Executat Silit De Bej Ionescu Marian Daniel

Executat Silit De Bej Ionescu Marian Daniel? Executare silita inceputa de catre acest executor judecatoresc, poate fi verificata de catre instanta de judecata, doar pe baza contestatiei la executare silita.

Executat Silit De Bej Ionescu Marian Daniel ? Ne-am propus ca pentru fiecare executor judecatoresc in parte, cu mii de dosare de executare silita si care se ocupa de punerea in executare a contractelor vandute catre recuperatorii de creante, sa facem episoade multiple, unde sa explicam totul despre fiecare executor in parte iar atunci cand primiti acte de executare silita din partea lui sa stiti cum va puteti apara impotriva unor eventuale abuzuri.

Sunteti executat silit de BEJ IONESCU MARIAN DANIEL? Completati formularul de mai jos:

Executorii judecatoresti cu cele mai multe dosare de executare silita si in acelasi timp cu cele mai multe contestatii la executarea silita – Incepem o serie prin care explicam rand pe rand , in functie de fiecare executor judecatoresc “vestit”, prin multitudinea de dosare de executare silita gestionate, cum si ce trebuie sa faceti pentru ca atunci cand sunteti executat silit de Bej Ionescu Marian Daniel , in mod ilegal sau pentru creante prescrise, sa va puteti apara in instanta.

Astazi discutam despre Bej Ionescu Marian Daniel , executor judecatoresc care activeaza si pune in executare silita contractele cumparate de catre recuperatorii de creante de la banci IFN-uri si alte entitati asemanatoare.

Avand in vedere ca subiectul de astazi dintr-un sir lung pe care il pregatim in legatura cu activitatea tuturor executorilor judecatoresti vizeaza strict biroul executorului judecatoresc Ionescu Marian Daniel si cum va puteti apara impotriva unor executari silite posibil ilegale din partea lui, vom structura intreg materialul pe mai multe capitole.

Sa incepem!

Cine este Bej Ionescu Marian Daniel ?

In primul rand trebuie sa stiti ca executorul Ionescu Marian este cel care si-a dat mana cu entitatile de recuperare a creantelor, adica lucreaza cu recuperatorii de creante pentru a va executa silit.

Biroul Executorului Judecătoresc Ionescu Maian-Daniel își desfășoară activitatea în competența teritorială a Curții de Apel București, asta inseamna ca daca nu sunteti un debitor aflat in circumscriptia curtii de apel Bucuresti si primiti acte de executare silita de la acesta, din start executarea silita a lui Bej Ionescu Marian Daniel, este ILEGALA.

Daca faceti o mica documentare, o sa vedeti ca exista persoane care spun ca executorul Ionescu Marian prin Bej Ionescu Marian , pune in executare silita, in mod ILEGAL , creantele cumparate de la banci si IFN-uri si aici citez “ Există un executor judecătoresc cu mult tupeu. Omul și-a făcut un site prost, a prins la câteva instituții bancare și apoi s-a apucat să recupereze creanțe. Îl interesează spiritul și litera legii doar în măsura în care poate da o mireasmă de legalitate acțiunilor sale. Profită cât poate de neștiința celor îndatorați și de anumite relații de „prietenie” și-i dă înainte cu niște executări silite. “

O alta persoane relateaza –

“Si eu sunt unul dintre ghinionistii care a trdbuit sa aiba de a face cu BEJ Ionescu Daniel.
Am avut o poprire in 2017 si achitata integral in 2018. Acum doua saptamani am fost la ING (banca la care aveam cont activ in 2017-2018) ca sa redeschid contul. „Supriza” – figuram o poprire de de la domnu’ Ionescu. Am sunat in disperare la toate cele 4 numere de telefon de pe site timp in fiecare zi timp de 2 saptamani si nu mi-a raspuns nimeni. Le-am dat mai multe mail-uri si abia astazi am primit adresa de incheiere a executarii silite care este datată cu 27.04.2020. Deci domnu’ Ionescu a recuperat integral in 2018 suma din poprire dar nu s-a sinchisit sa faca si incheierea dupa. Abia dupa 5 email-uri si amenintari cu sesizari la UNEJ si ANPC am primit adresa de incheiere a executarii silite.
Acum sa vedem in cati ani primeste si banca adresa de sistare…
Mult succes si nervi de oțel cu acest „individ”.

