Cum Pot Fi Sters Din Biroul De Credit Daca Am Fost Inscris Pentru Intarzieri La Plata Ratelor Sau Am Fost Executat De Banca Si Ce Abuzuri Face IFN-ul Cetelem – Avocat Cuculis

Obtine ACUM Stergerea Din Biroul De Creit-

Radiere Birou De Credit-Cum te poti trezi interogat in Biroul de Credit, fara sa o fi cerut, de catre un IFN,Sau Banca- in dorinta de a face “training” pe datele cu caracter personal?

Cum obtinem prin intermediul avocatului stergerea din biroul de credit? 2018 Anul in care intra in vigoare GDPR si veti putea sa fiti stersi din biroul de credit mult mai repede prin notificarea efectuata prin profesionist!

Vedeti mai jos TOATE EXPLICATIILE PENTRU RADIEREA DIN BIROUL DE CREDIT IAR MAI JOS AVETI FORMULARUL DE STERGERE DIN BIROUL DE CREDIT!

Legea datelor cu caracter personal incepe asa

Art. 1. – (1) Prezenta lege are ca scop garantarea şi protejarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanelor fizice, în special a dreptului la viaţa intimă, familială şi privată, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

In prima pare vom incerca sa raspundem la cateva intrebari, ce constituie situatii des intalnite, prin care cei in cauza sunt vizati de catre Biroul De Credit si a caror notare in acest birou le-a adus disconfortul de a nu mai putea contracta un credit sau situatii de ilegalitate profunda prin care au fost afectate drepturile consumatorilor cu privire la protectia datelor lor.

Abuzurile despre care vorbim se refera la faptul ca in conformitate cu dispozitiile legale de infiintare a biroului de credit singurii care pot consulta aceste baze de date, sunt participanţii (instituţii bancare şi non-bancare) la sistem pot consulta bazele de date ale Biroului de Credit atunci când li se solicită acordarea unui produs de tip credit sau de asigurare sau atunci  când monitorizează comportamentul propriilor debitori, asta inseamna ca fie atunci cand o persoana fizica se adreseaza institutiei de credit sa scoata un istoric respectiv, prin cererea semnata de catre debitor, fie dupa intrarea in relatii contractuale cu respectiva institutie de credit.

De asemenea, persoanele fizice care doresc să cunoască datele cu care sunt înscrise la Biroul de Credit, pot solicita acestuia eliberarea Situaţiei înscrierii.

Prin urmare, adresa CETELEM  sau a oricarui alt participant la BC, nu face altceva decat sa confirme o violare a datelor cu caracter personal.

1. Informatiile pe care le gasiti la biroul de credit?

Sunt raportate şi ulterior înregistrate la Biroul de Credit informaţii de natură pozitivă, respectiv o buna desfasurare contractuala sau   negativă referitoare la persoanele fizice care au contractat credite (inclusiv intârzieri la plata ratelor scadente mai mari de 30 de zile calendaristice), la fraudulenţi şi declaraţii cu inadvertenţe.

2. Care sunt drepturile persoanei vizate, conform Legii 677/2001 ?

Monitorul Oficial nr. 790/12.12.2001, prevede următoarele drepturi:

(i) Dreptul de acces la date: dreptul de a obţine de la operator la cerere şi în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele în legatura cu propria persoană sunt sau nu prelucrate de către acesta;

(ii) Dreptul de intervenţie: dreptul de a obţine, la cerere şi în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea, ştergerea sau transformarea în date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conformă legii;

(iii) Dreptul de opozitie: dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

4. Cum pot obţine date referitoare la propria persoană de la Biroul de Credit?

Pentru eliberarea situaţiei proprii – Situaţia înscrierii la Biroul de Credit, în temeiul dreptului de acces la date prevăzut de Legea 677/2001, trebuie să adresaţi în scris către Biroul de Credit o cereredatată şi semnată, la care sa anexaţi o copie lizibila după actul de identitate (buletin sau carte de identitate) şi, după caz, dovada plăţii serviciului solicitat.

