Executare Silita Eos Ksi Romania Ilegala

Solutie Definitiva – Debitor Al Unei Banci, Executat Silit De EOS KSI Pentru 50000 De Euro, Anuleaza INTREAGA Executare Silita Si Scapa De Plata Intregii Sume

Executare Silita Eos KSI ilegala anulata de catre instanta de judecata din Ilfov, Tribunalul Ilfov.

Un contract de credit ce a plecat din 2006 si care a ajuns sa fie executat silit in 2019, pentru sume coloasale ce s-au ridicat la peste 50000 de euro si pe care debitorul ar fi trebuit sa le plateasca daca nu ar fi contestat executarea silita, a ajuns in 2023 sa fie ANULAT de catre instanta de judecata iar debitorul contractului de credit semnat cu BCR S.A in 2006, a scapat de intreaga executare silita.

Tupeul firmelor de recuperare a creantelor si aici includem pe pozitie fruntasa EOS KSI ROMANIA , a atins cote alarmante.

Feriti-va debitori de abuzurile nemasurate ale firmelor de recuperare a creantelor si nu stati in pasivitate.

Au ajuns recuperatorii de creante de genul EOS KSI ROMANIA sa puna in executare silita creante:

 • prescrise ( adica termenul mai mare de 3 ani de la ultima plata a creditului );
 • lipsa notificarii cesiunii de la un recuperator la altul;
 • adaugarea de dobanzi si somatia de poprire a EOS KSI contine sume executate silit ilegale;
 • executarea silita a unor contracte ale bancilor, prin cesionarea lor de la institutiile bancare, pline de clauze abuzive dar si alte elemente de nelegalitate.

Atentie – Sunteti executat silit de catre recuperatorii de creante? Completati urgent formularul de mai jos:

EOS KSI Pierde 50000 De Euro Care Sunt Anulati De Instanta Si Debitorul Scapa De Executarea Silita – Ce Se Intampla Daca Nu Formula Contestatia La Executarea Silita?

Cand un debitor primeste un act de executare silita din partea EOS KSI Romania precum cel de mai jos, lucrurile sunt tragice pentru el fiindca stie ca pasul urmator poate sa fie vanzarea casei in care sta sau oricum o blocare a intregii vieti financiare.

Multi au probleme de sanatate, trebuie sa se trateze, au nevoie de bani pentru familie sau pentru apropiatii lor insa pe recuperatorii de creante nu-i intereseaza acest lucru ci pe ei ii intereseaza cum sa ii execute silit pe debitori si cum sa le ia in mod abuziv cat mai multi bani!

Vedeti somatia de executare silita de mai jos? Ea avea capacitatea sa distruga destinele unui om si sa il arunce in faliment, 50000 de euro pe care esti obligat sa-i platesti peste noapte dupa ce ai fost dat pe mana unor recuperatorii de creante.

Somatia emisa ilegal de catre executorul Dumitru Sahlian a dar si toate actele de executare silita pe care le-a intocmit in acest dosar de executare silita, au fost anulate de catre instanta de judecata, asa cum aratam mai jos.

Partea extraordinara pentru debitor este ca a SCAPAT de orice executare silita dar suplimentar, prin intoarcerea executarii silite a reusit si sa recupereze toti banii luati prin poprire EOS KSI Romania.

Definitiv Instanta De Judecata Anuleaza Somatia De Mai Sus Si Intreaga Executare Silita A Eos Ksi

24.07.2023Ora estimata: 09:00
Complet: 15 A
Tip solutie: Schimbat total

Solutia pe scurt: Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa apelată, în sensul că: Admite contestaţia la executarea silită. Dispune anularea executării silite înseşi efectuată în dosarul de executare nr. 123/2019 aflat pe rolul BEJ Dumitru Sahlian. Dispune întoarcerea executării silite, prin restituirea de către intimat către contestatoare a sumei rezultate în urma executării silite.

Dispune restituirea către contestatoare a taxei judiciare de timbru în cuantum de 1.000 de lei achitată la fond, plătită către Primăria Oraşului Bragadiru cu chitanţa seria 179221/2020 nr. 0025395 din 05.10.2020. Ia act de solicitarea de către contestatoare a celorlalte cheltuieli de judecată de la fond pe cale separată. Obligă intimata să plătească apelantei cheltuieli de judecată în apel, constând în taxă judiciară de timbru în cuantum de 650 de lei.

