Poprire De La Eos Ksi

Poprire Executorie Impusa De Eos Ksi – Cum o contestam daca suntem executati silit prin poprire de catre Eos Ksi

Aveti o poprire de la Eos Ksi? Este important sa stiti ca poprirea pusa pe cont de catre recuperatorul de creante EOS KSI poate fi contestata.

O recuperare creante EOS KSI facuta fata notarea in registrul de publicitate a titlurilro executorii sau o prescriere datorii eos ksi , ori chiar o incepere a executarii silite prin proprire de la eos ksi , toate pot fi cotestate doar daca formulati o contestatie la executare silita impotriva celor de EOS KSI care sunt de fapt niste recuperatorii de creante.

Eos KSI pune poprire pe conturile imprumutatilor la banci.

Sunteti executat silit de EOS KSI sau alt recuperator de creante? Verificati daca este legal, completati formularul de mai jos:

Schema este una simpla si eficienta pentru firma de recuperari dar devastatoare pentru debitori.

In materialul de astazi am ales sa analizam poprirea prin prisma popritorului , recuperator de creante EOS KSI si modul in care creantele / imprumuturile de la banci, ajung la recuperatorii de creante si apoi ele sunt puse in executare silita.

Cum ajunge creditul meu de la banca la recuperatorul de creante si cum apare poprirea de la Eos Ksi ?

Am discutat de nenumarate ori despre recuperatorii de creante. Pe scurt, va trebui sa ne obisnuim cu existenta lor in peisajul din Romania insa nu ne putem si nu trebuie sa ne obisnum cu abuzurile lor.

Schema despre care vorbeam mai sus este una relativ simpla si putem sa raspundem in cateva randuri la intrebare de mai sus si anume, cum ajung creditele la recuperatorii de creante?

Modalitatea de transmitere a datoriilor dvs. catre recuperatorii de creante, este cesiunea contractului de credit catre recuperatorii, de tipul EOS KSI.

Daca sunteti executat silit de catre EOS KSI , asa cum a fost si debitorul de mai jos, este bine sa stiti ca puteti invoca o serie intreaga de neregularitati ale executarii silite, toate menite sa va ajute sa scapati de o datorie pusa in executare silita in mod ilegal.

In cazul de mai jos, poprirea pusa de catre EOS KSI asupra tuturor conturilor debitorului, s-a terminat de fapt cu un castig in instanta, debitorul reusind sa anuleze toata executarea silita inceputa impotriva lui.

Alt caz de abuz din zona recuperatorilor de creante, constatat de catre instanta de judecata – Poprirea EOS KSI anulata de catre instanta, debitorul isi recupereaza banii incasati prin poprire ilegala.

IMPORTANT: Primiti acte de executare silita precum cel de mai jos? Atunci este clar ca este necesar sa incepeti o procedura de contestatie la executarea silita daca dvs. ati fost cesionat de la banca la recuperator iar sumele de bani pentru care vi s-au blocat conturile bancare sunt unele disproportionate.

Poprire De La Eos Ksi

Debitorul contesta poprirea de la EOS KSI si castiga in instanta – Anuleaza integral executarea silita

Nu doar ca a fost anulata o poprire de la Eos KSI ci debitorul a reusit sa recupereze intr-un timp scurt si banii pe care recuperatorul de creante i-a luat prin poprire pentru o perioada scurta de timp.

POPRIREA de la EOS KSI nu este o normalitate si dupa cum se pare nici legala nu a fost, asta inseamna ca doar pe calea contestatiei la executare silita puteti indrepta aceste ilegalitati.

21.05.2021 Ora estimata: 08:30
Complet: 24-CIVIL
Tip solutie: Admite in parte cererea

Solutia pe scurt: Respinge ca neîntemeiată excepţia tardivităţii formulării contestaţiei la executare invocată de intimată. Respinge ca neîntemeiată cererea contestatoarei de repunere în termenul de formulare a contestaţiei la executare.

Admite în parte cererea precizată.

Admite în parte contestaţia la executare.

Anulează încheierea din 26.03.2019 a Judecătoriei Sectorului 3 din dosarul nr. 7175/301/2018. Anulează toate actele de executare emise după data de 26.03.2019 în dosarul execuţional nr. 405/2019 înregistrat la BEJA Olteanu, Haja si Ghinea.

Admite în parte cererea de întoarcere a executării silite şi în consecinţă obligă intimata să plătească părţii contestatoare suma de 5500 lei.

Obligă intimata să plătească părţii contestatoare suma de 1246,33 lei reprezentând cheltuieli de judecată. Dispune restituirea către contestatoare a taxei judiciare de timbru de 644 lei, achitată cu chitanţa nr 1903565417/1 din 25.09.2020 (f.191) aferentă contestaţiei admise, după rămânerea definitivă a prezentei hotărâri.
Document: Hotarâre  4157/2021  21.05.2021

Cititi si :

Un simplu abonament la telefonie mobila te poate arunca in executare silita si o poprire de la Eos KSI poate fi impusa pe conturile dvs. bancare sau la locul de munca.

