Erb New Europe Funding II B.V Dare In Plata-Debitorul In Lupta Cu Recuperatorii De Creante

Un nou dosar castigat impotriva recuperatorului de creante Erb New Europe Funding II BV si Banca Transilvania – Clauze Abuzive eliminate din contractul vandut la recuperatorul de creante

Update 2021 – Recuperatorii de creante pierd dosarele pe clauze abuzive , mostenite / cumparate de la Bancile care au folosit clauze abzuzive in contractele cu imprumutatii. Se nasc multe discutii cand vine vorba despre contestatia la executare impotriva Erb New Europe Funding II B.V si mai ales cand Erb New Europe Funding II B.V pune poprii ilegale.

Comisionul de administrare – clauza abuziva mostenita de la BANCA TRANSILVANIA

In materialul de astazi ne-am propus sa expunem in mod exhausitv ce inseamna sa fii executat silit de recuperatorul de creante Erb New Europe Funding II B.V si mai ales ce poate face un debitor care a avut contractul cesionat de la banca la recuperatorul de creante Erb New Europe Funding II B.V.

Pentru a intelege cum este posibila cumpararea unor credite de la banca de catre recuperatorii de creante, dar si cum va puteti apara de abuzurile Erb New Europe Funding II B.V. ,vom raspunde la mai multe intrebari referitoare la acest recuperator de creante.

Sa incepem.

Cine este recuperatorul Erb New Europe Funding II B.V. ?

Recuperatorul de creante Erb New Europe Funding II B.V. a lucrat foarte apropiat cu fosta BANCPOST S.A si evident cu actuala Banca Transilvania, catre care s-au transferat o buna parte dintre activele fostei banci.

Prin urmare, recuperatorul de creante Erb New Europe Funding II B.V. a cumparat creanta de la banca Transilvania, creanta pe care a pus-o in executare silita in asa fel incat sa mascheze faptul ca in contractul pus in executare, se afla o serie larga de clauze abuzive.

Erb New Europe Funding II B.V.FUNCTIONEAZA ILEGAL IN ROMANIA

Pentru corecta informare a tuturor celor care sunt executati silit ILEGAL in Romania de catre recuperatorul Erb New Europe Funding II B.V. trebuie sa stiti ca acesta functioneaza in afara legii.

De ce spunem asta? Fiindca in registrul ANPC, nu exista inscrisa aceasta entitate de recuperare a creantelor! Asta presupune ca toate executarile silite pornite de catre Erb New Europe Funding II B.V. sunt ILEGALE!!

Procese castigate cu recuperatorul de creante Erb New Europe Funding II B.V. – Clauze abuzive eliminate din cadrul contractului bancar vandut la recuperatorul de creante

Prin urmare, in urma a ceea ce am explicat si mai sus, se ridica o intrebare:

Daca am creditul cesionat la un recuperator de creante, pot sa solicit instantei sa constate ca am avut clauze abuzive in fostul contract cu banca?

Raspunsul este unul clar, da se poate solicita impotriva Erb New Europe Funding II B.V. constatarea clauzelor de natura abuziva din cadrul contractului pe care acesta l-a cumparat prin cesiune de la BANCA TRANSILVANIA!

Mai jos aveti procesul castigat impotriva recuperatorului de creante , prin care instanta a dispus eliminarea din cadrul contractului si implicit din cadrul titlului executoriu pe care l-au cesionat cei de la Banca Transilvania, initial catre PROSPEROCAPITAL SARL si apoi catre Erb New Europe Funding II B.V. si asta inseamna ca recuperatorul de creante Erb New Europe Funding II B.V. are de restituit sumele de bani incasate ilegal pe perioada in care acesta a detinut creanta cumparata de la Banca Transilvania.

Erb New Europe Funding II  B.V

Contestatii la executare impotriva Erb New Europe Funding II B.V , clauze abuzive puse in executare silita ilegala si procese in instanta prin care debitorii se plang ca prin cesiunea contractelor de credit catre recuperatorii de creante, au ajuns sa fie “vanati” de catre acestia in incercarea lor de a falimenta debitorul roman.

