Executare Silita Secapital – Cine Este Recuperatorul Secapital Sarl Si Cum Poti Scapa De Executarea Silita

Recuperatorii au acaparat Romania si pe romanii cu rate la banci. Cum trebuie sa reactionezi daca apare o execuatre silita Secapital Sarl in cutia postala?

Inainte de a explica toata procedura prin care se poate declansa o executare silita, facem mentiunea ca prezentul material vizeaza de fapt activitatea de foarte multe ori ILICITA a recuperatorului de creante Secapital.

Extensia de dupa SECAPITAL, adica SARL, este un fel de S.R.L si defineste faptul ca in statul unde este inregistrata aceasta entitate de recuperare a creantelor, Secapital este la randul lui tot un SRL.

Inainte de a incepe, daca sunteti executat silit si aveti o executare silita Secapital sau orice alta execuatre silita, aveti contactul rapid de Whatzapp! unde un avocat specializat in contestatii la executare silita, va raspunde:

Poate ca multi dintre dvs. primiti acte de executare silita Secapital insa nu stiti nici cine sunt acesti recuperatori ba chiar mai mult considerati ca este o greseala fiindca de fapt dvs. ati facut un contract de imprumut cu banca sau IFN-ul si in niciun caz cu SECAPITAl SARL.

Astfel, pentru a lamuri pe deplin ce vizeaza o executare silita SECAPITAL , am decis sa devoalam totul despre executarea silita posibil pornita de catre recuperatorul SECAPITAL.

Pentru cei care vor sa conteste executarea silita SECAPITAL pot da click pe link direct.

Doar pentru a trece la contestarea executarii silite Secapital

Prin urmare, pentru a intelege cine este recuperatorul de creante SECAPITAL , de unde provine si daca este autorizat de catre ANPC sa desfasoare activitati de recuperare creante in Romania, sau daca o executare silita Secapital este legala sau nu, vom incerca sa raspundem tuturor intrebarilor.

Sa incepem.

Pentru explicatii complete vizualizati si :

Contestatia la executare impotriva SECAPITAL

Cine este recuperatorul Secapital Sarl? Ce inseamna o executare silita Secapital ?

Recuperatorul de creante SECAPITAL SARL care organizeaza si executa la comanda orice executare silita Secapital, nu este nimeni altcineva decat mana luna a recuperatorului KRUK .

Atunci cand treceti pe la cutia postala si va treziti ca aveti un plic de executare silita Secapital, este bine sa stiti cum acesti recuperatori de creante, se legitimeaza, si cum se prezinta.

Secapital S.à r.l este o companie cu sediul în Luxemburg, specializată în achiziționarea de portofolii mari de creanțe cu scopul de a le permite să fie deservite de societăți de administrare a creanțelor.

Compania este deschisă pe diverse investiții de creanțe, adică instituții financiare, companii de asigurări sau companii de electricitate.

Grupul principal, peste jumătate din portofoliul de investiții, conține creanțe ale instituțiilor financiare.

Activitatea principală a companiei include recuperarea datoriilor prin colectarea pre-instanțială, instanțelor judecătorești și executării silite.

Practic, se observa destul de simplu ca ca orice executare silita Secapital, este gestionata de catre KRUK prin acolitii acestuia si cu ajutorul si mana lunga a executorilor judecatoresti.

Este recuperatorul Secapital autorizat in Romania?

Daca faceti o vizita virtuala pe site-ul ANPC, unde sunt inregistati recuperatorii de creante care opereaza in Romania, veti observa ca in pozitia 38 din tabel apare urmatoare entitate:

SECAPITAL SaRL  reprezentată de SC KRUK ROMANIA SRL

Desigur, noi spunem ca insasi inregistrarea in registrul ANPC este una ilegala. Daca vreti sa aflati mai multe despre cum puteti anula o inregistrare a recuperatorului de creante din registrul ANPC, va sfatuiesc sa accesati link-ul – Recuperatorii de creante inregistrati ilegal in registrul ANPC.

