Secapital Somatie De Poprire Cu Dobanzi-Recuperatorii Nu Pot Adauga Dobanzi

Alerta-Recuperatorii De Creante NU POT PUNE DOBANZI in executare silita-Executorii Judecatoresti Si Recuperatorii De Creante INCALCA Decizii EXECUTORII De Anulare A Executarilor Silite

Recuperatorii Nu Pot Adauga Dobanzi – Cand am crezut ca le-am vazut pe toate, m-am inselat.

Debitor executat silit de peste 8 ani de zile, castiga procesul impotriva recuperatorului de creante Recuperator de creante SECAPITAL SARL/Investcapital Malta LTD, si le anuleaza executarea silita cu sentinta executorie!

Recuperatorii de creante SECAPITAL SARL si Investcapital SARL asta dupa ce si-au tot vandut rand pe rand creantele unul catre celalalt, au ajuns la nivelul la care NU MAI RESPECTA nici deciziile instantei de judecata.

Sa facem un pic de istorie pe materia recuperatorilor de creante si cam cat de mult au ajuns ei sa ii abuzeze pe romani.

Cand au aparut recuperatorii de creante? (LEGAL).

Recuperatorii de creante au fost reglementati LEGAL in anul 2016 prin oug 52/2016.(Oug 52/2016 Text Integral Aici – Vedeti Ce Au Voie Sa Faca Recuperatorii Si Cum Ne Putem Apara De Executarea Silita – Avcocat Cuculis)

Prin oug 52/2016, nu doar ca a fost reglementata recuperarea de creante insa a fost si reglementat faptul ca recuperatorii NU mai aveau dreptul de a pune dobanzi la creantele cumparate.

Cititi si subiecte conexe:

Pai daca spui ca nu mai aveau dreptul recuperatorii sa puna dobanzi dupa ce au cumparat creantele de la banci, de ce Investcapital si Secapital SARL au pus dobanzi?

O intrebare la care trebuie sa raspundem pentru ca mai jos o sa vedeti si decizia instantei prin care dupa 8 ani de zile de CHIN, cu executari silite facute ILEGAL, instanta ajunge sa anuleze debitul aproape in integralitate, asta pentru ca recuperatorii Investcapital si Secapital SARL, ambii, au pus dobanzi ILEGALE.

Povestea debitorului a inceput in 2012, atunci s-a pornit si dosarul de executare silita cand Secapital Somatie De Poprire trimite catre debitor.

Si…debitorul plateste si plateste si are popriri pe salariu si se chinuie sa faca fata situatiei pana cand in 2018 in luna a 7-a, primeste adresa de mai jos, de executare silita prin reactualizarea debitorului desi stiam din 2016 ca Recuperatorii Nu Pot Adauga Dobanzi.

somatie de executare recuperatori
Somatie de plata executare silita

Cititi si :

Platind debitorul o buna perioada de timp, evident ca in 2018 la primirea vestii ca are de platit 10000 de euro dupa ce platise vreme de 6 ani la o executare silita care parea ca nu se mai termina si care era ba la INVESTCAPITAL MALTA LTD ba la SECAPITAL SARL, se hotaraste si depune in 2018, contestatia la executare silita impotriva actualizarii de debit.

ATENTIE – In cadrul dosarului de contestatie la execuatre am solicitat efectuarea unui raport de expertiza tehnica prin care sa constate expertul CAT am platit, sa elimine dobanzile adaugate de catre recuperator si sa explice instantei dar si debitorului cum Recuperatorii Nu Pot Adauga Dobanzi.

Supriza, in 2020 in luna octombrie, instanta de judecata stabileste – Recuperatorii Nu Pot Adauga Dobanzi!!!! ESTE ILEGALA EXECUTAREA SILITA!!

Recuperatorii Nu Pot Adauga Dobanzi
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte contestaţia la executare.

Constată că la data de 18.07.2018 suma datorată de contestatoare în dosarul de executare silită nr. 118VS/2012 al BEJ Şerbănescu Valeriu, în baza contractului de credit nr. 422102J1580479181/04.04.2008, este de 12.966 lei.

