Pagubitii FNI au un nou aliat – Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii – Lasati mesajele dvs. aici pentru ca toti cei care au probleme legate de recuperarea banilor de la FNI sa poata intra in legatura cu un avocat specializat!

2022 – Anul in care va puteti recupera banii de la FNI – Statul atribuie bani din bugetul de stat pentru plata despagubirilor – Aflati mai jos ce aveti de facut pentru recuperarea banilor de la FNI

Astfel legea s-a modifica si „(…) finanţarea cheltuielilor reprezentând despăgubiri acordate foştilor investitori FNI, înscrise în evidenţele contabile ale AAAS, se asigură integral de la bugetul de stat”. Actul modifică legislaţia de funcţionare a Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS) din cadrul Ministerului Economiei.

Toti pagubitii FNI sa lase parerile aici cat si problemele pe care le intampina in relatia cu AAAS si executorii judecatoresti.

Vedeti pentru anul 20202 ce trebuie sa faceti pentru a va recupera banii depusi la FNI.

Sunt doua situatii respectiv cei care apar pe hotararile judecatoresti si cei care nu apar pe aceste hotarari.

Societatea avocatura Cuculis si Asociatii formeze grupuri de pagubiti FNI pentru a merge in fata AAAS fosta AVAS si pentru a recupera TOATE sumele pierdute de acestia.

Actualizare articol: Despagubiri Fni si cum le obtin pagubitii.

In 2019/2020 am reusit recuperarea pentru un grup de peste 250 de justitiabili, a sumelor partiale , prin executare silita.

Un avocat specializat va raspunde GRATUIT TUTUROR intrebarilor aflate in aceasta rubrica si nu numai.

fni[1]-cum recuperam banii de la fni

Nu pierdeti drepturile pe care le aveti prin pasivitate.

Interesati-va ce puteti face pentru a va recupera banii depusi la FNI.

Datoria NU ESTE PRESCRISA asa cum sustine AAAS in mod gresit.

Datoria statului catre deoponeti a fost recunoscuta PUBLIC si a intrerupt prescriptia.

Recuperati-va banii depusi si furati de fondul national de investitii.

Sunteti depunator sau mostenitor? Completati formularul de jos si un avocat va contacteaza pentru detalii.

Recuperarea despagubirilor cuvenite investitorilor pagubiti de FNI

Este bine de stiut de catre toti investitorii FNI, faptul ca in urma finalizării procedurilor judiciare, civile şi penale, declanşate de aproximativ 155.000 persoane, ca urmare a prăbuşirii FNI la data de 24 mai 2000, dumneavoastra v-a fost recunoscut dreptul la despăgubiri, potrivit numărului real de unităţi de fond investite, în conformitate cu carnetele de investitor detinute de catre dumneavoastra.

În baza sentinţelor judecătoreşti pronunţate (atat civile cat si penale), AAAS a preluat sarcina despăgubirii pentru foştii deponenţi FNI. În cazul sentinţelor civile, AAAS a dobândit calitatea procesuală prin subrogarea în toate drepturile şi obligaţiile procesuale ale C.E.C. S.A., în virtutea Legii nr. 333/2001, iar în cazul sentinţelor penale, prin preluarea, fără plată, a tuturor drepturilor şi obligaţiilor Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare, în virtutea Legii nr. 113/2013.

Astfel, unul din titlurile executorii in cadrul caruia se regasesc cei mai multi investitori FNI, in baza caruia dumneavoastra, in calitate de investitori FNI, aveti dreptul legal de a fi despagubiti de catre AAAS, potrivit numărului real de unităţi de fond investite la FNI, consta in Sentinta penala nr. 423 din data de 20 martie 2007, pronuntata de catre Tribunalul Bucuresti in dosarul nr. 24632/3/2006, ramasa definitiva prinDecizia Penala a I.C.C.J. nr. 2098/04.06.2009.

Procedura de punere in executare propriu-zisa a AAAS consta in prezentarea in fata unui executor judecatoresc in vederea mandatarii executorului judecatoresc pentru reprezentarea investitorilor FNI in procedura de executare silita initiata impotriva AAAS.

Astfel, se formeaza un dosar de executare silita pe rolul biroului executorului judecatoresc, se obtine incuviintarea executarii silite de catre executorul judecatoresc respectiv de la instanta de judecata competenta si ulterior se initiaza procedura de executare/ blocare a conturilor bancare detinute de AAAS in vederea obtinerii despagubirilor cuvenite pentru dumneavoastra, in calitate de investitori pagubiti de FNI.

Este bine de cunoscut de catre dvs, in calitate de investitori pagubiti de FNI, faptul ca imediat ce se va initia procedura de executare impotriva AAAS, reprezentantii acestei institutii vor formula in fata instantei de judecata, o contestatie la executare prin care vor solicita anularea actelor de executare emise de catre executorul judecatoresc si pe cale de consecinta lipsirea de orice efecte a sentintei  penale nr. 423 din data de 20 martie 2007, pronuntata de catre Tribunalul Bucuresti in dosarul nr. 24632/3/2006, ramasa definitiva prinDecizia Penala a I.C.C.J. nr. 2098/04.06.2009 sau a oricarei alte sentinte civile sau penale in cadrul careia va regasiti ca si parte civila, sentinta pusa in executare de catre executorul judecatoresc in vederea obtinerii despagubirilor ce vi se cuvin din partea AAAS.

In cadrul contestatiei la executare formulate, AAAS prin reprezentanti va invoca mai multe motive de anulare a executarii silite, insa cel mai important motiv este cel al intervenirii prescriptiei dreptului de a cere executarea silita a AAAS in temeiul sentintei civile sau penale in care dvs. va regasiti ca si parte civila.

In aceasta situatie, trebuie sa stiti ca nu a intervenit vreo prescriptie a dreptului de a cere executarea silita a AAAS avand in vedere urmatoarele motive:

 • termenul de prescriptie a dreptului de a cere executarea silita a acestui titlu a inceput sa curga la data de 04.06.2009, data ramanerii definitive a sentintei  penale nr. 423 din data de 20 martie/ sau la data ramanerii definitive a oricarei alte sentinte civile sau penale pronuntate de catre instanta de judecata, in cadrul careia dvs. va regasiti ca si parte civila, ca urmare a faptului ca ati detinut calitatea de investitor pagubit de catre FNI;
 • dupa aceasta data au operat cauze de intrerupere a termenului de prescriptie, respectiv toate masurile de ordin legislativ si institutional adoptate de autoritatile legislative si executive ale statului roman pentru asigurarea recuperarii creantelor de catre investitorii F.N.I. si care echivaleaza cu o recunoastere a datoriei;
 • astfel, prin Legea nr. 116/2011 privind stabilirea unor masuri temporare pentru functionarea Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului si a Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (intrata in vigoare la data de 23.06.2011), anterior implinirii termenului de prescriptie a dreptului de a cere executarea silita, au fost adoptate de legiuitor o serie de masuri menite sa asigure un just echilibru intre necesitatea asigurarii resurselor bugetare pentru onoarea obligatiilor pe care le au A.V.A.S. si C.N.V.M, inclusiv fata de investitorii F.N.I, si buna functionare a acestor institutii;
 • prin urmare, aceste masuri adoptate la nivel legislativ si institutional  pentru solutionarea problemelor legate de despagubirea investitorilor F.N.I. care s-au constituit parti civile in dosarul nr. 24632/3/2006, echivaleaza cu o recunoastere a drepturilor lor de creanta;
 • de asemenea, creanta pagubitilor FNI a fost recunoscuta public dupa data intrarii in vigoare a Legii nr. 113/23.04.2013, prin publicarea pe site-ul oficial al Intimatei AAAS (http://www.aaas.gov.ro/upload/Prezentare %20penal.pdf), a urmatorului anunt: „ In temeiul Legii nr. 113/23.04.2013, Art. II – (1) „Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului preia fara plata toate drepturile si obligatiile Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare, rezultate din actele juridice prin care Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a fost obligata, ca parte responsabila civilmente, la plata de despagubiri catre investitorii la Fondul National de Investitii. Pe cale de consecinta, toate persoanele care se regasesc in anexele sentintei penale nr. 423/20.03.2007 pronuntata de Tribunalul Bucuresti – Sectia a II-a Penala in dosarul nr. 24632/3/2006, completata cu decizia penala nr. 164/18.06.2008 a Curtii de Apel Bucuresti – Sectia a II-a Penala, respectiv decizia penala nr. 2098/04.06.2009 – I.C.C.J, sunt indreptatite sa solicite plata contravalorii unitatilor de fond prevazute in titlurile executorii”;
 • mai mult decat atat, recunoasterea de catre AAAS a debitului imputat este de notorietate, in acest sens fiind anuntul mai sus mentionat, iar prescriptia extinctiva se intrerupe prin recunoasterea dreptului a carui actiune se prescrie, facuta de cel in folosul caruia curge prescriptia.

Totodata, este bine de stiut ca in nenumarate randuri Curtea Europeana a Drepturilor Omului a statuat in sensul ca „dreptul la o instanta” garantat de art. 6 din Conventie ar fi iuluzoriu daca ordinea juridica interna a unui stat contractant ar permite ca o hotarare judecatoreasca definitiva si obligatorie sa ramana inoperanta (fara efect) in detrimentul uneia dintre parti (de ex. Cauza Hornsby contra Greciei).

Acest principiu are si o mai mare importanta in contextul litigiilor in care au figurat, ca parate, autoritatile statului, in situatia in care ar putea refuza sa se supuna unor hotarari judecatoresti date in contra lor, in litigii implicand determinarea drepturilor si obligatiilor civile. Acelasi lucru este valabil si pentru institutiile de drept public care sunt asimilate, in dreptul intern, intr-o mare masura, statului (cauza Vasilopoulou contra Greciei).

Ori in situatia de fata in care va regasiti dvs in calitate de investitori pagubiti ai FNI, instanta de judecata ce va solutiona contestatia la executare formulata de catre AAAS, va fi obligata sa constate ca dupa un litigiu a carui desfasurare s-a intins pe durata a mai multi ani, perioada in care statul a intervenit de mai multe ori prin acte normative fie in sensul suspendarii caracterului executoriu al hotararilor judecatoresti pronuntate in prima instanta impotriva AVAS, fie in sensul preluarii datoriilor de catre o alta entitate juridica, iar ulterior debitoarea AAAS a omis sa plateasca intr-un termen rezonabil dreptul de creanta recunoscut judiciar in favoarea investitorilor pagubiti ai FNI, pentru ca mai apoi sa se apere invocand prescriptia dreptului de a cere executarea silita. O astfel de atitudine din partea AAAS nu urmareste decat sa lipseasca de efecte hotararile judecatoresti pronuntate iar acest lucru nu trebuie lasat sa se intample deoarece nu este corect, legal si va prejudiciaza in mod vadit pe dvs.

Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii  – Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.

www.indrumari-juridice.eu
www.indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice
Tel: 031.412.48.88 / 0722.298.011

393 comments to “Pagubitii FNI au un nou aliat – Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii – Lasati mesajele dvs. aici pentru ca toti cei care au probleme legate de recuperarea banilor de la FNI sa poata intra in legatura cu un avocat specializat!”
 1. Am avut bani depusi la fni. Nu am facut pana acum niciun demers pentru recuperarea lor. Se mai poate face ceva? Va multumesc!

  • Buna ziua stimate domn. In primul rand va confirm faptul ca puteti recupera aceste sume de bani, insa trebuie sa ne comunicati daca a fost facuta macar o sesizare la politie la acel moment? Cu stima, av CUculis 072http://indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice/wp-admin/edit-comments.php?paged=1#comments-form2298011

   • Eu sigur am făcut o acţiune în justiţie împotriva F.N.I., cred că prin 2002, împreună cu o mare masă de păgubiţi (ştiu că era ceva oficial, apăruse prin mass-media), chiar mi se dăduseră câteva termene, dar la care nu m-am putut prezenta (doar la primul am fost, dar erau mii de persoane acolo). Ştiu că aveam citaţiile de la Tribunal, să le caut.
    Dar ce mă interesează e dacă mai am vreo şansă să-mi recuperez banii, pentru că era o sumă destul de mărişoară acolo.
    Se poate să se fi prescris acele sume ? Ce căi de atac mai avem, stimate domnule avocat Cuculis Adrian, un apărător al celor … fără apărare ?

    • Buna ziua stimate domn. In principal, acea plangere din 2002 tocmai v-a calificat pe dvs. cat si pe ceilalti la despagubirile ce trebuie sa le luati de la AAAS. In emailul pe care l-ati lasati cu privire la despagubirile FNI vom reveni cu un raspuns. Cu stima, av CUCULIS 0722298011

     • Buna ziua stimabile domn.Am si eu 110 unitati, nu am facut nici un demers, mai pot recupera ceva.Am o sesizare la politie din 14 06 2000. Multumesc

       • Va salut domnule avocat, nu am făcut plângere la politie, din câte îmi amintesc ma inscrisesem în asociația d lui Mazilescu în anul 2000,unde plătise și taxa de timbru de 1% din valoarea solicitata a fi răscumpărata, însă nu am mai ținut legătură de atunci

     • Bună ziua! Recent am întrat în posesia carnetului FNI al tatălui meu cu un nr de 1865 unități. As dori sa știu estimativ valoarea în RON. Va mulțumesc!

     • Bună ziua mia fost opriți lunar bani pentru pensia privata.Mai îmi pot recupera bani înapoi?Am făcut o sesizare la ei dar miau zis ca mi pot recupera numai dacă ies la pensie ,sau cu un handicap

    • Am depus dosar la AAAS în decembrie 2014 și figurez pe lista AAAS La poziția 6327. Am sunat de câteva ori , dar mi s-a spus că nu sunt bani. Figureze pe numele Piroiu Rodica ,înainte de căsătorie.

    • Dețin și eu nu două carnete de investitor FNI cu un număr de unități și nu am făcut nici un demers până acum pentru recuperarea sumelor depuse. Vă rog să-mi comunicați dacă există vreo modalitate pentru recuperarea acestora. Vă mulțumesc!

   • Buna ziua!
    Am carnetul de la FNI dar nu am depus plângere la momentul respectiv și nici- un demers.
    Mai se pot recupera banii?

