Efg New Europe Funding II BV Nu Avea Dreptul Sa Incaseze Dobanzi – Bancpost A Cesionat Aceste Credite Catre O Firma Cu Raspundere Limitata – Dovada Ca Nu Sunt Altceva Decat O Societate Cu Raspundere Limitata – Avocat Cuculis

S-a confirmat faptul ca Efg New Europe  Funding II BV nu are dreptul sa incaseze dobanzi – Bancpost se face vinovata de aceasta cesiune catre SRL din afara tarii!

Probabil ca foarte multi dintre dvs. ati fost sau sunteti executati sau cesionati cu creditele la zi, catre Efg New Europe  Funding II BV.

Din nefericire pentru ei, astazi am intrat in posesia documentelor prin care si-au actualizat informatiile in registrul comertului din Olanda in anul 2012, ce releva in mod clar faptul, ca forma lor de organizare este de societate cu raspundere limitata.

Am in posesie zeci de documente prin care se reitereaza ca au un capital social de 90000 de euro, sunt societate cu raspundere limitata, semneaza romani in reprezentarea lor, deci informatiile si aranjamentul monstruos este facut din interiorul tarii cu sprijinul celor de aici.

efg bv 2 (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca legislatia din Romania ne arata in mod absolut, care sunt conditiile MINIMALE pentru ca o societate sa poata fi incadrata la Institutie Bancara sau macar Institutie Financiar Nebancara, nu este limpede ca acest S.R.L nu avea niciun drept sa se comporte in relatia contractuala, precum o banca sau IFN?

Ce spune legea cu privire la conditiile minime de functionare ale unui IFN sau ale unei Banci ?

Art. 14. – (1) Capitalul social minim al instituţiilor financiare nebancare va fi stabilit de Banca Naţională a României prin reglementări, fără a putea fi mai mic decât echivalentul în moneda naţională (leu) al sumei de 200.000 euro. Banca Naţională a României va putea stabili niveluri diferenţiate de capital social minim în funcţie de tipul de activitate al instituţiei financiare nebancare.

Cei de la EFG nu indeplinesc astfel nici macar minimum de obligatie legala.

In completarea celor de mai sus :Normă nr. 9 din 7.sep.2000
Monitorul Oficial, Partea I 474 29.sep.2000
Intrare în vigoare la 29.sep.2000
privind capitalul minim al băncilor şi al sucursalelor băncilor străine

  Art. 6. – Nivelul minim al capitalului social, în cazul cererilor de autorizare de noi bănci, depuse la Banca Naţională a României înainte de data intrării în vigoare a prezentelor norme, precum şi în cazul cererilor de autorizare depuse în temeiul art. 264 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 97/2000, se stabileşte la 100 miliarde lei.

In conditiile date, cu totii am putea sa deschidem astfel un S.R.L sa cumparam creante de la banci si sa le punem pe urma dobanzi, exact asta a facut societatea de mai sus!

Plangerea penala impotriva celor ce v-au exportat creditele o puteti completa aici –

 

De asemenea aici aveti si raspunsul Bancii Nationale A Romaniei cu privire la aceste institutii cu forma de organizare BV.

 

avocat Cuculis Adrian

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 comments to “Efg New Europe Funding II BV Nu Avea Dreptul Sa Incaseze Dobanzi – Bancpost A Cesionat Aceste Credite Catre O Firma Cu Raspundere Limitata – Dovada Ca Nu Sunt Altceva Decat O Societate Cu Raspundere Limitata – Avocat Cuculis”
  1. Dimnule avocat eu am acest credit la bancpost si a fost cesionat. Tot eu m-am trezit fara casa mi-a fosy executa-ta. Am nevoie de cineva sa ma ajute, toata lumea spune ca nu se mai poate face nimic.Multumesc

  2. Buna seara,am luat un credit la BCR in data de 26/07/2007 in valoare de 8 900 CHF,in data de 2012 am intrat in imposibilitate de plata,in data de 24/02/2012 am primit comunicarea de la Directia Urmarire Credite,in data de 23/07/2013 primesc ca a fost vandut creditul catre ERB NEW EUROPE FUNDING II BV Reprezentata prin SCA ENE SI ASOCIATII iar executorul judecatoresc ma executa silit si imi face proprire,dar nu are pe ce,am luat credit cu buletinul.Ultimele instiintari de proprire am primit in data de 15/04/2015,spuneti-mi daca s-a prescris creditul si ce mai exact,multumesc.

  3. Buna seara. Domnul avocat, concret ce putem face sa ne recuperam dobanda platita? Plangerea penala nu mi surade… Nu cred ca rezolv nimic. E nevoie de proces ca sa recuperam banii dati? Am un credit cesionat din prima luna de la acordare…. De sapte ani platesc ratele la zi. Si dupa ce am citit articolele dvs am constatat ca si eu sunt “cesionata” acestui efg…. M au pus sa semnez un act aditional.

  4. Da, intr-adevar, nu au autorizatie nici la Autoritatea Financiara din Olanda, care supervizeaza tot ce inseamna piete financiare si e posibil ca nici la Banca Nationala a Olandei. Dar…Sa zicem ca in Romanica, tara bananiera de lumea a treia, autoritatile au inchis ochii si sa nu acuz pe nedrept, nu m-as mira sa se scrie in ziar ca i-a prins cu Mituca la…. primele trei litere si ultima litera ale lui Mituca. Dar in Olanda????? Actul lor constitutiv prevede contractarea de credite. Cum e posibil ca in doua tari cica europene, autoritatile sa nu intreprinda actiuni legale impotriva unor greci care nu stiu sa respecte legile tarilor pe care le paraziteaza cu SRL-urile lor neautorizate???

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.