Suspendarea Executarii Silite Imobiliare

B2 Kapital Iti Vinde Casa ? Suspendarea executarii silite imobiliare poate fi ceruta si cu o zi inainte de licitatia publica organizata de catre executorul Judecatoresc.

Suspendarea executarii silite imobiliare – Nu intamplator am ales sa scriu astazi despre recuperatorul de creante B2 Kapital si cat de important este sa iti cunosti cu adevarat drepturile.

Astazi discutam in mod particular despre acesti escroci fiindca am participat personal (Av. Drd. Cuculis Adrian) la un dosar de suspendare a executarii silite, unde am descoperit atat de multe nereguli incat pur si simplu orice judecator care ar vedea dosarul de executare silita, l-ar anula din start.

Ilegalitatile facute in dosarul de executare silita imobiliara – Amintesc aici cateva dintre ilegalitatile constate:

a) Dosarul de incuviintare a executarii silite a fost incuviintat de catre executorul judecatoresc ( din pacate debitorii NU STIAU sa se apare si nu au mentionat pana acum acest aspect);

b) Sunt trecute 3 sume diferite – 33000 de euro in incheierea de incuviintare a executarii silite care si ea este ilegala, 26000 de euro in cesiunea de creanta catre escrocii de la B 2 KAPITAL si 25000 de solicitau pentru Suspendarea Executarii Silite Imobiliare si inchiderea dosarului de executare silita;

c) Debitorii castigasera deja cel putin 5000 de euro cu titlu de clauze abuzive (contravaloarea restituita) si evident ca B 2 KAPITAL care executa silit imobiliar ILEGALA, NU LE SCAZUSE din actele de executare silita;

d) Nu in ultimul rand, mai bine de 3 ani de zile NU FACUSERA niciun act in dosarul de executare si executarea silita era PRESCRISA si totusi voiau sa le vanda casa debitorilor.

Nu stiu cate motive ar mai trebui amintite insa consider ca asa ceva se incadreaza la a obtine sume de bani prin escrocherie legala.

B2 Kapital Iti Vinde Casa Maine La Licitatie? Inca Mai Ai Cateva Ore Sa Obtii Suspendarea Executarii Silite Imobiliare

Spuneam mai sus ca nu am ales in mod intamplator sa discut despre cum opereaza suspendarea executarii silite imobiliare in cazul in care esti executat silit de un recuperator de creante prin executare silita imobiliara.

O Echipa Specializata de avocati pe Suspendarea Executarii te poate salva dintr-o situatie limita cum este vanzarea imobilului in care locuiesti cu familia.

Punctez ideea locuintei de familie fiindca vreau inainte de a aminti ceea ce inseamna executarea silita imobiliara, sa vorbim putin despre faptul ca o procedura atat de intruziva in viata si patrimoniul unui debitor nu poate fi lasata sa fie continuata in conditiile in care executarea silita imobiliara nu este condusa in mod perfect.

Suspendarea executarii silite imobiliare si Scurta poveste cu B 2 KAPITAL – Smecherii si Tupeistii recuperatori de creante, pusi pe vanzarea imobilelor locuinte de familie.

Locuinta de familie a debitorilor OCROTITA DE INSTANTA– Executarea silita nu poate continua iar Suspendarea Executarii Silite Imobiliare este esentiala pentru a putea proteja eventualele prejudicii pe care le-ar putea aduce o vanzare a imobilului debitorilor in conditiile in care executarea silita ar putea fi suspendata.

Da, ati citit bine cu toate ca avem cauza Kusionova C 34/13 a CJUE unde se arata clar ca trebuiesc indreptate toate aspectele ce tin de clauzele abuzive din cadrul contractelor de credit, ESCROCII de la B 2 KAPITAL au mers mai departe cu executarea silita imobiliara incercand ABUZIV si ILEGAL sa ii vanda imobilul de familie al debitorului.

Suspendarea Executarii Silite Imobiliare

Extras din hotararea instantei de suspendarea executarii silite imobiliare :

“Astfel prin raportare la motivul invocat de catre contestatori in cuprinsul contestatiei la executare formulate, relative la posibila intervenire a prescriptiei dreptului de a continua executarea silita, si avand in vedere urmarirea silita imobiliara declansata in temeiul titlului executoriu contestat se afla in faza de desfasurare a licitatiei publice de vanzare a acestuia in cadrul dosarului de execuatre, care constituei locuinta domiciliul de fapt, al contestatilor, instanta aprecieaza indeplinita conditia URGENTEI[…] ”

Motivare incheiere de suspendare provizorie Judecatoria Ramnicul Valcea.

B2 Kapital este BLOCAT prin suspendarea executarii silite imobiliare pronuntate de catre instanta sa execute silit un bun proprietatea debitorilor care avea pe deasupra si valoarea de locuinta de familie.

