Premiera Eurobank Ergasias SA Clauze Abuzive-Obligata Sa Restituie Comisioanele Si Dobanda Incasata De Bancpost Executat Silit

Dosar castigat DEFINITIV – Debitorul scapa de toate executarea silita – Executat silit ILEGAL de EuroBank SA dupa 13 ani de zile de plata – Actualizarea de creanta , anulata

Executat silit de Eurobank S.A , debitorul satul de abuzurile bancii care initial fusese Bancpost si ulterior cesionata creanta catre Eurobank S.A sub controlul Eurobank Ergasias din Grecia, s-a hotarat atunci cand a primit adresa de actualizare a debitului, sa o conteste pe calea contestatiei la executare silita si a reusit in mod definitiv sa scape de o executare silita ilegala.

Un alt dosar de tipul celor #DosarelePrindViata si de data aceasta debitorul isi spune singur povestea, pe care o regasiti mai jos.

Executat silit de Eurobank SA – Debitorul anuleaza toata executarea silita.

Ati primit acte de executare silita? Vedeti daca sunt legale, completati formularul de mai jos:

A luat un credit de 16500 de Chf in 2007 iar in 2023 dupa 16 ani in care a platit , are de plata MAI MULT, 16548 CHF – Hotie de fata din partea bancii! Cum a scapat debitorul, vedeti mai jos!

Desi pare desprins dintr-un film, cazul doamnei pe care o vedeti mai jos si care este un exemplu de urmat, este unul cat se poate de real, un caz de executare silita pornita de catre banca Eurobank SA la mai bine de 16 ani de zile distanta de la momentul de la care a fost facut creditul,

Astfel, banca vine printr-o adresa de actualizare a creantei si solicita de la debitor prin executorul judecatoresc Sterca si Sandu o plata a sumei chiar mai mari decat aceea de la momentul semnarii contractului din 2007, adica un abuz si o ilegalitate, un FURT legalizat pe care nu debitorul nu l-ar fi putut stopa decat cu ajutorul instantei de judecata, asa cum o sa vedeti mai jos.

Adresa de actualizare a debitului primita la ani de zile distanta pentru o suma colosala

Executarea silita a inceput in anul 2021, asta dupa ce 14 ani de zile debitorul a platit in fiecare luna, rata stabilita de catre banca.

Astfel, in urma primirii acestei actualizari de debit restant, care in esenta nu era niciun debit restat ci doar o incercare ilegala de recuperare a unor bani ce nu li se cuveneau bancilor, debitorul evident ca a formulat o contestatie la executarea silita a Eurobank SA

Am solicitat instantei de judecata sa anuleze dosarul de executare silita a executorului Sterca si Sandu si implicit a adresei de actualizare a debitului restant in raport de faptul ca aceasta creanta nu este nici certa si nici exigibila.

Ce a decis instanta de judecata?

Dupa ce am formulat contestatia la executare fiindca debitorul era executat silit de Beja Sterca si Sandu si implicit Eurobank SA , instanta de judecata a constatat ABUZUL SI HOTIA pe care au facut-o cei de la banca si faptul ca au incercat sa recupereze niste bani ce nu erau datorati si instanta a anulat intreaga executare silita.

26.05.2022Ora estimata: 09:00
Complet: C 21 civil 2022
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Respinge excepţia tardivităţii formulării contestaţiei la executare, invocată de intimată, ca neîntemeiată. Admite contestaţia la executare. Anulează Adresa de comunicare debit restant emisă la data de 20.05.2021 în dosarul de executare nr. 499/N/2013 al BEJA Sterca şi Sandu şi actele de executare emise în baza acesteia în dosarul execuţional. Dispune restituirea taxei judiciare de timbru către contestatoare la momentul rămânerii definitive a prezentei hotărâri judecătoreşti. Cu drept de apel, care se depune la Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 26.05.2022.
Document: Hotarâre  4343/2022  26.05.2022
16.12.2022Ora estimata: 08:30
Complet: Apel 2
Tip solutie: Respingere apel
Solutia pe scurt: Respinge apelul, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 16.12.2022.
Document: Hotarâre  3394/2022  16.12.2022

Marturia debitorului dupa ce a castigat definitiv procesul

Eurobank Ergasias SA Clauze Abuzive Depistate In Contractul Semnat Cu Bancpost Si Cesionat Eurobank Ergasias SA

Eurobank Ergasias SA infranta in instanta –

Instanta obliga Eurobank Ergasias SA sa restituie debitorilor sumele incasate ILEGAL de catre Bancpost dupa ce le declara abuzive.

