Poprire Cont Revolut

Poprirea Contului Revolut – Se poate pune poprire pe contul de Revolut sau nu?

Poprire Cont RevolutPosibila ? – Contul de revolut si poprirea.

Sunt milioane de romani ce sunt executati silit si trec prin aceasta etapa de blocare a conturilor, drumuri intre executorii judecatoresti si banci.

Astfel, la momentul la care va decideti sa deschideti un cont la Revolut, in speranta ca aceasta nu va putea fi poprit, trebuie sa cunoasteti mecanismele popririi, si daca poprirea unui cont de Revolut, este posibila.

Cuculis&Asociatii sunt primii si singurii experti in executare silita si contestatii la executare silita din Romania. Astfel, in materialul de mai jos, ne-am propus sa raspundem catorva intrebari si sa lamurim situatia popririlor cu privire la conturile bancare de Revolut.

Sa incepem.

Update 2022 – ATENTIE – Instantele din Romania au inceput sa incuviinteze executarile silite si validarile de poprire pentru conturile de la Libra Bank ale Revolut – Poprire pe cont Revolut

Vedeti mai jos decizii de ultima ora ale instantelor de judecata prin care s-a validat poprirea cu privire la solicitarile de poprire pe contul Revolut.

Atentie Romani – o sa fiti supusi la o mare nedreptate.

Creante prescrise, clauze abuzive din contracte si dobanzi catastrofal de mari ale IFN-urilor, toate va vor fi puse in sarcina si va vor executa silit pe conturile de revolut.

Vedeti mai jos cum va aparati de poprirea pe contul Revolut.

Practic se arata ca nici contul de Revolut asupra caruia plana mitul ca nu poate fi urmarit, nu mai este sigur.

De altfel, acest lucru vi l-am spus si eu inca de acum doi ani de zile.

Nu va bazati ca acest cot revolut nu poate fi poprit si nu poate fi executat silit.

Totusi, trebuie sa stiti ca desi contul de revolut poate fi poprit, asta nu inseamna ca aici se termina totul. Din contra, lucrurile stau la fel ca in cazul oricari alte popriri unde puteti invoca prescrierea executarii creantei, puteti invoca existenta clauzelor abuzive si puteti in cele din urma acolo unde sunt executari silit e ilegale, sa le contestati.

Important este sa va cunoasteti drepturile si sa nu lasati ca executorul judecatoresc la comanda bancii, ifn-ului sau a recuperatorului de creante sa faca un abuz la adresa dvs.

Cine este Revolut ? Discutam despre o banca?

Pentru a intelege clar de la inceput, Revolut nu este o instituie bancara. Astfel, Revolut este o aplicatie care foloseste serviciile unei banci, in mod intamplator sau nu, dupa adoptarea la nivel european a mai multor modificari in zona de spalare a banilor si luptei cu crima organizata, in Romania, Revolut a semnat un parteneriat cu cei de la Libra Bank, pentru a li se furniza IBAN-uri romanesti.

De aceea, pana de data recenta, asupra conturilor de Revolut , nu se putea institui poprirea.

Problema este ca angajaatorii nu platesc in conturile Revolut iar unele banci din Romania, nu faceau tranzactii catre conturile Revolut, tocmai din pricina faptului ca banii din Revolut nu puteau fi popriti si nici urmariti asa cum ar fi putut fi urmarite conturile clasice IBAN.

Cititi si :

Poate fi pusa poprire pe contul de Revolut?

Raspunsul este cat se poate de clar ca, DA! Poprire Cont Revolut posibila in conditiile in care Revolut emite Ibanuri romanesti.

Prin urmare, asta inseamna ca atunci cand va deschideti un cont de Revolut, se poate pune poprire pe Revolut , adica mai precis pe contul IBAN, care este furnizat in parteneriatul dintre Revolut si Libra Bank.

Card fara popriri in Romania nu mai exista, fiindca de altfel procedura prin care se popreste contul Revolut, a devenit una identica cu poprirea contului de la oricare alta banca.

Revolut Bank poprire pe cont – Cu siguranta poprirea pe contul de revolut este posibila. De altfel, trebuie ca debitorul sa cunoasca si reglementarea popririi pe contul revolut si monese poprire in sensul legal:

Astfel, conform legii – (5) În cazul în care adresa de înfiinţare a popririi se transmite unei unităţi operaţionale a unei instituţii de credit, poprirea va fi înfiinţată numai asupra conturilor pe care debitorul urmărit le are deschise la acea unitate. Dacă debitorul nu are cont deschis la unitatea instituţiei de credit sesizate, aceasta va informa executorul cu privire la conturile deschise de debitor la alte unităţi operaţionale.

Tragem concluzia ca se poate pune poprire pe contul Revolut si se poate pune poprire pe cardul Revolut de asemenea, fiindca Ibanul cardului Revolut este anexat cardului Revolut pe care il folositi.

Vedeti si :

Poprirea Pe Contul Revolut Poate Fi Contestata ?

Nu inseamna ca daca aveti o poprire pe contul de Revolut, nu mai puteti face nimic si vi se vor lua banii din acel cont. Poprirea pe contul de Revolut nu este cu nimic diferita de o poprire pe conturile unei banci terte poprite si ca atare daca aveti o executare silita pe conturile de la Revolut, puteti face o contestatie la executare poprire.

Astfel, in functie de motivele pe care le aveti cu privire la contestatia la executare, veti formula actiunea in insanta, ghidandu-va dupa exemplele de executari silite nelegale, de mai jos.