   • Buna ziua am depus plangere la politie din cate stiu, dar nu stiu dc mai am ceva la mana din aceasta plangere , in schimb am carnetul de la fni. Ce pot sa fac

  • Buna seara.
   Am depus carnetul FNI la AAAS in original cu raportul de evaluare și am fost înscrise în evidentelele lor că aprobate dosarul. Mai pot fi executați silit? Dacă da care ar fi onorariul
   Va multumesc

  • Păgubit

   P
   Fn

   PagubitFNI trecut pe lista hotărâri judecătorești cu datele mele personale

   fni fiind pelistah hotariri judecătorești catele meleu d

  • Nu am depus plângere la politie. M am înscris în ANI-FNI în anul 2000 sau 2001 și am achitat taxa de timbru de 1 % din valoarea sumei solicitate a fi răscumpărata și taxa către asociație în anul resp., însă ulterior nu mai m am interesat. Mai am dreptul la despăgubiri? Multumesc

  • Bună ziua ! Mă interesează si pe mine cum pot fi despagubita atât eu cât și tatăl meu care este bătrân si nu stim ce avem de făcut!?

  • Buna ziua , daca am detinut si eu un nr de 398 unitati de fond , am inceput demersurile cu o anume d-na Lucica din Cluj-Napoca , dupa care le am continuat cu un anume d -ul Taranu pentru recuperarea sumelor care pana la urma ne a retinut si carnetele de investitor in original , m ai am vreo sansa sa recuperez banii?
   Va multumesc.

 2. am un nr.de 265 de unitati de fond.puteti sa-mi spuneti cu aproximatie ce valoare au la acest moment si cat timp dureaza pana la recuperarea lor

  • Indexati si raportati la valoarea pietei in jur de 5000 de euro. Termen de recuperare, in functie de creditarea fondurilor si conturilor AAAS. Mult succes cu stima, av Cuculis 0722298011

 3. Stimate domn avocat,

  De ce trebuie sa semnez o dclaratie la AVASS , cum ca nu mai sunt cu dosarul FNI IN ALT PROCES. ?

  Sunt interesata chiar de un nou proces pentru care solicit daune morale ,pentru durata nerezonabila a despagubirii .si alte situatii. Credeti ca este posibil ?

  Sau care e solutia finala pentru a grabi despagubiirea cel putin castigata ?

  Cu multumiri !

  • Buna ziua stimate domn. Aceasta declaratie trebuie sa o semnati pentru a se asigura AAAS ca nu va castigati DREPTURILE in instanta. Solutia finala este cel mai bine sa va puneti drepturile in execuatre fiindca se pare ca nu se mai platesc sumele decat prina acesta metodata. av. Cuculis 0722298011

 4. Soacra mea a depus bani la FNI si are un numar de 178 de unitati, achizitionate in 1999. A facut sesizare la Politie in anul 2000 cu nr. 516/08.06.2000 si nu are decat bonul de depunere a sesizarii.
  Va rugam sa ne spuneti care sunt pasii urmatori de facut.
  Cu stima!

  • Buna ziua. 178 de unitati valoreaza in 2014 in jur de 4000 de euro. Sesizarea aceea, v-a dus in procesul penal si mai departe in sentinta penala in baza careia puteti recupera banii de la AAAS. Cu stima, av Cuculis 0722298011

  • Pagubit FNI cu prpces cistigat in anu2011nu am primit nici o desagubire pina in prezent IN schimb AAAS ma executa silit pentru suma pe care po datorraza UNDE E DREPTATEA

 5. buna ziua, am depus dupa momentul caderii FNI o plangere la politie,retin ca mai am inca carnetul de investitor,si parca am fost si cutat la TRIBUNALUL Bucuresti,dar nu am primit sentinta,se pot recupera banii,am depus initial vreo 30,000,000 RoL,care este cuantumul despagubirii 30,000,000 sau mai mare?

  • Aveti mult mai mult de recuperat fiindca in primul rand se va adauga rata de inflatie si o sa ajungeti la o suma foarte mare. In acest sens sentinta nu o veti primi niciodata, fiindca are 5000 de pagini. Cu stima,a v Cuculis 0722298011

  • Bună ziua,am avut bani depuşi la FNI in timpul acela erau 24 mil banii de la o casă vindută
   Am facut plîngere la politie pînă in ziua de azi nu ştiu dacă mai pot ceva recupera. Nu sint in Romania nici nu stiu dacă mai e carnetul acasă şi nici nu ştiu dacă se mai poate face ceva. Bani aruncați la nişte gunoaie acoperite de stat.

 6. am un dosar pe numele dita c aurelia galati pentru recuperarea banilor fni la doamna avocat popa carmen gabriela am inteles ca toate dosarele sint preluate de dumneavoastra daca este adevarat spunetimi daca ma aveti in evidente si ce sanse sint de recuperare a banilor . va multumesc,

 7. Daca AVAS cere printre altele “carnet depunator F.N.I. in original, cu valoarea calculata la nivelul sumelor efectiv investite, valoare insusita si avizata de un expert
  contabil, in baza unui Raport de expertiza contabila extrajudiciara”, ce inseamna asta pentru un numar de unitati de fond la care un investitor a ajuns la data caderii fondului dupa un numar de retrageri care in valoare absoluta pot fi mai mari decat suma investita, ca poate chiar si sa datoreze ceva catre FNI?

  • Nu exista varianta asta, insa din cate vad eu, dvs. ati ales calea amiabila, care va duce catre prescriptia dreptului dvs. va sfatuiesc sa puneti in executare cat mai repede sentinta si sa nu mergeti pe ideea agreeata de dansii, mai sus. Cu stima. av CUCULIS 0722298011

  • Bună ziua ! Domnule avocat , socrul meu a decedat în urmă cu un an dar pot sa vă spun că și dumnealui a , avut bani depuși la FNI o sumă frumușică pe vremea aceea ! Nu găsesc carnetul de depunător l-am avut în casă nu nul mai găsesc ! Ce pot face ? Carnetul era pe numele Pârvu Gheorghe , aleea Ghencea Nr 1 bl D3 sc 3 ap 21 sector 6 București Vă rog sa mă ajutați cu un răspuns dacă se poate ! Mulțumesc frumos!

 8. Buna ziua!
  Va rog sa ma ajutati cu o informatie pentru obtinerea unei copii conforme/extras de cont/certificare sau orice alta dovada privind calitatea de investitor la FNI.
  Precizez ca figurez ca parte civila in sentinta penala nr 24632/3/3006, dar am pierdut carnetul de investitor.
  Cum altfel pot recupera banii?
  Am inteles ca arhiva FNI se afla in posesia AVAS (AAAS).
  Unde ar trebui sa ma adresez.
  Va multumesc.

  • In legatura cu solicitarea dvs. va spun din start sa nu va pacaliti singur si sa depuneti carnetele la AAAS. Singura varianta viabila se refera la recuperarea sumelor prin executare silita. Nu uitati, ca in mod obligatoriu trebuie sa aveti asistenta juridica pregatita, fiindca AAAS face imediat contestatie la executare si trebuie sa fiti pregatit. Pentru a va anexa unui grup de 100 de persoane ce pleaca la executare saptamana ce urmeaza. Cu stima,a v Cuculis 0722298011

   • Buna ziua!

    Sunt din Bacau si nu pot veni personal.

    As dori sa ma alatur grupului de pagubiti pe care il reprezentati, dar nu mai gasesc cetificatele de investitor, dar figurez in sentinta penala 24632/3/2006 ca parte civila si pot scoate copii de la firma cu viramentele efectuate la data investitiei.

    Puteti sa ma ajutati sa scoateti dvs de la dosar o copie certificata dupa cele 2 certificate de investitor ale societatii (ar trebui sa fie in copie la dosar?), precum si dupa sentinta penala 24632/3/2006, impreuna cu pagina unde figureaza firma, pt a o pune in executare?

    Menţionez că figurăm ca păgubiti – cu suma INITIALA de 10.100 lei, reprezentând 4.540 (1071 + 3469 cu două poziţii) unităţi de fond FNI, parte civilă în sentinţa penală nr.423/2007 pronunţată în Dosarul nr. 24632/3/3006 al Tribunalului Bucureşti, pag.4336 (partea 09 listă părţi civile din considerentele hotărârii).

    Va multumesc.

    SC CONT – EXPERT SA BACAU.
    Radu Cobzaru – 0744.390xx

  • Bună ziua
   Eu sunt înscrisă la executor judecătoresc (singurul care se mai ocupa de FNI!)
   Dansul mi a comunicat că din 2019 nu s au mai făcut plăți pentru despăgubiri nemaifiind bani in contul la care au acces pentru executare
   Nu înțeleg cum dvs spuneți că ajutați oamenii
   Spuneți mi concret ce trebuie făcut nu răspunsul general că sunați un avocat că nu doresc să investesc in dvs că sa îmi dați același răspuns că nu o sa mai vedem acești bani

 9. Buna ziua,

  Am un numar de 801 unitati de fond, va rog daca puteti sa-mi spuneti valoarea cu aproximatie; figurez in decizia penala nr.2098/04.06.2009 pentru plata despagubirilor civile.
  Pentru recuperarea banilor am depus in anul 2011 dosar la Comisia Nationala A Valorilor Mobiliare cuprinzand : cerere, extras cont si carnetul de inevestitor in original, dar mi-am facut copie legalizata la notar a carnetului ; nu am primit nici o despagubire, am aflat ca dosarele pentru despagubiri s-au transferat la AVAS si zac in arhiva; pentru a le pune pe o lista de asteptare a platii trebuie alta cerere, raport de expertiza contabila cu valoarea actualizata a despagubirii, declaratie notariala care cu siguranta nu vor duce la plata despagubirii.
  Va rog frumos daca ma puteti ajuta, daca se poate recupera suma cu instituirea procedurii de executare silita a AVAST-ului.

  Va multumesc!

  • Buna ziua stimate domn. In legatura cu problema dvs. daca ati ales sa mergeti pe calea mai simpla, ceea ce era oricum evident ca nu ati fi avut altfel cum sa faceti, in primul rand sa tineti cont de faptul ca nu este indicat sa lasati din maini carnetele de investitor nimanuui. Secundar, pentru a incepe procedura de recuperare este evident obligatoriu sa aveti calitate si sa fi fost parte in procesul penal.civil.comercial/rejudecari. In tot cazul banii ii recuperati, intr-un mod civilizat clar si sigur. Cu stima, av Cuculis 0722298011

 10. Am avut bani depusi la fni. Nu am facut pana acum niciun demers pentru recuperarea lor, nuam facut la momentul prabusiri fni reclamatie la politie. Se mai poate face ceva? Va multumesc!

  • Buna ziua. In cazul in care NU exista nicio participare a dvs. la fondul national, nu puteti sa ii recuperati acum. O zi buna. AV. CUCULIS 0722298011

 11. Buna ziua.
  D-le avocat sunt din Hunedoara si am apelat cel putin la 20 de experti contabili din zona, dar niciunul nu stie cum se face acea expertiza contabila extrajudiciara.A-ti putea sa ne dati niste sfaturi sau un model ?
  Cu multumiri !

   • Buna ziua

    Sunt pagubita FNI, am un numar de 540 de unitati si sunt inscrisa in sentinta penala 423/2007. Va rog sa imi spuneti care ar fi valoarea la care as fi indreptatita, care sunt demersurile pe care ar trebui sa le fac si costurile aferente. Multumesc

   • Buna ziua.Am un nr de 200 unitati care le.am actualizat la un expert contabil autorizat pe un carnet de FNI
    Nu mi-a venit sa cred ca valoarea actualizata este de 7000 Ron.Nu cumva este o eroare in indicii de calcul transmisi de Institutul National de statistica?

   • Buna ziua! Atat eu, Baldovin M Elena cat si sotul meu, Baldovin V Marian ne numaram printre miile de pagubiti FNI. Ne-am regasit pe listele AAAS la nr.crt 289 respectiv 290, nr dosar 14454-14455. Mentionez ca am toate documentele originale, carnete, chitante platite anterior caderii FNI,etc. Cum pot face sa imi recuperez sumele pierdute?

 12. buna ziua,
  pe carnetul meu de investitor la rubrica rascumparari sunt trecute 333 unit iar sold unit = 0 si un nr de cerere rascump , data este 12.05.2000 . Precizez ca nu am luat niciun ban chiar daca apare acea rascumparare de unit ( am citit in presa ca deja la acea data FNI falimenta-se ) , as vrea sa stiu daca acest lucru (sold 0 )constituie un impediment in a-mi depune dosarul de rascumparare, deoarece am vazut ca in anexa 2 trebuie sa declari pe propia raspundere ca nu ai beneficiat de nicio suma cf lg 333/2001 ( nu stiu la ce se refera ) . Mentionez ca figurez pe site-ul http://www.tbm.ro in anexele sentintei penale Sectia II si III in dosarul nr. 24632/3/2006 . Foarte multe detalii nu stiu deoarece sotul meu care a decedat in 2003 era titular , eu sunt succesor si sper sa rezolv si problema unitat care nu au fost trecute in masa succesorala . Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat legat de aceste nedumeriri . Multumesc foarte mult !

 13. Buna seara
  1.Spuneti-mi va rog cum sa procedez pentru a obtine copii dupa un carnet (nu mai gasesc carnetul de investitor)?
  2. Ce obiective trebuie sa cuprinda expertiza extrajudiciara?
  3. In ce conditii puteti face dvs. executarea?
  Multunesc mult pentru ajutor

   • Am un numar de 75 unitati de fond. Ma regasesc in anexele sentintei penale nr. 423/20.03.2007, dar nu mai gasesc carnetul de investitor. Chiar nu se pot recupera banii pentru ca nu am carnetul? (Daca pierd cardul bancar inseamna ca pierd banii de pe card?) Carnetul de investitor era un carnetel scris cu pixul, nu era un titlu de proprietate. Orice document emis de catre o entitate se poate elibera in copie in cazul in care originalul s-a pierdut. As dori sa stiu ce sanse mai sunt pentru recuperarea banilor. Multumesc anticipat.

     • Buna ziua!
      Am luat deja legatura cu dl. Alin Suta, am trimis toate dicumentele cerute si asteptam rezolutia. O zi buna si mii de multumiri!

    • Bună ziua!Ma numesc Natalia Zagan,din mun.Bucuresti si anual trimit adresa catre AAAS pentru a solicita inf.cu pr ivire la despagubire dar mereu nu sant bani.

 14. Fac parte din Asociatia Investitorilor Pagubiti la FNI – Braila si avem un dosar depus la CEDO cu nr. 63221/09 si admis.
  A trecut timpul si nu mai avem nici o informatie despre stadiul dosarului, cum putem afla cand se va judeca?