Numai prima solicitare adresată Biroului de Credit pe parcursul aceluiaşi an calendaristic este gratuită. Începand cu a 2-a cerere inclusiv, serviciul solicitat va fi comisionat cu suma de 6 lei, dovada plătii urmând să o trimiteti impreună cu cererea. Plata se va face la orice unitate a Băncii Comerciale Române S.A., folosind următoarele instrucţiuni:

– suma: 6 lei

– beneficiar: S.C. Biroul de Credit S.A. (cod fiscal R 16140132)

– cont: RO93 RNCB 0090 0005 8898 0001

– deschis la banca: BCR Lipscani

4. Care este perioada de afişare a istoricului de plată în Raportul de Credit?

Intervalul de timp pentru care informaţiile aferente unui credit sunt afişate în Raportul de Credit este de 4 ani de la data ultimei actualizări transmise.

5. Poate Biroul de Credit să modifice datele despre o persoană fizică recenzată?

 1. Conform contractului cu participanţii, numai aceştia au dreptul de a modifica, în situaţii pe care le consideră justificate, datele pe care le-au transmis Biroului de Credit. Mai pe scurt, persoana fizica se poate adresa doar instantei de judecata pentru a beneficia de o radiere din evidentele BC.

6. Dacă am avut în trecut o restanţă cu care am fost înregistrat la Biroul de Credit, şi ulterior am achitat-o, mai figurez în baza de date?

 1. În cazul în care un participant va cere acum un Raport de Credit pe numele dvs., acesta va conţine informaţia referitoare la faptul că la data respectivă aţi înregistrat o restanţă. Mai pe scurt, restanta peste 30 de zile se va raporta in acest birou de credit.

 

7. Cazuri de abuzuri din partea IFN-urilor ce au apelat la biroul de credit in mod ilegal?

Mai jos vedeti un abuz grosolan al CETELEM insa toti cei care fac inscrieri in Biroul de credit practica abuzuri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8. Cum pot sa fiu sters din Biroul de Credit si ce pot face in aceasta situatie, pot cere lamuriri sau despagubiri de la Biroul de Credit, ori de la banca sau ifn?

Puteti sa cereti lamuriri Biroului de Credit, insa principalul raspunzator pentru informatiile regasite in fisa de notare in BC, este raportatorul si anume Banca sau Inf-ul. Daca raportatorul abuzeaza  de pozitia dominanta, atunci poate fi actionat in instanta pentru a fi retrasa aceasta notare in BC.

Oricum, de retinut este ca practica de mai sus, este ILEGALA si doar daca sunati la un IFN sau BANCA acestea NU pot sa va interogheze in  BC si mai ales NU poate folosi informatiile pentru scopurile in care aceastia le-au amintit in notificarea de mai sus.

 

Astfel trebuie sa formulati o cerere catre un avocat pentru a va ajuta cu stergerea din biroul de credit!

Aveti drepturi, trebuie sa le aparati.

av.drd. Cuculis Adrian

avocat@indrumari-juridice.eu

Sunteti inscris in biroul de credit? Solicitati acum stergerea! Completati formularul de mai jos – 

 

 

73 comments to “Cum Pot Fi Sters Din Biroul De Credit Daca Am Fost Inscris Pentru Intarzieri La Plata Ratelor Sau Am Fost Executat De Banca Si Ce Abuzuri Face IFN-ul Cetelem – Avocat Cuculis”
 1. Avem un credit la Pireus bank in franci si aproape sa dublat rata ,pe deasupra sa desfiintat si punctul de lucru in oras si trebuie sa nw deplasam 50 km sa platim rata ,nu am avut niciodata intarzieri s au neplata ,poate gasim o solutie impreuna ,multumesc

 2. Normal BC trebuie sa instiinteze persoana de operatiile ce se executa de catre IFN sau Banca si sa faca cunoscut forma si continutul cererii.

 3. Pingback: Cum poți fi șters din evidențele Biroului de Credit | Pagina de Bănci | Parte din familia RV

 4. Pingback: Cum poţi fi şters din Biroul de Credit dacă ai fost înscris pentru întârzieri la plata ratelor sau ai fost executat de bancă - EMM

 5. Cetelem a dat carduri de credit cu o dobanda nesimtita fara sa verifice biroul de credit si au mai facut si suplimentari la acelas card si cand am sunat sa-mi transforme intr-un credit cu o dobanda de bun simt sa pot plati si sa fiu sigura ca imi scade din credit au spus ca au verificat in Biroul de credit si nu ma incadrez ca mai am un credit ipotecar.Dar cine sa-i inteleaga ,acel credit il aveam si cand mi-au dat cardul.

