Bancpost Un Nou Dosar Pe Clauze Abuzive Castigat Pe Dobanda Si Comision Acordare Bancpost-Avocat Cuculis

Bancpost Comision Acordare Si Dobanda Contractuala Declarate Abuzive-Avocat Cuculis

Comision acordare Bancpost dar si dobanda contractuala, declarate ABUZIVE de catre instanele de judecata.

Un pas mic pentru noi o nou infrangere a bancii Bancpost actuala Transilvania. Comisionul de acordare si dobanda contractuala declarate ca abuzive.

Atentie – Chiar daca o parte dintre contracte au trecut la Banca Transilvania si o alta parte la Banca Ergasias si Grecia, debitorii pot formula cererile de chemare in judecata pentru a putea demasca clauzele pretins

Stiu ca poate de multa vreme v-am obisnuit cu solutii foarte bune pe partea de comisioane sau poate ca nu pare mult un comision de acordare, insa eliminarea clauzei de dobanda si anume :

Anulează ca abuzive clauzele referitoare la comisionul de acordare a creditului de 2,5% din valoarea creditului, caracterul variabil al dobânzii şi dreptul băncii de a modifica unilateral conţinutul contractului, clauze prevăzute la art. 4.1 şi 4.3, marcheaza de fapt o infrangere a bancii ce va fi cuantificata in cadrul executarii silite-

Cititi si :

Dosar: 15921/300/2017


Ora estimata: 08:30
Complet: Amanari pronuntare Păun
Tip solutie: Admite in parte cererea.
Solutia pe scurt: Admite în parte acţiunea formulată de reclamanţii Alexandrescu Aurelia şi Alexandrescu Raul în contradictoriu cu pârâta BANCPOST SA.

Anulează ca abuzive clauzele referitoare la comisionul de acordare a creditului de 2,5% din valoarea creditului, caracterul variabil al dobânzii şi dreptul băncii de a modifica unilateral conţinutul contractului, clauze prevăzute la art. 4.1 şi 4.3 din Contractul de credit de consum nr. 725CSF207232006/20.08.2007.

Obligă pârâta să restituie reclamantei sumele încasate în temeiul clauzelor abuzive.

Obligă pârâta la plata către reclamanţi a dobânzii legale aferente acestor sume, calculată de la data fiecărei plăţi şi până la restituirea integrală a sumelor. Respinge, pentru rest, acţiunea ca neîntemeiată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare.

Apelul se va depune la Judecătoria sectorului 2 Bucureşti. Pronunţată azi, 05.12.2017, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. 
Document: Hotarâre  12993/2017  05.12.2017

IN APEL AM CASTIGAT DIN NOU.

Comision Acordare Bancpost

Unele dosare pot fi solutionate si prin metoda darii in plata in cazul Bancpost actual Transilvania.

Un nou dosar 2019 castigat cu Bancpost – clauzele abuzive anulate din contractul bancar.

09.04.2019 Ora estimata: 09:00
Complet: C3-Fond
Tip solutie: Admite in parte cererea

Solutia pe scurt: Admite în parte cererea de chemare în judecată, astfel cum a fost precizată, formulată de către reclamanţii Soreata Roxana-Alexandra şi Soreata Marius-Silviu în contradictoriu cu pârâta Banca Transilvania S.A. (fostă Bancpost SA).

Constată caracterul abuziv şi nulitatea absolută a următoarelor clauze contractuale din contractul de credit nr. HL 7956/22.12.2006: • Art. 4.2 alin.2 şi art.4.11 lit. a).

Obligă pârâta la plata către reclamanţi a sumelor plătite nedatorat de către aceasta cu titlu de dobândă, în temeiul clauzelor referitoare la dobândă constatate ca abuzive şi nule absolut şi comision de acordare, de la data încasării acestora şi până la data încetării perceperii lor, precum şi la plata dobânzii legale calculate de la data achitării fiecărei sume nedatorate la data plăţii efective a acestui debit.

Astfel, este important sa aveti in vedere ca orice crestere nejustificata de cost sau orice comision care se raporteaza la soldul creditului poate avea valenta abuziva, fapt pentru verificarea acestor aspecte poate fi facuta doar in instanta de judecata.

Puteti solicita o intrevedere pentru consultanta juridica specilizata in domeniul bancar, aici.

avocat@indrumari-juridice.eu

0314124888

One comment to “Bancpost Un Nou Dosar Pe Clauze Abuzive Castigat Pe Dobanda Si Comision Acordare Bancpost-Avocat Cuculis”
  1. Dupa ce am terminat de platit la executor suma impusa de platit, ma trezesc ca executorul imi spune ca m.ai am inca 1600 lei de plata dobanzi catre firma ce a cesionat creanta dobanzi inregistrate intre 2014_2016. Am spus executorului ca cei 8000 lei deja platiti cuprindeau si dobanzi penalizatoare si comisionul dansului si plata catre banca. A spus ca doar din 2016 nu se mai percep dobanzi si ca treb sa platesc cei 1600 desi ANAF a pus suma sub observatie prin faptul ca banca nu.mi mai opreste bani dupa finalizare. Ce nu pricep este de ce ma minte executorul si vrea sa demareze iar actiune judecatoreasca dupa ce mi.a refuzat un angajament de plata pe suma de 1600. Ce sa fac. Am sal destul de maricel insa asta nu inseamna ca trebuie sa hranesc guri puturoase. Vreau sa stiu dc am sau nu dreptate . Sa stiu dc se merita stiind ca cel mai mic onorariu este de 600 lei

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.