28.08.2020Ora estimata: 09:00
Complet: Civ C19
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de contestatorii ION şi , în contradictoriu cu intimata B2KAPITAL PORTFOLIO MANAGEMENT SRL.

Dispunea suspendarea provizorie a executării silite care face obiectul dosarului de executare nr. 10/2015 al B.E.J. Pisculungeanu Vlad Adrian, până la soluţionarea cererii de suspendare a executării silite formulate în cadrul dosarului nr. 7357/288/2020 al acestei instanţe. Fără cale de atac. În temeiul art. 719 alin. 8 Cod procedură civilă, încheierea se comunică din oficiu şi de îndată executorului judecătoresc. Pronunţată azi, 28.08.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei.
Document: Hotarâre  2904/2020  28.08.2020

Suspendarea executarii silite imobiliare poate fi obtinuta si de la o zi la alta.

Practic, legea vorbeste despre un termen URGENT, un termen in care instanta de judecata ca o derogare de la principiul din procesul civil al contradictorialitatii, decide, ascultandu-l doar pe debitor, suspendarea executarii silite provizorii imobiliare.

Nu este nici moral si nici legal ca ESCROCII de la B2 KAPITAL, dupa ce debitorii au de recuperat de la ei suma de 5000 de euro ce derivau din clauzele abuzive folosite initial de catre banca in contractul debitorilor si mai apoi fuzionat la Banca Transilvania si apoi cesionat la B2 KAPITAL care a si dispus executarea silita imobiliara, sa execute silit un bun imobil domiciliu de familie pentru sume de bani ce derivau din clauzele contractuale ABUZIVE fara sa intervina Suspendarea Executarii Silite Imobiliare , sa se transeze situatia prescriptiei si mai apoi daca mai este cazul sa se continue dosarul de executare.

Surpriza de dupa suspendarea executarii silite, B 2 Kapital prin reprezentatii sai, tupeisti si aroganti cu debitorii spunandu-le ca nu ii sperie suspendarea executarii silite, ca tot vor lua imobilul.

Tin sa aduc aminte acestor firme pseudo legale ca Suspendarea Executarii Silite Imobiliare NU mai da dreptul la nicio executare silita in zona imobiliara a debitorilor.

Orice demers de genul acesta inseamna o incalcare flagranta a legii civile si penale si debitorii care sunt intr-o asemenea situatie se pot adresa inclusiv parchetului pentru nerspectarea hotararilor judecatoresti.

Cum se obtine Suspendarea Executarii Silite Imobiliare?

In faza executarii silite, o Contestatie la Executare Silita imobiliara, bine facuta, poate fi facuta de un Avocat specializat in Contestatie la Executare Silita.

Suspendarea unei executari silite imobiliare , pas cu pas:

 1. In primul rand este necesar sa depuneti o contestatie la executarea silita, ATENTIE – Nu conteaza daca sunteti in termenul de 15 zile sau nu asta daca executarea se face in baza unui contract de credit!! Decizie CJUE: Contestatia la executare poate fi facuta oricand … contestatia la executare silita se poate face si peste termenul impus de 15 zile);
 2. Este necesara plata unei cautiuni care nu este precum in MIT-uri de 10% din suma pe care o aveti de platit(asta doar pentru situatia creantelor de pana la 10000 de lei), ci ATENTIE poate fi stabilita la SUMA CONTESTATA fiindca si in ipoteza in care 1 leu din executare apare ca avand valenta necerta, atunci intreaga executare este ilegala si trebuie anulata!

Care este valoarea cautiunilor?

(2) Pentru a se dispune suspendarea, cel care o solicită trebuie să dea în prealabil o cauţiune, calculată la valoarea obiectului contestaţiei, după cum urmează: a) de 10%, dacă această valoare este până la 10.000 lei; b) de 1.000 lei plus 5% pentru ceea ce depăşeşte 10.000 lei; c) de 5.500 lei plus 1% pentru ceea ce depăşeşte 100.000 lei; d) de 14.500 lei plus 0,1% pentru ceea ce depăşeşte 1.000.000 lei.

Probleme cu valoarea cautiunii? Nu o poti plati? Legea permite SCUTIREA IN TOTALITATE de la plata cautiunii.

3. Trebuie formulata o cerere de suspendare a executarii silite imobiliare in mod provizoriu iar instanta la solicitarea debitorului poate stabili conform codului de procedura civil termene de le o zi la alta:

Articolul 241 Asigurarea celerităţii (1) Pentru cercetarea procesului, judecătorul fixează termene scurte, chiar de la o zi la alta.

Asta presupune ca si atunci cand sunteti in iminenta unei executari silite imobiliare, puteti sa obtineti o suspendare URGENTA a executarii silite imobiliare in asa fel incat dreptul dvs. sa fie PROTEJAT de ORICE ABUZ!!