De aici incep dezbaterile, cum anulezi o executare silita Secapital, ce poti sa invoci si cat de legal este sa ai un credit la o banca si sa primesti executarea silita de la recuperator.

Cum puteti anula executarea silita pornita de Secapital

Prin urmare, ca sa va puteti da seama daca o executare silita Secapital este legala sau nu, veti avea nevoie intodeauna de sprijinul unui avocat specializat in executare silita.

De ce spunem asta? In primul rand, doar un avocat care lucreaza de ani de zile cu executarile silite si le contesta legitimitatea, asa cum o sa vedeti mai jos si procesele castigate de catre noi impotriva executarilor silite Secapital, isi poate da seama unde apare abuzul.

Abuzul este unul fin si daca nu il sesizati, riscati sa pierdeti procesul si sa vi se vanda casa de catre recuperatorul care executa silit Secapital.

Totul despre executare silita Secapital

Cu titu de exemplu:

 • Daca o executare silita Secapital Sarl incepe in mod DIRECT prin Secapital iar in actele de executare silita este mentionat creditorul SECAPITAL SARL cu sediul in Luxemburg si ATAT, fara sa se faca mentiunea clara ca este reprezentat prin intermediul KRUK asa cum apare in registrul ANPC, acest lucru echivaleaza cu o nulitate absoluta cu privire la incalcarea OUG 52/2016 iar toate actele de executare silita sunt NULE. Acest lucru putand fi invocat evident in cadrul contestatiei la executare silita.

Totusi, sa nu uitam ca singura cale de a anula o executare silita Secapital este prin contestarea executarii silite iar acest lucru se poate face doar in instanta.

Vreau sa va dau un exemplu: Un debitor imi spunea ca daca o sa primeasca o poprire la munca o sa ii spuna sefului lui ca orice executare silita Secapital sosita de la acest recuperator, sa nu ii dea curs si sa nu ii opreasca banii.

Dragii mei, as fi vrut sa va pot ajuta si eu atat de simplu, insa angajatorul este OBLIGAT SA VA OPREASCA BANII si sa va puna poprire pe salariu fiindca altfel plateste in locul dvs.

Cititi totul si despre:

Cum scapam de executarea silita Secapital in 3 pasi simpli?

 1. Ne asiguram ca dupa ce primim actele de executare silita, luam legatura cu avocatul specializat in executare silita – aveti contactul aici – SCA Cuculis&Asociatii – SPECIALISTI in executari silite de 11 ani.
 2. Avocatul identifica motivele pentru anularea executarii silite Secapital si aici redau cateva dintre sutele de posibile motive: – prescriptia executarii silite, emiterea ilegala a actelor de executare, perimarea dosarului de executare, stingerea creantei, lipsa cesiunii de creante, etc.
 3. Depunerea dosarului in instanta si sustinerea lui in sensul solicitarii anularii executarii silite Secapital.

Cu ce se ocupa Secapital?

Secapital se ocupa cu executarea silita a debitorilor “cumparati” de la banci sau de la IFN-uri.

Asta inseamna ca asa cum isi descriu propria activitate, achizitioneaza portofolii pe nimic, sau creantele neperformante mai bine zis si apoi incearca prin tot felul de practici sa obtina sumele de bani care de cele mai multe ori sunt prescrise si asta inseamna ca debitorul nu mai este obligat sa la plateasca sau poate chiar au dobanzi si penalitati adaugate ILEGAL.

Pe scurt, daca analizam in concret, o executare silita Secapital ar trebui sa fie usor de anulat daca ne uitam la obiectul de activitate al recuperatorului insa doar daca debitorul isi cunoaste drepturile si apeleaza la o contestatie la executare.

Cum ajunge un debitor care a semnat cu banca sa fie cautat cu executare silita de catre Secapital?

Cetateanul X, merge la banca si solicita aprobarea unui credit de nevoie personale sau credit ipotecar.

Dupa o perioada de timp nu mai plateste ratele fiindca intra in imposibilitatea obiectiva de plata si ajuge sa aiba creditul scadent anticipat, adica sa nu mai tina de graficul de rambursare restituirea creantei ci are obligatia sa il restituie in integralitate.

