarii organului de executare, domiciliul debitorului.

De asemenea, instanta de executare solutioneaza cererile de incuviintare a executarii silite, contestatiile la executare, precum si orice alte incidente aparute in cursul executarii silite.

Astfel, in prezent, instanta de executare este judecatoria in a carei circumscriptie se afla, la data sesizarii organului de executare, domiciliul sau, dupa caz, sediul debitorului, in afara cazurilor in care legea dispune altfel.

Prin urmare, art. 651 cod procedura civila, se stabileste competent exclusive in favoarea judecatoriei, in timp ce competent teritoriala apartine judecatoriei de la domiciliul debitorului de la data sesizarii organului de executare, cu alte cuvinte, in stabilirea competentei instantei de executare, va fi avuta in vedere instanta de la domiciliul debitorului, respective, Judecatoria Campina, intrucat, la data sesizarii instantei, debitorul avea domiciliul in Orasul Baicoi, Jud. Prahova.

Astfel, in materia executarii silite, dispozitiile art. 651 cod procedura civila, au instituit un caz de competent teritoriala exclusiva a instantei in circumscriptia careia se afla domiciliul debitorului, fara niciun fel de derogare.

In acest context, este de observat ca executarea silita a fost incuviintata in data de 09.10.2017 de catre Judecatoria Ploiesti, desi, inca din acel moment, debitorul avea domiciliul stabilit in Baicoi, Jud. Prahova, inca din data de 15.12.2016 potrivit cartii de identitate atasate la prezenta cerere, motiv pentru care Judecatoria Ploesti este o instanta necompetenta absolut, avand in vedere caracterul normei care reglementeaza competenta instantei de executare. Intrucat discutam despre nerespectarea conditiile legale privitoare la competent instantei, incheierea este lovita de nulitate, iar nulitatea in acest caz este neconditionata de existenta vreunei vatamari, asa cum prevad dispozitiile art. 167 pct. 3 cod procedura civila.

Dosarul castigat impotriva Bancii Transilvania – 4342/204/2019

Contestatie la executare - anuleaza executarea silita a bancii

Complet: CIV 4 – AM
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Respinge excepţia tardivităţii formulării contestaţiei la executare, invocată de intimata Banca Transilvania SA.

Admite contestaţia la executare formulată de contestatorul Pîrlog Mihai în contradictoriu cu intimata Banca Transilvania SA.

Executat Silit De Banca Transilvania, instanta anuleaza inclusiv incheierea de incuviintare a executarii silite.

Anulează încheierea nr 7696 din data de 9.10.2017 pronunţată de Judecătoria Ploiesti în dosarul nr 20334/281/2017. Anulează executarea silită ce face obiectul dosarului de executare 2426/2017 al BEJ Costoaie Marcel. Obligă intimata la plata către contestator sumei de 2000 lei cheltuieli de judecată.

Vizualizati si :

Executare silita pe conturile bancare a BT.

Executat Silit De Banca Transilvania, debitorul reuseste anularea intregii executari silite.

Acest lucru a fost posibil doar pe calea contestatiei la executare silita, invocand de fapt necompetenta executorului judecatoresc.

De asemenea, atunci cand se fac demersuri de identificare a debitorului, executorul judecatoresc trebuie sa se asigure ca trimite actele la domiciliul corespunzator-

De referinta :

Art. 660 punctul 5 cod procedura civila:

(5) În vederea obţinerii informaţiilor necesare executării, executorul judecătoresc are acces liber la cartea funciară, la registrul comerţului şi la alte registre publice care conţin date despre bunurile debitorului susceptibile de urmărire silită.

Totodată, executorul judecătoresc poate solicita instanţei de executare datele şi informaţiile la care se referă art. 154 alin. (8).

Articolul 154 (8) În scopul obţinerii datelor şi informaţiilor necesare realizării procedurii de comunicare a citaţiilor, a altor acte de procedură, precum şi îndeplinirii oricărei atribuţii proprii activităţii de judecată, instanţele au drept de acces direct la bazele de date electronice sau la alte sisteme de informare deţinute de autorităţi şi instituţii publice. Acestea au obligaţia de a lua măsurile necesare în vederea asigurării accesului direct al instanţelor la bazele de date electronice şi sistemele de informare deţinute.

Asta inseamna de fapt ca nu orice executare silita pe care o primiti este in mod automat si legala ci legalitatea ei trebuie intodeauna verificata cu ajutorul instantei de judecata prin calea contestatiei la executare silita.

Atentie – Pont Juridic – Lipsa notificarii actelor de executare imobiliara in registrul de executari online, duce la anularea licitatiei publice.

Verificati intodeauna legalitatea actelor de executare silita pe care le primiti.

Puteti face o programare la biroul nostru, aici, sau puteti completa formularul de mai jos.

Nu ramaneti in pasivitate, executarile silite ilegale, se pot anula doar daca la contestati.

8 comments to “Executare Silita Trimisa La Domiciliu Expirat – Executat Silit De Banca Transilvania – Debitorul Anuleaza Executarea Si Poprirea”
  1. Buna ziua. Sunt executata silit. Am sunat la executor care spune ca a trimis instiimtare la adresa unde nu mai locuiesc din 2012. Nu-mi da detalii telefonic despre dosar.

  2. Buna ziua ma numesc Toma Petruta și sunt dipersta am un credit la banca BT și am întîrziat cu ratele acum de ceva luni am poprire pe salariu la servici fara nici o înștiințare și asta nu e tot mi-au pus și sechestru pe mașină cei de la politia rutieră a oprit pe fiul meu și verificundul au găsit masina cu sechestru iau retinut talonul masini eu nu am primit nimic nici o înștiințare nici telefon de la banca s-au Birou judecatoresc cei de la rutieră mi-au spus va rog sa ma ajutati dacă se poate vă mulțumesc

  3. Buna ziua! Am primit o instiintare de la pink post cum ca banca transilvania mi a inaintat dosarul catre executori. Faptul ca am intrat in posesia acelei hartii a fost o pura intamplare, eu ne mai locuind la acea adresa de o perioada. Marea mea intrebare este : Daca eu in decursul a 370 de zile cat spun ei ca am intarziere, am mai platit diverse sume in continuare, au voie sa ma execute? Eu stiam ca procedurile incep de la 3 ani de cand nu s-a mai inregistrat nicio plata. As vrea sa gestionez situatia intr-un fel, insa nu stiu cum

  4. Buna ziua
    Am primit un telefon de la compania improvment credit collection precum ca am din 2012 o descoperire de cont la BT de 29.000 lei. Mi a mai comunicat ca au o promotie de reducere cu 70% a datoriei cu conditia sa platesc 8.800 lei in 30 de zile si restul se sterge. Atat! Nu am primit nici un act si nici un fel de notificare timp de 10 ani. Si nici acum nu am primit vreun act. Ce sa fac? Multumesc in avans pt raspuns.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.