 6. Pingback: Cum poţi fi şters din Biroul de Credit dacă ai fost înscris pentru întârzieri la plata ratelor sau ai fost executat de bancă - TuristBrasov.ro

 7. Pingback: Inscris In Biroul De Credit? Cum Se Cererea De Stergerea Din Biroul De Credit - Avocat Cuculis - Indrumari Juridice Utile Gratuite -Executari silite - Suspendare - Avocat Bucuresti Cuculis

 8. Buna ziua !am nevoie de ajutor am un imprumut la Brd si am platit ratele pentru ca am avut ceva probleme si nu m.am descurcat cu salariul…as vrea daca se poate sa fac un nou imprumut dar nu pot pentru ca sunt mare in Biroul de Credit de cateva luni…ce trebuie sa fac??

 9. Am avut niste credite in anul 2008 .2010.leam.platit prin poprire pe salariu.in.luna.aprile 2017 .am.fost.la un broker din MURES.am plătit o radiere de 300 de Ron pentru inceput după trei luni macontactat per respectiva că nu mai durează mult și pot să mă duc să iau bani de la banca care mă radiat am rămas uimită cînd am auzit că mai trebuie sa mai dau 280.00 +încă 500 Ron +alta suma la per care mă dus acolo 35.000 .+10.la sută din suma care am scoși vă dați seama că din 22.000 am rămas cu jumate din suma ce trebuie sa fac va rog ajutatima să-mi recuperez suma care le-am dat-o lor pentrucă nu-i corect nu atîta costa o radiere 85.000 nu-i corect

 10. Eu am avut o restanta la garanți bank de 45 zile mau raportat la birou dar miam achitat toată suma cont închis 400lei nu trebuia sa ma șteargă?Aștept rasp.

 11. Buna ziua, am avut intrazieri la Bnaca Garanti, am intrat in CRB (fara sa fiu instiintat, am ajuns in instanta tot fara sa sti), am platit cheltuieli de judecata, ale executorului si TOT CREDITUL. INTEGRAL. Intrebare: De ce nu ma sterg din CRB? cei de la BCR unde am cardul de salariu mi-au comunicat ca trebuiau sa ma stearga la cateva luni de la data achitarii crdeitului. Fac precizarea ca in aceasta imposibilitate de plata am ajuns cand au fost taierile la bugetarii (si eu si sotul fiind in institutii de ordine publica)si am facut demersuri catre banci (Garanti si Pireaus) dovedind cu acte scaderea veniturilor. La Pireaus am gasit intelegere dar Garanti a lucrat intr-un mod marsav cu noi. Intrebarea mea este cum pot fi scoasa din aceasta baza de date si daca sunt nevoita sa ajung musai in instanta cu ei. Va multumesc!

 12. Buna seara!
  Din 2007 am facut un credit si atasat la acel credit, Banca Transilvania mi-a oferit si un card de credit MasterCard Forte.
  Creditul s-a achitat intre timp, am mai facut altul la RBS, achitat si acela. Toate bune si frumoase pana in 2015, cand pentru o perioada nu am facut rulajul, adica sa pun acel minim de plata lunar. Nestiintat, pentru ca banii trebuiau pusi de cineva, conform unei intelegeri ale mele cu persoana respectiva, am primit in septembrie 2015 un telefon de la o firma de recuperari din ARAD, eu fiind in Bucuresti. In acel moment, in aproximativ 1 luna, am achitat integral toata suma restanta cardului si ceva penalizari, am cerut inchiderea cardului, contului, etc.
  Problema este ca suntem in 2017 si eu la orice tentativa de a achizitiona ceva in rate, sau daca doresc un credit de nevoi personale, sau mai grav, pentru o casa, nu pot face nimic, imi spun toti ca sunt raportat la Biroul de Credite.
  Pentru o chestie atat de infima, si mai ales ca nu am fost “tras de urechi” de catre Banca, imi afecteaza prezentul si viitorul. Ce pot face in privinta asta??? Va multumesc anticipat.