Anulează în parte adresa nr. 118VS/16.07.2018, emisă de BEJ Şerbănescu Valeriu, în sensul că suma datorată de debitoare este de 12.966 lei, şi nu de 49.537,31 lei.

Obligă intimatele să plătească contestatoarei suma de 3.904,50 lei cu titlu de cheltuieli de judecată constând în onorariul de avocat şi onorariul de expert. Dispune restituirea către contestatoare a sumei de 1.000 lei reprezentând taxa judiciară de timbru aferentă contestaţiei la executare, achitată conform chitanţei nr. 1845841261/1 din data de 14.08.2018, la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri.

Nu a durat mai mult de o zi bucuria debitorului si in data de 23.10.2020 primeste debitorul executat silit din 2012, de la executor, dupa 8 ani de executare silita la care a platit si dupa ce instanta in mod EXECUTORIU a stabilit ca debitul nu este 49000 de lei ci este doar 12000 din care oricum 4000 de lei trebuiesc platiti de catre recuperatorii de creante cu titlu de cheltuieli si taxa de timbru, ca in 2020 are de plata SURPRIZA – 43000 de lei.

Recuperatorii Nu Pot Adauga Dobanzi

Ca atare, ce ii ramane de facut debitorului care tocmai anulase adresa de actualizare a debitului din 2018, in conditiile in care a primit in 2020 O NOUA adresa de executare silita pentru o suma actualizata?

Evident ca vom deschide o noua contestatie la executare, fiindca avem obligatia conform codului de procedura civila sa atacam fiecare act de executare silita emis catre debitor si vom solicita si plata de daune pentru punerea in executarea silita in mod ilegal desi intervenise o hotarare a instantei, executorie!

Nu este o utopie si nici ceva abstract, sa te lupti cu recuperatorii de creante si mai ales sa dovedeti ca Recuperatorii Nu Pot Adauga Dobanzi la executarile silite pe care le tot pornesc impotriva debitorilor si pe care le continua ani de zile!!

Las aici textul de lege din oug 52/2016, pentru ca voi , cei care sunteti asupriti prin teroarea recuperatorilor de creante, sa stiti ca legea este de partea voastra.

(3) Pe parcursul procedurii de executare silită se interzice perceperea dobânzilor şi a dobânzilor penalizatoare.

Nu uitati ca singura arma impotriva executarilor silite ilegale este contestatia la executare silita iar faptul ca Recuperatorii Nu Pot Adauga Dobanzi si totusi in anumite cazuri se petrec abuzuri, poate fi contestata doar prin acest mijloc procedural , in instanta.

Av.Drd. Cuculis Adrian

11 comments to “Secapital Somatie De Poprire Cu Dobanzi-Recuperatorii Nu Pot Adauga Dobanzi”
  1. Buna seara,sunt executata silit in urma unui credit ramas restant la brd, am platit si platesc si in prezent in schimb am primit recent notificare ca iarasi am fost executata silit,scazand din total suma care am platito ar fi trebuit sa imi ramana mult mai putin de plata in schimb in notificarea respectiva am foarte mult,nu sunt lămurită si ptr asta va solicit ajutor.

  2. Mă numesc Petre(Radu) Gabriela și am primit ieri somație de la Biroul Executorilor judecătorești asociați Sterica și Sandu, de a achita în termen de 1zi suma de 2.147 lei către creditarea Investcapital Ltd. Ce am de făcut, va rog să-mi dați o mână de ajutor. Multumesc

  3. În 2014 am făcut un împrumut la provident împreună cu fratele meu am luat suma de 1400 de roni acum avem fiecare dintre noi înștiințare de executare silita cu niște sume fabuloase

  4. În 2014 am făcut un împrumut la provident împreună cu fratele meu am luat suma de 1400 de roni acum avem fiecare dintre noi înștiințare de executare silita cu niște sume fabuloase

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.