Avocat Drept Penal Bucuresti

Ati comis o infractiune sau sunteti urmarit in calitate de suspect sau inculpat, poate chiar trimis deja in judecata prin rechizitoriu?

Vedeti totul despre ce presupune apararea din partea unui avocat drept penal Bucuresti si la ce va puteti astepta in cadrul unei urmariri penale dar si ce drepturi va puteti apara si cum trebuie sa reactionati atunci cand sunteti sub urmarire penala.

Un avocat in drept penal presupune regasirea mai multor abilitati intr-o singura persoana. Un bun observator si un bun negociator ( nu uitati ca puteti negocia pedeapsa cu procurorul daca aveti parte de o aparare buna ) si nu in ultimul rand o persoana care sa cunoasca foarte bine legile.

Alaturi de partenerul Augustin Zegrean avocat specializat in drept penal, fostul presedite al CURTII CONSTITUTIONALE, am ridicat exceptii de neconstitutionalitate ce au avut impact in schimbarea codurilor penale.

Sunteti intr-o procedura judiciara penala ? Consultati-va cu un avocat specializat in drept penal, completati datele de mai jos:

Multe dintre articolele atat din codul penal dar si din codul de procedura penala au fost eliminate si zeci de aticole ce faceau rau celor urmariti fiindca erau NELEGALE au ajuns sa fie scoase din textele de lege deschizand astfel posibilitatea revizurii hotararilor penale date in cauza. Astfe, avocat in drept penal sa fii nu inseamna doar sa cunosti legea ci sa o aplici in folosul celui ce are nevoie.

Despre dreptul Penal Si Ce rol are un avocat de drept penal in cadrul unui proces penal

In primul rand trebuie sa stiti ca limita intre contraventie si infractiune este una fina. Astfel este important sa stiti cand va puteti baza pe un avocat drept penal si care este cel mai bun cabinet avocatura drept penal, totul pentru a va apara in fata iminentei trimiterii dupa gratii.

Suna brutal insa in Romania, 100% dintre infractiunile din codul penal sunt pedepsite cu inchisoarea si suspendarea executarii pedepsei ramane doar in mainile judecatorilor fara ca legea sa ii oblige sa va condamane cu suspendare.

Din momentul de la care ati intrat pe mana legii penale, un avocat specializat in drept penal devine indispensabil.

De altfel , conform legii, in cazul unor anumite infractiuni este obligatoriu sa aveti un avocat pe penal care sa va asigure apararea in fata procurorilor dar si a instantei de judeata.

Servicii Juridice oferite avocat drept penal

In principal un avocat cu experienta in drept penal, deci avocat specializat in drept penal , va poate sustine in urmatoarele situatii:

 • sa participe alaturi de dvs. la o audiere la parchet, atunci cand sunteti chemat de catre organele de urmarire penala ;
 • sa vina in cazul in care sunteti arestat la dvs. in arest si sa va puna la dispozitie toate datele dosarului si chiar sa dezbateti dosarul in arest ;
 • atentie – avocat drept penal poti solicita si din oficiu , adica un avocat penal gratuit , sustinut de catre stat din fonduri publice;
 • sa va reprezinte in fata judecatorului de camera preliminara;
 • sa va apere daca sunteti trimis in judecata in baza unui rechizitoriu;

Operatiunile unui cabinet avocatura drept penal prin intermediul unui avocat penal Bucuresti , nu se rezuma nici pe departe doar la cele enumerate mai sus, ci rolul in esenta al avocatului de drept penal care se ocupa de dosarul dvs. este sa faca cercetarea probelor sa verifice rechizitoriul daca este cazul si toate ordonantele emise de catre parchet si procuror in asa fel incat sa poata ataca ori de cate ori ceva ilegal a fost intocmit impotriva dvs.

De asemenea un avocat in penal si in procedura penala axat, niciodata nu va face o asumare a dosarului fara sa stie si varianta daca dvs, sunteti vinovat sau nu, asa ca un sfat de la un avocat de drept penal din Bucuresti, este : INTODEAUNA SPUNETI-I AVOCATULUI TOT ADEVARAUL fiindca doar asa va poate ajuta.