4. In cadrul dosarului de suspendare provizorie trebuie explicata situatia pentru care se solicita suspendarea provizorie a executarii silite imobiliare, urgenta trebuie dovedita, in cazul de fapta prin publicatia de vanzare si antamat fondul cauzei eventual daca s-a solicitat pe fondul contestatiei si anularea executarii silite imobiliare.

Este esential sa va cunoasteti drepturile. Este timpul ca abuzile sa inceteze si sa puteti sa va aparati imobilele locuinte de familie si nu numai!

Av.Drd. Cuculis Adrian

Sunteti in impas si executat silit imobiliar de catre recuperatorul de creante sau banca? Te Scapam de Executarea Silita Ilegala. Pune o Intrebare rapida.

Disclaimer/Act de renuntare: Continutul articolului dar si a intregului site, reprezinta informare publica si nu poate fi confundata cu forma de publicitate. Prezentul articol reprezinta pozitia SCA Cuculis&Asociatii si este destinat publicului larg cu scop informativ. Informatiile oferite cu titlu de opinii personale pot fi preluate si folosite pe propria raspundere de catre profesionisti, avocati, notari, judecatori, procurori, mediatori, consilieri juridic, practicieni in insoventa etc. si nicio informatie de pe prezentul site, preluata de catre persoanele mai sus mentionate in mod neexhaustiv si folosita ca atare, nu ii poate fi imputata SCA Cuculis&Asociatii.

13 comments to “Suspendarea Executarii Silite Imobiliare”
 1. Depinde de circumstante ..
  Nu cred ca toate executarile silite pot fi contestante.
  Eu am cerut o executare silita pentru cheltuieli de judecata , pe care instanta nu m-I le-a acordat in totalitate ci doar jumatate , pe motiv ca cea de à doua cerere a mea ( am cerut expertiza judiciar contabila a Asociatiei de Propietari care sa aiba 2 obiective : 1. Expertiza jud.contabila a datoriilor mele la Asociatie de cind am refuzat sa mai platesc pentru ca Asociatia de Propietari m-a obligat ilegat sa platesc pierderi apa retea la 0 persoane in apartament, o consum apa sa platesc pierderi égal cu cei care effective locuiesc si évident consuma apa , si 2. Expertiza veniti fi si cheltuieli ale asoc.de prop.
  Acest obiectiv al expertizei nu mi -a fost aprobat dar eu am platit taxa de timbru pentru amindoua obiectivele.
  Acum Asoc.de Prop. nu vrea sa-mi plateasca cheltuielile de judecata pe motiv ca ei mi-au trimis banii prin mandat postal stiind ca nu am cum sa- i primesc ,nefiind in tara . Aveau multe alte posibilitati , sa trimita banii persoanei care-mi platea intretinerea , aveau adresa mea de mail, ma puteau intreba de contil bancar din Romania unde primesc pensii ca sa-mi depuna banii.

   • Dacă banca a obținut incuviintarea executării silite în instanță a imobilului “expertizat” de un evaluator ANEVAR apoi scos la licitație de executor, iar după 4ani creanța a fost cesionata celor de la B 2 Kapital care au continuat executarea silita a imobilului, ce a fost adjudecat, mai pot face ceva în plus de contestatia actului de adjudecare..?

    • Buna ziua. Orice executare silita pe care vrei sa o contesti, trebuie sa te apleci asupra ei cu seriozitate si sa identifici in amaglamul de acte emise, ERORILE. Astfel, pentru cele mai bune sanse, va rog sa ne sunati la 0722298011 . Cu bine, av. drd. Cuculis

 2. IERI EXECUTOR bucur GIURGEA SI UNIUNEA AVOCAAATILOR DIN Romania Baroul Bucuresticabinet Cernatescu LidiaJudecatorisector 3BucurestiCompletC32civildosarnr.14168/301/2018ora 13GaibarElena Lidiacnp2481006401088reprezentantde de CernatescuLidiasituata in Bucuresti str11iunienr 28desemnata cu primirea actelorsectorde proceduraav Cernatescu l lidia

 3. Buna ziua dle avocat!
  Am mai scris acum o saptamana un comentariu la dvs si nu am primit nimic, incerc sa va contactez dar nu reusesc si incerc acum sa va rog sa luati legatura cu mine, va rog frumos. Am o situatie delicata cu o executare silita. Am facut contestatie dar executorul continua sa faca demersurile de executare. Am facut cerere de ajutor si astept decizia judecatorului. Termenul de judecarea conteststiei este 22.06.2021. Ce pot face in acest caz. Vreau sa va spun ca toate actele au fost prescrise si procurile anulate. Va rog frumos sa – mi raspundeti sau sa luati legatura cu mine, sunt exasperata. Va multumesc frumos si anticipat. Astept cu nerabdare sa vorbesc cu dvs urgent! O zi frumoasa de marti!

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.