Executare Silita Eos Ksi Romania Ilegala

Executare Silita Eos Ksi Romania anulata integral de catre judecator.

Executare Silita Eos Ksi

Debitorul obligatiei de plata somat de catre executor sa plateasca 49000 de lei, scapa de urmarirea silita prin poprire, dupa ce instanta anuleaza integral dosarul executorului Constantin, Niculae si Asociatii.

Decizia de anulare a executarii silite este definitiva iar povestea doamnei Floresteanu face parte din seria #DosarelePrindViata.

Relatarea doamnei Floresteanu – la data de 19.06.2018 mi-au fost comunicate actele a caror anulare o solicit prin prezenta contestatie, dupa ce la data de 15.06.2018 fusesem anuntata telefonic de angajatorul meu ca a fost infiintata poprirea.

Astfel am luat act de faptul ca impotriva mea a fost inceputa executarea silita in dosarul nr. 315E/2018, identificat mai sus, titlul executoriu constand in contractul de credit nr. 6278800/20.07.2006 incheiat cu BRD Groupe Societe Generale.

Ce vedem gresit aici? In primul rand contractul cesionat catre recuperatorul de creanta Eos Ksi Romania.

Si evident ca de aici se ridica o serie larga de semne de intrebare cum ar fi, daca cesiunea de creanta a fost notificata, a fost ea inregistrata in arhiva de valori mobiliare dar si daca nu cumva recuperatorul de creante a adaugat dobanzi ilegale.

Av. Serban Leonard si doamna Floresteanu.

Impotriva debitorului se mai deschisese o executare silita, inchisa de catre acelsi recuperator in 2014!

Povestea doamnei continua – Executare Silita Eos Ksi blocata in instanta:

Impotriva subsemnatei mai fusese pornita o executare silita in anul 2011, in dosarul de executare nr. 677/2011 al BEJ Popa Elena Laura, in baza aceluiasi titlu executoriu – contractul mai sus individualizat, in privinta acesteia dispunandu-se incetarea prin procesul-verbal incheiat de executor la data de 21.08.2014 si restituirea dosarului catre creditor (primirea fiind confirmata prin semnare).

Cum a inceput procedura de Executare Silita Eos Ksi impotriva doamnei Floresteanu?

Prin somatia emisa de catre executor prin care este instiintata ca urmeaza sa ii fie pusa poprire la banca pentru suma de 49000 de lei,peste 10000 de euro, asta in conditiile in care suma imprumutata initial era mai mica.

Executare Silita Eos Ksi
Executare Silita Eos Ksi Romania

Nr. dosar: 13489/302/2018 – Judecatoria Sector 5

21.12.2018
Ora estimata: 09:00
Complet: C 24 civil 2018
Tip solutie: Admite cererea

Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare silita Eos Ksi formulată de către contestatoarea FLOREŞTEANU VERGINICA în contradictoriu cu intimata EOS KSI ROMÂNIA SRL.

Cititi si:

Ce inseamna anularea incheierii de incuviintare a executarii silite?

Executarile Silite
Executarile Silite Anulate

Anulează încheierea de încuviinţare a executării silite din data de 21.05.2018, pronunţată de Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti în dosarul nr. 9801/302/2018, executarea silită însăşi şi toate actele de executare efectuate în dosarul de executare nr. 315E/2018 al BEJ CONSTANTIN, NICULAE ŞI ASOCIAŢII.

Adica incheierea data de catre un judecator, intr-o sedinta in camera de consiliu la care nu ati fost citat sa va aparati, insa s-a luat impotriva dvs. masura de executare silita, asa mai “ascuns”.

Face aplicarea dispoziţiilor art. 45 alin. 1 lit. f din O.U.G. nr. 80/2013 şi dispune restituirea către contestatoare, la data rămânerii definitive a prezentei sentinţe, a sumei de 1000 lei, reprezentând taxă judiciară de timbru aferentă contestaţiei la executare.

Obligă intimata la plata către contestatoare a sumei de 3000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocat.

Suma: 49.616,23 lei

Executare Silita Eos Ksi oprita definitiv, insa cu sacrificiile pe care debitorii trebuie sa le faca pentru a-si conserva drepturile.

Inceputurile legilor recuperatorilor de creante, vedeti mai jos VIDEO –

12 comments to “Executare Silita Eos Ksi Romania Ilegala”
 1. Buna ziua
  Am un dosar de executare silita din 2007 dar a trecut termenul de contestatie

  Ce sa fac?
  Multumesc
  Dosar de la Eos prin Marin Adrian Cristian

 2. Buna ziua, am avut si eu un împrumut la bank post, acum am popoare de cei de la cruk prin executor Valeriu șerbănescu, va multumesc

 3. Buna ziua, Am un credit cesionat de catre BRD catre EOS KSI.Creditul se incheia in anul 2016.Dupa cesionare am platit, incepand cu anul 2011 si pana acum cam 220.000.Au ramas de achitat 6000 de ron.Sumele se adauga la cele 240.000 paltite catre BRD inainte de cesionare.Am o nelamurire in acest moment, prescrierea se raporteaza la contractul cu BRD sau la ultima plata catre EOS KSI ? Multumesc.

 4. Buna ziua,sunt persoana juridica iar in vara acestui an am expediat cu TNT Romania un colet in Austria.Toate bune si frumoase am achitat suma pt transport.Azi am primit o instiintare de plata de la firma EOS KSI in valoare de 351 lei ”restante contractuale” eu neavand niciun contract cu aceasta firma (TNT).Va rog sa ma indrumati ce sa fac deoarece acestia ma ameninta cu initierea unui proces.
  Cu stima!

 5. E posibil ca Eos sa îmi pună o poprire pe salariu pentru o asigurare de viață la BCR din 2003 in condițiile in care nu am avut niciodată nimic de la BCR?

 6. Buna ziua, tatal meu a avut un credit la brd acum foarte mult timp, cred ca 2002.
  El a decedat acum 5 ani iar astazi am primit o scrisoare de la eos ksi cum ca vor un raspuns la ea, altfel fac vizita la domiciliu. Tatal meu nu a avut nici un bun pe numele lui. Mama lui bunica mea a avut apartamentul unde el a locuit si ulterior mi l.a trecut mie pe numele meu. Am eu ce sa patesc de la toata executarea asta silita ?
  Multumesc frumos

 7. Buna ziua.
  Tatal meu care a decedat acum 5 ani a avut in 2002 un credit la brd si eu astazi am primit o scrisoare de la eos ksi cum ca ar trebuii sa ii contactez sau imi fac vizita la domiciliu. Tatal meu a locuit aici dar nu era pe numele lui apartamentul si al mamei sale, acum este pe numele meu.
  Au ce sa imi faca, eu ne mostenind nimic de la el?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.