Obiectul juridic generic al tuturor infractiunilor patrimoniale este format din fasciculul de relatii sociale privitoare la patrimoniu – public si privat – ce se vor ocrotite împotriva feluritelor actiuni cu efecte prejudiciate îndreptate împotriva acestuia.

Prin textele incriminatoare contra patrimoniului sunt însa protejate nu numai relatiile sociale ce se formeaza în jurul dreptului de proprietate – privata ori publica – ci, si, în egala masura, posesia si detentia – chiar si aceea precara – a bunului.

Caci, prin patrimoniu se întelege complexul de drepturi si obligatii privind entitati care, în genere sau în particular, sunt susceptibile a fi evaluate economic.

Deci, conceptul de patrimoniu are un continut si o sfera mult mai largi decât acela de proprietate, conceptul de patrimoniu însumând toate drepturile reale, toate drepturile cu caracter patrimonial, toate obligatiile, precum si orice situatie care prezinta chiar numai o aparenta de drept

Avocat Drept Penal – Avocat de drept penal in Bucuresti si Ilfov – Avocati Drept Penal – ce onorarii se practica de catre avocatii de drept penal – Drept penal cabinet avocat – Firma avocatura drept penal

In ce cazuri te poate ajuta un avocat de drept penal?

In principal , in calitate de avocati penal si drept procesual penal , va putem ajuta cu reprezentarea in cazul in care ati fost complice, autor sau co-autor, ori instigator in cazul urmatoarelor infractiuni, insa fara a ne limita la ele cu privire la reprezentarea ca :

Obiectul material al infractiunilor patrimoniale este însusi bunul asupra caruia se îndreapta actiunea ilicita, bun care, la unele infractiuni, este întotdeauna un bun mobil – furt, însusirea bunului mobil gasit, delapidare, tâlharie, abuz de încredere si tainuire -, la altele poate fi mobil ori imobil – înselaciune, distrugere, gestiune frauduloasa -, iar la infractiunea de tulburare de posesie, bunul poate fi numai imobil. Sunt însa infractiuni în care apare ca obiect material adiacent si corpul persoanei violentate fizic – tâlharia si pirateria.

 • avocat drept penal in cazul furtului , furtului calificat si pedepsit la plangerea prealabila si furtul intre soti ;
 • avocat drept penal Bucuresti, abuzul de incredere ;
 • avocat penal in caz de talharie ;
 • avocat pe penal piraterie ;
 • avocat penal Bucuresti – gestiune frauduloasa
 • in caz de inselaciune , delapidarea , insusirea bunului gasit , distrugere , distrugerea calificata , distrugere din culpa, tulburare din culpa, tulburarea de posesie sau tainuirea;
 • avocatul specializat in drept penal va poate ajuta in caz de ucidere din culpa, vatamare corporala sau omor;

Pentru a intelege si mai bine cat de complex este dreptul penal si ce munca are de sustinut avocatul specializat in drept penal, lasam mai jos cateva concepte cheie in dreptul penal :

*Arme de foc. Sunt acele arme a caror functionare determina aruncarea unuia sau mai multor proiectile, substante aprinse sau luminoase, ori împrastierea de gaze nocive, iritante sau de neutralizare. Principiul de functionare are la baza forta de expansiune a gazelor provenite din detonarea unei case ori din explozia unei încarcaturi.

*Substante narcotice. Sunt acele substante care actioneaza asupra centrilor nervosi, producând pierderea cunostintei, relaxare musculara, diminuarea sensibilitatii si a reflexelor.

*Efractie. Actiunea violenta prin care este înlaturat dispozitivul de închidere (asigurare), ori un alt obiect care obstaculeaza autorului ajungerea la bunul ori la locul unde se afla acesta.

*Escaladare. Actiunea de depasire (de trecere) peste sau pe sub un obstacol care împiedica ajungerea faptuitorului la bunul pe care intentioneaza sa-lsustraga.