  • Stiu despre cei care s-au adresat CEDO insa nu inteleg motivul? Hotararea penala opereaza si pentru dvs. cat si aceea civila etc. Daca era o cauza admisa CEDO probabil va referiti la adm. principiu? Av. Cuculis 0722298011

   • Daca carnetele Fni sunt pierdute, se mai poate recupera ceva? Nu exista nici o copie. Intreb pentru un cumnat.

 15. Sint pe listele procesului penal FNI ca parte civila si vreau sa fac o executare silita petru recuperarea celor 1283 unitati de fond cum sa procedez

  • Buna ziua stimate domn, doamna. in legatura cu problema dvs. colegii meu au preluat solicitarea dvs. si vor reveni la dvs. cu un raspuns pe adresa de email. Intre timp pentru a scurta perioada de asteptare, va puteti adresa direct registraturii noastre la 031.412.48.88 Cu stima,a v Cuculis 0722298011

 16. Sint pe listele procesului penal FNI ca parte civila pentru despagubire.Am un nr de 1283 unitati fond si doresc sa fac o executere silita pentru recuperare.Ce valoare au aceste unitati reactualizate cu valoare anuala a inflatiei de la prabusirea fondului pina acum

 17. Buna ziua,
  Ma regasesc ca parte civila in dosarul nr. 24632/3/2006 cu 220 unitati de fond, si as dori sa va intreb care e valoarea acestor unitati reactualizate cu valoare anuala a inflatiei de la prabusirea fondului pina acum.
  multumesc

   • Buna ziua.Domnule avocat apelez la dvs.in speranta ca ma puteti ajuta sa imi recuperez banii.am 157 de unitati pentru care nu am primit nici un ban.Apelez la dumneavoastra daca puteti sa ma ajutati.Multumesc.

 18. Buna ziua, Ma regăsesc ca parte civilă in dosarul nr.24632/3/2006 cu 1077 unități,iar soțul meu care a decedat cu 1224 unități,un total de 2301 unități.As dori sa stiu cam cat valorează aceste unități astăzi si as vrea sa fac o executare silită pentru recuperare.Daca d-voastră va ocupati de tot acest proces as dori sa stiu daca acceptati sa va ocupati de dosarul meu si ce ar trebui sa fac in continuare. Va multumesc din suflet

  • Buna ziua stimata doamna. Aproape zilnic se inchid asemenea contracte de reprezentare, oricum nu implica doar punerea in executare ci si eventiv recuperarea sumelor, o asemenea procedura. Cu stima, av Cuculis 0722298011

 19. Buna ziua,
  V-am scris ieri dar cred ca trebuie sa revin cu unele clarificari: sunt pe listele procesului penal FNI ca parte civila si vreau sa fac o executare silita petru recuperarea celor 2301 unitati de fond .In 2001 sotul meu a murit,dupa zece ani eu m-am recasatorit,deci nu mai figurez cu numele de Albu si nici la adresa din anexele sentintei penale. Deasemenea mentionez ca am un fiu si voi merge saptamana viitoare la notar pentru obtinerea acelui certificat de mostenitor atat eu cat si el. Intrebarea mea este cat ar valora acum aceste unitati de fond si daca d-voastra faceti doar expertiza contabila extrajudiciara sau va ocupati si de executarea silita.Daca faceti si executarea silita as dori sa va ocupati de dosarul meu si sa-mi spuneti ce sa fac.
  Va multumesc mult

 20. Buna ziua, ma regasesc in listele cu partile civile din dispozitivul hotararii în dosarul nr.24632/3/3006 si solicit ajutorul dvs in aceasta problema. Va multumesc anticipat.

 21. Buna ziua,
  sunt parte civila in procesul penal FNI cu 1160 unitati de fond.As dori sa stiu daca ma puteti ajuta sa recuperez sumele si ce trebuie sa fac pentru asta.
  Va multumesc

 22. Sunt si eu unul dintre miile de pagubiti FNI si ma regasesc in dosarul cu nr 24632/3/2006 ,completata cu decizia penala nr.164/18.06.2008 figurez cu 1447 unitati de fond, daca puteti sa-mi estimati valoarea la zi a unitatilor,ca o experta contabila pe nume baroc roxana a estimat aceste unitati la o valoare de 12.234,27ron de recuperat de la aaas dumeavoastra ce spune-ti e valoarea reala?
  Va multumesc,

  • In primul rand nu inteleg de ce tot mai multi merg pe ideea de expert contabil cand SINGURUL mod de a recupera banii este prin constrangere? Unitatile 1447 raportat la inflatie, INS etc nu au cum sa fie DOAR 12234 ron. Suma este undeva la dublu. Cu stima, av Cuculis 0722298011

 23. Buna ziua ,
  saptamana trecuta am primit o scrisoare din partea “cabinet expert contabil Zas sa ma prezint in vederea programarii unei intrevederi pentru elaborarea expertizei contabile ,figurez cu un nr. de 254 unitati ,am ajuns la d-lor dar este o mare problema deoarece nu-mi gasesc carnetul de depunator si mi sa spus ca fara el nu pot sa faca nimic .Spuneti-mi va rog daca se mai poate face ceva in acest caz ,si daca da, ce pasi trebuie urmati astept raspunsul d-voastra si va multumesc anticipat

  • Buna ziua ,
   saptamana trecuta am primit o scrisoare din partea “cabinet expert contabil Zas sa ma prezint in vederea programarii unei intrevederi pentru elaborarea expertizei contabile ,figurez cu un nr. de 254 unitati ,am ajuns la d-lor dar este o mare problema deoarece nu-mi gasesc carnetul de depunator si mi sa spus ca fara el nu pot sa faca nimic .Spuneti-mi va rog daca se mai poate face ceva in acest caz ,si daca da, ce pasi trebuie urmati astept raspunsul d-voastra si va multumesc anticipat

 24. Buna ziua
  Doresc sa iau legatura cu dumneavoastra in vederea recuperarii sumelor datorate de FNI.
  Va multumesc

 25. Buna ziua,
  Impreuna cu sotul meu, suntem parti civile in procesul penal FNI cu 276 unitati de fond. As dori sa stiu daca ne puteti ajuta sa recuperam sumele si ce trebuie sa facem pentru asta.
  Va multumim!

  • Buna ziua. In cazul dvs. procedura este una cat se poate de clara si vom putea pune in executare aceasta sentinta cu evidenta aparare a intereselor dvs. pe fondul cauzei in contestatie la executare. Cu stima, av Cuculis 0722298011

 26. Buna ziua ,
  am primit o adresa in care sunt invitata la cabinet contabil Zas pentru expertiza ,m-am prezentata si deoarece nu-mi gasesc carnetul de investitor mi sa spus ca nu pot rezolva nimic figurez cu 254 unitati spuneti-mi va rog daca se mai poate face ceva …..si daca da ce pasi trebuie urmati
  Va multumesc mult

  • Buna ziua,
   Sunt parte civila in procesul penal FNI cu 167 unitati de fond.
   Pentru recuperarea banilor am facut greseala si am depus in anul 2013 dosarul complet care apare in listele de pe siteul AVAS la nr. crt. 437/02.08.2013.
   Copia dosarului o am acasa.
   Pentru recuperarea banilor , apelez cu incredere la firma dvs.
   Ce trebuie sa fac , ce documente trebuie sa va transmit pentru ca dvs. sa ma ajutati pentru recuperarea banilor ?
   Exista vreo piedica, din punct de vedere ca am depus dosar complet la AVAS cum am specificat mai sus?
   ( din cele aflate chiar de la cei care se ocupa cu primirea dosarelor la AVAS- o sa ne vedem baii la ,,pastele cailor ”- asta mi-au spus dupa ce mi-au luat dosarul)
   Va multumesc.
   Cu stima,
   Dumitru Bulie

 27. Buna ziua! Daca nu am facut niciun demes pana acum, nici plangere la Politie la acea vreme dar am primit citatii acasa, dar nu m-am prezentat la proces, se mai poate face ceva? E ste posibil sa ma regasesc intr-unul din dosare? Va Multumesc!

  • Buna ziua! Daca nu am facut niciun demes pana acum, nici plangere la Politie la acea vreme dar am primit citatii acasa, dar nu m-am prezentat la proces, se mai poate face ceva? E ste posibil sa ma regasesc intr-unul din dosare? Va Multumesc!!!

   • Buna ziua stimate domn. In mod cert va veti regasi pe aceasta sentinta atata vreme cat ati primit citatii. Cu stima, av Cuculis 0722298011

 28. Eu si tatal meu Calnegru Marian avem 2 carnete depunere FNI. Va rugam ajutatine sa stim daca ne regasim pe sentintele penale pentru despagubire. Ce trebuie sa facem?? am vrea sa apelam la dvs. in vederea depunerii formelor necesare, eventual executor judecatoresc. Am citim ca firma dvs, se poate ocupa. Va rugam daca se poate verificarea noastra pe sentinte si apoi sa ne putem vedea in vederea perfectarii celor necesare. Cu multumiri si astept raspunsul dvs.

  • Buna ziua stimata doamna, in vederea demararii procedurii indicate, asa cum ati precizat trebuiesc facute cerecetari la nivelul sentintei si ulterior vom putea incepe procedura. In acest sens, un coleg avocat umreaza sa ia legatura cu dvs. Cu stima, av Cuculis 0722298011

 29. Buna ziua,
  Sunt parte civila in procesul penal FNI cu 167 unitati de fond.
  Pentru recuperarea banilor am facut greseala si am depus in anul 2013 dosarul complet care apare in listele de pe siteul AVAS la nr. crt. 437/02.08.2013.
  Copia dosarului o am acasa.
  Pentru recuperarea banilor , apelez cu incredere la firma dvs.
  Ce trebuie sa fac , ce documente trebuie sa va transmit pentru ca dvs. sa ma ajutati pentru recuperarea banilor.
  Exista vreo piedica, din punctul de vedere ca am depus dosar complet la AVAS cum am specificat mai sus?
  ( din cele aflate chiar de la cei care se ocupa cu primirea dosarelor la AVAS- o sa ne vedem baii la ,,pastele cailor ”- asta mi-au spus dupa ce mi-au luat dosarul)
  Va multumesc.
  Cu stima,

  • Buna ziua. Ma bucur ca intr-un final exista si persoane care au curajul si decenta necesara sa recunoasca ferm ca stiau foarte clar inainte de a ajunge la noi, ca AAAS le-a comunicat ca nu or sa vada banii niciodata si spun asta fiindca persoanele care ne apeleaza la noi , mii la numar, cred sau spera in mod gresit ca pot recupera banii in 2 saptamani. Procedura este complexa si necesita timp insa decat sa intinzi o procedura la AAAS la nesfarsit poti sa o rezolvi ntr-un an pe cale silita. In fine, pierdica NU exista iar faptul ca v-au luat dosarul in original si v-au pus sa dati si declaratii ca renuntati cu atat mai putin importa in acest moment. Prin urmare, un coleg va reveni la dvs. cu toate lamuririle, procedura fiind extrem de transparenta. Cu stima, av Cuculis 0722298011

 30. buna ziua

  am 820 de unitati de fond dar in afara de audierea la politie din data de 22 07 2004 nu am facut nici un alt demers pentru a recupera bani fiind plecat din tara
  cum se calculeaza valoarea unitati cam cit ar valora unitatile mele?
  intrebarea e se mai poate face ceva si daca da ce ar trebui sa fac
  va multumesc anticipat

 31. Buna ziua. Mama mea in varsta de 91 de ani a recuperat acum 3 ani banii de la FNI (neindexati si nu in totalitate). Am deschis un nou proces pentru cheltuieli de judecata (impotriva AVAS). Avem hotarare definitiva si printr-un executor judecatoresc am facut cererea de executare. De data asta executorul ne-a spus ca va dura mai mult recuperarea banilor deoarece se face prin ANAF. Asta s-a intamplat in septembrie 2011. De atunci nu se intampla nimic: executorul spune ca el si-a facut treaba si sa mergem la ANAF. La ANAF am fost si mi s-a spus ca suntem la pozitia 2042 in Situatia dosarelor aflate in asteptare pe seama debitorului AVAS (dupa ce initial fusesem la pozitia 1783) si ca nu sunt bani. Cui m-as putea adresa si ce as mai putea face astfel incat sa existe o sansa ca mama sa-si recupereze banii inainte de a muri ?

  • Buna ziua, din pacate pozitia respectiva a capatat RANG si pana statul Roman nu va plati nici dvs. nu veti primi banii respectivi. Cu stima, av CUculis 0722298011

 32. buna ziua,detin 300 de unitati FNI la data prabusirii fondului,ma regasesc si in hotararea TMB ,imi puteti spunee va rog caile care le pot urma pt a-mi recupera acesti bani?si cat ar fi,ma rog aproximativ ,valoarea de restituit ?
  va multumesc

  • Buna ziua. Exista cele doua posibilitati clare/agreeate- Punerea directa in executare sau in subsidiar calea amiabila(cele mai putine sanse) din moment ce dvs. sunteti pe sentinta , lucrurile sunt clare si o sa ii rog pe toti cei care sunt interesati sa citeasca acest aspect – DATORIIE PUBLICE INTRERUP TERMENUL DE PRECRIPTIE cazul FNI prin AAAS, FAPT PENTRU CARE sentinta NU ESTE PRESCRISA. Cu stima, av Cuculis 0722298011

 33. im pyteti spune aproximativ,cat ar valora la data de azi(aceasta incluzand si dobanzi+ penalitati) cele 300 de unitati de fond?
  cine stabileste suma finala?instanta sau un expert?

 34. Buna ziua!

  Ma numesc Calud Andrei si sunt un pagubit FNI cu 1220 de unitati de fond.
  Am incercat sa contactez un Executor Judecatoresc dar n-am reusit sa-l lamuresc in ce sentinta apar (423/20.03.2007; 164/18.06.2008 sau 2098/04.06.2009) pentru ca nu gasesc listele corespunzatoare pe site-ul Tribunalului Bucuresti, in schimb ma aflu pe listele din Solutia in Dosarul 24632/3/3006 Sectia a-II-a Penala – Dosar FNI Rejudecare, la pagina 813.
  Ce demersuri trebuie sa fac in continuare pentru a intocmi un dosar pe care sa-l depun la un Executor Judecatoresc recomandat de Dumneavoastra ?

  Va multumesc !

