First Bank – Invocarea Perimarii Executarii Silite

Invocarea Perimarii Executarii Silite Trecerea Timpului in dosarul de executare silita , TRANSFORMA o executare silita veche in scrum, cu toate amenintarile executorului judecatoresc.

Invocarea perimarii executarii silite este un mod UTIL si corect pentru ca un debitor sa scape de procedura intruziva a executarii silite.

Perimarea dosarului de executare silita – Perimarea ca institutie de drept procesual civil ( admiterea execeptiei perimarii) este o sanctiune pe care legea o aplica oricarui dosar de executare silita in momentul in care creditorul ramane in PASIVITATE.

De asemenea, alaturi de perimare, de cele mai multe ori pe executarile incepute dupa 2013 luna februarie, prescriptia datoriei este o a doua arma impotriva executarilor bancare, cele ale recuperatorilor de creante ori a celor pornite de catre IFN-uri.

Executori care vorbesc de descindere ca si cum debitorii sunt un GRUP de infractori si nu niste oameni speriati care stau cu frica-n suflet ca vor veni sa ii evacueze.Cam atat a fost in stare sa scrie un executor in actele de executare silita atunci cand i-a trimis somatia de plata debitorului. Cititi bine de tot actele de executare si o sa intelegeti de ce de 10 ani va prezint aproape zilnic cate un abuz.

As putea sa fac o rubrica, un abuz pe zi.


Pentru executor: descindere in sens legal: Deplasare a unui organ de urmărire penală la locul săvârșirii infracțiunii, pentru a face constatări și a strânge probe
Da, dupa 8 ani i-am anulat executarea integral.

De ce am nevoie de un avocat specializat in executare silita si contestatii la executare?

Echipa cu 50 de avocati – 45000 de dosare la nivel NATIONAL si mii de executari silite anulate pe motivul ilegalitatilor savarsite de catre executori si la cererile abuzive ale recuperatorilor de creante, bancilor si IFN-urilor.

Executat silit? Trimiteti un mesaj pe WHATZAPP! si raspundem de urgenta:

Testimonial video debitor executat silit si care a scapat de executarea silita:

Explicam mai jos, CE ESTE PERIMAREA EXECUTARII SILITE, CUM SE OBTINE si CUM AM SCAPAT PE DEBITOR DE PLATA A 18000 DE EURO.

Inainte de a arata, explica si concluziona in cazul debitorului Banu, executat silit ilegal de banca si recuperatori, vedeti mai jos o dezabtere publica pe tema executarilor silite ILEGALE

Mafia Executarilor silite, video :

Ce inseamna perimarea executarii silite si cum te poate ajuta sa scapi de la plata unor sume abuzive?

Perimarea este sanctiunea pe care o instanta de judecata o poate aplica unei executari silite atunci cand aceasta a ramas in nelucru pentru multa vreme.

Articolul 697 din codul de procedura civila va arata CLAR ce inseamna de fapt perimarea:

Termenul de perimare (1) În cazul în care creditorul, din culpa sa, a lăsat să treacă 6 luni fără să îndeplinească un act sau demers necesar executării silite, ce i-a fost solicitat, în scris, de către executorul judecătoresc, executarea se perimă de drept.

De aici despindem urmatoarele conditii pentru ca perimarea sa functioneze si la tine:

  • Daca executarea silita nu avanseaza vreme de 6 luni de zile, adica daca in dosarul executional NU gasiti niciun act facut de catre executor si evident si comunicat, atunci perimarea a intervenit si dosarul de executare este perimat adica NUL TOTAL.
  • A doua conditie, sa fie ceruta indeplinirea unui act de catre executor.

Cum obtin perimarea executarii silite ?

Cine constata perimarea? Chiar trebuie sa merg la instanta si sa apelez la avocat pentru a scapa de executarea silita?

Nu uitati ce am scris mai sus, notorietatea si experienta, expertiza si numarul de cazuri castigate , toate sunt repere clare pentru care ar trebui sa alegeti un profesionist al dreptului si DA, perimarea se poate solicita DOAR INSTANTEI DE JUDECATA, doar aceasta are abilitatea sa va constate perimarea si sa dispuna anularea dosarului de executare silita.

Articolul 698[ Practică judiciară] Constatarea perimării.

(1) Perimarea se constată de către instanţa de executare, la cererea executorului judecătoresc sau a părţii interesate, prin încheiere dată cu citarea în termen scurt a părţilor.

Ce efecte are perimarea supra executarii silite? Ce se intampla cu banii pe care i-am platit? Dar cu executarea silita?

(2) Perimarea executării atrage desfiinţarea tuturor actelor de executare, cu excepţia celor care au dus la realizarea, în parte, a creanţei cuprinse în titlul executoriu şi a accesoriilor.