*Chei mincinoase. Sunt dispozitive de deschidere a sistemelor de încuiere (închidere) a usilor sau portilor de la imobile, a portierelor de autovehicule, a mecanismelor cu care sunt prevazute casele de bani sau mapele tip diplomat, dulapurile metalice ori de lemn, casetele etc.). Astfel de dispozitive sunt confectionate special pentru folosirea la deschiderea unor multiple si diverse sisteme, sau contrafacute dupa modelul original, ale carui tip, dimensiune, format si profil se obtin fraudulos, cel mai adesea prin presarea cheii originale pe o suprafata maleabila si care conserva fidel amprenta (ceara, plastilina, sapun etc.).

*Gestionar. Este persoana încadrata în munca la o unitate, care are ca atributii principale primirea, pastrarea si eliberarea bunurilor acelei unitati. Aceste infractiuni pot intra aici in sfera infractiunilor instrumentate de catre DIICOT. ( avocat drept penal Diicot , infractiuni )

*Administrator. Persoana care, potrivit functiei sale, îndeplineste un complex de activitati la nivel de conducere a unitatii, ce implica acte de dispozitie asupra bunurilor apartinând acesteia (director, contabil sef, inginer sef etc.).

Despre confiscarea extinsa, av. drd. Cuculis Adrian , avocat drept penal Bucuresti – video

Ce risti daca nu apelezi la un avocat de drept penal?

In primul rand trebuie sa stiti ca sunt anumite situatii in care prezenta unui avocat drept penal este OBLIGATORIE si chiar daca vreti sa il fiti asistat de avocatul specializat in drept penal sau chiar daca nu vreti, prezenta lui va fi obligatorie.

Situatiile in care prezenta avocatului penalist alaturi de inculpat/suspct, este obligatorie conform articolului 90 din codul de procedura penala, atunci cand:

a)când suspectul sau inculpatul este minor, internat într-un centru de detenţie ori într-un centru educativ, când este reţinut sau arestat, chiar în altă cauză, când faţă de acesta a fost dispusă măsura de siguranţă a internării medicale, chiar în altă cauză, precum şi în alte cazuri prevăzute de lege;

b)în cazul în care organul judiciar apreciază că suspectul ori inculpatul nu şi-ar putea face singur apărarea;

c)în cursul procedurii în cameră preliminară şi în cursul judecăţii în cauzele în care legea prevede pentru infracţiunea săvârşită pedeapsa detenţiunii pe viaţă sau pedeapsa închisorii mai mare de 5 ani.

Astfel, fie ca vorbim despre un Avocat Drept Penal Bucuresti , sau un avocat specializat in drept penal Timisoara, Cluj sau chiar si un avocat de drept penal pentru infractiuni pe teritoriul european, infractiuni de trafic de persoane, contrabanda, etc, sunt situatii in care daca nu aveti un avocat de drept penal, specializat in dreptul penal si care sa fie alaturi de dvs. puteti risca sa nu reusisti sa va faceti apararea cum trebuie si sa fiti condamnat cu executare.

Unul dintre succesele cele mai mari pe care le poti marca in calitate de avocat drept penal Bucuresti, este sa obtii pentru clienti o renuntare la aplicarea pedepsei.

Un avocat specializat in drept penal poate:

 • identifica erorile din rechizitoriu;
 • poate audia martorii in asa fel incat sa obtina situatii favorizante pentru dvs.
 • poate face propriile investigatii in asa fel incat sa completeze probatoriul daca este cazul;
 • poate recuza magistrati daca are dubii cu privire la impartialitatea lor;
 • va poate asista si vizita la grefa penitenciarului;
 • va poate procura daca este cazul diverse bunuri legitime si vi le poate aduce;
 • poate sa contacteze persoane fin afara inchisorii;
 • alte asemenea.

Cititi si :

Cat este un onorariu avocat penal ?

Onorariile pentru reprezentarea pe care o poate asigura un avocat specializat in drept penal se impart in onorarii:

 • de urmarire penala ;
 • onorarii de instanta ale avocatului de drept penal;
 • onorarii pe ora;
 • onorarii pentru vizitele in penitenciare;
 • sau onorarii combinate.