 13. Bună ziua.Este o poveste lungă dar am sa o spun mai pe scurt:sunt raportat la biroul de credit (cetelem)’,am contactat executorul judecătoresc la care am fost dat și mi sa zis că dacă plătesc toată suma am sa fiu scos de la b.c.intrebarea e:cum pot sa fiu sigur că voi fi șters după ce achit?pot face ceva in sensul asta?am avut parte de un anumit de la cei de la cetelem in leg cu creditul dar nu am ce face că am nevoie sa fac la o alta banca un credit.multumesc

 14. daca sunt iregistrat la biroul de credit de gradu 4 si mi.am achitat suma integral la ei ce trebe sa fac sa ma stearga de la biroul de credit

 15. Buna ziua. Am avut o rata la un magazin. Domo.. Am avut ceva întârzieri. Am plătit toata suma plus penalizarule si am închis contul. Din 2014 sunt in birou de credit. Si nu mai pot face nici un împrumut. Toate băncile imi spun ca trebuie sa astwpt 5 ani. Ce pot face sa ies din biroul de credit?

 16. Buna ziua, Am avut niste probleme financiare in trecut si sunt inscris in biroul de credit. Am un credit si un card de credit in derulare.
  In momentul de fata (mai exact din octombrie) am inceput sa platesc ratele la timp, mi-am revenit financiar, si as vrea sa stiu daca exista vreo posibilitate de a accesa un nou credit bancar (IFN urile nu sunt o optiune).

  Multumesc.

 17. Pingback: Prima Stergere Din Biroul De Credit Pe 2018 - BRD Sterge Notarile Negative Din Biroul De Credit In Urma Notificarilor Emise-Avocat Cuculis - Cuculis si Asociatii

 18. La mulți ani!
  În 2005 am luat credit cu buletinul de la Altex, prin cardul Euroline, suma 700 de lei. In 2007 am facut ultima plata, apoi am constatat clauze abuzive, de fapt absenta unui contract de credit. Am fost raportata în Biroul de credit cu suma de 4900 lei. În 14.03.2014 raportarea continua să se facă de către EFG Retail Srvice, aceeasi sumă. Dacă doream sa iau un credit, orice bancă mă întreba ce înseamnă cont dat la colectare (cumpărat de un alt creditor, în cazul acesta ERB). Normal, anul acesta, probabil în martie, ar trebui să fiu ștersă automat din BC. Dar nu-mi convine că ani întregi nu am putut accesa credite decât de la CAR-uri sau online/tot felul de cămătari/societăți.

 19. Buna ziua.am avut un credit la CEC Bank.nu am mai avut posibilitatea să plătesc ratele.in 2015 am fost raportat la o firma de recuperări.as dorii sa știu daca se poate să fiu scos din BC.sau daca pot scăpa de cei de la kruk.am toate notificările primite de la CEC și de la cei de la kruk.un sfat va rog.

 20. Bună seara, domnule avocat! Cui să mă adresez în situația în care am constatat, solicitând situația înscrierilor la Biroul de credit, că mi s-au înscris plăți fictive la un credit în CHF, pentru a se întrerupere termenul de prescriere? Ultima plată benevolă am făcut-o în 08.09.2012, la Bancpost. Creditul a fost externalizat în 2008 la ERB, când era performant (banca nu m-a informat), am aflat la o reeșalonare în 2011)! Din situația transmisă de Biroul de credit am aflat că am făcut trei plăți sporadice, ultima în 15.10.2015, depunând 21 de lei, bănuiesc. Precizez că mă consider un om în deplinătatea capacităților mentale și nu sufăr de amnezie. Situația e de noaptea minții, Mulțumesc!

 21. Buna seara,

  Nu prea inteleg cum se poate face aceasta stergere de la biroul de credite, am sunat la ei si ei au zis ca nu se poate, ca istoricul ramane oricum timp de 4 ani…

  Am avut si eu un credit de nevoi personale la care am avut o intarziere de 45 de zile si una de 64 de zile acum aproape 2 ani. Am achitat integral creditul si am incheiat orice colaborare cu banca respectiva care nu a avut nici macar un dram de intelegere fata de mine cand am trecut prin cateva momente mai dificile financiar. Am incercat anul acesta sa imi fac un card de plata 12 rate fara dobanda dar am fost refuzat din cauza faptului ca apar in continuare in baza celor de la BC.
  1. Nu era banca obligata sa faca scoaterea asta in momentul in care am achitat integral creditul si am solicitat expres acest lucru??? (mentionez ca am inchis creditul la finalul anului trecut dupa ce am platit ratele peste 12 fara intarziere de peste 30 de zile).
  2. Daca punctul 1. este valid pot da in judecata banca pentru dificultatea creeata?