Definitivă. Pronunţată, astăzi, 24.07.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre  4762/2023  24.07.2023

executat silit de eos ksi

Executare Silita Eos Ksi Romania anulata integral de catre judecator.

Executare Silita Eos Ksi

Debitorul obligatiei de plata somat de catre executor sa plateasca 49000 de lei, scapa de urmarirea silita prin poprire, dupa ce instanta anuleaza integral dosarul executorului Constantin, Niculae si Asociatii.

Decizia de anulare a executarii silite este definitiva iar povestea doamnei Floresteanu face parte din seria #DosarelePrindViata.

Relatarea doamnei Floresteanu – la data de 19.06.2018 mi-au fost comunicate actele a caror anulare o solicit prin prezenta contestatie, dupa ce la data de 15.06.2018 fusesem anuntata telefonic de angajatorul meu ca a fost infiintata poprirea.

Astfel am luat act de faptul ca impotriva mea a fost inceputa executarea silita in dosarul nr. 315E/2018, identificat mai sus, titlul executoriu constand in contractul de credit nr. 6278800/20.07.2006 incheiat cu BRD Groupe Societe Generale.

Ce vedem gresit aici? In primul rand contractul cesionat catre recuperatorul de creanta Eos Ksi Romania.

Si evident ca de aici se ridica o serie larga de semne de intrebare cum ar fi, daca cesiunea de creanta a fost notificata, a fost ea inregistrata in arhiva de valori mobiliare dar si daca nu cumva recuperatorul de creante a adaugat dobanzi ilegale.

Av. Serban Leonard si doamna Floresteanu.

Impotriva debitorului se mai deschisese o executare silita, inchisa de catre acelsi recuperator in 2014!

Povestea doamnei continua – Executare Silita Eos Ksi blocata in instanta:

Impotriva subsemnatei mai fusese pornita o executare silita in anul 2011, in dosarul de executare nr. 677/2011 al BEJ Popa Elena Laura, in baza aceluiasi titlu executoriu – contractul mai sus individualizat, in privinta acesteia dispunandu-se incetarea prin procesul-verbal incheiat de executor la data de 21.08.2014 si restituirea dosarului catre creditor (primirea fiind confirmata prin semnare).

Cum a inceput procedura de Executare Silita Eos Ksi impotriva doamnei Floresteanu?

Prin somatia emisa de catre executor prin care este instiintata ca urmeaza sa ii fie pusa poprire la banca pentru suma de 49000 de lei,peste 10000 de euro, asta in conditiile in care suma imprumutata initial era mai mica.

Executare Silita Eos Ksi
Executare Silita Eos Ksi
Executare Silita Eos Ksi Romania

Nr. dosar: 13489/302/2018 – Judecatoria Sector 5

21.12.2018
Ora estimata: 09:00
Complet: C 24 civil 2018
Tip solutie: Admite cererea

Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare silita Eos Ksi formulată de către contestatoarea FLOREŞTEANU VERGINICA în contradictoriu cu intimata EOS KSI ROMÂNIA SRL.

Cititi si:

Ce inseamna anularea incheierii de incuviintare a executarii silite?

Executarile Silite
Executarile Silite Anulate

Anulează încheierea de încuviinţare a executării silite din data de 21.05.2018, pronunţată de Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti în dosarul nr. 9801/302/2018, executarea silită însăşi şi toate actele de executare efectuate în dosarul de executare nr. 315E/2018 al BEJ CONSTANTIN, NICULAE ŞI ASOCIAŢII.

Adica incheierea data de catre un judecator, intr-o sedinta in camera de consiliu la care nu ati fost citat sa va aparati, insa s-a luat impotriva dvs. masura de executare silita, asa mai “ascuns”.

Face aplicarea dispoziţiilor art. 45 alin. 1 lit. f din O.U.G. nr. 80/2013 şi dispune restituirea către contestatoare, la data rămânerii definitive a prezentei sentinţe, a sumei de 1000 lei, reprezentând taxă judiciară de timbru aferentă contestaţiei la executare.

Obligă intimata la plata către contestatoare a sumei de 3000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocat.