Ori de cate ori sunteti chemat la politie, arestat , retinut sau ati savarsit o infractiune, este esential sa aveti ajutor juridic calificat in persoana unui avocat de drept penal.

Asta va poate asigura ca actele de urmarire penala sunt efectuate in deplina legalitate iar cele care nu sunt emise legal, sunt contestate, tocmai ca dvs. sa aveti parte de o judecata penala CORECTA.

Ce pedepse conform codului penal exista in Romania?

In codul penal din Romania, exista 3 tipuri de pepdepse pe care le regasiti mai jos. In esenta, fiecare infractiune are o pedeapsa arondata ei, dupa cum urmeaza:

Prima categorie, sunt pedepsele principale:

a)detenţiunea pe viaţă;

b)închisoarea;

c)amenda.

Alaturi de pedeapsa care este principala pot fi completate dupa cum urmeaza si urmatoarele pedepse acesorii si complementare:

Art. 54: Pedeapsa accesorie :

Pedeapsa accesorie constă în interzicerea exercitării unor drepturi, din momentul rămânerii definitive a hotărârii de condamnare şi până la executarea sau considerarea ca executată a pedepsei privative de libertate.

.Art. 55: Pedepsele complementare Pedepsele complementare sunt:

a)interzicerea exercitării unor drepturi;

b)degradarea militară;

c)publicarea hotărârii de condamnare.

Care sunt serviciile pe care le ofera un avocat in drept penal?

Un avocat specializat in drept penal are un rol esential in ajutarea dvs.

In multe dintre cauzuri un avocat in drept penal este obligatoriu , fara avocatul specializat in drept penal neputandu-se efectua nici urmarirea penala si nici judecarea unui inculpat.

Astfel, daca discutam la nivel de servicii de avocatura cu avocati specializati in drept penal, este sunt extrem de extinse si aici vom puncta cateva lucruri pentru a intelege mai bine cu ce va ajuta un avocat in procesul penal pentru a incerca sa scapati de acel dosar penal.

In primul rand, avocatul specializat in drept penal va:

a) Asista in urmarirea penala a dvs. atat in faza cand sunteti suspect dar si cand sunteti inculpat;

b) Urmareste ca atunci cand va sunt adresate intrebari nelegale sau cand anchetatorii incearca sa obtina nelegal sau neloial probele de la dvs. sa se opuna si sa va apere;

c) Simte si anticipeaza acolo unde puteti raspunde si unde nu puteti raspunde intrebarilor anchetatorilor;

d) Face munca de cercetare pentru ca dvs. sa beneficiati de cele mai bune probe in aparare si desigur formuleaza cereri la parchete sa aveti acces la dosarul se consulta cu dvs.;

e) Va reprezinta ori asista in fata instantelor penale;

f) Pentru inculpatii arestati poate merge la grefa la penitenciar si poate face vizite ORICAND;

g) Poate sa va asiste un avocat specializat in drep penal la parchezitii si poate formula cererii de restituire;

h) Poate sa atace hotararile de condamnare si poate sesiza orice institutie considera necesara pentru apararea dvs. .

Cand apelezi la un avocat de drept penal in Bucuresti?

In principal majoritatea cazurilor importante de drept penal ajung la Bucuresti respectiv la Inalta Curte si atunci evident ca si avocatul de drept penal pe care il aleg majoritatea celor care sunt implicati in dosare penale, sunt din Bucuresti.

Apelati la un avocat de drept penal in Bucuresti atunci cand stiti ca acel dosar ajunge la Inalta Curte de Casatie si Justitie si ori de cate ori vreti un second opinion pe drept penal de la un avocat specilizat al SCA CUCULIS&ASOCIATII sau pur si simplu prin cazuistica impresionanta vreti sa fiti aparati de avocati specializati si cu vechime in zona dreptului penal.

De asemenea important este sa invocati atunci cand legea este neclara si neconstitutionala, argumente de drept constitutional si sa invocati exceptii de neconstitutionaliate ce evident ca sunt sustinute de catre cel mai abilitat coleg al SCA CUCULIS&ASOCIATII domnul Augustin Zegrean fostul Presedinte al Curtii Constitutionale.

