Executare Silita De 97.780 Lei Anulata Coface Romania Si Tonescu Finance Srl Doi Recuperatori Ce Au Actionat Ilegal Credit Prescris-Avocat Cuculis

Le-am Anulat Executarea Silita – Executarea Silita  A Tonescu Finance  Si Coface Romania, Anulata De Catre Instanta- Debitorul Este Scutit De La Plata Sumei De  97.780 Lei Pe Care Recuepratorii De Creante Ar Fi Vrut Sa Ii Incaseze Prin Vanzarea Bunului Imobil – Avocat Cuculis

Tonescu Finance – Aveti un credit sau o creanta pusa in executare sau continuata executarea de catre Tonescu Finance SARL?

Contestati-o fiindca acest recuperator actioneaza ILEGAL in Romania.

Tonescu Finance actioneaza ILEGAL IN ROMANIA. Orice fel de debit ce depaseste termenul de prescriptie nu mai poate fi pus in executare silita fie ca vorbim despre un debit intre persoane fizice sau intre banca sau recuperator si debitor.

Bomba 2020 octombrie – TONESCU FINANCE SARL care vinde casele romanilor si sta in proceduri de insolventa in calitate de recuperator de creante, NU RESPECTA LEGEA, nu are sediu in Romania, invocati lipsa reprezentarii in instanta, cauza de nulitate a actelor la care a luat parte, de executare silita.

Tonescu Finance SARL NU SE REGASESTE NICI PE LISTA ANPC a recuperatorilor de creante, ceea ce face ca acest recuperator sa fie TOTAL ILEGAL!

Atentie –

Se interzic: a) cesionarea contractului de credit şi a accesoriilor, precum şi a creanţei către o entitate care nu are sediul social, o sucursală sau un reprezentant în România;

raportat la articolul 59 din acelasi oug 52/2016 – (1) Consumatorul este informat cu privire la cesiunea prevăzută la art. 58.

Cesiunea, individuală sau în cadrul unui portofoliu de creanţe, devine opozabilă consumatorului prin notificarea adresată acestuia de către cedent.

(2) Cesionarul contractului de credit, respectiv cesionarul creanţei este obligat să aibă sediul social, o sucursală sau un reprezentant în România pentru rezolvarea eventualelor litigii şi pentru a răspunde contravenţional şi/sau, după caz, penal, în faţa autorităţilor publice.

Vedeti dosarul de executarea silita deschis de catre TONESCU FINANCE, recuperator de creante, anulat in instanta de catre debitor.

Decizia Judecatoriei Rosiori

Dosar: 

Sedinte de judecata:


Complet: Civil – continuare
Solutie: Admite in parte cererea

Pronuntata in data de 2017-03-08
Solutia pe scurt: ÎNCHEIERE NR.389/2017 Admite, în parte, contestaţia formulată de contestatori împotriva intimatei T. F. S.a.R.L. Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a B. C. R. şi respinge contestaţia faţă de această intimată, pentru lipsa calităţii procesuale pasive. Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a C. R.. C. M. S. SRL şi respinge contestaţia faţă de această intimată, pentru lipsa calităţii procesuale pasive. Respinge excepţia anulării contestaţiei ca netimbrată, excepţie invocată de intimata T. F. S.a.R.L. Respinge excepţia tardivităţii formulării contestaţiei, excepţie invocată de intimata T. F. S.a.R.L. Respinge, ca inadmisibilă, cererea de suspendare, formulată de contestatoare.

Admite excepţia prescrierii debitului de 97.780,21 lei pentru care s-a formulat cererea de executare silită, avand ca titlu executoriu contract de credit nr. 53/1731 din 06 decembrie 2010 modificat prin actul adiţional 53/1731/A/02.12.2011 încheiate între contestatori şi BCR şi constată ca fiind prescris acest debit.
Tip solutie: Hotarare

http://infodosar.ro/d.php?dosar=3314/292/2016&submit=Cauta

Mai jos aveti actul de executare prin care executorul judecatoresc si Tonescu Finance se pregateau sa incaseze aproape 100000 de lei pentru un credit prescris!

Tonescu Finance

Ce au de facut debitorii care sunt in executare silita, trimisi de catre recuperatorii de creante?

Drepturile dvs. pot fi protejate doar pe calea unei contestatii la executarea silita. Folositi aceasta arma impotriva recuperatilor care abuzeaza sau care sunt in afara legii precum TONESCU FINANCE SARL, ce NU respecta legea.

Av. Drd.  Cuculis Adrian

8 comments to “Executare Silita De 97.780 Lei Anulata Coface Romania Si Tonescu Finance Srl Doi Recuperatori Ce Au Actionat Ilegal Credit Prescris-Avocat Cuculis”
  1. Bună ziua,

    Aș avea și eu o întrebare. Dacă s-a plătit creditul la firma Tonescu Finance, dar încă nu s-a achitat la executor suna pentru a putea șterge din cartea funciară creanța…vreau să specific că este pe persoană fizică. Și în contractul cu Tonescu Finance există clauza cum că nu-i putem da în judecată….aici vine întrebarea, ce este de făcut, se mai pot recupera bani? Dacă da, care ar fi procedura? Mulțumesc anticipat!

  2. Buna ziua,

    Am si eu urmatoarea situatie. Am o proprire instituita de catre un BEJ pentru o datorie ( nu extraordinar de mare ) catre un INF. Lasand la o parte dobanda de peste 5000% am primit documentatia de la BEJ cu niste clauze contractuale diferite de contractul semnat de mine. In contractul trimis de BEJ este un credit cu termen scadent 2 zile, desi termenul cf contractului semnat de mine este 31 zile. De aici ma intreb acum si daca sumele calculate sunt corecte ca si dobanzi penalizatoare etc. Ce as putea sa rezolv. IFN-UL refuza sa imi raspunda in scris . Spun ca acel contract este 31 zile ( durata) desi executorul mi-a trimis impreuna cu detaliile propririi un contract cu durata 2 zile.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.