Inscris In Biroul De Credit? Cum Se Face Cererea De Stergerea Din Biroul De Credit – Avocat Cuculis

Am aratat in randurile trecute cum poti fi sters din biroul de credit si care sunt de fapt abuzurile pe care bancile le fac cand vine vorba de raportarea dvs. cu orice pret, in acest birou de credite sustinut de catre 25 de bani din Romania!

 

In adresa de mai jos am primit confirmarea faptului ca debitorul a fost sters din Biroul De Credit la solicitarea celui ce l-a inscris, fiindca inscrierea a fost facuta intr-un mod ce ii poate afecta activitatea pe viitor, respectiv exact asa cum arata legea, nu se pot face inscrierii in B.C decat pentru fapte financiare de o anumita gravitate ca si intindere financiara, nu pentru orice factura de mobil facem inscrierea in B.C astfel incat sa nu mai poata imprumutatul sa faca nicio cerere la banci pentru a accesa un credit.

Sa nu uitam totusi, ca pe site-ul biroului de credit, exista urmatoarea sintagma: Înfiinţat la sfârşitul anului 2003 şi înregistrat la Registrul Comerţului în data de 16 februarie 2004, Biroul de Credit este o societate pe acţiuni care are ca acţionari 25 de bănci.

Avocat Birou De Credit

Cum se face cererea de stergere din biroul de credit?

Dat fiind faptul ca leguitorul a instituit aceasta norma de raportare in B.C tocmai pentru protectia institutiilor bancare si a interesului general prin raportarea unor rau platnici spre interesul creditorilor si apararea ordinii financiare de drept, se considera ca inscrierea in B.C in ipoteza explicata mai sus este disporportionata, asa cum arata si Art. 3  al deciziei invocate mai sus alin. (1) Prelucrările efectuate în sisteme de evidenţă de tipul birourilor de credit pot  avea ca obiect numai datele cu caracter personal care sunt relevante şi neexcesive în  raport cu scopurile menţionate la art. 1 şi numai în legătură cu activitatea de creditare.

Prin urmare, tinand cont de faptul ca neplata ratei nu s-a datorat lipsei de disponibil, sau relei vointe, consideram ca se impune o stergere din baza de date a B.C a petentei, dat fiind faptul ca aceasta notare, o poate prejudicia pe aceasta in ipoteza unei, refinantari, contractari pararele a unui alt credit de nevoi personale aducandu-I aceteia si un prejudiciu efectiv de imagine, prin prisma profesiei pe care o desfasoara, probitatea aflandu-se printre principalele conditii.

Cum pot fi sters din biroul de credit?

Vreti sa fiti sters din biroul de credit? Sunati la 0722298011

 

Avocat Cuculis Adrian

 

Vrei sa primesti cele mai noi articole pe email? Inscrie-te mai jos!

30 comments to “Inscris In Biroul De Credit? Cum Se Face Cererea De Stergerea Din Biroul De Credit – Avocat Cuculis”
 1. Pingback: Este Oficial - Bcr Noteaza In Biroul De Credit Pe Cine Da In Plata Raspunsul BCR - Avocat Cuculis - Indrumari Juridice Utile Gratuite -Executari silite - Suspendare - Avocat Bucuresti Cuculis

 2. Pingback: Banci Amendate Pentru Inscrierea Faptelor Negative Mincinoase In Biroul De Credit - Radiere Birou Credit - Avocat Cuculis - Cuculis si Asociatii

 3. buna ziua
  vecinul meua fost bagat in baza de date cu risc mare el intre timp si-a platit toate datoriile de aproape un an de zile poate fii sters din biroul de credit?
  si daca da cum sa al sfatuesc sa procedeze .
  mulumeim. .

 4. Buna ziua dacă am avut si eu un credit de nevoi personale la care nu am achitat ratele la timp si ca atare am fost băgat în BC acum câteva luni am plătit toate datoriile si as vrea sa stiu daca este posibil să fiu sters din BC!Stimă,zi Buna!