Poate ca multi nu stiti insa EOS KSI pune poprire si pentru creantele ce deriva din abonamente de telefonie mobila ce nu au mai fost achitate ori care au avut emise facturi ilegale de catre companiile de telefonie mobila.

De fiecare data cand sunteti in situatia in care primiti acte de executare silita de la recuperatorii de creante, trebuie sa stiti ca ati avut creanta cesionata catre acestia si urmeaza de fapt o perioada in care executorul judecatoresc va pune poprire pe salariu, pe pensie sau la angajator ori chiar trece la vanzarea bunurilor dvs. imobile si atunci este momentul la care trebuie sa actionati IMEDIAT!

Av.Drd. Cuculis Adrian

Str. Vaselor Nr. 16 Sectorul 2
Bucuresti
Romania
9 comments to “Poprire De La Eos Ksi”
 1. Am fost executata de catre EOS CREDIT FUNDING DAC
  precum si de executor Starica Radu Bej Botosani care in urma unei contestatii la executare a solicitat banii in contul lui, banca i a virat iar executorul refuza sa mi restituie banii
  Executorii fac doar ce vor ei. Au prea multa libertate

 2. Foarte corect punctul dvs de vedere, și bine le faceți. Mama mea a avut un credit TBI cu rate foarte mici, 130 lei/luna dar eu plăteam cam 200 lei/luna. Valabil pe 3 ani cu scadenta în Aprilie 2019. Ghinionul a fost ca mama a murit în 2018. Deoarece era spitalizat din 2017 în stare grava, eu fata ei a trebuit sa țin și casa, datorii, spitalul și tot ce era nevoie pentru mama din banii mei. Un chin. Nu am mai reușit sa achit ratele ( nu mai aveam timp sa ajung la banca), toți banii se duceau pe spitalul mamei și casa. Beja Olteanu a trimis ( din partea TBI) – cum ca, executau datoria mamei și casa ( în septembrie 2017, a fost asta). Eu anunțasem TBI din August 2017 ca mama va muri, și sa mi se accepte întârzieri. Au cerut Certificat deces în ian 2018 ( când a murit mama). Spuneau, ca atât timp cât era plătit mai mult de jumătate din credit, se ștergea datoria decedat. Nici vorba. Beja Olteanu a trecut la amenințări ( notificari exact ca în copia clientului dvs). Am început sa măresc suma la rata, și am plătit mai mult cu 323 lei ( nici acum TBI nu mi-a dat înapoi), practic am stins toată datoria în Septemb 2018. Scoate-ți aceasta firma de recuperări ilegale de pe piața d-le avocat Cuculis, ca și celelalte firme care mai exista în tara. Am aflat ca nici nu aveau drept la asa amenințări, creditul era pe numele mamei, suma ridicata era 4600 lei de înapoiat era cam 6600 lei. Credit de nevoi personale ( mama îl luase pentru o operație). Eu fiind fata ei, nu aveam nici-o datorie pe numele meu. Dar am zis din bun simt și respect, sa nu îmi bag părinții în mormânt și cu datorii. Asa ca am preluat eu tot. Beja Olteanu a speculat momentul ca eram singura, și de abia murise mama, asa a trecut la amenințări. Culmea după ce am achitat creditul mamei, primesc și acum în 2021, oferte pe numele mamei decedate, deși le-am dat copie deces și am emis și Cerere de Închidere cont client.
  D-le avocat Cuculis, faceți un bine romanilor, și luptați sa scoateți aceste firme de recuperatori credite și valori. Nimen nu ajunge în astfel de situație decât din cauza unor întâmplări nefericite. Știam ce trebuie făcut împotriva lor, dar am ales sa achit ca mama mea sa nu fie deranjata în mormânt. Doina Samfira

 3. Se mai poate face contestatie la executare impotriva celor de la Kruk in contextul in care in anul 2017 s-a infiintat pooprirea pe salariu , mentionez ca in ianuarie 2018 mi-am schimbat locul de munca dar pana in prezent nu am mai primit nici o notificare de continuare a executarii. IN cazul in care angajatorul va primi notificarea se mai poate face contestatie ?

 4. Incerc sa imi fac singur apararea daca ctr de imprumut e luat in aug 2011 el nu intra pe vechiul cod de pciv nu e supus legilor in vigoqre atunci sau se considera din mom in care e declarat scadent anticipat ?

 5. Buna ziua, am avut un credit din anul 2007 la BRD Buzau pe care nu l am putut returna deoarece mi am pierdut locul de munca ,a fost preluat de EOS si in acest moment am un titlu executoriu la biroul executorului Tanasescu ,va rog sa mi spuneti daca ma puteti ajuta pentru a face contestatie ,care sunt costurile.

  Multumesc anticipat

 6. Am avut un abonament la telefonie mobila și nu am mai plătit din 2015 iar acum am primit o înștiințare de la un executor o execuție silita și mi sa pus poprire pe salariu vreau sa știu dacă pot face contestație pe suma de bani și pe poprirea pe salariu vă mulțumesc anticipat.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.