Avand in vedere aceste aspecte, am decis sa facem un scurt Ghid despre cum sa actionam in cazul in care primim acte de executare silita din partea Bej Ionescu Marian Daniel.

Ce fac daca sunt executat silit de Bej Ionescu Marian Daniel ?

In primul rand trebuie sa stiti ca executarea silita pornita de catre Bej Ionescu Marian Daniel sau de catre orice alt executor judecatoresc, poate fi supusa verificarii legalitatii doar in instanta de judecata.

In timpul celor 11 ani de cand suntem primii din Romania in materia executarilor silite, am depistat mii de executari silite ilegale si tot mii de executari silite pe care am reusit sa le anulam in instanta de judecata.

Facem precizarea ca nu echivaleaza in mod direct, inceperea executarii silite cu faptul ca executarea silita este ilegala.

In schimb, atunci cand un debitor primeste spre exemplu un act de executare silita cum ar fi o poprire pe cont din partea Bej Ionescu Marian Daniel si este executat silit de Bej Ionescu Marian Daniel, singura posibilitate pentru a verifica daca executarea respectiva este sau nu legala, este sa sesizeze instanta de judecata cu o contestatie la executarea silita.

Practic, prin contestatia la executare silita impotriva Bej Ionescu Marian Daniel, puteti verifica legalitatea actelor emise de catre acesta si in cele din urma, daca se constata ca sunt acte ilegale, le puteti anula.

Cititi si :

Legea va permite sa formulati ori de cate ori sunteti executat silit de Bej Ionescu Marian, contestatie la executare

Art. 712 din codul de procedura civila este cel care reglementeaza contestatia la executare ” Obiectul contestaţiei(1) Împotriva executării silite, a încheierilor date de executorul judecătoresc, precum şi împotriva oricărui act de executare se poate face contestaţie de către cei interesaţi sau vătămaţi prin executare. De asemenea, se poate face contestaţie la executare şi în cazul în care executorul judecătoresc refuză să efectueze o executare silită sau să îndeplinească un act de executare silită în condiţiile legii.”

Vizualizati si :

Ce acte de executare silita ma pot astepta sa primesc daca sunt executat silit de Bej Ionescu Marian?

Procedura este destul de uniforma in cazul tuturor executorilor judecatoresti:

 • Poprirea la banca sau la angajator sau si la banca si la angajator FARA SOMATIE ATENTIE;
 • Daca aveti un bun imobil pe numele dvs. este posibil sa fiti executat silit de bej ionescu marian si sa va treziti in cartea funciara ca aveti un sechestru asigurator;
 • Daca aveti o masina, riscati sa vi se puna sechestru pe auto
 • Daca aveti firma, sechestru pe partile sociale;
 • Daca aveti de recuperat bani , poprire la un tert poprit.

Prin urmare, in toate formele de executare silita se poate desfasura urmarirea dvs. silita asa ca este important sa stiti ce drepturi aveti si cand puteti contesta o executare silita pornita de catre BEJ IONESCU MARIAN.

Cand este executarea BEJ IONESCU MARIAN ilegala?

Asa cum am precizat mai sus, executorul Ionescu Marian este artizanul a numeroase executari silite pornite in numele KRUK si alti recuperatori de creante similiar. Atunci cand vine vorba despre executarile silite pornite in baza unor contracte de credit sau incheiate cu IFN-urile, se pot naste o serie larga de abuzuri peste care executorii trec si ii lasa pe debitori sa se descurce in instanta asa cum am explicat, pe calea contestatiilor la executare silita.

Executarea silita devine ilegala atunci cand:

 • creanta pusa in executare silita este PRESCRISA si am explicat de mii de ori ca daca nu este platita 3 ani de zile, se prescrise si nu mai aveti obligatia legala sa o platiti iar daca incepe executarea silita a dvs. invocati in instanta prescriptia;
 • daca exista clauze abuzive in contractul de credit pus in executare silita iar acest lucru il puteti identifica doar apelandla un avocat executare silita;
 • daca nu a fost inscris contractul (titlul executoriu) in arhiva reala de garantii mobiliare, atunci este o executare nula;
 • daca in registrul ANPC nu sunt inregistrati recuperatorii de creante ce au pus in executare la BEJ IONESCU MARIAN creanta;
 • daca debitul este eronat dar si MULTE ALTE ELEMENTE CE POT FI IDENTIFICATE DOAR DACA FORMULATI O CONTESTATIE LA EXECUTAREA SILITA

Astfel, ceea ce trebuie sa intelegeti cand vine vorba despre o executare silita pornita impotriva dvs. este ca singurul loc unde puteti depune contestatia la executarea silita, este instanta de judecata.