Practic solutia vizeaza restituirea sumelor de bani prin obligarea celor 3 parate, daca nu o vor respecta vor fi executate silit pentru recuperarea debitelor ce provin din declararea acestor clauze contractuale ca fiind abuzive.

Mana justitiei ajunge si in GRECIA la  Eurobank Ergasias unde instanta stabileste ca si banca din Grecia ce a preluat portofolii intregi din Romania, sa raspunda pentru plata dobanzilor contractuale dar si pentru inserarea unor comisioane pe care instanta le-a declarat abuzive.

Dobanda Contractuala a Bancpost declarata abuziva la fel si comisionul de administrare.

Eurobank Ergasias obligata sa restituie sumele ce deriva din clauzele de dobanda si comision de administrare alaturi de dobanda legala.

De asemenea Euroank Ergasias Sa prin preluarea de active de la Bancpost(cesiunile de creanta) a incalcat legea .

De asemenea toate creditele externalizate catre alte tari inclusiv cesiunile ce au survenit catre Eurobnak Ergasias sunt puse sub semnul intrebarii si exista decizia de reintoarcere a TUTUROR dobanzilor pe care le-ati platit catre aceste paradisuri fiscale astfel Bancpost obligata alaturi de celelalte entitati sa restituie dobanzile platite.

Observati mai jos decizia data de catre Tribunalul Bucuresti, intr-un litigiu in care erau prezenti atat BANCPOST dar si Europe New Funding II BV dar si Eurobank Ergasias.

In aceeasi situatie sunt si cei care de fapt sunt executati silit de catre Bancpost sau Erb New Funding II BV, pot invoca aceleasi aspecte de neregularitate si/sau incepere ilegala a executarii silite.

Instanta dispune astfel ” Dispune obligarea pârâtei Eurobank Ergasias S.A. la restituirea către reclamanţi a sumelor percepute în baza clauzele de la art. 4.1 în ceea ce priveşte posibilitatea pârâtelor de a modifica unilateral dobânda în funcţie de costul surselor de finanţare şi evoluţia dobânzii la creditele ipotecare de pe piaţa bancară din România şi art. 4.11 lit. b privind comisionul de administrare, clauze din Contractul de credit ipotecar nr. HL 15330/04.10.2007, la care se va aplica dobânda legală de la data plăţii şi până la data plăţii efective, sume percepute în baza clauzelor menţionate începând cu data de 27.03.2018″

Eurobank Ergasias SA Clauze Abuzive
 Eurobank Ergasias SA Clauze Abuzive  
Instanta de judecata a pronuntat sentinta prin care  Eurobank Ergasias SA Clauze Abuzive este obigata sa inapoieze sumele de bani pe numele si pe seama Bancpost S.a fiindca este evident ca acesti bani au fost incasati initial de catre banca Bancpost, mai apoi de ilegalul vehicul comercial Europe New Funding II BV si mai apoi de banca “mama” Eurobank Ergasias Sa.

Sunte deja peste 500 de litigii deschise pe rolul instantelor de judecata, aproape 70% gestionate de catre noi prin care Eurobank Ergasias este chema in judecata pe tema cesiunilor ilegale despre care puteti citi mai jos dar si in cadrul contestatiilor la executare si pe tema clauzelor abuzive ca in prezentul litigiu.

De asemenea impotriva recuperatorilor de creante ilegali cum ar fi ERB NEW FUNDING II BV au fost obtinute in cadrul contestatiilor INGHETARI DE CURS VALUTAR!

.

Daca sunteti in situatia in care creditul dvs. a fost cesionat catre un recuperator de creanta sau catre o entitate din afara tarii ori s-a inceput executare silita impotriva dvs. aveti posibilitatea sa verificati legalitatea acestor aspecte –

Puteti stabili o intrevedere cu un avocat specializat in litigii bancare aici.

Avocat Cuculis Adrian

Str. Vaselor Nr. 16 Sectorul 2
Bucuresti
Romania
3 comments to “Premiera Eurobank Ergasias SA Clauze Abuzive-Obligata Sa Restituie Comisioanele Si Dobanda Incasata De Bancpost Executat Silit”
 1. Am credit de la Bankpost plătesc la firstbank rata PTR Eurobank
  Creditul este din 2008 ipotecar
  De 120000chf cu rata la zi
  As dori sa fiu contactata
  Ce as putea face?
  Mulțumesc.

 2. Buna ziua,am luat credit fix.ifn 1000 ron in 12/2022 dupa care nu am mai putut plati ,iar acum m au executat cu un executor DUSU din Constanta.Am platit 1900 ron pe 02.08.2023,.Dosarul; nu a iesit din instanta si as dori sa nu i mai platesc executoruli si cheltuieli judecata.CUM PROCEDEZ.0761445590

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.