Secapital Infrant In Instanta-Contestatie La Executare Silita Admisa Si Executarea Silita Anulata-Avocat Cuculis

Executare Silita A Recuperatorilor De Creante SECAPITAL – Anulata- Avocat Cuculis

Avocat Cuculis – executarea silita a creantelor ce nu au fost dezbatute in instata, dupa ce au fost cesionate catre creditori NEBANCARI este ILEGALA- Contestati executarea silita!

Dosar: 7786/4/2017

Nume Calitate parte
Cristea Alexe Adrian Contestator
SECAPITAL SARL Intimat

 

Şedinţe

03.10.2017
Ora estimata: 08:30
Complet: C27 – civil şi executări
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte cerere de chemare în judecată astfel cum a fost precizată formulată de contestatorul Cristea Alexe Adrian în contradictoriu cu intimata Secapital SARL. Anulează executarea silită ce formează obiectul dosarului de executare nr. 4147/2016 al BEJ Trancă Bogdan Ovidiu. Admite în parte cererea privind întoarcerea executării silite şi pe cale de consecinţă obligă intimata să plătească contestatorului suma de 276 lei. Admite în parte cererea contestatorului de obligare a intimatei la plata cheltuielilor de judecată şi pe cale de consecinţă obligă intimata la plata către contestator a sumei de 107 lei reprezentând cheltuieli fotocopiere dosar de executare, la plata sumei de 500 de lei reprezentând onorariu avocat, la plata sumei de 50 de lei reprezentând taxă judiciară de timbru privind capătul de cerere privind întoarcerea executării silite. Respinge, ca neîntemeiată, în rest cererea de obligare a intimatei la plata cheltuielilor de judecată. Obligă contestatorul la plată către BEJA TRANCĂ BOGDAN OVIDIU a sumei de 97,35 de lei reprezentând cheltuieli de fotocopiere dosar de executare nr. 4147/2017. În baza art. 720 alin. 4 C.pr.civ. prezenta hotărâre se va comunica la data rămânerii definitive către BEJA TRANCĂ BOGDAN OVIDIU. Cu drept de apel în termen de 10 de zile de la data comunicării. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sector 4 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică azi, 03.10.2017.
Document: Hotarâre  12044/2017  03.10.2017

av. drd. Cuculis

Totul Despre Executarile Silite, Posibilitatile De Anulare Si Invocare A Clauzelor Abuzive,Evacuari,Suspendari De Executare Si Executari Silite Ilegale – Avocat Cuculis

7 comments to “Secapital Infrant In Instanta-Contestatie La Executare Silita Admisa Si Executarea Silita Anulata-Avocat Cuculis”
  1. Nu sunt anuntat cu executarea silită de firmele de recuperatori sau SUNTEM anunțați la domiciliu de catre tribunal iei am primit o simpla notificare de la debit collection datoria mea fiind din 2009 nu stiu daca sunt anuntat cu privire la executarea silită va multumesc dle avocat

  2. Dacă sunt executat silit dela tribunal ce pot primi somatice sau notificare am primit notificare dela recuperator debit collection mihai cesionat creditul dat nu ie specificat ca ma sau in judecata datoria este din 2009 la inceput sa ocupat un executor judecătoresc de datoria mea ii platisem 500 ron iar acum recuperatori am vorbit cu cineva un operator dela firma recuperatoare mia spus că ie o doamnă care se ocupa de dosarul meu dat am sunați si nu răspunde la tel la fel si ca executorii judecătoresc răspunde soția sa asa miss spus de catre purtătoarea de la firma debit sa iau legatura cu cei 2 dar degeaba ce pot face

  3. Buna ziua. Am si eu o problema, luat un credit online de la Telecredit din 2015, am avut scadenta de plata in august 2015 dar nu am reusit sa platesc la timp iar dupa 15 zile de la scadenta creditul meu a fost cesionat unei firme de colectari Top FACTORING. Nu am mai vrut sa platesc acest credit pentru ca mi s-a parut anormal sa ce sa intamplat . In contract scrie ca se pot adresa firmelor de recuperare pentru recuperearea datoriei dar nu scrie dupa cat timp.Dupa un timp am solicitat de la Telecredit contractul pe mail si am constatat ca contractul este postdatat. Semnatura electronica Are ca data anul 2017. Sunt executata silit contractul depus la dosar este si el postdatat dar are alta data la semnatura electronica. iar certificatul digital depus la dosar este din anul 2016, nu are nici o legatura cu anul 2015 cand am facut eu creditul. Ce pot face in acest caz?
    Multumesc

  4. Buna ziua, am trimis si eu documentele pe email la adresa de email avocat@indrumari-juridice.eu.
    Vreau sa rezolv problema cu creditul acesta luat din anul 2009 de la BCR. Specific ca in anul 2013 mi-am schmbat adresa din buletin din caza bolii pe care o are mama mea (schizofrenie paranoida, o bolala care modifica viata, deciziile si viitorul atat al bolnavului si cat al familiei, fiind nevoie de ingrijire si supraveghere permanenta al acestuia). Am fost de buna credinta si am platit atat cat am putut, dar vad ca niciodata nu voi ajunge sa sting creditul in conditiile in care acest credit, desi eu platesc, el creste mereu. Nu vad alta solutie decat sa rezolv problema definitiv in instanta, asta inainte sa o iau si eu razna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.