Nu lasati abuzurile as va guverneze viata si actionati in termen pentru a le combate.

Av.Drd. Cuculis Adrian

Strada Vaselor Nr. 16 Sectorul 2
Bucuresti
20 comments to “Executat Silit De Bej Ionescu Marian Daniel”
 1. Am fost executata silit de catre BEJ Placinta Adina, pe o creanta care era incerta, intrucat, atunci cand s-a deschis procedura de executare ma aflam in litigiu cu banca pe clauze abuzive. BEJ Placinta Adina isi desfasoara activitatea in competenta teritoriala a Curtii de Apel Braila, insa “taie si spanzura” peste tot in orasele limitrofe (domiciliul il aveam in Galati, iar imprumutul tot acolo a fost facut) , avand o influenta fantastica prin insasi suportul magistratilor din localitatile unde executa “datornici” pe banda rulanta. Abuzurile care le face sunt evidente. In cazul meu:
  – existau clauze abuzive in contractul de credit pus in executare silita si exista litigiul intre mine si banca. Am castigat procesul, iar banca a fost nevoita sa-mi restituie banii luati timp de 7 ani in baza acelor clauze abuzive. Ca urmare, nu se cunostea suma restanta, daca mai datorez si cat mai datorez bancii, dar BEJ Placinta Adina a mers inainte cu executarea silita.
  – BEJ Placinta Adina l-a executat direct pe tatal meu, codebitor in contractul de credit, prin poprirea pensiei acestuia si a veniturilor din salariul, ducand lucrurile atat de departe incat a demarat procedura de scoatere la licitatie a apartamentului de 4 camere al parintilor mei, asta in conditiile in care eu aveam intr-un cont bancar 50 % din suma pretinsa de BEJ Placinta Adina prin actele de executare, suma data inapoi chiar de banca care m-a dat pe mana recuperatorilor si pentru care eram executata silit. BEJ Placinta Adina a pus poprire pe acel cont, dar nu a retras banii, preferand sa ia din veniturile codebitorului. Deci, executarea silita a fost pornita impotriva codebitorului, nu a mea, titular al contractului de credit,debitor principal.
  – BEJ Placinta Adina a facut incheierea de executare silita, dupa ce a incasat mai mult decat era scris in actul de executare silita, suma incasata excedentar nefiind mare, doar + € 200, dar constituind o ilegalitate.

  BEJ Placinta Adina, fiind foarte mult sustinuta din interiorul instantelor de judecata, a avut un semi-esec in cazul meu, pentru ca abuzurile sale erau atat de evidente incat procesul de contestatie la executarea silita, pe fond, s-a incheiat cu o solutie partial favorabila mie, in sensul ca s-a recunoscut ca trebuia scazuta suma inapoiata de banca pentru clauzele abuzive, apoi refacerea calculelor si stabilirea sumei certe pentru care as fi putut fi executata silit. Nu s-a recunoscut greseala intentionata a lui BEJ Placinta de executare a codebitorului, inainte de executarea mea – debitor al creditului.

  Am fost sigura ca in Apel voi obtine anularea totala a acestei executari silite si intoarcerea executarii cu recuperarea integrala a sumelor retinute de BEJ Placinta Adina. Pentru acest fapt am apelat la Casa de Avocatura Cuculis, la dvs. domnule avocat. Trebuia sa fie un caz usor de rezolvat, dat fiind experienta dvs. vasta in astfel de litigii. Doar ca, dupa aproape patru ani de judecata, Apelul a fost respins. De ce, domnule avocat Cuculis!?
  Erau mai mult decat evidente abuzurile acestui executor judecatoresc, fie si doar prin prisma celor 2 chestiuni mentionate de dvs. in aceasta postare.