Ce risti daca nu apelezi la un avocat de drept penal?

Este adevarat ca in Romania NU exista o specializare a avocatilor insa casele mari de avocatura si-au specializat avocatii in anumite ramuri fiindca pe de-o parte isi permit acest lucru si pe de alta parte increderea dar si actul avocatial se face la cele mai inalte cote fiindca doar un avocat specializat in drept penal va poate asigura ca veti fi acoperit prin invocarea tuturor aspectelor procedurale cat si constitutionale in cazul dvs.

Desigur, daca un avocat nu este specializat in drept penal nu urmareste deciziile ICCJ care sunt obligatorii si nici practica CCR care este obligatorie si atunci puteti fi vaduit de niste aparari importante.

Cand lipsa unui avocat in drept penal poate duce la o sentinta nefavorabila

Sunt anumite situatii in care in cadrul urmaririi penale NU este nevoie de avocat. Atentie NU este nevoie nu echivaleaza ca NU AVETI NEVOIE.

Unele situatii impun obligativitatea iar altele nu insa intotdeauna prezenta unui avocat specializat in drept penal este INDISPENSABILA.

Nu puteti avea notiunile pe care un avocat penalist le are in portofoliu.

Asistenta juridica este obligatorie in dosarele penale de catre un avocat penalist :

a) când suspectul sau inculpatul este minor, internat într-un centru de detenţie ori într-un centru educativ, când este reţinut sau arestat, chiar în altă cauză, când faţă de acesta a fost dispusă măsura de siguranţă a internării medicale, chiar în altă cauză, precum şi în alte cazuri prevăzute de lege;

b) în cazul în care organul judiciar apreciază că suspectul ori inculpatul nu şi-ar putea face singur apărarea;

c) în cursul procedurii în cameră preliminară şi în cursul judecăţii în cauzele în care legea prevede pentru infracţiunea săvârşită pedeapsa detenţiunii pe viaţă sau pedeapsa închisorii mai mare de 5 ani.

Astfel, in afara de cazurile de mai sus asistenta nu este impusa insa este INDISPESABILA.

Cand am nevoie de un avocat in drept penal?

Aveti nevoie de un avocat in drept penal ori de catre ori sunteti chemat de catre politie, parchet sau instanta de judecata.

Nu va jucati cu libertatea dvs.

Av.Drd. Cuculis Adrian

Vaselor Nr. 16 Sectorul 2
Sectorul 2
Bucuresti
Romania

Societatea de Avocati Cuculis si Asociatii – Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!

27 comments to “Avocat Drept Penal Bucuresti”
 1. Buna ziua.As avea si eu o in trebare va rog daca ma putei ajuta:
  cineva a luat un credit pe firma de la o banca in 2008 pe 7 ani si a girat pentru el un prieten. A platit ratele la credit pana in 2010 cand nu a mai putut achita ratele astfel incat banca s-a indreptat impotriva girantului, care l-a randul sau a facut plangere la politie pentru inselaciune, astfel incat acum exista dosar penal la politie de inselaciune. As dori sa stiu ( conf . noului cod penal) de cand incepe sa curga termenul pt prescriptia speciala din 2008 de la contractarea creditului sau din 2010 de cand se considera inselat girantul.
  Va multumesc

  • Buna ziua stimate domn. La prima vedere, doar cu elementele pe care le prezentati, nu poate exista infractiunea de inselaciune, astfel incat orice alta discutie nu isi are sensul. Reveniti va rog cu detalii complete. In cazul in care intradevar discutam de o infractiune at. prescriptia se implineste dupa cum urmeaza –