  Cu stima,
  Bogdan

 22. In 2016 am luat un produs de la Altex in rate prin Unicredit IFN , ratele au fost achitate la zi mai putin ultimele 2 rate fiind in imposibiltate de plata pentru ca nu am avut un cod de bare emis la acordarea creditului, am facut demersuri sa obtin acest card direct la sucursala Unicredit , insa acestia mi-au spus ca nu imi pot acorda si nu m-au indrumat catre alta solutie, ulterior am reusit plata acestui credit integral, dar am fost raportat la BC pentru intarzieri mai mari de 30 de zile, ce pot face ?

 23. Buna ziua .am avut un credit la ERB Retail Services .nu am mai avut posibilitatea sa l platesc in periada cind guvernantii ne au luat 25 % din salariu.in 2015 am fost contactat de un lucrator al lor si in urma unei intelegeri telefonice am stabilit ca sa platesc datoria in 20 rate a cite 200 lei .dupa 15 rate platite toate la zi ,fara nici un fel de intirziere de penalitate …m am trezit ca cei de la ERB mi au cesionat creditul (diferenta) catre Kruk …cele 5 rate adica suma de 1000 lei a fost preluata de Kruk ( dovada ca nu am intirziat cu plata vreunei rate este faptul ca la Kruk trebuia platita aceeasi suma care mai trebuia platita catre RRB ) am platit la Kruk diferenta ramasa …. am terminat de platit la Kruk in 2016 ianuarie ,am intrat in posesia adeverintei in care se specifica ca ,datoria a fost achitata,iar nici pina in ziua de azi cei de la ERB nu doresc sa actualizeze datele in BC ( datoria persista si acum) si nu doresc rezilierea din BC .un sfat va rog daca se poate …sau indrumare

 24. Bună seara! In noiembrie anul acesta se fac 4 ani d când am luat un credit de la Provident, nu l-am mai achitat și m-au introdus in biroul de credit. Recent am cerut de pe site biroul de credit.ro un raport și apar cu litera L adică “scos în afara bilanțului”. Puteți va rog să îmi explicați ce inseamna? Mulțumesc anticipat!

 25. Buna ziua, am fost raportata la biroul de credit pt o suma minima de plata la un card de cumparaturi. Nu am platit la timp initial pt ca nu m am putut deplasa. Nu am fost notificata ca voi fi raportata. Momentan nu pot accesa niciun alt credit. Exista vreo sansa sa se stearga? Multumesc

 26. Buna seara ma numesc liliana si sunt an biroul de credit am avutamprumut la provident pot sa fiu stearsa din biroul de credit

 27. Buna seara
  As dori sa stiu cat costa consultatia la dvs, fiindca vreau sa vin cu actele. Am o poprire pe salariu din 2010 de la Pireus, mi au dat dosarul la Krug, dar suma este prea mare. De la 10.000 euro, am ajuns undeva pe la 17. 000. Nu mai rezistt!!!! Multumesc mult!

 28. am avut un credit la pireus bank an 2008 am platit 2ani am ramas fara servici aproape 1 an si am fost raportat la biroul de credit dar am achitat tot

 29. Pingback: Stergere Din Biroul De Credit iCredit Easy Asset Management IFN-Avocat Cuculis - Cuculis si Asociatii

 30. Buna ziua! In anul 2004 am facut o descoperire de card la Bancpost, in suma de 1100 lei. Mi s a oprit de pe card , lunar, dobanda pana in anul 2013 cand am schimbat cardul de salariu de la Bancpost la ING. In anul 2017 am solicitat un raport la Biroul de credite si mi s a comunicat ca din luna septembrie 2016 debitul a fost transferat la o firma de recuperari. Precizez ca nu mi a fost comunicat in niciun fel ca am vreun debit de catre banca si nu am primit de la banca nicio instiintare referitor la acest lucru. Exista vreo posibilitate sa fiu scos din biroul de credite in situatia in care voi soiliciita bancii acest lucru sau prin alta modalitate? Multumesc!