Contestatie la executare Poprire pe contul Revolut

Spuneam mai sus ca o executare silita pornita pe contul bancar Revolut, poate fi contestata, motiv pentru care vom explica pe scurt, cateva dintre motivele pe care un debitor executat silit pe contul de revolut, le poate indica in contestatia la executare pentru poprirea pe contul de Revolut, in asa fel incat sa poata sa ridice poprirea respectiva.

Puteti formula contestatia la executare daca aveti contul de Revolut poprit, in ipoteza in care –

 • sunteti executat silit de catre recuperatori sau banci ori IFN-uri, iar creanta pusa in executare silita este prescrisa;
 • puteti contesta poprirea pe contul de Revolut daca in cadrul contractului de credit, au existat clauze abuzive;
 • puteti solicita instantei sa fie diminuata poprirea de pe contul de Revolut sau chiar sa fie inlaturta definitiv daca in acel cont incasati sume care nu pot fi executatate silit;
 • suma executat silit este gresita sau exista orice motiv de contestatie la executare pe care avocatul specializat in executari silite vi le poate identifica.

Nu ramaneti in pasivitate, este important sa stiti ca singura cale de a contesta executarea silita prin poprire , este contestatia la executare silita poprire Revolut.

Av. Drd. Cuculis Adrian

Vaselor Nr. 16 Sectorul 2
Bucuresti
Romania
18 comments to “Poprire Cont Revolut”
 1. Bună ziua este corect la fiecareintrare în cont salariala sa mi se oprească o treime am executare apartament nui scos la vânzare

 2. Buna seara . In 2007 am luat un imprumut de 1000 euro , iar in 2008 am fost dat in judecata pentru neplata ratelor . Mentionez ca la tribunal am avut 3 infatisari si judecatoarea a stabilit ca fiindca sunt la prima abatere mi a dat 3 ani cu ssupendare si plata ratelor prin proprire, aceasta fiind o decizie definitiva si irevocabila. Ultima plata a fost facuta in 2018 . De atunci nu am mai primit nici prin posta sau telefonic nici o sesizare privind plata ratelor. Acum 3 saptamani am fost sunat de o doamna de la firma OSCAR, precum ca mai am de plata in jur de 25000 ron . Mi a spus ca ar fii mai bine sa o rezolvam pe cale amiabila aceasta problema . Dubios a fost cand mi a zis ca imi fac o reducere daca platesc suma integral . Deocamdata nu le am promis nimika concret, a ramas sa ne auzim la telefon luna aceasta. Imi puteti spune daca ma incadrez la prescriptia propririi ? Va multumesc .

 3. Buna seara.Am girat pe cineva pentru a se imprumuta la C A R, impreuna cu alte 4 persoane.In total 5 giranti.Acum persoana imprumutata nu a mai platit ratele ,iar noua girantilor ne-a fost pusa poprire pe salarii ,dar ni s-au blocat si conturile.Se poate face ceva,pentru a fi deblocate macar conturile?

 4. Buna ziua, daca am poprire pe salariu , si am deschis un cont revolut , o sa mi se puna poprire si pe acesta ? Va multumesc !

 5. Buna ziua

  In ianuarie 2013 am ‘iesit’ dintr-o societate cesionand partile sociale asociatului meu.Mentionez ca cesionarea si asumarea de catre asociat a situatiei contabile de la acel moments-a facut la un avocat,respectiv la Registrul Comertului.Ulterior s-a procedat la atragerea raspunderii fostului asociat(subsemnatul) prin popriri,secheste…
  Mai mentionez ca asupra asociatului ramas in firma nu s-au luat aceleasi masuri…a fost doar notificat.La finante figurez cu o datorie dar sunt ‘insolvabil’…se mai poate face ceva?
  Va multumesc!!

   • Buna ziua am deja o poprire pe un cont de salariu qs dori sa știu dacă îmi mai fac încă un card pentru anumite economii mi se poate pune poprire pe el va reamintesc cs pe noul card care vreau sa mi-l fac este pentru q pune ceva bănuți separat!!

 6. Buna ziua
  Se poate instala poprire și pe veniturile provenite din fonduri europene?
  Lucrez in administrație publica și o parte din venituri sunt provenite din fonduri europene nerambursabile, proiectele europene.
  Multumesc anticipat

 7. Buna ziua.Am gasit un anunt prin care se ofereau imprumuturi intre 2000 si 10000 euro .Am solicitat un imprumut de 2000 euro platibili in 5 ani.Mi s a spus ca mi s a aprobat cererea si sa astept contractul.Cererea am facut o pe whatsapp,doar in scris,atasand poza buletinului,nr telefon,adresa.Numarul de telefon al persoanei careia i am trimis cererea este 0790561140 sau 0712634997.Va rog sa imi spuneti cum pot sa aflu daca persoana cu care am conversat pe whatsapp si care mi a scris ca mi s a aprobat creditul,este o persoana corecta si ca,in cazul in care semnez contractul de imprumut,banii vor ajunge la mine?
  Mii de multumiri!

 8. Se poate șterge istoricul negativ din baza de date ???
  Este reala aceasta treaba cu ștergerea?Dacă DA,poți lua credit?Cât timp este valabila o stergere a istoricului negativ din baza de date a băncilor?
  Multumesc

 9. Buna ziua. Am un dosar de executare pentru un debitor persoana fizica. Pot executa si contul Revolut? Trebuie sa ma adresez bancii Revolut?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.