  • Buna ziua stimate domn. Primul aspect pe care trebuie sa-l aveti in vedere este acela ca fara sentinta nu puteti merge mai departe, decat pe procedura negocierii directe cu cei de la AAAS. In situatia expusa de catre dvs. totusi, aveti la indemana calea executarii silite dar mare atentie, fiindca au facut zob executorii dosarele de executare pentru AAAS si le-au fost anulate toate dosarele. Cu stima, av Cuculis 0722298011

 35. am 210 unitati fond.am verificat si fac parte din anexa dosarului 24632/13/2006.care sunt conditiile pt a ma reprezenta intr-un proces contra aaas-fost avas-?

 36. Buna ziua, am 800 de unitati FNI. Am contactat o avocata din Bucuresti, aceasta a procedat la executarea silita a AAAS. Ei au facut contstatie la executare si au castigat. Eu ce mai pot face in aceasta situatie ?

  • Stimate domn, se pare ca o sa restituiti banii catre AAAS mai mult decat ati luat. Trebuiesc vazute hotararile si ce acte aveti dvs. acolo si ce s-a intamplat pe contestatia la executare. Cu stima, av Cuculis 0722298011

   • dosar 25015/299/2013, jud sect 1

    Ce bani sa restitui catre AAAS ? Cheltuieli de judecata ? De luat nu am luat un leu, de nicaieri.

    Intrebarea mea este: daca s-au anulat actele acestei executari silite, mai am dreptul sa incep alta excutare silita ?

    • Buna ziua, asta este altceva. Da, puteti incepe executarea silita in raport de dispozitiile art. 705 cpc cererea NU este precrisa. av. Cuculis 0722298011

 37. Buna ziua,sunt pagubit FNI, am un numar de 246 de unitati figurez in sentinta penala 423/20.03.2007. Va rog sa imi spuneti care ar fi valoarea unitatilor, care sunt demersurile pe care ar trebui sa le fac si costurile aferente. Multumesc.

 38. Buna ziua,
  In momentul prabusirii FNI detineam 1030 unitati de fond. Am facut reclamatie la politie, la acel moment,am primit si citatie la politie in calitate de reclamant in dosarul penal 108/P/2003 si de atunci nu mai stiu nimic. As dori sa stiu daca se mai poate face acum ceva, daca mai sunt sanse sa recuperez sumele si ce trebuie sa fac pentru asta.
  Va multumesc!

 39. Buna ziua,
  Sunt un pagubit FNI cu 1030 de unitati de fond. La acel moment am facut plangere la politie, am si primit citatie de la sectia 17, in calitate de reclamant in dosarul penal 108/P/2003. Va rog sa-mi spuneti daca mai pot recupera ceva si ce pasi ar trebui parcursi. Daca pot apela la d-vs. pentru ajutor.
  Va multumesc!

 40. Buna ziua !
  Sunt parte civila in procesul penal FNI, cu 97 unitati de fond.As dori sa stiu daca ma puteti ajuta sa recuperez sumele la rata inflatiei, inclusiv dobanda sau daune pentru tergiversarea procesului si inselaciune pentru inducerea in eroare cu sigla CEC
  P. S . Un expert contabil agreat de AASS mi-a calculat doar suma investita , fara dobanda sau rata inflatiei.Motiv pentru care am renuntat sa mai depun dosarul, pentru a nu se considera ca am acceptat suma astfel calculata .
  Doresc sa ma alaturi celorlalti , pagubiti FNI., in demersul dv.
  Va multumesc

 41. Buna seara stimate domnule avocat.
  Ma intereseaza daca in acest moment as putea fi despagubita in ceea ce priveste sentinta nr. 2098/04.06.2009 a Tribunalului Bucuresti, cu privire la F.N.I. def. prin deciyia I.C.C.J.
  Mentionez faptul ca sotul meu a decedat in anul 2011, iar fiica noastra este mostenitoarea acestuia.
  Va multumesc frumos.

 42. Sunt clientul dvs.in proces cu F.N.I.de anul trecut din februarie.Va rog sa-mi trimiteti si mie un mesaj pe email stadiul procesului si cam cat timp mai dureaza pana la finalizare.Va multumesc.

  • Sunteti in executare dvs. la sfarsitul anului trecut s-au recuperat 6 miliarde lei vechi insa insuficienti pentru a stinge si creanta dvs. Cu stima, av Cuculis 0722298011

 43. Buna ziua! Sunt o pagubita F.N.I. Cu un nr. de unitati de 298 . M-am regasit pe lista hotararii 423/20.03.2007,pronuntata de Trib. Buc. Sectia II penala 24632/3/3006
  Nu am apelat la niciun executor sau avocat… Sunt din Galati . Credeti ca-mi mai recuperez banii ? Daca ma puteti ajuta ,astept raspuns ! Cu respect , va doresc o zi buna!

 44. Am un numar de 1200 de unitati, am fost parte in procesul penal, am incercat deja o executare silita, care a fost insa respinsa. In septembrie 2013 ati promis ca se va constitui un grup mare de investitori si veti actiona in interesul lor, pentru recuperarea banilor. Doresc sa ma alatur acestui grup, ce trebuie sa fac ? Si cat dureaza efectiv pana cand mi se restituie banii ?

 45. Buna seara,
  Sunt parte civila in procesul penal FNI cu 167 unitati de fond.
  Pentru recuperarea banilor am apelat la un avocat, care printr-un executor au facut zob dosarul meu
  In data de 12. 10. 2014 executorul judecatoresc Adrian Sersea a depus
  Cererea de executare silita Judecatoriei sector 1 pentru incuviintarea
  executarii.
  Cererea de executare a fost respinsa pe motiv ca a intervenit prescriptia, d-l executor motivandu-mi: ,, Prescriptia este o sanctiune aplicata creditorului care nu si-a exercitat dreptul intr-un interval rezonabil. Asupra prescriptiei si a eventualelor cauze de intrerupere ale acesteia decide judecatorul,,
  M-au lasat fara comentarii.
  Dvs. mai sus specificati : ,, DATORIIE PUBLICE INTRERUP TERMENUL DE PRESCRIPTIE cazul FNI prin AAAS, FAPT PENTRU CARE sentinta NU ESTE PRESCRISA,,.
  Se poate relua procedura de recuperare cazul meu, prin intermediul cabinetului dvs ?
  Ce trebuie sa fac daca raspunsul este afirmativ.
  Cu stima,
  bulieemitica@yahoo.com

 46. Detin 2 carnete de investitor.Pana acum nu am actionat in nici un fel. Ce sanse de a-mi recupera investitia la valoarea actuala(recalculare in functie de inflatia din anul 1999 mai am ?

  Va multumesc si va doresc toate cele bune. I.Tod.

 47. Buna ziua . Sunt parte in dosarul nr. 24632/3/2006 . Doresc indrumare completa pentru recuperarea sumei prin executare cu ajutorul d-voastra , implicit costurile aferente . Multumesc .

 48. DETIN 2000 unitati la fni., sunt in listele anexe ale sentintei penale, nr. 423/2007 prin care s-a acordat dreptul la despagubire catre fostii investitori FNI. VA rog sa -mi spuneti care ar fi valoarea actualizata acum in 2015 a acestor unitati, in acelasi timp doresc sa recuperez intreaga suma cu ajutorul d-voastra cu costurile aferente ,
  MULTUMESC !

 49. DETIN 2000 unitati la fni., sunt in listele anexe ale sentintei penale, nr. 423/2007 prin care s-a acordat dreptul la despagubire catre fostii investitori FNI. VA rog sa -mi spuneti care ar fi valoarea actualizata acum in 2015 a acestor unitati, in acelasi timp doresc sa recuperez intreaga suma cu ajutorul d-voastra,prin executare silita a AAAS, cu costurile aferente ,
  VA MULTUMESC !

 50. Buna ziua.
  Am cumparat in anul 2000 un numar de 380 unitati FNI. Dupa caderea fondului, imi amintesc ca am facut o sesizare la Poliţie, insa nu mai am nicio urma a respectivei solicitari, ulterior nemaifacand niciun demers.
  Credeti ca exista posibilitatea initierii vreunei actiuni pentru recuperarea banilor?
  Mentionez ca sunt in posesia carnetului de investitor.
  Cu toata consideratia!

 51. Buna ziua . Sunt pagubita FNI si m-am regasit in anexele sentintei penale nr.423/2007 din dosarul 24632/3/3006 .Sunt membra ANPI din momentul prabusirii fondului. La ora actuala stiu ca a fost incuviintata executarea silita in dosarul respectiv, la sfarsitul lunii iunie 2014. Dar de atunci si pana in prezent nu exista nici un demers clar al asociatiei de recuperare a banilor. Nu cunosc de ce nu exista nici la ora actuala un raspuns clar. Mi s-a spus ca se asteapta motivatia instantei, apoi ca se asteapta contestatia AAAS etc. Nu am nici o dovada ca toate aceastea se vor intampla. Prin urmare doresc sa ma inscriu in grupul dvs. de pagubiti , pentru a ma ajuta la recuperarea sumei investite, prin executare silita. Mentionez ca am un numar de 161 de unitati de fond. Va rog sa-mi spuneti daca ma acceptati si ce trebuie sa fac. Multumesc.

 52. Buna ziua,
  Va puteti ocupa dvs si de raportul de expertiza care trebuie depus pt recuperarea banilor? Am si eu 595 unitati, iar matusa care intre timp a decedat (insa a facut sotul succesiunea), 327 unitati? Cat este onorariul dvs in acest caz ? Care sunt costurile pt mine? Multumesc anticipat!

   • Multumesc pentru raspunsul prompt. Insa am constatat ca am o mare problema: nu mai gasesc carnetul de investitor…poate l-am pierdut sau s-o fi ratacit anul trecut cand mi-au spart hotii casa…nu stiu. In acest caz, ce solutii am ? Mai pot face ceva? E clar ca am fost investitor ca apar in acea sentinta…
    Cu stima,
    Flori David

   • Domnule avocat, dvs tocmai mi-ati raspuns ca nu e nevoie de raport de expertiza, iar doamna de la biroul dvs m-a informat ca banii pe care trebuie sa-i achit la semnarea contractului de asistenta juridica, reprezinta si sumele alocate pentru expertiza contabila, pentru executor judecatoresc etc. Nu mai inteleg nimic…va rog sa ma lamuriti dvs.
    Cu stima,
    David Flori

    • Nu este o expertiza pentru care avem nevoie de un expert, ci executorul face actualizarea sumelor, la acest lucru se referea. Cu stima, av Cuculis 0722298011

 53. Buna ziua.
  Sunt detinatorul a 135 de unitati in calitate de titular,180 de unitati in calitate de imputernicit,nu am facut nici un demers anterior cu privire la recuperarea banilor, insa am depus 2 plangeri in iunie 2000, cate una pentru fiecare dintre carnete.
  V-as ruga sa-mi comunicati o modalitate de contact pentru a va pune la dispozitie alte informatii gasiti necesare.
  Cu multumiri,
  Traian Helstern
  Telefon de contact:07550880xx

 54. Pot incerca calea amiabila (folosind copii legalizate dupa carnetul de investitor) , concomitent cu executarea silita?

 55. Buna ziua! Am trimis cu ceva vreme in urma un mail cerand informatii despe o actiune in instanta pentru recuperarea banilor de la FNI.Am fost sunat de o domnisoara care s a recomandat ca fiind de la cabinetul dvs de avocatura si mi a cerut copii dupa carnetul de investitor si cartea de identitate.Va rog sa mi confirmati daca aceasta este procedura si daca dra. Stan Florentina face parte din echipa dvs.Imi cer scuze dar am devenit extrem de circumspect si verific inainte de a trimite date personale pe internet.

 56. Bună ziua!

  Vă rog să-mi spuneți dacă mai avem șanse de recuperare a banilor în ideea în care eu și fratele meu deținem unități la fni, însă acesta ar fi primul demers în acest sens. Nu avem plângere înregistrată la politie. Care sunt pașii care trebuiesc urmați în continuare?

  Vă mulțumesc!

 57. Ma numesc Ismana Constantin am fost sunat anul trecut luna iunie de o doamna care sa recomandat de la casa de avocatura Cuculis si asociatii si aspus sa trimit copiile de pe B I si carnet investitor pe adresa institutiei eu le am trimis si am primit comfirmare de primire.Vreau sa stiu care este stagiu dosarului si ce trebue sa mai fac Va multumesc

 58. Buna ziua, ma regasesc in listele cu partile civile din dispozitivul hotararii în dosarul nr.24632/3/3006 si solicit ajutorul dvs pentru recuperarea banilor. Va multumesc anticipat.

  • Sunt investitor fni,detin 3260 de unități de fond,figurez in sentința din dosarul nr.24632/3/3006 a secției a2-a penala(rejudecare) la pag.3174,3176. Sunt trecută in sentința cu numele incomplet si adresa greșita.Va rog sa-mi comunicați dacă mă puteți ajuta cu executarea silită si ce costuri presupune aceasta.Detin doua carnete si mentionez ca locuiesc in Bacău.Va mulțumesc.

   • Buna ziua,ma numesc Munteanu Adriana Robertina si dețin 3260 unități de fond la fni, figurez in dosarul nr.24632/3/3006 a secției a2a penale dosar fni(rejudecare) la pag.3174,pag.3176,si doresc sa recurg la executarea silită prin intermediul cabinetului dumneavoastră.Nr meu de telefon este 0756 xx8 234.Va mulțumesc anticipat!

 59. Sunt unul dintre investitorii FNI cu 1209 unitati cumparate.
  De asemenea sunt in listele cu partile civile din hotararea in dosarul respectiv.
  Va rog sa-mi comunicati, daca se poate, cat m-ar costa ca sa ma reprezentati in cauza respectiva si cand trebuie sa achit aceste costuri. Multumesc.

 60. am 78ani si o pensie de 689lei ,in luna martie am luat un credit onlain ,CREDITU EXTRA SIMPLU ,SUMA DE 500LEI ,din motive de sanatate nu am putut achita acel credit ,pe data de 2015.06.23 18:32:14 am trimis un e-mail rugand sa platesc esalonat ,mi sa spus ca trebuie sa platesc suma de 2043,90 ron intro singura transa ,e enorm ca pentru 500ron sa mi se ceara 2043,90 ron , sunt din barlad jud vaslui

 61. Bună ziua!

  Dețin 392 de unități de fond la FNI. În afară de plângerea de la Poliție, nu am mai făcut alte demersuri. Mai pot recupera ceva?