Atunci se intampla transformarea si intra pe fagasul unei executari silite Secapital.

Practic, conform clauzelor contractuale, banca are posibilitatea sa cesioneze catre SECAPITAL sau alt recuperator, orice creante ce a fost declarata scadenta anticipat.

Desi dvs. ati semnat cu banca, o posibilia executare silita SECAPITAL apare sub acest nume, asta dupa ce creanta a fost cumparata de catre firma Secapital si KRUK.

Procese Castigate cu privire la executare silita Secapita – Contestatii castigate impotriva Secapital

Nu sunt putine deloc procesele castigate pentru anularea unei executari silite Secapital.

Diferenta dintre un debitor care ramane cu banii in buzunar si unul care poate ajunge sa ii se vanda si casa in mod ilegal, o face contestatia la executare si faptul ca nu ramane in pasivitate atunci cand este executat de Secapital.

Executarea silita Secapital a fost anulata in randuri repetate, sunt doar in cadrul SCA CUCULIS&ASOCIATII peste 1600 de procese castigate impotriva Secapital prin care am anulat executarea silita Secapital.

Vedeti aici procese impotriva executare silita Secapital prin care recuperatorii NU mai ai voie sa adauge dobanzi –

Astfel, daca primiti o executare silita Secapital Sarl, este bine sa stiti ca o puteti combate in instanta, nu sunteti singur, sunt zeci de mii executati silit de Secapital si mii dintre ei care deja si-au castigat dreptul de a nu fi abuzat.

Nu ramaneti in pasivitate si solicitati-va drepturile.

Av.Drd. Cuculis Adrian

Str. Vaselor Nr. 16 Sectorul 2
Bucuresti
Romania
5 comments to “Executare Silita Secapital – Cine Este Recuperatorul Secapital Sarl Si Cum Poti Scapa De Executarea Silita”
 1. Dutu Manuel ma numesc,am un credit la care nu l-am facut eu ,mi sa furat identitate ,am facut plangere ,sa constatat de catre politie in urma verificarilor ca nu eu l-am facu sa dat cu AN, si totusi sunt bagat in biroul de credite de catre ei adica Ifn cu o suma de 20000 ron,daca vreti sa ma ajutati va las nr de tel,pentru mai multe detali ,multumesc! 0741153277

 2. Buna ziua.
  Va rog sa aveți amabilitatea să-mi spuneți dacă tatăl meu a decedat și nu a ridicat pe doua luni pensia de la CEC Bank sunt alte criterii că moștenitorul, in calitate de fiica (având și procura pentru anumite cazuri), nu pot sa ii ridic banii din cont decât dacă am certif de moștenitor? Adică să aștept mult și bine pentru succesiune?
  Deoarece legea 263/2010 la art 120 (1) spune că moștenitorii supraviețuitori soț, sotie, copiii pot ridica sumele din cont in acest caz!

  Va mulțumesc.
  Cu respect,

  Rodica Pavel

 3. Buna ziua,

  Am avut un credit ipotecar la CEC Bank. Am rambursat integral in noiembrie 2021 toata suma care mai era de platit. Mi-au dat o adeverinta care atesta plata totala a creditului. Am vorbit cu un notar (notar care a fost si la cumparare) pentru scoaterea ipotecii. Cei de la CEC au omis sa trimita emailul cu documente (adeverinta de formulat), notarului, mi l-au trimis doar mie. Eu l-am trimis si notarului (in noiembrie 2021). Au fixat o zi pentru semnat pe 12 ianuarie 2022. Am confirmat, dar la 2 ore ne trimite email ca nu gasesc procura originala a reprezentantului CEC, si ca va trebui sa mai asteptam.
  Intrebarea mea este: au vreun interes sa nu scoata ipoteca pe apartament? Cum ar trebui sa procedez in cazul in care tot amana semnarea adeverintei necesare pentru scoaterea ipotecii?

  Va multumesc!

  Nicolae

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.