   Termenele de prescripţie a răspunderii penale
   (1) Termenele de prescripţie a răspunderii penale sunt:
   a) 15 ani, când legea prevede pentru infracţiunea săvârşită pedeapsa detenţiunii pe viaţă sau pedeapsa închisorii mai mare de 20 de ani;
   b) 10 ani, când legea prevede pentru infracţiunea săvârşită pedeapsa închisorii mai mare de 10 ani, dar care nu depăşeşte 20 de ani;
   c) 8 ani, când legea prevede pentru infracţiunea săvârşită pedeapsa închisorii mai mare de 5 ani, dar care nu depăşeşte 10 ani;
   d) 5 ani, când legea prevede pentru infracţiunea săvârşită pedeapsa închisorii mai mare de un an, dar care nu depăşeşte 5 ani;
   e) 3 ani, când legea prevede pentru infracţiunea săvârşită pedeapsa închisorii care nu depăşeşte un an sau amenda.
   (2) Termenele prevăzute în prezentul articol încep să curgă de la data săvârşirii infracţiunii. În cazul infracţiunilor continue termenul curge de la data încetării acţiunii sau inacţiunii, în cazul infracţiunilor continuate, de la data săvârşirii ultimei acţiuni sau inacţiuni, iar în cazul infracţiunilor de obicei, de la data săvârşirii ultimului act.
   (3) În cazul infracţiunilor progresive, termenul de prescripţie a răspunderii penale începe să curgă de la data săvârşirii acţiunii sau inacţiunii şi se calculează în raport cu pedeapsa corespunzătoare rezultatului definitiv produs.
   (4) În cazul infracţiunilor contra libertăţii şi integrităţii sexuale, săvârşite faţă de un minor, termenul de prescripţie începe să curgă de la data la care acesta a devenit major. Dacă minorul a decedat înainte de împlinirea majoratului, termenul de prescripţie începe să curgă de la data decesului.

   Cu stima, av Cuculis 0722298011

  • Dosar Nr:23540/2022. Din victimă am ajuns intimat. Eu sunt Anton Nicolae o victimă a sistemului judiciar din România. Nu am bani și mi-a rămas doar rugăciune la icoana maicii Domnului și la Dumnezeu .

 2. Problema Juridica: in data de 30.07.2015 am fost oprit in trafic de un echipaj de
  politie si am fost verificat cu aparatul etilotest care indica o valoare de 0,42g/l
  in aerul exprimat . Am baut pina dupa miezul noptii bere cam 2500ml de bere si ma-m
  odihnit la ora 09.40 am fost oprit in trafic si testat. neoficial am aflat
  concentratia in singe la prima proba 0,82mg/l si a doua 0,79mg/l ma asteapta dosar
  penal. avind in vedere ca concentratia de alcool are un trend descendent pot avea
  dosar penal

 3. Buna ziua sotul meu a avut un accident in trafic la la proba a avut 1,05 alcool i sa suspendat permisul am avut o infatisare in care ni sa spus sa angajam avocat as dori sa stiu la ce ne confruntam tin sa mentiones ca a colaborat cu organele a recunoscut si nu are antecedente ar putea face puscarie pentru asta va multumesc

 4. buna ziua tatal meu si viitorul sot sunt arestati la brno pentru o fapta penala au fost prinsi in fapta pentru furt au fost judecati li s-au dat o pedeapsa de 22 luni cu exectutare in hotarare primita spun ca ar fi trebuit sa primeasca cu suspendare ca sunt la prima abatare si in romania nu au dosare patate dar totusi ca sunt straini au considerat ei ca e mai bine sa ramana in arest la ei si sunt multe in hotarare care nu coincid as vrea o adresa de e-mail sa spun mai multe eventula sa va trimit hotararile daca se poate sa ma ajutati in legatura cu asta multumesc o zi buna

  • Buna ziua,
   Am făcut prostia sa vomit un duet într-un supermarket de nevoie,aveam probleme cu banii și copilul bolnav.Mi s-au întocmit proces verbal și am fost chemata pt amprenta și poze,am fost.Ce mi se poate întâmpla?Menționez că furtul este de valoare mica 35lei,iar magazinul nu a vrut împăcarea.multumesc.

 5. buna ziua cu respect va adresez o intrebare ,ce incadrare de pedeapsa ar putea primi o persoana care este acuzat de accesul ilegal la un sistem informatic (art.360 NCP) furt calificat art.228 alin.1CP; efect.de op.financiare în mod fraudulos art.250 alin.1 CP , precizez ca partea vatatmata si a recuperat in intregime prejudiciul si nu are nici o pretentie!!

