Banca Transilvania Dare In Plata Imobil -Banca Pierde O Noua Contestatie La Darea In Plata In Turda-Avocat Cuculis

Premiera – Primul Dosar Pe Dare In Plata De La Curtea De Apel Constanta Castigat Cu Impreviziunea Dovedita

Dare in plata Banca Transilvania – Cum a notificat banca Transilvania si a reusit sa scape de datorie dupa 5 ani de procese la Constanta

Epopeea darii in plata cu banca Transilvania a luat final dupa 5 ani de zile.

Singurul dosarul de la Curtea de Apel Constanta CASTIGAT PE DARE IN PLATA. Pare ca acolo in Constanta, instantele pur si simplu nu au vrut sa auda de impreviziune.

Totusi, a fost loc si de aceasta premiera la inceput de 2021, dupa ce vreme de 5 ani de zile, debitorul s-a judecat ba cu Banca Transilvania pe dare in plata, ba cu Bancpost, fie a castigat fie a pierdut, insa atunci cand s-a tras linie, a scapat de o datorie de 66000 Chf prin dare in plata Banca Transilvania.

Sunteti in procedura de dare in plata sau vreti sa formulati o notificare? Legea s-a schimbat, discutati cu un avocat specializat aici:

66000 CHF, Datorie Scutita Definitiv Prin Darea In Plata Impotriva Bancii Transilvania Fost Contract Bancpost S.A

Update dare in plata Banca Transilvania 2021 – Debitorul dovedeste impreviziunea si scapa de datorie dupa 5 ani de judecata.

O alta poveste de viata, trista, inceputa in 2007 sub inaltul patronaj la “defunctului” Bancpost, transformat in Banca Transilvania in 31.12.2018, prin fuziune.

In acelasi timp, o veste DEFINITIVA, prin care in urma notificarii de dare in plata trimisa initial catre Bancpost si ulterior in contradictoriu cu Banca Transilvania, debitorul scapa de o suma colosala de platit, asta dupa ce imobilul sau a fost vandut in urma cu ani de zile, de catre Bancpost.

8 ani de executare silita – zeci de termen de judecata – o casa pierduta – o datorie de 66000 de Chf stearsa prin darea in plata Banca Transilvania

Scurta trecere in revista cu privire la darea in plata impotriva Bancii Transilvania, arata ca pe fondul cauzei, debitorul a pierdut procesul si Bancpost la vremea respectiva a reusit sa intoarca notificarea de dare in plata, ulterior in aple procesul a fost castigat impotriva Bancii Transilvania si notificarea de dare in plata Banca Transilvania a fost mentinuta de catre instanta iar in recurs, acolo unde s-a transat totul, debitorul a castigat darea in plata si a reusit sa stinga datoria de 66000 de CHF, ramasi in urma executarilor silite multiple.

In 2014 , debitorul isi pierde casa la executarea silita a Bancii Bancpost.

Ulterior in 2016, chiar la aparitia legii darii in plata, debitorul formuleaza notificarea de dare in plata iar in 2021 castiga DEFINITIV dosarul de dare in plata Banca Transilvania.

Vedeti decizia definitiva pronuntata in dosarul 26118/212/2016* gestionat de catre SCA Cuculis&Asociatii.

Şedinţe

10.02.2021 Ora estimata: 9:00
Complet: C5 RECURS
Tip solutie: Nefondat
Solutia pe scurt: Decizia civilă nr.61/10.02.2021 Admite excepţia lipsei calităţii procesuale active şi respinge recursul declarat de recurenta Eurobank SA, ca inadmisibil.
Respinge excepţia nulităţii recursului declarat de recurenta Banca Transilvania SA ca nefondată. Respinge ca nefondat recursul declarat de recurenta Banca Transilvania SA. Definitivă. Pronunţată azi, 10.02.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei. Red.dec.recurs.jud. A.L.Nistor Gref.C.Matără
Document: Hotarâre  61/2021  10.02.2021
dare in plata banca transilvania

Vedeti si :

Alt caz, aceeasi problema – Darea in Plata Banca Transilvania Care Contesta O Notificare De Dare In Plata Si Pierde La Judecatoria Turda, Castiga la Cluj Si Pierde Din Nou La Curtea De Apel- Avocat Cuculis

Scurt Istoric al creditului- Familia Cireap a contractat un credit de 80000 euro pentru achizitia unui imobil. Astfel, avand in vedere situatia deosebita ce a intervenit inclusiv cu privire la creditele in euro dar si deprecierea starii financiare, acestia au decis sa depunsa notificarea de dare in plata.

Banca Transilvania a contestat darea in plata iar solutia de mai jos este pronuntata dupa ce inclusiv starea de impreviziune a fost dovedita.

Astfel, zanul obligat sa se conformeze notificarii de dare in plata.

Decizie definitiva Curtea de apel Cluj – Dare in plata Bnca Transilvania –

Dosar: 4418/328/2016

BANCA TRANSILVANIA SA Intimat
CIREAP MARGARETA FLORICA Recurent
CIREAP VASILE Recurent
CIREAP BOGDAN Recurent

Şedinţe

18.11.2019Ora estimata: 08:30
Complet: R 1
Tip solutie: Admitere recurs
Solutia pe scurt: Admite recursul declarat de recurenţii-reclamanţi C.M.F., C.V. şi C.B. împotriva deciziei civile nr. 1491/A, pronunţată la data de 25.06.2018 în dosarul nr. 4418/328/2016 al Tribunalului Specializat Cluj, pe care o casează, în tot, în sensul că: Respinge apelul declarat de apelanta B.T. SA împotriva sentinţei civile nr. 1894/16.10.2017 pronunţată de Judecătoria Turda, pe care o menţine. Decizia este definitivă şi executorie. Pronunţată în şedinţa publică din 18.11.2019.
Document: Hotarâre  592/2019  18.11.2019

Darea in plata este posibila insa cele 4 valori determinate de catre leguitor initial au fost completate si astfel este necesar ca starea de impreviziune sa fie dovedita.

In orice caz, procesele pe dare in plata nu sunt niste litigii usoare fiindca opozitia bancara este puternica!

Totusi, incepand cu 2020, litigiile pe dare in plata Banca Transilvania, au devenit mai clare si mai previzibile, practic impreviziunea putand fi cantarita si verificata inca de la inceputul dosarului de dare in plata.

Cititi si :

Av. Drd. Cuculis Adrian

Vaselor Nr. 16 Sectorul 2 Bucuresti
2 comments to “Banca Transilvania Dare In Plata Imobil -Banca Pierde O Noua Contestatie La Darea In Plata In Turda-Avocat Cuculis”
  1. Bună seara am o întrebare legata am o fata vitrega care este giranta la Două persoane în doua cazuri diferite iau venit de la exector Judecătoresc plicuri ca o savi se retina din venituri salarial proprie se poate face ceva ca să nu ii mai fie reținut nimic

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.