  Andronache Petru
  076369xxx

 62. Buna ziua , ma numesc Puja Domokos din Harghita , fost depunator la FNI cu sperante de a cistiga bani mai usor decit cu munca , in total cu 742 unitati de fond , numai cu plingere penala , cu citatii la Tribunalul Bucuresti , prin neprezentari , ma regasesc in Dosarul 24632/3/3006 ( poate atunci vom primi despagubirile ) , ce sanse mai am in continuare , ce demersuri propuneti , cit s-ar mai putea recupera efectiv din acesti bani , toate demersurile legale cit m-ar costa , si ce mai credeti ca e de mentionat cu cazul meu . Va multumesc anticipat . Nr .tel . 07x5107xx3 , daca se poate intre orele 8.00 si 16.00

 63. Buna ziua,
  In legatura cu procesul FNI sentinta penala. Ma numesc Stan Lucia si am trimis un e-mail colegei dumneavoastra cu toate actele pentru recuperarea banilor de la FNI la inceputul lunii noiembrie 2015, prin care mi s-a spus verbal ca recuperarea insemna maxim 1 an. Am cerut o hartie prin care sa mi se arate ca s-a inceput executarea AVAS, dar nimic. Dumneavoastra aveti vreun raspuns?
  Multumesc, astept raspunsul dumneavoastra.

 64. Buna ziua Ma numesc Ismana Constantin si am fost contactat de odoamna de cabinetul dumneavoastra care mia spus sa trimit copiile de pe B i si certificatul investitor FNi . Eu le am trimis si am primit confirmarea de primire in data 15 iuni 2014. Ce trebue sa mai fac pentru recuperarea sumei investite Va multumesc .nr tel 074236xxxx

 65. Buna seara!V-am trimis prin posta pe 11.09.2015 documentele pt Giosanu Mihai si Marina Costin prin care va solicitam sa ne reprezentati in recuperarea banilor depusi la FNI, dar inca n-am primit confirmarea de primire.Telefon de contact 0724249255.Mai avem sanse sa ne recupram banii si cam citi pt 205 respectiv 88 unitati de fond?Va multumesc!

 66. Sunt unul dintre investitorii FNI cu 600 unitati cumparate.
  De asemenea sunt in listele cu partile civile din hotararea in dosarul respectiv.
  Va rog sa-mi comunicati, daca se poate, cat m-ar costa ca sa ma reprezentati in cauza respectiva si cand trebuie sa achit aceste costuri. Multumesc.

 67. Buna ziua,
  va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat in cazul in care am pierdut carnetul FNI. Banuiesc ca asemeni pierderii unui card, acest lucru nu anuleaza si proprietatea depusa acolo.
  Multumesc.

 68. Bună ziua,

  Sunt un investitor FNI şi până de curând nu am fost interesat de subiect deoarece nu mai găseam carnetul de investitor. Între timp am reuşit să-l găsesc şi aş fi interesat de subiect.

  Vă rog, dacă se poate spune aici sau pe privat, ce sumă s-ar cuveni aferent la 1.000 de unităţi de fond. Să ştiu dacă are rost să demarez procedurile, ţinând cont de faptul că am ratat ceva oportunităţi până în acest moment.

  Suplimentar, care ar fi principalii paşi pentru demararea acţiunilor de recuperare?

  Mulţumesc anticipat de răspuns.

  • SINT SI EU UN PAGUBIT FNI SI SINT PE LISTELE TRIBUNALULUI BUCURESTI PENTRU DESPAGUBIREA CELOR 1285UF FNI CARE AR SANSELE DE RECUPERARE CA TIMP SI CHELTUELI FINANCIARE PENTRU OEXECUTARE SILITA A AAVAS

 69. Buna ziua. Daca de la data de 08.12.2010 a fost acceptat pentru executare silita dosarul nr.150/2010 depus de BEJ Cojocaru(actualmente pozitia 274 in lista Trezoreriei) si inca nu am primit banii, credeti ca exista si alta cale de atac?
  Daca da, va rog sa ma contactati initial pe adresa de mail. Multumesc.

 70. Sall,. ma numesc Slujitoru Ionel,., am 500 unitati de fond, la fni,mentionez ca am facut decat plangerea la politie, si am primit cateva citatii de la tribunalul bucuresti,m-am regasit odata pe o lista a tribunalului, dar acum nu ma mai regasesc,.,ce sanse mai am sa recuperez ceva,.,?? si ce trebuie sa fac,.,?/ cu respect,.,

 71. Buna ziua,
  Sunt si eu pagubit FNI si pana acum nu am demarat nimic pentru ca nu gaseam carnetele. Astazi printr-o ocazie fericita le-am gasit si am 520 de unitati. Am recipisa de la politie, cand am depus plangerea in 2000 si citatii 1-2005, 1-2006, 1-2007 si ultima din 2008 de la ICCJ, insa culmea e ca pe lista de pe internet, cu pagubitii care nu au depus cerere de despagubire nu apar. Ce ar trebui sa fac?
  Nr. tel. contact 0726601dd4. Va multumesc anticipat!

 72. Stimate domn av.Cuculis.Va multumesc ca in noianul subiectelor si activitatilor dvs. v-ati gasit timp sa-mi trimiteti si mie un raspuns. referitor la acest AVAS actualul AAAS,care prin avocatii lor sint hotariti sa incalce Titlul executor si hotarirea legii,numai pentru a ner lua banii pe care din fericire am reusit sa-i luam.(eu si copiii mei).Acum desi am luat banii in 2010, inca sintem hartuiti de procesele interminabile si de hotaririle nedrepte date in acestea.Pentru a detalia subiectul si eventual a ajunge la o colaborare cu dvs. va transmit nt. meu de tf.07403138cc

  • Un posibil raspuns ar fi acesta, il puteti vedea si dvs. in postarile de la inceput.

   22 JANUARY, 2014 AT 3:45 PM
   REPLY
   Indexati si raportati la valoarea pietei in jur de 5000 de euro. Termen de recuperare, in functie de creditarea fondurilor si conturilor AAAS. Mult succes cu stima, av Cuculis 0722298011

 73. Buna ziua!

  Sunt si eu un pagubit FNI. Am participat in dosarul penal, apr pe lista celor indreptatiti la despagubire dar, nu am facut pana in prezent vre-un demers ptr executarea sentintei date in acest caz. va rog, cu amabilitate, sa-mi comunicati daca este prea tarziu sa mai fac ceva. Daca nu, atunci ce demersuri as mai putea face. Eventual prin dvs.

 74. Ma numesc IOAN.
  Sunt si eu in situatia celor care au investit la FNI.
  Apar in sentinta Tribunalului Bucuresti dar nu am mai facut nici
  un demers.
  Ce sanse sunt pentru expertiza si executarea silita a statului.
  (asociatia din care am facut parte …..tot cauta experti pentru …cai verzi)
  Va multumesc.

 75. Buna ziua,
  Sunt investitor Fni in jud neamt,unde am fost si parte la un proces civil impotriva fni ulterior anului 2000. Am de recuperat 23 unitati de fond actualuzate la zi.
  Ce trebuie sa fac pentru a recupera integral suma aferenta actualizata?

 76. ma numesc butto francisc ioan si sunt din arad
  detin un certificat fni cu un numar de 86 unitati
  am fost parte la procesul din 2004 , am o citatie
  si un numar de plangere la politie

 77. Buna ziua, ma numesc Aneta Balaj din Baia Mare .Am carnet de investitor din data de 4.04 2000 nr 241010052880 FNI *24*005 nr unitati 360 . Plingere penala 8.06 .2000. La fel sotul meu Balaj Viorel nr carnet 241010052860 ,nr unitati 360 ,iar fiul meu Balaj Bogdan Gabriel 200 unitati . Va rog sa-mi spuneti ce sanse avem pentru recuperarea banilor . Multumesc .

 78. Sunt pagubit fni si sunt in dosarul penal si sentinta defintiva. Ma numesc Tuta Eugen.
  Ce mai pot face si daca se mai poate recupera ceva din banii pe care i-am avut investiti?

  • Ce se întâmplă cu despăgubirile de la FNI?
   Sunt unul dintre păgubiții de la FNI. Am depus acum câțiva ani dosarul de
   recuperare daune la AVAS (actuala AAAS- Autoritatea pentru Administrarea
   Activelor Statului), cu toate datele cerute, inclusiv raport de expertiză
   contabilă. De atunci, nu am primit niciun semn, nimic. Am de recuperate
   10.000 de lei. Ce să fac?- Ristea Gheorghe, București

   Din pacate procedura pe care ati mers, de a apela la responsabilul
   principal AAAS s-a transformat intr-un prejudiciu al dvs. Desi procedural
   nu este gresit sa ne adresam AAAS cu cerere in despagubire, acest lucru va
   va aduce doar amanari si prelungiri. In ultimii 2 ani de zile
   statul/guvernul Romaniei a “evitat” sa aloce fonduri suficiente si pentru
   AAAS in vederea platii acestor despagubiri. Procedura mult mai urgenta
   este aceea de a apela la un profesionist in vederea intocmirii dosarului
   de executare silita si mai apoi punerea directa in executarea silita a
   sentintei penale/civile ori comerciale practic, titlul executoriu in baza
   caruia veti putea obtine mult mai repede aceste despagubiri.

 79. Sunt unul dintre pagubitii de la FNI. Am depus pe data de 12.02.2014 dosarul de recuperare daune la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului, cu toate datele cerute, inclusiv raport de expertiza contabila. De atunci nu am primit nici un raspuns. Suma de recuperat este de 10000 lei. As dori ca domnul avocat Adrian Cuculis sau alt avocat al biroului de avocatura sa se ocupe de intocmirea dosarului de executare silita si mai apoi punerea directa in executare a sentintei.

 80. La fel si eu.
  Care este procedura pe care trebuie sa o urmez pentru ca prin intermediul dvs. sa-mi recuperez banii furati la FNI.
  Pot fi contactat la tel. nr. 07d1549d03.

 81. buna ziua!am apelat acum cativa ani la d-na avocat agache pt. executare silita,eu avand de recuperat 223 unitati de fond fni.aceasta mi-a comunicat ca dosarul de executare este deschis la executoarea popa carmen gabriela,dar aceasta nu poate fi contactata de catre mine,ca sa aflu stadiul in care se afla dosarul.ce pot face in acest caz?

 82. buna ziua!am mai postat ceva dimineata care vad ca nu apare aici.in fine,am apelat acum cativa ani la avocata agache carmen pentru recuperarea valorii a 223 unitati de fond fni.aceasta a apelat la randul ei la executor judecatoresc popa carmen gabriela,dar eu nu stiu in ce stadiu a ajuns procedura si nici n-am putut lua legatura cu popa carmen pentru a afla amanunte.ce as putea face in acest caz?

 83. Buna ziua

  Ma numesc Craciun Razvan, mostenitor al pagubitei FNI pe numele Craciun C. Viorica Maria (decedata, in prezent), din Ploiesti (pozitia 1059 http://www.aaas.gov.ro/images/upload_files/date2016/Civil-cu-cereri-neplatiti-la-01iulie2016corect.pdf
  din Lista creditorilor F.N.I. cu cereri depuse si înregistrate în evidenţa AAAS, nedespagubiti pana in prezent).
  Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cum pot recupera suma de bani investita, in conditiile in care in dreptul sau apare STARE DOSAR – APROBAT.

  Multumesc anticipat
  07s33s35

 84. Ma numesc Maria Rolea, figurez ca pagubit FNI pe numele de DUICU MARIA
  cf Sentintei
  civile nr. 13732/17.12.2004
  pag 224 si in
  http://www.aaas.gov.ro/images/upload_files/date2016/Civil-cu-cereri-neplatiti-la-01iulie2016corect.pdf
  din Lista creditorilor F.N.I. cu cereri depuse si înregistrate în evidenţa AAAS, nedespagubiti pana in prezent).
  Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cum pot recupera suma de bani investita, in conditiile in care in dreptul sau apare STARE DOSAR – APROBAT.
  Dosarul l-am depus in data de 07.12.2007, dar a fost suspendat pt efectuarea partajului intre soti pana pe data de 10.11.2010 cand a fost reintrodus in Comisie pt ridicarea suspendarii pt ca am avut castig de cauza la proces. Am de recuperat cf sentintei si de la fostul sot niste bani…dar nu am facut nimic in acest sens…
  Din discutiile purtate cu reprezentantii AVAS, respectiv dl Robert Tarta am tras concluzia ca nu ar mai fi sperante de reluare a platilor cf listei pt ca se onoreaza executarile silite… Va rog sa-mi spuneti, daca mai e cazul sa-mi mai fac sperante… si ce ar fi de facut????
  Cu stima!
  Daca se poate sa ma sunati la tel. 076231s7

 85. Buna ziua,
  Sunt parte civila in procesul penal FNI (nr.24632/3/2006) cu 1120 unitati de fond.As dori sa stiu daca ma puteti ajuta sa recuperez sumele si ce trebuie sa fac pentru asta.
  Va multumesc

 86. Buna ziua,
  am1120 unitati fond. Am verificat si fac parte din anexa dosarului 24632/3/2006. Pe carnet apare sold 0, cu toate unitatile cumparate. Nu am primit niciun ban. Exista vreo sansa?, care sunt conditiile pt a ma reprezenta intr-un proces ?

 87. Buna ziua! Am avut 230 unitati de fond la FNI, pe 2 carnete. Nu am facut nici o plangere la politie si nu am deschis nici o actiune judecatoreasca. Acum m-am hotarat sa fac toate demersurile pentru a-mi recupera banii. Cu respect va intreb: ce trebuie sa fac? Daca daca deschid o actiune judecatoreasca, am sanse de recuperare a banilor? Cat ar dura un asemenea proces? Va multumesc!

 88. Buna ziua,

  Am fost parte in dosarul FNI din 2006. Am incercat recuperarea banilor prin executor judecatoresc, dar fostul avas a facut contestatii si am pierdut din cauza PRESCRIPTIEI.

  Dumneavoastra cum puteti recupera banii , la dvs nu opereaza prescriptia de 3 ani ?

 89. Buna ziua am un credit luat de la un fin feratum in valoare de 3500 lei pe o perioada de 12 luni cu o dobândă foarte mare dând 565 lei pe luna si nu am posibilitate mentionez ca nu sunt in executare silită ce as putea face multumesc

 90. Buna seara,
  Tatal meu a decedat in 2009. Am descoperit acum carnetul FNI pe care il detinea. Nu am certificat de mostenitor in care sa apara explicit ca am mostenit unitatile FNI.
  Se mai poate face ceva?