 5. Bună ziua.Este o poveste lungă dar am sa o spun mai pe scurt:sunt raportat la biroul de credit (euroline) ’,am contactat executorul judecătoresc si sunt in curs de a plati ,,datoria,
  :cum pot fi șters din biroul de credit după ce achit?pot face ceva in sensul asta?

 6. Am fost anunțată nevinovată în 2017 luna mai la birou de credit ca nu am achitat rata in luna respectivă adica luna mai 2017 .Rata pentru ING bank am votat în card de credit pe fata de 07 05 2017 din cauza unui executor judecătoresc care mia pus egzecutare silită pe contul de credit banka ING nu mia luat în considerente plata
  anticipată a ratei si ma raportat la birou de credit pentru intarziere si nu mai pot sami fac refinantare a creditelor pe care le am . Rog sa mi se analizeze situația si as dori sa fiu retrasă de la birou de credit pentru a putea beneficia de un credit de refinantare.Datele mele personale Ma numesc C

 7. Buna ziua am și eu o întrebare…am avut un card de la banca Transilvania..nu am putut să îl mai plătesc. am fost executat silit .nu de către o firmă de recuperare..de un executor al băncii..cel puțin așa mi s a spus mie…am achitat datoria pina acum….dar sunt in biroul de credit raportat în fiecare lună pina am achitat creditul .. raportat de către banca Transilvania..se pare că nu aveam contul închis .prea multe detalii nu am putut obține de la angajații băncii.
  .pot cere ștergerea din biroul de credit . mulțumesc

 8. Bună ziua. Am avut restnte, sunt in biroul de credite si nici dupa 4 ani de la achitarea datoriilor nu pot face credit pentru prima casa. Nu înțeleg de ce.

 9. Buna ziua! Am fost inregistrata la biroul de credite dupa ce am instiintat ambele banci ca ma aflu in imposibilitatea de a plati deoarece nu mai eram angajata. Am solicitat sistarea platilor pana la remedierea situatiei insa raspunsul a fost negativ, pe motiv ca ptr descoperirile de card si card avantaj nu se poate aplica procedura de sistare. Doresc sa depund dosarul pentru prima casa insa sunt inca pe “lista neagra”. Credeti ca pot solicita stergerea din baza de date? Multumesc!

 10. Buna ziua.am si eu o datorie neplatita din anul 2009,un card euroline,daca bine tin minte primele rate le-am platit la atm Bancpost.se poate sterge din B.C?in luna februarie am apelat la cineva ,s-a lucrat la dosar dar imi spune ca mai are de sters un G,care nu stiu ce inseamna.ma puteti ajuta?multumesc.

 11. Bună seara. As dori sa fiu ștearsa din biroul de credite. Ing m-a bagat din nou (abuziv). Va pot detalia telefonic

 12. Bună ziua, am avut un card credit la Banka Carpatica si am acumulat întârzieri la rambursarea banilor, fiind raportat la biroul de credite, acum banka a fost preluată de Patria Bank, care continua să mă raporteze chiar daca am achitat debitul pentru o sumă ramasa de administrare cont și pe care nu o pot plati pentru că acest cont este blocat, ce solutie exista?

 13. Buna ziua. Am un credit imobiliar la Credit Europe Bank. In 2015 am avut niste probleme financiare si am platit cum am putut. Ideea este ca ei m-au inregistrat 3 zile la rand cu restante de grad 3. Este legal ca zilnic sa ma raporteze? Fara sa ma anunte cu 15 zile inainte.

 14. buna ziua is in birou de credit cu restanta as dori sa fiu stearsa si sa achit dupaia restanta am avut probleme grave si nam putu plati va rog foarte frumos ma puteti ajuta

 15. Buna ziua!Am avut un credit de nevoi personale la BRD la care am avut întîrzieri în trecut iar acum creditul este achitat numai că eu nu mai pot face un împrumut deoarece figureze în birou,mentionez ca eu sunt divorțat și am un copil în întreținere și mă descurc foarte greu și nu înțeleg de ce nu mă vor sa mă scoată din birou daca creditul este închis

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.