Pare un plan bine pus la punct si chiar este iar recuperatorii de creante cumpara contractele de credit pe care romanii le semneaza cu bancile, pe nimic, apoi le pun in execuatare silita pe sume colosale.

Stiati ca daca ati avut contractul de credit cesionat catre Erb New Europe Funding II B.V de catre banca cu care ati semnat initial , puteti deschide un dosar in instanta prin care sa solicitati constatarea clauzelor de natura abuziva din cadrul contractului respectiv?

Ce clauze au fost eliminate din contractul pe care recuperatorul de creante l-a cumparat de la Banca Transilvania?

Observam in primul rand ca au fost eliminate clauzele referitoare la comisionul de administrare al bancii dar si dobanda ilegal incasata de catre Banca Transilvania prin clauzele contractuale nenegociate initial cu imprumutatii

Dosar de dare in plata impotriva Erb New Europe Funding II B.V. pentru stingerea datoriei!

Dare in plata castigata impotriva recuperatorul de creante Erb New Europe Funding II B.V cu sediul in ROMANIA. Pentru a se ascunde dupa niste nume straine dar totusi folosind calitatea de SRL, acest recuperator s-a denumit BV desi este srl.

APELUL pornit de catre debitor este castigat prin intoarcerea intregii solutii de la fond, constatarea intervenirii impreviziunii si pe cale de consecinta mentinerea notificarii de dare in plata ca fiind valabila.

Situatia de fapt a debitorului: Somat imobiliar sa plateasca suma de aproximativ 20000 euro, in dosarul de executare silita 205/O/2017 al Bej Moraru si Asociatii.

Nume
Calitate parte
Pârât : ERB NEW EUROPE FUNDING II B.V. LA AV. RADULESCU ŞI MUŞOI SPARL
Intimat Contestator
Apelant : OLARU MARIA

Şedinţe

28.03.2019
Ora estimata: 10:30
Complet: CCA4
Tip solutie: Schimbat total sau în parte
Solutia pe scurt: Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa apelată. Respinge contestaţia formulată de creditor, ca neîntemeiată.
Document: Hotarâre  73/2019  28.03.2019

Dare in plata a fost admisa prin transferul imobilului in patrimoniul bancii si astfel datoria este considerata inchisa.

Debitorul se afla in executare silita insa in procedura de executare, fara sa intervina vanzarea imobilului pana la momentul notificarii de dare in plata, fapt pentru care procedura de dare in plata s-a desfasurat conform art. 5 din legea 77/2016 –

(1) În vederea aplicării prezentei legi, consumatorul transmite creditorului, prin intermediul unui executor judecătoresc, al unui avocat sau al unui notar public, o notificare prin care îl informează că a decis să îi transmită dreptul de proprietate asupra imobilului în vederea stingerii datoriei izvorând din contractul de credit ipotecar, detaliind şi condiţiile de admisibilitate a cererii, astfel cum sunt reglementate la art. 4.

(2) Notificarea prevăzută la alin. (1) trebuie să cuprindă şi stabilirea unui interval orar, în două zile diferite, în care reprezentantul legal sau convenţional al instituţiei de credit să se prezinte la un notar public propus de debitor în vederea încheierii actului translativ de proprietate, prin care se stinge orice datorie a debitorului, principal, dobânzi, penalităţi, izvorând din contractul de credit ipotecar, în conformitate cu dispoziţiile prezentei legi.

(3) Prima zi de convocare la notarul public nu poate fi stabilită la un termen mai scurt de 30 de zile libere, perioadă în care se suspendă orice plată către creditor, precum şi orice procedură judiciară sau extrajudiciară demarată de creditor sau de persoane care se subrogă în drepturile acestuia îndreptată împotriva consumatorului sau a bunurilor acestuia.

Sunteti in procedura de dare in plata sau vreti sa formulati notificarea de dare in plata? Completati formularul de mai jos-

One comment to “Erb New Europe Funding II B.V Dare In Plata-Debitorul In Lupta Cu Recuperatorii De Creante”

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.