 31. Buna ziua!
  De la primirea notificarii de raportare catre biroul de credite si pana la raportarea in biroul de credi,ifn mai poate adauga penalitati de intarziere? Am primit notificare pentru suma de 2424 ron ai am fost raportat cu auma de 2623.
  Va multumesc.

 32. Pingback: Biroul De Credit Si GDPR-Cum Vor Putea Cei Notati In Biroul De Credit Sa Fie Stersi Din Baza De Rau Platnici?-Avocat Cuculis - Cuculis si Asociatii

 33. Buna ziua! Am avut o datorie in trecut la Credit Europe Bank, am avut cel minunat card avantaj. Intr-adevar platile catre ei nu le-am facut la timp .Dosarul meu a fost trimis atre o firma recuperatoare si a fost trimis in instanta. in 2015 am achitat datoria in valoare de 1.700 lei si am inchis cardul. Sunt in Biroul de credite pana la aprilie 2019.Exista vreo posibilitate sa fiu stearsa mai devreme?!

  Multumesc mult!

 34. Buna dimineața am avut un credit la providențial si ma dat an biroul de credit si acum mi-a pus proprie pe salariu mă puteți șterge de la biroul de credit va mulțumesc

 35. Buna ziua acum 11 ani am facut 2 credite la brd si cec bank ne mai avind servici nu am putut sa le mai platesc acum am 2 ani de cind ma m angajat si mi a venit poprire de la recuperatori ce po face sa scap de ei

 36. Bună dimineața. Am avut un credit provident, mic, 2000ron.Am întârziat cu plata ratelor și am fost raportata la bc. Suma a fost achitata de mai bine de doi ani dar istoricul a rămas negativ și nu pot beneficia de nici un credit bancar., doar de la ei și alte I. F. N. ce se poate face pentru a mi se șterge istoricul negativ din bc.? Mulțumesc.

 37. Buna ziua
  Daca sunt in B.C. cu istoric negativ creditul ruleaza in continuare dar nu am mai avut avut intarzieri la plata de aprox. un an, cu noua lege GDPR pot cere stergerea din B.C. ?
  Eu nu mi-am dat acordul sa fiu trecut in acel birou de credite.
  Multumesc

 38. Am avut rata la un laptop, si nu am platit ultimele 3 luni, ca fusesem plecat din tara, am achitat toata suma imediat dupa cum stabilisem cu doamna la telefon is as dori sa fiu sters, ideea e ca a fost o plata de 600 lei. se poate rezolva cumva?

 39. Buna seara am o rată la BRD nu am putut plati cîte luni am fost băgat în biroul de credit .Am nevoie urgent de un împrumut pentru a cumpăra o casă stau cu chirie am mers din banca in banca toți miau intors spatele .Cu rată acum sunt la zii . Nu stiu unde sa mai merg si ce sa mai fac am 2 copii minori sunt divorțata . Va rog va implor ajutatima . Va multumesc !

 40. Buna ziua si La Multi Ani.

  eu am urmatoarea situatie. Cu multi ani in urma (cam 15 ani) am luat pentru fratele meu (dar din pacate pe numele meu pt ca el nu avea cum la aceea perioada ) un card de la Eurolines insa ratele i le platea tatal nostru. O perioada au achitat ratele insa la un moment dat din nu au mai achitat (nici eu nu mai stiu motivele pt care au procedat asa). Problema e ca eu am vrut in Dec 2018 sa fac un imprumut la banca si atunci mi-au spus ca apar in Biroul de Credit (mentionez ca am achitat imediat acea suma si detin adeverinta de stingere a datoriei). Nemailocuind la adresa din buletin la acea perioada nu am intrat in posesia scrisorilor de informare.
  Intrebarea mea este daca pot fi sters din Biroul de Credite pt a solicita un imprumut bancar.

  Multumesc anticipat

 41. Buna ziua!
  Am avut un credit la cetelem la care am intarziat cu plata iar apoi am platit ce mai era in 2 parti.
  Si am incheiat cu ei.Inca apar inregistrat in B.C.,nu ar trebui sa ma stearga?
  Multumesc!
  O zi placuta!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.