Invocarea Perimarii Executarii Silite – Oare pe mine ma poate ajuta perimarea executarii silite sa scap de executare?

Pentru a intelege mai bine daca si tu faci parte dintre cei care pot folosi perimarea in scopul anularii executarii silite, facem o incursiune in textul de lege si citim definitia perimarii de mai sus iar daca faceti parte dintre cei care sunteti executati silit in baza unor executari silite incepute inainte de 2013 luna februarie, conditia ca executorul sa ceara efectuarea unui act NU SE MAI APLICA.

Anularea executarii silite prin perimare, caz practic cu dovezi si explicatii clare, cum a pierdut si First Bank si recuperatorul Secapital SARL si INVESTCAPITAL SARL suma de 18000 de euro dupa ce dosarul de executare silita li s-a perimat de catre debitor.

Executori agresivi care “promit” sa sparga usile debitorilor si mai apoi instanta le anuleaza executarea silita, vedeti mai jos.

Exemplul debitorului executat silit BANU, de mai jos, este unul clar de perimare pe vechiul cod.

Vedeti mai jos somatia emisa de catre executorul Iordache Ion din Pitesti, in dosarul deschis sub numarul 3742/2012, unde acesta vorbeste despre “DESCINDERI” si spargeri de usi si incietori si amenintari cu INCHISOAREA.

Debitorul anulat cu ajutorul contestatiei la executare si Invocarea Perimarii Executarii Silite a unei sume executare ce este MARE, foarte mare si o executare asa cum se va vedea in sentinta data mai jos, foarte ilegala.

Vorbim despre executarea inca din 2012 a debitorului de catre FIRSTBANK ( fost PIRAEUS la vremea aceea) si ulterior debit preluat de catre INVESTCAPITAL si SECAPITAL, recuperatori de creante fara scrupule.

Decizia instantei a intervenit in 2020, asta dupa ce executorul la cererea recuperatorilor de creante, si-a adus aminte ca avea undeva un dosar prafuit.

DA! Perimarea functioneaza si daca vorbim doar despre un dosar de executare unde este urmarit debitorul doar prin poprire sau executare silita mobiliara.

Invocarea Perimarii Executarii Silite
08.10.2020Ora estimata: 08:30
Complet: C6 – civil
Tip solutie: Admite in parte cererea

Solutia pe scurt: Respinge excepţia tardivităţii invocata de către intimata FIRST BANK SA (fostă PIRAEUS BANK ROMANIA SA).

Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive invocată invocata de către intimata FIRST BANK SA (fostă PIRAEUS BANK ROMANIA SA). Respinge exceptia inadmisibilitătii invocata de către intimata Invest Capital Ltd.

Admite în parte contestaţia la executare.

Constată perimată executarea silită din dosarul de executare nr.3742/2012, al Biroul Executorului Judecătoresc Iordache Ion şi anulează actele de executare.

Dispune întoarcerea executării pentru suma de 140000 lei reţinute în dosarul de executare nr.3742/2012, al Biroul Executorului Judecătoresc Iordache Ion .
Document: Hotarâre  2206/2020  08.10.2020

Cititi si :

Cititi si despre sentinta data de catre instanta cu privire la contractele FIRSTBANK S.A prin care instanta lasa contractul bancar FARA DOBANDA!

First Bank S.A Clauze Abuzive Dobanda Contractuala Si Comision Acordare Castigate In Apel

Astfel, sfatul nostru este ca atunci cand o executare silita tinde sa se prelungeasca nepermis de mult este sa apelati la Invocarea Perimarii Executarii Silite insa doar dupa ce aveti certitudinea din studierea dosarului de execuatare silita ca intradevar a intervenit perimarea acestuia.

Invocarea Perimarii Executarii Silite va poate salva de la o executare silita care in alte conditii nu ar mai putea fi examinata de catre instanta de judeata.

De amintit totusi si faptul ca incepand cu anul 2020 conform decizi din cauza C75 a CJUE, puteti solicita oricand verificarea contractului de credit pus in executare silita impotriva dvs. prin contestatia la executare formulata si peste termenul de 15 zile.

Av.Drd. Cuculis Adrian

2 comments to “First Bank – Invocarea Perimarii Executarii Silite”
  1. Bună ziua
    Am un dosar de executare silita în cadrul căruia în luna februarie 2020, mi s-a scos la licitație un apartament dar nu a fost adjudecat de către cineva licitația fiind amânată . Paralel cu aceasta am poprire pe salar lunar pentru același dosar.
    Dacă din februarie nu s-a mai făcut licitație as putea invoca perimarea?
    Multumesc anticipat pentru răspuns

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.