 91. Buna ziua!
  Sunt pagubit FNI. Am carnet cu 500 de unitati.
  Am fost si eu citat la procesele din dosarele 6896/2004 si 24632/3/2006, m-am prezentat doar la primul termen.
  Va rog sa-mi spuneti daca sunt sanse sa facem dosar de executare silita si sa-mi recuperez banii.
  Multumesc!

 92. Suntem un grup de peste 300 persoane, beneficiare ale sentintei penale 24632/3/2006, care in anul 2011 am depus actele in vederea executarii silite a AVAS, unui avocat care contra unei sume platite urma sa faca demersurile necesare acestei executari. De atunci ni se tot spune ca suntem pe lista de asteptare la executare, dar ca AAAS nu a mai platit nimic de multi ani.Ne-ati putea confirma acest lucru sau credeti ca dvs ne-ati putea ajuta in vreun fel ? Va multumim !

  • Buna ziua stimata doamna. Imi pare rau ca de atata vreme nu ati fost ajutat mai ales ca noi inca din 2011 le punem in executare silita si deja am obtinut sume importante pentru cei ce i-am reprezentat. Cu stima, av. drd. Cuculis 0722298011

 93. Buna ziua!
  V-am trimis o solicitare in legatura cu dosarul meu ptr recuperare sume FNI care se afla la dv. Astept informatii in continuare.

 94. Buna ziua,
  Sunt un fost investitor FNI cu 570 unitati de fond.
  M-am inscris in asociatia Pagubitilor FNI unde am cotizat vreo 2 ani cu mentiunea ca voi fi reprezentat in instanta.
  Nu am insa cunostinta sa se fi realizat acest lucru.
  Mentionez ca pe carnetul meu de investitor la rubrica rascumparari sunt trecute 570 unit iar sold unit = 0 si un nr de cerere rascump.. Precizez ca nu am luat niciun ban chiar daca apare acea rascumparare de unitati intrucat dupa depunerea cererii de rascumparare FNI a intrat in incapacitate de plata.

  Rog support in sensul clarificarii daca acest lucru (sold 0 )constituie un impediment in a-mi pregati actiunea de recuperare investitie la FNI si daca actiunea de recuperare investitie mai poate fi pusa in miscare la acest moment.

  Ce actiuni trebuie intreprinse la acest moment pentru a putea incerca recuperarea investitiei?
  Ma puteti ajuta in acest sens ??
  Cat valoreaza cele 570 de unitati de fond in prezent?? Aveti idee.
  Multumesc anticipat pentru suport !

 95. Buna ziua,
  Impreuna cu sotul meu am fost parti civile in dosarul FNI nr.10283/3/2011,( sotul meu cu 195 unitati si eu cu 232 unitati) sentinta fiind favorabila prin decizia 2205/2012. Nu am scos hotararea judecatoreasca, nu am facut nici un demers pentru recuperarea sumelor. Va solicit ajutorul.
  Va multumesc

 96. Buna ziua. Sunt mostenitorul legal al unei persoane decedate, care a castigat in instanta si este pe lista cu sume de recuperat, dar nu mai am carnetul de depuneri FNI. Mai am vreo sansa de recuperare? Multumesc anticipat

 97. Buna ziua,
  Ma numesc Lazar Stelica, sunt din Bucuresti si m-ati reprezentat in instanta si am castigat dreptul de a recupera banii. A fost numit si un executor judecatoresc.

 98. Buna ziua,
  Ma numesc Gavra Danila Constantin sunt din com.Sugag jud. Alba si sunt unul din pagubitii FNI,Am depus actele necesare la AAAS si sunt pe tabelul lor de asteptare la pagina 109.Mentionez ca pina in prezent nu am primit niciun raspuns.Ce ar trebui sa mai fac pentru a mi recupera bani.

 99. Sunt si eu un pagubit FNI impreună cu sotia si un cumnat. Nu pot recupera sumele , sunt in sentina civila.

 100. Buna ziua,

  Postarea mea precedenta a aparut incompleta.
  M-ati reprezentat in instanta si am castigat dreptul de a recupera banii investiti la FNI. A fost numit si un executor judecatoresc, dar aici s-a terminat totul. Nu cred ca executorul a intreprins ceva. D-l Suta s-a ocupat de cazul meu.

 101. Am de recuperat 7446 unitati de fond de la FNI.Impreuna cu un frate suntem mostenitorii legali ai fratelui BLAGA T.ROMICA TUDOR(1681 +1500) si parintilor BLAGA V.TOADER(715+715),BLAGA C.OANA(1490+1305).Eu ZAHARIA T.GABRIELA(20+20)toti cu domiciliul in Galati.Toti aparem in dosarul 24632/3/3006.Mentionez ca am facut dezbaterea mostenirii si detin certificat de mostenitor si toate documentele necesare,inclusiv carnetele de investitori.As dori sa ma ajutati in acest demers.Astept sa ma contactati.Cu respect,Zaharia Gabriela.

 102. Buna ziua, sunt depunator FNI insa nu ma regasesc pe nici o lista; am carnetele originale FNI si FNA. Ce trebuie sa fac ?

 103. Spuneti-mi care este procedura pentru recuperarea despagubirilor civile in cazul unitatilor de fond detinute la FNI.
  Mentionez ca figurez pe Decizia nr. 222/23 ian. 2014,
  Dosar 2402/1/2013 a ICCJ sectia penala la pozitia 234
  cu 425 unitati de fond la valoarea de 103.720 ROL,ultimul curs
  afisat.

  Multumesc,

 104. am si eu de recuperat niste active de la fni ,am depus toate actele insa nu am primit nici un raspuns.va rog sa ma ajutati cu executare silita

 105. Buna ziua.Am si eu 350 unitati, nu am facut niciun demers, mai pot recupera ceva?.Am o sesizare la politie din 07.06 2000. Multumesc

 106. Ma numesc:BUZOGANY FERENC din Sighisoara str: Mihai Viteazu nr 38 ap 6
  Sant pagubit de FNI NU MAM APELAT LA NICI O ISTITUTIE PANA ACUM!
  Am carnetul de investitor cu 670 de unitati de fond.
  Doresc o programare pentru incheierea CONTRACTULUI DE ASISTENTA JURIDICA cu Avocat Cuculis Adrian
  Va rog raspuns prin EMAIL….adresa birou si actele necesare+suma ron necesara Cu multa stima
  azi 17.10.2019

 107. Ma numesc Baboiu Ion , sunt pagubit FNI si am facut plangere penala l politie inca din prima zi .asta sa intamplat in anul 2000 in Braila si intre timp m-am mutat in Buzau. Nu apar pe liste la tribunal dar intre timp am facut rost de nr. plangerii penale facuta la politie.am un numar in jur de 350 de unitati FNI. Ma puteti ajuta / reprezenta ca sa-mi pot recupera banii? va multumesc anticipat.

 108. EU IN GENERAL SUNT DE BUNA CREDINTA MAI ALES IN RELATILE CU INSTITUTiILE APARATULUI DE STAT,CARE IN OPINIA MEA ACTIONEAZA IN SPIRITUL ETICII SI INEPLINIREA PANA LA CAPATA PASULUI MEU SI A ALTORA CA MINE SI AM DEPUS CARNETUL. CE I DE FACUT?

 109. Am avut bani depusi la fni. Nu am facut pana acum niciun demers pentru recuperarea lor. Se mai poate face ceva? Va multumesc!

 110. Buna ziua! Sunt mostenitor legal si sunt inscris intr-o asociatie de pagubiti la care am si cotizat. Anul trecut am depus dosarul continand carnetul de investitor in original, expertiza contabila extrajudiciara s.a. la AAAS. La momentul respectiv mi s-a spus ca au conturile blocate si de atunci nimic… Ce as putea face? Multumesc!

 111. Sunt parte civilă în sentința 423 a Curții de Apel București, cu 150 unități de fond.Sunt înscris și am cotizat la asociația pentru protecția investitorilor, dar de acolo nu mai am niciun răspuns. Dețin carnetul original FNI.Mă puteți ajuta în recuperarea sumelor investite, prin executarea silita a sentinței 423 ? Aștept răspuns cu procedura pe care trebuie să o urmez. Vă mulțumesc !

 112. Fiind pagubit FNI am solicitat AAAS cu nr. 11955 din 05 august 2014 sa ma despagubeasca cu suma obtinuta prin sentinta penala 423/2007, decizia penala nr 164/2008 , decizia penala nr 2098/2009. Va rog sa-mi spuneti daca mai pot sa apelez la executarea silita pentru a-mi recupera paguba . Va multumesc !

 113. Buna ziua. Am depus la FNI in 27.I.2000, 133 unitati de fond.in data de 11.05.200 mai aveam 99 de unitati de fond. In uram sesizarii la Politie am fost citata in sept 2006 la Tribunalul Bucuresti. In sentinta penala nr. 423/2007 si decizia penala .164/2008 si decizia penala 2098/2009, sunt mentionata la pagina 5170. Am facut numeroase demersuri la AAAS, fara nici un rezultat. In anul 2014 ,ni s a cerut Raport de expertiza contabila si carnetul original al FNI. Raportul de evaluare/12.03.2014, valoare indexata = 4680,51 lei. Din nou am facut corespondenta cu A.A.A.S. , dara fara sa primesc nici un ban. Va multumesc pt. sprijin.

 114. 1. De ce AAAS, îşi permite să nu pună în executare o Hot. Jud. definitivă, irevocabilă, titlu executoriu a ÎCCJ? 2. De ce AAAS, îşi permite să nu-ţi comunice faptul că dosaru tău a fost aprobat în 2008 şi fixat termenul limită de plată în 2011, chiar dacă ai sunat la cei care se ocupă de comunicare de mai multe ori, iar raspunsul a fost mereu: veţi primii banii, de îndată ce vom avea bani în cont. 3. Deoarece am depus dosarul în 2007, înainte de a se împlini trei ani şi pentru că nu am primit un raspuns concret, de teama prevederilor instituţiei prescripţiei extinctive, am angajat în 2010 un executor judecătoresc. 4. AAAS si-a permis să deschidă împotriva mea o acţiune de suspendare a executării silite şi incetarea executării silite. Au pierdut acţiunea pe fond şi au făcut recurs, pe bani publici, pentru a se judeca cu mine, au avut bani.!!! au pierdut şi recursul ca nefondat. instanta a stabilit că trebuie să-mi platească şi cheltuieli de judecată. 5. Executorul judecătoresc, îmi spune că nu poate executa AAAS, pentru că statul are legi care-l protejează şi AAAS nu introduc bani în conturile propite. 6.Am scris petiţii reprezentanţilor AAAS, care au invocat prevederile O.G nr 22 şi ale OMFP 2236 din 2011 a lui Ialomiţeanu, spunîndu-mi că am executor şi ei n-au nici o treabă, să mă rezolve executorul !!! 7. Am depus în 2016 o plîngere penală in rem, împotriva reprezentanţilor AAAS, fostă AVAS, care au prerogative şi responsabiltăţi privind punerea în executare a Hot. JUD definitive titlu executoriu din 2007 a ]CCJ, pentru abuz în serviciu, prevăzut de art. 297 c. pen. la DNA Bucureşti. DNA Bucureşti şi-a declinat competenţa??? şi a trimis plîngerea mea penală la Parchetul Judecătoriei nr. 1 cred, sau nr 2. Am documentele. 8. După ce mi-au ţinut plîngerea penală în sertare 3 ani, am primit o Ordonanţă, prin care procurorul de caz, la sugestia ofiţerului judiciarist, care nu a cercetat nimic din ceea ce sesizam în cuprinsul plîngerii penale, au spus că nu există infracţiune, că nu sunt îndeplinite elementele constitutive ale infracţiunii în latura obiectivă ??? 8. Am facut contestaţie la prim procurorul Parchetului de la sect 1, acesta a spus că nu există infracţiune, nefiind îndeplinite elementele constotutuve…!? 9. Am făcut o plingere la Comisia de abuzuri şi petiţii de pe lîngă Camera deputaţilor, aceştia au trimis-o la AAAS şi la Înspecţia judiciară. AAAS mi-au raspuns copy-paste, “că nu au, că nu pot, că O.G. 22 şi OMFP 2336 din 2011 şi că am executor, ce vreau de la ei”? Inspectia judiciară mi-a raspuns că : “nu există infracţiune şi că este normal că a stat plîngerea penală la ei 3 ani, pentru că este criză de personal!? ” Între timp comform solicitării prim-procurorului, dar numai după ce ANAF m-a ameninţat cu executarea silită, am plătit 50 lei într-un cont ANAF, pentru a mi se închide dosarul. 10. Am încercat cu o plîngere la Preşedintele României, prin care l-am sesizat că instituţiile statului nu funcţionează şi l-am rugat să facă ceva comform art 80 alin. 2 din Constituţie. Un consiler de-al dumnealui a trimis petiţia la AAAS, care mi-au spus din nou că nu au, că nu se poate, că ordonanţele….că am executor şi el să tragă din conturile goale. 11. deci, ce să mai fac stima’i avocaţi prieteni cu păgubiţii fni? a. să mă sinucid.? b. să-mi cumpăr o mitralieră?c. cum să-mi trăiesc eu liniştit zilele puţine de pensionar pe care le mai am, cînd mă gîndesc că mi-a fost încălcat dreptul la instanţă şi la un proces echitabi, dreptul la proprietate, dreptul la demnitate şi cine va plăti prejudiciile făcute de funcţionarii publici, cînd nu sunt bani nici de pensii. 12. Am intrat azi 03.02.2020 pe saytul AAAS in listele cu persoanele nedespăgubite încă pe civil din 2007 şi am constatat că dosarul meu figurează AMÎNAT!!! Cum să fie AMÎNAT, cînd eu am probe scrise că este APROBAT şi termenul limită de plată este 201!!!! Nu trimite nimeni o salvare sau duba de la JILAVA, la AAAS????

 115. Buna ziua,
  Am depus carnetul la AAAS insa am facut pentru siguranta o copie legalizata dupa acesta.
  Pot pune in executare sentinta?
  Multumesc,

 116. Buna ziua ! Am depus la dumneavoastră actele necesare pentru recuperarea prejudiciului de la FNI ,dupa ce m-am informat în detaliu cum trebuie sa procedez ,chiar am primit sfaturi de la domnul avocat Cuculis .
  Am revenit acum deoarece am avut unele probleme de sănătate .
  In data de 8 Decembrie 2015 ora 11,45 am depus copiile dupa CI,Carnete de investitor (doua) unul cu 760 unitati si unul cu 1240 unitati total 2000 unitati.Mentionez ca ma regăsesc in sentinta penala nr.423/2007,decizia penala nr.164 A/2008 ,decizia penala a Inaltei Curti de casatie si justitie nr.2098/2009 tot ce am amintit in acest comentariu a fost trimis prin mail catre stan.florentina@îndrumari-juridice.eu,desi am încercat de mai multe ori sa iau legatura cu doamna Stan Florentina pana în acest moment nu stiu nimic despre dosarul meu pentru care am trimis tot ce a fost necesar .Pentru a fi linistit va rog sa- mi comunicati care este situatia actuala a dosarului meu .tel.
  Va Multumesc respectos !