  • Baiatul meu a fost acuzat de tilharie calificata sa certat cu concubina lui a batuto ia luat geanta a fugit cu ea a aruncat geanta a fost chemat de politie ia dat portofelu inapoi anu ia Lipsit nimic crezut ca are telefonul in geata pentru ca simtea ca il triseaza ce pedeapsa poate sa primeasca poate sa fie pe domicilu sospendare sau pentru comunitate sau aceasta infractiune este de cit cu executare prima abatere multumesc

  • Baiatul meu a fost acuzat de tilharie calificata sa certat cu concubina lui a batuto ia luat geanta a fugit cu ea a aruncat geanta a fost chemat de politie ia dat portofelu inapoi anu ia Lipsit nimic crezut ca are telefonul in geata pentru ca simtea ca il triseaza ce pedeapsa poate sa primeasca poate sa fie pe domicilu sospendare sau pentru comunitate sau aceasta infractiune este de cit cu executare prima abatere multumesc

 6. Buna ziua daca o persoana este condamnat la 1 an si 2 luni inchisoare se mai poate scoate pe cautiune : este la a doua abatere va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac multumesc.

 7. Buna ziua daca o persoana este condamnat la 1 an si 2 luni inchisoare se mai poate scoate pe cautiune : este la a doua abatere va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac multumesc am uitat sa mentionez pentru alcool la volan.

 8. Am un contract pe islazul comunal ,de acum 4 ani, nu il platesc….in fond s-a scos la licitatie 188 de ha .in realitate nu sunt decat 183ha
  insumand suprafata celor ce au castigat licitatia ,reese suprafata de 189ha
  ori in fapt suprafata de 1 ha din189 si 5ha din 188se regasesc pe spinarea mea intrucat acest pamant nu exista ,dar se regaseste la mine in contract.
  Nu am fost pus in posesie,,
  Este un abuz ,sau nu?
  Pot sa dau in judecata primaria sau consiliu local…
  Va nultumesc
  astept un raspuns……………

  • Buna seara sunt bagata intr un dosar de proxenetism ,eu fiind receptionera la un salon de masaj erotic ,nestiind faptul ca se practica si altceva ,asta fiind spuse de organele de politie ..Initial am avut calitatea de martor ,mai apoi sa aflu ca am calitate de suspect ,intimidata de organe am semnat un proces verbal din care reiese ca am inlesnit practicarea prostitutiei ,fiind angajata cu carte de munca avand salariu fix.Eu doar primeam clientii faceam prezentarea fetelor si cam atat ,nu am avut niciodata probleme cu politia nu am cazier si sunt foarte stresata ..A sunat matusa mea pentru o intalnire cu dvs luni ,dar mi se pare ca trece timpul asa greu ..Sunt foarte suparata de aceasta situatie ..Ei aveau 3 locatii lucram pe toate cele 3 cate o tura pe sapt si rareori pe una din ele picam doua ture ,suplinitor .Lucram in firma de aproximativ 8 luni de zile ,nu am stiut de asa ceva sunt total pe langa acuzele ce mi se aduc ca fiind suspect la ceva ce nu am facut

 9. Buna Ziua,Am sa va relatez cazul meu poate imi puteti oferii un sfat.Sunt angajat la o firma de transport marfa international (tir). noi facem curse ro-uk-ro (tur-retur) firma ma trimis sa incarc de la niste romani o duba. Am fost la adresa , am incarcat (in duba se aflau si piese) mi-au fost date niste acte pe ceea ce incarcasem am intocmit acte de transport (CMR). Si dupa ce am plecat de acolo am fost arestat de politie si acuzat de conspiratie la ascundere de bunuri furate Am stat 2 zile in sectia de politie si dupa am fost in tribunal si retinut pentru inca 29 de zile . Am stat 74 de zile arestat dupa care mi-a fost aprobata iesirea conditionata ( bratara la picior) si ca voi astepta pana in august 2021 procesul . Eu nu am nici o vina pentru ca pe mine m-a pus firma sa ma duc acolo . Firma si-a scos camionul dupa 2 saptamani iar pe mine m-au tot mintit ca imi vor cauta avocat sa ma apere. Am ajuns sa ma apar singur pentru ca firma nu ma sustine in nici un fel si in felul acesta este posibil ca in august sa fiu acuzat in incarcerat pentru o fapta pe care eu nu am facut-o . Ce as putea sa fac in cazul meu. multumesc

