Credit Facut In Fals Pe Numele Unei Persoane Reale-Expertiza Grafoscopica

Credit Facut In Fals pe numele altei persoane, apoi executata silit- Erb Retail Services IFN S.A si recuperatorul Debt Collection Agency SRL pun in executare silita un contract semnat in fals, conform raportului de expertizare a scrisului.

Astfel, povestea doamnei Laura este total abstracta.

Se trezeste in anul 2014 pusa in executare silita, de catre un recupeartor pe numele sau S.C DEBT COLLECTION AGENCY S.R.L si executorul Visan Catalin , desi asa cum a si spus de atatea ori, NU intrase NICIODATA intr-o institutie de credit si nici nu cunostea macar mecanismul de achizitionare a unor produse din magazinele Altex.

Mai jos aveti primul act de executare silita, pornit impotriva debitorului care nu semnare niciodata un asemenea contract.

Evident, dupa inceperea executarii silite, socat fiind debitoru, ca tocmai ii fusesera luati din contul bancar tot bani de inmormantare a bunicii, nu doar ca nu a mai stiut ce sa faca, insa a intrat intr-o stare psihica vecina cu depresia, timp in care, executorul isi facea de “treaba” prin conturile si viata ei.

Cititi si :

Desi au fost depuse acte doveditoare din care reiesea foarte clar ca se folosisera acte false pentru achizitionarea acelui credit si cumpararea acelor bunuri de la Altex, executorul nu a oprit executarea silita si nici recuperatorul de creante, nu a luat nicio masura, motiv pentru care s-a deschis un dosar civil cu privire la plata de daune morale de zeci de mii de euro, indreptat atat impotriva IFN-ului Erb Retail Services IFN S.A dar si impotriva recuperatorului de creante.

In cadrul dosarului am solicitat ca proba indispensabila, efectuarea unei expertize a scrisului si a semnaturii prin care sa vedem daca debitorul a semnat sau nu.

Vizualizati si :

SURPRIZA – Debitorul executat silit NU SEMNASE EL ACEL CONTRACT DE CREDIT PUS IN EXECUTARE SILITA.

Vedeti dovada mai jos:

Credit Facut In Fals

Articolul 330 cod procedura civila –

Încuviinţarea expertizei pentru un Credit Facut In Fals!!

(1) Când, pentru lămurirea unor împrejurări de fapt, instanţa consideră necesar să cunoască părerea unor specialişti, va numi, la cererea părţilor ori din oficiu, unul sau 3 experţi.

Termenul va fi stabilit astfel încât depunerea raportului de expertiză la instanţă să aibă loc conform dispoziţiilor art. 336.

(2) Când este necesar, instanţa va solicita efectuarea expertizei unui laborator sau unui institut de specialitate.

(3) În domeniile strict specializate, în care nu există experţi autorizaţi, din oficiu sau la cererea oricăreia dintre părţi, judecătorul poate solicita punctul de vedere al uneia sau mai multor personalităţi ori specialişti din domeniul respectiv.

Cititi si despre dobanzile “ucigase”, ce au last pe drumuri mai multe persoane.

Av.DRD. CUCULIS ADRIAN

Prin urmare, expertul criminalist , INEC, retine in mod clar ca pentru acordarea si utilizarea liniei de credit din 2008, la pozitia SEMNATURA IMPRUMUTAT, aceasta nu a fost efectuata de catre titulara , respectiv de catre persoana executat silit.

Desi pare incredibil, recuperatorul de creanta a reusit si a executat-o silit pe debitoare, cu toate ca niciodata aceasta nici macar nu intrase in sediul unui IFN pentru a solicita un asemenea credit.

Cel putin, in baza acestui raport de expertiza, se arata in mod clar, ca debitorul executat silit, nu a semnat acel contract de credit, asta desi dosarul penal, va vine sa credeti sau nu, a fost clasat.

Av.Drd. Cuculis Adrian

9 comments to “Credit Facut In Fals Pe Numele Unei Persoane Reale-Expertiza Grafoscopica”
 1. Buna ziua,

  E incredibil.
  Mi se intampla acelasi lucru insa astept de cateva saptamani asa zisa executare silita care intarzie sa apara ca sa va pot solicita ajutorul.

  Cand am facut o cerere de informatii sa aflu data si suma imprumutata mi s-a cerut o cerere scrisa la mana cu semnatura grafologica lucru pe care l-am refuzat caci in strainatate aflu multe povesti de acest gen.

  Ma bucur ca a-ti reusit cu aceasta doamna.

 2. Dosarul penal a fost clasat? Toate dosarele plângerile penale , in afara de cele în care există un interes de undeva din mafia politica, sunt clasate. E ceva de nedescris in cuvinte ce se întâmplă în Parchete. Plus dosare băgate la sertar ani de zile la ordinul aceleiași mafii.

  • Si eu sunt executat, pentru asa zis ul fapt, ca as fi coplatitor la un credit. Zilele acestea am intrat in posesia contractului de credit si am constatat faptul ca semnaturile de pe acesta nu mi apartin, ba mai mult data in care s a incheiat contractul o pot dovedi cu documente ca ma aflam foarte departe de aceea agentie a bancii. Ce este foarte ciudat ca faptele de natura penala sunt prescrise! Oare ce sa fac?

 3. Si eu sunt executat, pentru asa zis ul fapt, ca as fi coplatitor la un credit. Zilele acestea am intrat in posesia contractului de credit si am constatat faptul ca semnaturile de pe acesta nu mi apartin, ba mai mult data in care s a incheiat contractul o pot dovedi cu documente ca ma aflam foarte departe de aceea agentie a bancii. Ce este foarte ciudat ca faptele de natura penala sunt prescrise! Oare ce sa fac?

 4. Bună seara. Am și eu o problemă de acest fel și v as ruga sa ma ajutați cu un raspuns. Am luat un credit de la un ifn si am ramas fara servici. Nu am mai putut plati ratele. Fratele meu este coplatitor si are si uzufruct viager la mine. Mai am doi frati care sunt coproprietari. Daca voi ajunge sa fiu executata silit pot sa mi pierd casa avand in vedere ca mai sunt doi coproprietari si un uzufruct la imobil? Va multumesc anticipat.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.