Premiera Eurobank Ergasias SA Clauze Abuzive-Obligata Sa Restituie Comisioanele Si Dobanda Incasata De Bancpost Executat Silit

Eurobank Ergasias SA Clauze Abuzive Depistate In Contractul Semnat Cu Bancpost Si Cesionat Eurobank Ergasias SA

Eurobank Ergasias SA infranta in instanta –

Instanta obliga Eurobank Ergasias SA sa restituie debitorilor sumele incasate ILEGAL de catre Bancpost dupa ce le declara abuzive.

Practic solutia vizeaza restituirea sumelor de bani prin obligarea celor 3 parate, daca nu o vor respecta vor fi executate silit pentru recuperarea debitelor ce provin din declararea acestor clauze contractuale ca fiind abuzive.

Mana justitiei ajunge si in GRECIA la  Eurobank Ergasias unde instanta stabileste ca si banca din Grecia ce a preluat portofolii intregi din Romania, sa raspunda pentru plata dobanzilor contractuale dar si pentru inserarea unor comisioane pe care instanta le-a declarat abuzive.

Dobanda Contractuala a Bancpost declarata abuziva la fel si comisionul de administrare.

Eurobank Ergasias obligata sa restituie sumele ce deriva din clauzele de dobanda si comision de administrare alaturi de dobanda legala.

De asemenea Euroank Ergasias Sa prin preluarea de active de la Bancpost(cesiunile de creanta) a incalcat legea .

De asemenea toate creditele externalizate catre alte tari inclusiv cesiunile ce au survenit catre Eurobnak Ergasias sunt puse sub semnul intrebarii si exista decizia de reintoarcere a TUTUROR dobanzilor pe care le-ati platit catre aceste paradisuri fiscale astfel Bancpost obligata alaturi de celelalte entitati sa restituie dobanzile platite.

Observati mai jos decizia data de catre Tribunalul Bucuresti, intr-un litigiu in care erau prezenti atat BANCPOST dar si Europe New Funding II BV dar si Eurobank Ergasias.

In aceeasi situatie sunt si cei care de fapt sunt executati silit de catre Bancpost sau Erb New Funding II BV, pot invoca aceleasi aspecte de neregularitate si/sau incepere ilegala a executarii silite.

Instanta dispune astfel ” Dispune obligarea pârâtei Eurobank Ergasias S.A. la restituirea către reclamanţi a sumelor percepute în baza clauzele de la art. 4.1 în ceea ce priveşte posibilitatea pârâtelor de a modifica unilateral dobânda în funcţie de costul surselor de finanţare şi evoluţia dobânzii la creditele ipotecare de pe piaţa bancară din România şi art. 4.11 lit. b privind comisionul de administrare, clauze din Contractul de credit ipotecar nr. HL 15330/04.10.2007, la care se va aplica dobânda legală de la data plăţii şi până la data plăţii efective, sume percepute în baza clauzelor menţionate începând cu data de 27.03.2018″

Eurobank Ergasias SA Clauze Abuzive

                                         Eurobank Ergasias SA Clauze Abuzive

 

Instanta de judecata a pronuntat sentinta prin care  Eurobank Ergasias SA Clauze Abuzive este obigata sa inapoieze sumele de bani pe numele si pe seama Bancpost S.a fiindca este evident ca acesti bani au fost incasati initial de catre banca Bancpost, mai apoi de ilegalul vehicul comercial Europe New Funding II BV si mai apoi de banca “mama” Eurobank Ergasias Sa.

 

Sunte deja peste 500 de litigii deschise pe rolul instantelor de judecata, aproape 70% gestionate de catre noi prin care Eurobank Ergasias este chema in judecata pe tema cesiunilor ilegale despre care puteti citi mai jos dar si in cadrul contestatiilor la executare si pe tema clauzelor abuzive ca in prezentul litigiu.

De asemenea impotriva recuperatorilor de creante ilegali cum ar fi ERB NEW FUNDING II BV au fost obtinute in cadrul contestatiilor INGHETARI DE CURS VALUTAR!

Bancpost Obligata Sa Restituie Dobanda Contractuala Pentru Creditele Externalizate Catre EFG New Europe Funding II B.V – Dobanda Platita In Olanda Este Ilegala Chiar Daca A Fost Cesionata De Catre Ergasias Bank-Avocat Cuculis

 

Daca sunteti in situatia in care creditul dvs. a fost cesionat catre un recuperator de creanta sau catre o entitate din afara tarii ori s-a inceput executare silita impotriva dvs. aveti posibilitatea sa verificati legalitatea acestor aspecte –

Puteti stabili o intrevedere cu un avocat specializat in litigii bancare aici.

De asemenea se poate completa formularul de mai jos.

 

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.