 117. buna ziua .am depus la avaas toate actele pentru a fi despagubit in 2016 .mentionez ca pina in prezent nu am primit nici o notificare din partea lor.am 265 de unitati de fond .am apelat la dumneavoastra sa vedem daca mai poate fi recuperata aceasta paguba.va multumesc si astept un raspuns.

 118. Buna ziua,
  Ganea Gheorghe ma numesc si va rog sa imi spuneti daca ma puteti ajuta la intocmirea dosarului de executare silita a AAAS ului in speta FNI.
  Figurez pe lista sentintei de despagubire cu 1000 unitati.
  Poate imi spuneti cam cit valoreaza aceste unitati astazi,si care este onorariul dvsta.
  Cu stima G.G

  • Bună ziua ! Pe data de 11.03.2015 între orele 11-12 am trimis mail în atenția D-nei Stan
   Florentina fax0314124888 copii dupa: CI ,carnete investitor (două) Sentința Penala nr.423/2007 Menționez ca am doua carnete unul cu 760 unități și unul cu 1240 unități fond .cu confirmare primire.tel.0723631451 .Rog sa fiu informat în ce stadiu se afla dosarul meu !
   Va mulțumesc!

   • Mai pot cere de la aaas restituirea banilor pierduti la Fni, sunt in sentinta penala 423/2007.
    Se poate prescrie dreptul de a solicita recuperarea banilor.
    Multumesc,

 119. Sunt păgubit FNI, cu 380 unități de fond cumpărate. Detin carnetul si nu ma regăsesc pe nicio listă a celor păgubiți deși am depus plângere la politie.
  Spuneti-mi, va rog, dacă se mai poate face ceva la acest moment pentru recuperarea banilor.
  Mulțumesc!

 120. Bună ziua,
  Există posibilitatea achitării onorariului dumneavoastră în 12 rate lunare?
  În speranța că îmi veți răspunde acestei întrebări, vă mulțumesc anticipat.
  Cu mult respect,
  Teodora Nenciu

  • Buna ziua!
   Ganea Gheorghe ma numesc si va scriu pt a va intreba ce sanse am sa imi recuperez banii de la AAAS daca ei anunta ca nu au bani?
   Ma regasesc pe sentinta trib Buc.
   Va intreb asta pt ca nu as vrea sa mai pierd niste bani pe linga cei pierduti deja de 20 de ani
   Nr. meu este

 121. Buna ziua,
  BARSAN CORNELIU ma numesc si va rog sa imi spuneti daca ma puteti ajuta la intocmirea dosarului de executare silita a AAAS ulu Figurez pe lista sentintei de despagubire cu peste1050 unitatii in speta FNI.

  Poate imi spuneti cam cit valoreaza aceste unitati astazi,si care sant costurile si onorariu dvsta.
  Cu respect

 122. Buna ziua! Ma numesc Trandafirescu Marius si sunt domiciliat in loc.Orsova ,jud .Mehedinti .Sunt si eu un pagubit F.N.I.,si figurez in sentintele penale423/2007 si 2098/2009..Detin carnet de investitor cu 422 unitati de fond .Va rog sa-mi spuneti ce acte trbuie pentru a demara actiunea de recuperare a banilor,ce valoare ar avea unitatile de fond si ce comision si alte cheltuieli aveti

 123. Sunt Asociatia Investitorilor FNI targu mures cun sediul in Str,Cuza Voda Nr 22 Cam 24 ETJ 1-Targu Mures-Cod Fiscal-26180819-Subsemnatul reprezint asoiciati sus mentionata si va soilcit nister informati care sa ne fie de folos.
  Am SENTINTA Civila nr.1453/17.07.2012 pronuntata de Tribunalul Bucuresti in dos.46466/3/2010 ,modificata prin Decizia 1453/17.07.2012 pronuntata de Tribunalul Bucuresti in dos.46466/3/2010,modificata prin Decizia 451A/23.10.2014 pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti,ramasa definitiva si irevocabila prin Decizia 2686/26.11.2015 pronuntata de Inalta Curte de Casatie si justitie si daca au fost depuse la Trezoreria pe lista de asteptare,daca au fost inregistrate,care este numarul de inregistrare si care sunt dosarele care au ramas inlucru/nedepuse .De asemenea ,in ce priveste dosarul executional 198/2017 privind cheltuielile de judecata care a fost contestat de catre AAAS si formeaza dosarul 9424/299/2018 al jud.sec1 Bucuresti ,va rugam sa ne instintati daca a fost depus la Trezore pe lista de asteptare.aceasta informatie ne-a fost trimisa de catre B.E.J Culea <@yahoo.com in ziua de 13 martie 2019 ora 11,35,58 EET.Tot la acest BEJ avem in situatie similara Dosarul 423/20.03.2007 Tribunalul Bucuresti Sectia II-a Penala. Care este procedura legala de a obtine bani dela AAAS/GUVERNUL Romainei,si care sunt caile legale de urmat.Va salut cu consideratie,
  Vicepresedinte AI FNI 2009 TARGU MURES-Pantelimon Teofil Eugen

 124. Buna ziua,

  Numele meu este Rusu Tudor, sunt din Cluj Napoca si sunt unicul mostenitor legal al tatalui meu care a fost investitor FNI. Mentionez ca detin urmatoarele:

 125. Buna ziua,

  Numele meu este Rusu Tudor, sunt din Cluj Napoca si sunt unicul mostenitor legal al tatalui meu care a fost investitor FNI. Mentionez ca detin urmatoarele:
  – carnet de investitor in original cu un total de 1572 unitati de fond;
  – certificat de mostenitor in care este stipulat in clar ca masa succesorala se compune si din bunul mobil care il reprezinta carnetul de investitor;
  – citatie in dosarul 24732/3/2004 (4055/2005) pe numele tatalui meu;
  – instiintare de la asociatia pagubitilor FNI Cugir-Alba Iulia pe numele tatalui meu conform careia, in baza dosarului 24632/3/2006 se pot restitui sumele investite;
  – un raport de expertiza contabila extrajudiciara, facut de mine in anul 2014; doream pe atunci sa constitui un dosar spre AAAS pentru recuperarea sumelor, insa m-a oprit faptul ca la dosar era necesara atasarea in original a carnetului de investitor.

  Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele informatii:
  1. Avand in vedere ca posed actele de mai sus, mai e reala posibilitatea sa recuperez sumele investite de tatal meu?
  2. Daca DA, as dori sa stiu care sunt pasii de urmat si care, pe baza experientei dumneavoastra, e orizontul de timp in care acest lucru se poate realiza?
  3. Cum as putea sa devin clientul dumneavoastra si care este onorariul perceput pentru intregul demers?

  Va multumesc,
  Tudor Rusu

   • Buna ziua! Doresc sa imi spuneti daca si in 2021 se mai pot depune cereri de executare silita pentru cei care sunt pe listele anexe ale sentintei penala nr.423/2007 prin care se acorda dreptul la despagubire catre fostii investitori FNI.Daca da as dori mai multe amanunte privitoare la tatal meu care e pe aceste liste dar intre timp a decedat. Eu nu am facut mostenirea dar am certicat de calitate de mostenitor unde nu apar in clar bunurile si imobilele mostenite. Va multumesc!

 126. Buna ziua . Am 660 unitati la FNI. .
  Am fost inscris de catre AAAS in lista dosare;or inregistrate in evidenta AAAS cu privire la despagubirile FNI conform sentintei penale nr. 423/2007 in dosarul nr. 24632/3/2006 cu numarul de dosar 7931.
  Pot sa recuperez banii?

 127. Bună ziua,

  Am primit o inștiințare de poprire din partea executorului judecatoresc Oașă George, ca urmare a unui credit nevoi personale FERRATUM din 16.10.2014.

  Suma împrumutată a fost de 250 RON, suma de restituit a fost de 309 RON, pe care i-am achitat la o sucursală CEC in 2014. Nu mai am dovada de plată doar contractul din partea FERRATUM de pe e-mail. Vorbim de 2014…de atunci nu am mai primit nicio notificare scrisa la domiciliu și nici la adresa de reședință. Am înțeles că totul este rezolvat, până azi 12.01.2021 cand am primit această Inștiințare de poprire datată ca și document 07.12.2020.

  Aștept un răspuns din partea dvs.,
  Luminița Mihăilescu

 128. bunaziua am ramas in paguba cu 86 unitati de fond LA FNI
  am depus plangere la politie , am fost citat la proces si de atunci nu mai stiu nimica
  mai am vre-o sansa sa vad aceei bani !

 129. Buna seara!
  Sunt unul dintre păgubiții de la FNI. Am depus acum câțiva ani dosarul de recuperare daune la AVAS (actuala AAAS- Autoritatea pentru Administrarea
  Activelor Statului), cu toate datele cerute, inclusiv raport de expertiză contabilă.
  De atunci, nu am primit niciun semn.
  M-am adresat procedural AAAS cu cerere in vederea despagubirii, acest lucru mi-a adus doar amanari si prelungiri.

  Ce mai pot face si daca se mai poate recupera ceva din banii pe care i-am avut investiti?
  Cu stima!

 130. Buna ziua,
  Mi-ati obtinut executarea silita de catre Biroul Executorilor Judecatoresti Asociati Dumitrache si Dumitrache. De curand am solicitat acestuia sa-mi puna la dispozitie ce documente a intocmit in vederea executarii silite. V-am timis pe data de 23.02.2021 pe adresa dvs. office.cuculis@gmail.com un e-mail din care rezulta de ce executorul nu a intreprins nimic.
  Va rog,cu respect,sa cititi acest e-mail si sa ma ajutati.
  Este pacat ca munca depusa de cabinetul dvs. sa nu duca la rezultatul dorit. Ajutati-ma va rog sa stiu ce se mai poate face.
  Va multumesc, o zi buna!

 131. Buna ziua,
  Va rog frumos sa-mi spuneti cu aproximatie cati bani s-ar putea recupera din 1200 unitati FNI ca sa stiu daca merita efortul.
  Va multumesc

 132. Am avut bani depusi la FNI. Nu am facut pana acum niciun demers pentru recuperarea lor. Se mai poate face ceva? Va multumesc!

 133. Buna ziua,
  Sunt un fost investitor FNI , care apare in lista de despagubiti din sentinta , insa nu am facut un demers la AAAS pentru despagubire fiindca , exista acolo un formular , cum ca renunt sa ma mai adresez vreunei instante , iar ei nu au platit nimic pana acum . Ce trebuie facut , fiindca in lipsa banilor in bugetul acestei institutii , ma multumesc si cu scutirea de impozit pentru veniturile viitoare pana la atingerea sumei , dar asta inseamna probabil un proces de executare silita . Credeti ca puteti grupa interesele unora ca mine ?
  Multumesc,

 134. Bună ziua,

  Doresc să recuperez, prin executare silită a AAAS, sumele investite la FNI. Avem cele două carnete de investitor în original cu 141 + 136 unități.

  Nr. 2291 și 2292 pe lista sentinței penale nr. 423/20.03.2007 a Trib. București.

  Crina și Remus Ifrim, Bacău

 135. Buna ziua,
  Ma numesc Pastrama Niculae din Giurgiu, Str. Clopotari, Bloc 517, sc. A. et. 4, ap. 14, jud. Giurgiu si as dori sa aflu daca se mai pot obtine despagubiri de la AAAS pentru investitorii FNI.
  Mentionez ca am fost in asociatia Nicolaescu care nu a obtinut nimic si figurez in sentinta data de TMB.
  Ce demersuri trebuie sa intreprind?
  Multumesc.

 136. Buna ziua, am trimis actele pentru recuperare la dvs. din 2014, am platit sumele cerute si am trimis si o suma pentru plasarea pe listele de asteptare. Cat apreciati ca mai asteptam, tinand cont ca au trecut deja 7 ani de cand am inceput demersurile?

   • Buna ziua

    Va rog daca se poate sa imi oferiti o informatie pentru ca in momentul de fata nu detin alte date ca sa stiu cui sa ma adresez.
    Tatal meu Bololoi Vasile a achizitionat in anul 2000 un numar de 955 de unitati de fond la FNI pe numele meu Bololoi Daniela in urma casatoriei am devenit Cristescu in prezent am revenit la numele Bololoi.(dupa divort)
    Intrucat au fost banii investiti de tatal meu eu nu m-am ocupat de recuperarea acestora ,neavand cunostinta de actiunile tatalui privind acest fapt,in urma decesului tatalui am preluat aceasta problema.
    Va contactez pe dvs pentru ca din cate am inteles dosarul de referinta in cazul meu este 361/2017,rugamintea pe care vi-o adresez este cui trebuie sa ma adresez si de unde pot obtine un calcul actualizat al sumei investite la FNI
    Am inteles ca dosarul meu se afla la executorul judecatoresc Dumitrache cu nr 361/2017 dar am legatura cu dansii si in afara de a vorbii cu secretara nu am reusit
    Va rog daca ma puteti ajuta

 137. Buna ziua
  Daca eu am dosarul de executare silita la un executor judecatoresc pot sa iau acest dosar sa il duc la alt executor?
  Exista anumiti executori judecatoresti care au competente in cazul FNI?

 138. Buna ziua!

  Sunt o pagubita FNI cu 3380 unitati. M-am regasit pe lista hotararii nr 423/20.03.2006, pag 281, cu numele Ărel Floarea si cu adresa corecta, pronuntata de Trib Buc, Sectia II penala, in dosarul 24632/3/2006, si cu numele si adresa corecte pe toate listele care insotesc deciziile instantelor ce au instrumentat acest dosar. Nu am apelat la niciun executor sau avocat.
  Credeti ca-mi mai pot recupera banii? Daca ma puteti ajuta, astept raspunsul si daca acesta este afirmativ, ce trebuie sa fac si care sunt costurile aferente.

  Cu respect, toate cele bune!