 10. Buna am o condamnare cu suspendare de 2 si 8 luni pentru delapidare pe langa asta am avut de facut munca in folosul comunității, reintegrarea sociala, de nu a parasi țară mai mult de 5 zile fara stirea lor plus o suma ff mare de banii ,mi se tot aduce la cunostinta ca daca nu dau suma respectiva de banii la termen poate face inchisoare este posibil asa ceva ce sfat imi puteți da? Tin sa menționez nam posibilitate dea returna suma aceia de banii care mi-au puso dânșii sper sami raspundeti va multunesc din suflet

 11. Bună Ziua am și eu o întrebare la tribunal am fost condamnat la4 ani și 8 luni acum urmează apelu am vro șansă să mi se mai ia ceva din pedeapsa menționez ca șant pe arest la domiciliu și am executat deja din pedeapsa 1 și 6 luni

  • Buna ziua. Faptele sunt de ultraj. In principal pentru scandalul provocat in Targoviste de catre cei aflati in cortegiul funerar, am reusit sa ii scoatem pe toti de la inchisoare pentru presuspuse fapte de ultraj. Cu bine, av. drd. Cuculis 0722298011

 12. Buna ziua, am ajuns sa fac primul pas, cu toate ca stiu ca nu o sa pot plati unul dintre cel mai bun avocat din tara, dar totusi cred in minuni si ma adresez cu respect la dumneavoastra, pentru ca avem(am) un caz foarte ciudat! Timp de 5 ani am avut un dosar penal, cu abuz in serviciu, cu inselaciune, etc. Este vorba despre un contract de vanzare/cumparare cu uzufruct viager – in loc de contract de intretinere, sau un contract de vanzare/cumparare cu clauza de intretinere. Aici nu pot sa dezvalui tot dosarul, pentru ca e foarte complicat. Anturajul care a participat la aceasta procedura, cumparatori, notar public, imobilier si la dosar, doctori, politisti, procurori, familia de avocati al inculpatului, etc. Clasarile pe care le-am primit, mereu erau la fel, un fel de copy/paste, mar noi am avut un avocat care la un moment dat a zis ca daca insist ca doctorii sa fie trasi la raspundere, el se retrage. (Avocat Alboni Ioan Florin din Brasov) Mama mea(avea cancer la sin) dupa ce a semnat un contract, ea stiind ca este vorba despre un document de ingrijire, a vandut cota ei si fratele meu(invalid, etc.)a decedat dupa 10 zile, iar fratele meu anul acesta in aprilie. Acum am de-a face cu un partajat judiciar, la care am trimis o intampinare si trebuiae sa ma prezint la judecatorie in februarie.
  Intrebarea mea este urmatorul, teoretic se poate continua acel dosar penal, cu noi informatii cu ceva la card nu s-a gandit anterior celalalt avocat, pentru ca sunt multe lucruri neclare si dovezi ca acest anturaj a evaluat acelasi modus operandi?
  Eu traiesc in Ungaria de 33 ani, dar por sa ma deplasez din cand in cand acasa la Sfantu Gheorghe, cu toate ca nu mai am pe nimeni, am pierdut pe toti, si acum poate ca pierd si casa parintesca.
  Stiu ca acum 7 ani trebuia sa caut un avocat care stie ce trebuie sa faca, dar nici atunci si nici acum situatia noastra financiara nu ne permite asaceva. La inceput m-am adresat la Romania TV si la o Alta televiziune, dar n-am primit raspuns.
  Stiu ca am fost prea lung, dar altfel nu puteam relata acest caz foarte ciudat si halucinant!
  Pe 5 noiembrie ma deplasez in Romania si stau pana pe 12.11.2023.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.