  Executarea silita devine ilegala atunci cand/ si… :

  daca exista clauze abuzive in contractul de credit pus in executare silita iar acest lucru il puteti identifica doar apelandla un avocat executare silita;
  daca debitul este eronat dar si MULTE ALTE ELEMENTE CE POT FI IDENTIFICATE DOAR DACA FORMULATI O CONTESTATIE LA EXECUTAREA SILITA

  • Buna ziua,

   Imi pare rau pentru situatia dvs. as vrea sa nu va dati batuta si sa luptati pana la capat. Stiu ca e o “mafie” si ca trebuie sa aveti rabdare, timp si bani, ca daca nu ai bani nu te ajuta nimeni. Am citit tot ce ati scris si am regasit o poveste asemanatoare care sper sa se termine cu bine. Sa nu va pierdeti speranta si nu uitati ca tot raul facut unei persoane se plateste aici pe pamant. Multa sanatate!

  • Buna ziua, la dvs niste dosare de executare silita va rog sa mi spuneti daca s a achita cv pana acum

  • Am avut un mic credit de la provident, și din cauza situației financiare nu am avut posibilitatea sa achit creditul, asta a fost prin 2017, și în 2021 am dat pe portal ca fii lnd executat de acest bej Adrian, nici pana în acest moment nu am primit o înștiințare de la domnu sau de la altcineva ca voi fi executat , va rog ce trebuie sa fac sa scap, pare a fi un abuz !!

 2. Buna seara!Vreau sa va spun ca mi sau adunat cam multe datorii la circa financiara si pt ca nu leam platit mi sa pus sechestru pe masina personala si la un control de rutina facut de politia de circa mi sa luat talonul spunindumi ca am sechestru pe masina.Exista o cale prin care imi pot recupera talonul masini,eventual facind un angajament de plata minima.multumesc pt raspuns!

 3. Cum procedăm dacă un Executor Judecătoresc a scris în toate actele sale procedurale UN SEDIU TOTAL INEXISTENT () AL UNEI FALSE CREDITOARE PRECUM O ASOCIAȚIE DE PROPRIETARI (persoană juridică fără scop patrimonial), dar care nu se identifică cu absolut niciun sediu social legal, real, actual și corect înscris în Registrul Public (mai ales sediul declarat oficial în Registrul Public al Asociațiilor, aflat la Grefa fiecărei Judecătorii locale), să corespundă cu sediul înscris în Statutul și în Acordul de Asociere al respectivei Asociații de Proprietari ?

 4. Am primit un mesaj ca mi s-a pus oprire pe pensie.Eu sunt în divorț și am un copil în întreținere,nu am locuință, stau în casa socrilor.Ce pot eu sa fac ca este singurul venit al meu?

 5. Am avut un mic credit de la provident, și din cauza situației financiare nu am avut posibilitatea sa achit creditul, asta a fost prin 2017, și în 2021 am dat pe portal ca fii lnd executat de acest bej Adrian, nici pana în acest moment nu am primit o înștiințare de la domnu sau de la altcineva ca voi fi executat , va rog ce trebuie sa fac sa scap, pare a fi un abuz

 6. Nu stiu cum sa procedez.Am primit instintarea ieri sinu stiu daca sa-i contactez sau nu.In 2013 am facut 2 imprumuturi la ING si ulterior am avut un accident (arsura grad 2 pe 38% din suprafata corpului) in urma caruia eram in imposibilitate de plata.Din spital am sunat la banca si am explicat situatia rugandu-i sa faca o prelungire sau sa platesc dobanda o perioada pana ma pun pe picioare.Banca nu a dat raspuns si am primit acte de la executor judecatoresc.Nu am dat curs si nu am platit nimic catre executor pana acum un an si ceva cand am primit poprire pe salariu.La al treilea virament m-am trezit cu banii rambursati si la o perioada de timp mi sa-au restituit si primele 2 viramente.Am sunat la executor si mi s-a spus sec sa iau legatura cu banca deoarece li s-a respins la judecatoria Buftea actiunea de executare.Banca mi-a spus ca nu mai detine de ei si acum am primit de la alt executor somatii (BEJ IONESCU MARIAN-DANIEL).
  Ce ar trebui sa fac?Daca sumele sunt prescrise?

 7. Buna ziua, azi 25.10.2023 am primit un SMS cu un nr. de dosar si mesajul ca ‘S-A INSTITUIT O POPRIRE IN SUMA DE 109652,13 LEI” dosar 1060/mi/2023- executor-BEJ IONESCU MARIAN DANIEL.
  Pana acum nu am avut cunostinta de un asemena dosar .
  va rog sa ma indrumati cum procedez in continuare?
  multumesc

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.