 139. BUNA ZIUA
  Spineti – mi va rog care sunt pasi de urmat pentru recuperarea banilor de la FNI
  am 880 de unitati de fond

  VA MULTUMESC

 140. Buna ziua, detin carnet de investitor FNI cu 394 unitati de fond, sunt in listele dosarului nr. 24632/3/2006. Am facut parte din Asociația FNI-ANPI Nicolaevici dar fără rezultat.
  Vă rog sa-mi comunicați dacă se mai poate face ceva la acest moment pentru recuperarea banilor. În caz afirmativ vom face un contract cu plata unui procent din suma ce o voi încasa.

 141. Am dosarul complet cu inregistrat pentru sentinte penale FNI la AAAS nr. 11628 din 01.08.2017 si nr. curent 12518 si tot mi se spune ca nu sunt bani si faptul ca AAAS find institutie de stat nu poate fi obligata prin lege sa imi dea sumele datorate daca nu sunt bani. Deci se poate prelungi la nesfarsit, mi s-a spus cand am sunat la numarul de contact de la AAAS pentru despagubiri FNI. Practic mi se recunoaste suma de plata dar nu mi se plateste.

 142. Buna ziua, ma numesc Luntraru Dumitru, din Iasi, depunator FNI cu 881 unitati de fond, ma regasesc in listele celor indreptatiti sa primeasca despagubiri conform Sentinta Penala 423/2007 definitiva prin Decizia Penala 164/2008 si 2098/2009 , as dori sa stiu daca ma puteti ajuta sa recuperez aceste sume, ce trebuie sa fac pentru asta si care sunt costurile aferente.
  Mentionez ca am fost inscris si cotizat la asociatia FNI-ANPI al dl-ui Nicolaevici, dar fara nici un rezultat.
  Nr.telefon

 143. BUNA ZIUA,
  Vrea sa ma interesez, daca mai avem sanse de recuperare, pentru ca tatal meu a facut un contract de asistenta juridica cu cabinetul de avocatura Radu Nicolae CIF 26846977 in anul 2011 pt recuperarea sumelor de la AAAS, dar am sunat de mai multe ori si nu raspunde nimeni sa-mi dea niste informatii. Am reusit sa iau legatura cu reprezentantul zonal care a zis ca nu avem nicio sansa, ca banii sau pierdut.
  Ce putem face in cazul sus amintit
  va multumesc
  cu stima
  Istvan Moldvai

 144. Sint un investitor, in 2001 foarte multe persone n-eam prezentat la Bucuresti unde pe baza carnetului de investitor am fost inscrisi pe o lista cu un nr de inregisrare, in 2003 am plecat in Italia iar de atunci nu am mai auzit nimic de FNI va rog sa-mi spuneti daca am vreo sansa si care sint demersurile.
  Cordiale salutari.

  P

 145. Buna ziua ,
  Cu foarte mult timp in urma aproximativ 10 ani (nu retin exact ) am luat legatura cu D-voastra am fost gasita pe lista de la FNI am achitat o suma de 800 lei am deschis un cont la banca am discutat cu cineva telefonic o perioada de timp dar nu mai stiu nimic ,oare daca va rog puteti sa-mi spuneti daca mai figurez pe undeva ? daca mai pot face ceva?

  Va multumesc mult pentru rabdare si va doresc o zi minunata.

 146. Buna seara . Am aflat din presa de despagugirea deponentilor FNI. Eu am facut plangere la politie atunci cand a isbucnit scandalul, mai tarziu am fost inscris si in asociatia nationala a investitorilor FNI , care ne-a luat si o taxa de reprezentare in instanta.As vrea sa stiu , in conditiile in care nu ma regasesc pe aceea lista, mai pot recupera banii?

 147. Buna seara . Am aflat din presa de despagugirea deponentilor FNI. Eu am facut plangere la politie atunci cand a isbucnit scandalul, mai tarziu am fost inscris si in asociatia nationala a investitorilor FNI , care ne-a luat si o taxa de reprezentare in instanta.As vrea sa stiu , in conditiile in care nu ma regasesc pe aceea lista, mai pot recupera banii?

 148. Buna seara . Am aflat din presa de despagubirea deponentilor FNI. Eu am facut plangere la politie atunci cand a izbucnit scandalul, mai tarziu am fost inscrisa si in asociatia nationala a investitorilor FNI , care ne-a luat si o taxa de reprezentare in instanta.As vrea sa stiu , in conditiile in care nu ma regasesc pe aceea lista, mai pot recupera banii?

 149. Am toate doc.necesare am hot.decizie de executare silit.am facut demersuri la Guver.AAAS.la AV.POPORULUI.la Curtea Costitutionara.la Min.de Finante la ANAF. la PRIMUL MINISTRU .la PSD. LA BRUXELL
  AM FACUT GREVA FOAMEI AN FATA GUVERNULUI 26 ZILE M AM AUTOINCENDIAT. AM AVUT PROCES PENAL PT…..M AU INTERNAT LA SP .OBREGEA
  STIU CA ACUM E O ORDONANTA INAINTATA D…..AR VA FI OPRITA LA MIN.FINANTE(NU SANT BANI)
  CUM MA PUTETI AJUTA
  SANT AN VARSA 2 STENTURI PE CORONANIENE .DIABET.
  SI NU AN ULTIMUL RAND****NEBUN**** SA MI SE RESPECTE DREPTUL .SA MI DEA BANII GARANTATI
  SIGUR VOI FACE CEVA SI SINGUR
  ALTA GREVA SI ALTELE

 150. Cu respect va roga am 2 carnete FNI CU 477 unitati val46 698 000 nu am proces am facut plingere la pol fara raspuns Am nse de a recuprea Cu respect astept un raspuns Achit taxa la incasare Multumesc

 151. Buna ziua! Am carnetul FNI nu am facut nici -un demers pentru recuperarea banilor! se mai poate recupera ceva daca nu am facut plangere la politie?

 152. Buna seara! Numele meu este Moțoc Ovidiu. Am fost parte în procesul cu FNI, înscris în asociația condusă de dl. Paris Nicolaievici, mi am regăsit numele pe lista din anexele sentinței. Problema e că nu mai rețin numărul sentinței sau al dosarului. Puteți să mă ajutați? Mulțumesc mult!

 153. Buna ziua,m am regasit pe listele AAAS nr de inregistrare,adresa, tot, dar la titularTimis Ioan apare scris incomplet.Nu inteleg de ce.imi puteti da un sfat?ma puteti indruma?ce pasi urmeaza sa fac?multumesc,

 154. Sunt un investitor FNI,am un nr. de 185 unitati de fond, am depus la politia giurgiu o plangere la data de 08.06.2000,si nu am intreprins nicio actiuneptr. recuperarea sumelor depuse. In conditiile actuale ce trebuie sa fac ptr. recuperarea sumelor depuse ? Mentionez ca figurez la pag. 372 din Dosarul 24632 Sectia a doua penala Dosar FNI,

 155. Buna seara,
  Sunt parte civila in procesul penal FNI cu 167 unitati de fond.
  Pentru recuperarea banilor am apelat la un avocat, care printr-un executor au facut zob dosarul meu
  In data de 12. 10. 2014 executorul judecatoresc Adrian Sersea a depus
  Cererea de executare silita Judecatoriei sector 1 pentru incuviintarea
  executarii.
  Cererea de executare a fost respinsa pe motiv ca a intervenit prescriptia, d-l executor motivandu-mi: ,, Prescriptia este o sanctiune aplicata creditorului care nu si-a exercitat dreptul intr-un interval rezonabil. Asupra prescriptiei si a eventualelor cauze de intrerupere ale acesteia decide judecatorul,,
  M-au lasat fara comentarii.
  Dvs. mai sus specificati : ,, DATORIIE PUBLICE INTRERUP TERMENUL DE PRESCRIPTIE cazul FNI prin AAAS, FAPT PENTRU CARE sentinta NU ESTE PRESCRISA,,.
  Se poate relua procedura de recuperare cazul meu, prin intermediul cabinetului dvs ?
  Ce trebuie sa fac daca raspunsul este afirmativ.
  Cu stima,
  bulieemitica@yahoo.com

 156. Ma numesc Anghel Maria din Dragasani ,VL,am 180 unitati, am carnetul FNI, am doua citatii in dosarul nr. 24632/3/2006 una la curtea de apel in 2007 si una la inalta curte de casatie si justitie in 2009.
  Se mai poate recupera ceva?

 157. Buna seara,
  Ma numesc Aldea Virgil Dorel, din Bucuresti, sunt un pagubit FNI cu 385 unitati de fond. Mi-am gasit numele la pag. 119 din dosarul FNI nr.24632/3/3006 din 17.10.2006 partea_2, cu toti pagubitii FNI, dar de atunci nu mai stiu nimic de el; daca listele cu despagubiti au ajuns sau nu la AAAS, pentru ca nu ma regasesc pe nici o lista publicata de AAAS.Daca dvs.puteti sa ma ajutati sa-mi clarific situtia si sa-mi recuperez banii, va rog sa-mi comunicati conditiile pe email.Cu stima, Aldea Virgil Dorel

 158. Bună ziua,
  Avand in vedere noile informații publice privitoare la despagubirea deponentilot FNI mai sunt sanse sa recuperez ceva?
  Mulțumesc, Gabriela Vieriu

 159. Buna ziua!
  Reprezentat de DVS, am urmat pașii în instanță pentru executarea silita a AAAS.
  Am obținut hotararea definitiva și acum sant Parte în Dosarul de executare silită 938/2016 BEJA Dumitrache.
  Din păcate eu personal nu pot obține informații despre executare și de aceea am rugămintea sa ma îndrumați, cum sa procedez pentru a fi la curent cu executia în acest dosar.
  Aș opta bineînțeles sa fiu reprezentat în fata BEJA Dtrache, de firma CUCULIS, în care am mare încredere.
  CU STIMA,
  n.badea

 160. Buna ziua,
  Numele meu este Acea Gicu si va rog sa-mi spuneti ce demersuri trebuie sa fac pentru a recupera banii depusi la FNI.

 161. Bună ziua!Ma interesează dacă ma puteți ajuta sa-mi recuperez banii de la FNI ai mei și ai părinților mei. Nu știu exact ce demersuri s-au făcut la vremea respectivă deoarece s-a ocupat tatăl meu, care între timp a decedat, fiind și el păgubit.In speranța că voi primi un răspuns, vă mulțumesc anticipat!

 162. Buna ziua,
  Societatea dvs prin d-l Suta, a facut in 2021 demersurile in vederea executarii silite.Instanta a aprobat executarea silita facuta de executorul judecatoresc. La scurt timp AAAS a depus contestatie la executare silita. In ianuarie 2022 instanta a respins contestatie iar AAAS nu a facut recurs in termen de 10 zile. Lucrurile pareau sa decurga normal. Luna aceasta am primit de la judecatorie o instiintare din care rezulta ca AAAS a depus o noua contestatie la executare.
  Poate AAAS sa faca asa ceva? Eu ce ar trebui sa fac?
  Am incercat sa-l contactez pe d-l Suta dar probabil nu mai am telefonul corect.
  Va multumesc anticipat

 163. Bună ziua, doresc să fiu reprezentant de firma D-voastră de avocatura, în vederea recuperării banilor de la fni. Am decizie de la Tribunalul București, dar nu am făcut un demers concret. Rog contact telefonic. Mulțumesc, cu stimă, respect și speranță. C. Tătaru, Sibiu.

 164. Va solicit ajutorul pentru recuperarea banilor depusi la FNI. Mentionez ca apar in sentinta civila si am facut sesizare la politie. Va multumesc.

 165. buna ziua,as dori si eu sa iau niste informatii de la dv, in legatura cu recuperarea banilor de la fni.Sectia penala dosarul nr/24632/3/2006

 166. Buna ziua!
  Sunt un creditor din dosarul FNI, 532 unitati fond, pe sentinta
  penala, depus raport expertiza contabila, confirmat telefonic
  valoarea unitatilor de catre AAAS, doresc contra cost evident sa
  ma ajutati ptr recuperare creantei.
  Valoare expertizata 4097 lei RON, actualizat cu rata inflatiei, peste 20000 lei.

  Cu deosebita consideratie

 167. Buna ziua,
  Intamplator am gasit acest forum. Sunt unul dintre pagubitii FNI, nu am depus nici o sesizare pana acum, nu cred ca mai am carnetul de investitor. Daca se mai poate face ceva rog sa fiu contactat. Multumesc

 168. Bună seara,
  Întâmplător am gasit acest forum .Mentionez:
  -ma aflu în anexa sentinței penale în dosarul 24632/3/2006 la,pagina 1682 cu 1500 UF iar tatăl meu ( decedat ) cu 136 UFla pagina 1671
  Amândoi am depus plângere la Poltie ( fără număr de inregistrare) iar eu am făcut parte din Asociatia ANPI care a dispărut.
  Ultima citație primita,în dosarul sus amintit a fost emisa la 15.01.2009
  Pot apela la dvs pentru executarea silita?
  Cu respect

 169. nr.crt.1048 45306 din24.12.2013 975 URDEA I. CONSTANTINA Slatina, A.I. Cuza, Nr. 50, Bl. D14, Sc. A, Et. 2, Ap. 7, Jud. Olt 281010020120 400 complet.
  lista care a disparut sau a fost retrasa.
  iar pe noua lista nu apar. de ce?

 170. Împreună cu soţia avem 200 de unităţi. Am făcut toate demersurile şi am depus la AAAS cererile de restituire cu toate documentele cerute, conform procedurii.
  Iniţial am apărut pe listă însă acum nu ne mai regăsim.

 171. Buna ziua. am 2 hotariri definitive pt.executarw silita iar acum sa facut a treia adresa de executare silita.care este pe rolul jud.sector 4. cum pot intra in posesia banilo 1.300.000 roni. Ofer comision de succes substantial 20-30 la intrarea banilor. Executorul meu Carmen …….. nu reuseste. s au …… am facut greva foamei 24 zil in fata Guvernului finalizat cu autoincendiere i 2016. pute fixa o intilnire si consultare. cu multumiri i.batran

 172. Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca ma puteti ajuta pentru recuperare bani FNI, am carnet-ul si sunt trecut ca imputernicit al mamei in carnet.
  Putem face demersurile asa astfel incat sa nu plimb parintii din provincie in Bucuresti?

  A fost facut un demers al unei asociatii ASOCIATIA NATIONALA A INVESTITORILOR F.N.I. CUI 14125616 dar dupa o perioada de timp nu i-a mai gasit in Galati la sediul acestora.

  Multumesc.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.