Suma: 49.616,23 lei

Executare Silita Eos Ksi oprita definitiv, insa cu sacrificiile pe care debitorii trebuie sa le faca pentru a-si conserva drepturile.

Inceputurile legilor recuperatorilor de creante, vedeti mai jos VIDEO –

Av. Dr. Cuculis Adrian

Str. Vaselor Nr. 16 SECTORUL 2 BUCURESTI
Romania
18 comments to “Executare Silita Eos Ksi Romania Ilegala”
 1. Buna ziua
  Am un dosar de executare silita din 2007 dar a trecut termenul de contestatie

  Ce sa fac?
  Multumesc
  Dosar de la Eos prin Marin Adrian Cristian

 2. Buna ziua, am avut si eu un împrumut la bank post, acum am popoare de cei de la cruk prin executor Valeriu șerbănescu, va multumesc

 3. Buna ziua, Am un credit cesionat de catre BRD catre EOS KSI.Creditul se incheia in anul 2016.Dupa cesionare am platit, incepand cu anul 2011 si pana acum cam 220.000.Au ramas de achitat 6000 de ron.Sumele se adauga la cele 240.000 paltite catre BRD inainte de cesionare.Am o nelamurire in acest moment, prescrierea se raporteaza la contractul cu BRD sau la ultima plata catre EOS KSI ? Multumesc.

 4. Buna ziua,sunt persoana juridica iar in vara acestui an am expediat cu TNT Romania un colet in Austria.Toate bune si frumoase am achitat suma pt transport.Azi am primit o instiintare de plata de la firma EOS KSI in valoare de 351 lei ”restante contractuale” eu neavand niciun contract cu aceasta firma (TNT).Va rog sa ma indrumati ce sa fac deoarece acestia ma ameninta cu initierea unui proces.
  Cu stima!

 5. E posibil ca Eos sa îmi pună o poprire pe salariu pentru o asigurare de viață la BCR din 2003 in condițiile in care nu am avut niciodată nimic de la BCR?

 6. Buna ziua, tatal meu a avut un credit la brd acum foarte mult timp, cred ca 2002.
  El a decedat acum 5 ani iar astazi am primit o scrisoare de la eos ksi cum ca vor un raspuns la ea, altfel fac vizita la domiciliu. Tatal meu nu a avut nici un bun pe numele lui. Mama lui bunica mea a avut apartamentul unde el a locuit si ulterior mi l.a trecut mie pe numele meu. Am eu ce sa patesc de la toata executarea asta silita ?
  Multumesc frumos

 7. Buna ziua.
  Tatal meu care a decedat acum 5 ani a avut in 2002 un credit la brd si eu astazi am primit o scrisoare de la eos ksi cum ca ar trebuii sa ii contactez sau imi fac vizita la domiciliu. Tatal meu a locuit aici dar nu era pe numele lui apartamentul si al mamei sale, acum este pe numele meu.
  Au ce sa imi faca, eu ne mostenind nimic de la el?

 8. Buna ziua in 2004 am avut un imprumut la Bcr de nevoi personale si nu l.am mai putut achita.Anu trecut cei fe la Eos mi au pus prptire pe salar di mi-au spus ca am 500de mil de plata ce pot da fac cum sa platesc aceadta suma enorma nu vreau sa le dau nu este normal. Va rog sa ma ajutati cum sa fac sa opresc sa nu mi se msi opreasca din salar.

 9. BEJ RENTEA GEORGIANA-INGRID
  Dos Ex… /2014
  data 06.09.2023, primita astazi 15.09.2023
  imprumut luat in 2006 – OTP Bank si executata de EOS FINANCE GMBH, prin executor judecatoresc Rentea Georgiana-Ingrid

  Se poate face ceva?

 10. am avut un card de credit in 2005 am platit creditul dar nu am inchis contul si acum mia venit o hotarare judecătoresca de propire pe salariu de la Eos cu dosarul nr 102/201 8 primit 22 09 2023 pe mine nu ma înștiințat nimeni cum fac contestație

 11. Bună ziua! Cu EOS am și eu probleme.Am o hotărâre pe fond pe care o încalcă abuziv de 4 ani.Astept un ceva de la ei.Mi au licitat casa de 12 ori.vedem ce mai primesc..O sa va trimit scanat și,pe lângă,detalii..

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.